Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
batara

#9576 Re: Liverpool FC

Post by batara »

Rekao sam već dva puta..Evo ponovit cu i treći put :D Dao bog da ova pogan od kluba ne osvoji titulu narednih pedeset godina :lol: :lol:
MyTao

#9577 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

batara wrote:Rekao sam već dva puta..Evo ponovit cu i treći put :D Dao bog da ova pogan od kluba ne osvoji titulu narednih pedeset godina :lol: :lol:
De ponovi jos jednom.
almir1977

#9578 Re: Liverpool FC

Post by almir1977 »

todd_smith wrote:
Edin H. wrote:
almir1977 wrote:Realno... zahebali ste ovo dobro, dogodine borba za 4. mjesto opet, nema više odmaranja tokom sedmice.
Nije ovo jos gotovo, zna Villa iznenaditi na strani, uzeli su bod i Liverpoolu. Jedino sto ne igra Benteke.

Lukaku se danas trudio, Baines nije ni jedan prodor naptavio, puno igraca Evertona je polubojkotovalo danas.
Jarane pogledaj statistike, Villa je jedna od najgorih ekipe u gostima od 2014. u EPLu. A od pocetka sezone su u svakoj utakmici u gostima primili gol ili vise.
Villa im je zadnja šansa ako budu igrali Agbonlahor i Weimann. Imaju oni nezgodne kontre koje City slabo brani, a i City je pun igrača koje vuku povrede neke. Ali realno, gotovo je ovo najvjerovatnije.
BHF_Manijak

#9579 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Treba iskoristiti remont kod Barcelone pa zaganjati par igraca!!!! Tello, Pedro, pa zasto ne napravit se budala i pokusati Cesca dovesti!
Mustang1

#9580 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Kakve pregovarace imamo da Fabregas izjavi da hoce u Liverpool ovaj ga ne bi uspio dovesti :D
no_sekirli

#9581 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

Mislim da je ovo jučer nažalost bila zadnja šansa. Eventualno dva puta po jedno 7-8 razlike, vraća nas u život :-D

Nažalost, greška trenera u tekmi sa smećarima, je bila presudna. Samo da ne napravimo još neki kiks pa da nas i oni ne prestignu.

Biće bolje sljedeću sezonu!
Mustang1

#9582 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

A koja je to greska trenera ?
Edin H.

#9583 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Sto nije pobijedio utakmicu ili odigrao nerijeseno :D
Mustang1

#9584 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Da je on igrao pa hajd ili da je ovo 14. poraz u sezoni pa hajd .. Ovako onaj ko misli da se Liverpool trebao postaviti defanzivno taj je budala i nema pojma o fudbalu .. Ekipa koja je dala 96 (najvise) i primila 46 (najvise od prvih 5 ekipa) nema sta traziti u odbrani sa onakvom odbranom :D
todd_smith

#9585 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Nije fazon u tome da su trebali da se brane ili slicno. Igrali su protiv ekipe koja se postavila da ne primi gol, a Liverpool tu utakmicu imao najvise suteva van 16 u sezoni, a najmanje dodira u 16 u citavoj sezoni.

Naivnost vas je dotukla. Mogli ste je peljati i cekati da se otvore, ali ne znate igrati neku drugu taktiku osim udri ko budala od prve minute.

Igra se 90 minuta, u Europi ce vas ovakvom taktikom dotuci, tesko da cete iz grupe u LS proci ako ovako nastavite sa samo jednom dimenzijom u igri.
no_sekirli

#9586 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

Mustang1 wrote:A koja je to greska trenera ?
Greška je što nije postavio istu taktiku kao i Murinjo i čekao svoje prilike iz nekakve kontre ili njihove greške.
Čelzi ionako ne zna napadati, tako da bi bilo lakše uvaliti gol tako, i sačuvati svoju mrežu, nego onakvom taktikom gdje je i sam znao unaprijed da će primiti barem jedan gol.
Mustang1

#9587 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Dobro strucnjaci i vidovnjaci vi sve znate probajte unovciti te svoje sposobnosti :D
todd_smith

#9588 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Mustang1 wrote:Dobro strucnjaci i vidovnjaci vi sve znate probajte unovciti te svoje sposobnosti :D
Pa jesam, cim sam stavio pare na Chelsea onu utakmicu, fino se za 1. Maj proveo :mrgreen:
Mustang1

#9589 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Svaka cast
PrtiBeeGee

#9590 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Crvena revolucija: Liverpul dovodi čak šest pojačanja za juriš na Ligu šampiona!

Brendan Rodžers će imati armiju spremnu za narednu sezonu

U trenucima dok u Liverpulu svi i dalje razmišljaju o tome da li će Redsi osvojiti prvu premijerligašku titulu u klupskoj istoriji, uprava slavnog kluba sa Enfilda već kuje planove za narednu sezonu, koja će biti povratnička u Ligi šampiona još od sezone 2009/2010.
Naime, prema pisanju britanskog Dejli Mejla, Brendan Rodžers će za predstojeću letnju pijacu dobiti oko 75.000.000 evra, a na listi želja nalazi se čak sedam imena! To su - jedan od najboljih levih bekova sveta Luk Šo, njegov saigrač iz Sautemptona Adam Lalana, zatim 22-godišnji štoper Kardifa Stiven Kolker, kao i desni bek Mančester Sitija Majka Ričards. Na listi su još dva imena – 24-godišnji univerzalni defanzivac Sportinga Markos Roho i velika želja menadžera Redsa, Jevgen Konopljanka!
Time bi Rodžers pojačao sve pozicije na kojim je ove sezone škripalo, a u slučaj ostanka napadačkog tandema Suarez - Staridž, Liverpul bi mogao da uđe u ozbiljnu trku za ušati trofej.
"Apsolutno je legitimno reći da nam postava nije dovoljno velika i da je potrebno da dovedemo prava pojačanja kako bismo pojačali konkurenciju u timu. Drago mi je što je uprava prepoznala momenat u kojem se nalazimo i odlučila da zajedničkim snagama krenemo u realizaciju ovog projekta", rekao je Rodžers.
Mustang1

#9591 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Mrsko mi traziti ali sam spominjao Caulkera da je moja zelja, kao i Shaw .. Lallana je isto kao i ova dvojica za prve postave a ostali su za klupe :D Nek zaganjaju Pisczeka jos i imat ce zadnju liniju za narednih 10 godina
Edin H.

#9592 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Vidje li Mustang kako Norwich odigra protiv Chelsea?
Mustang1

#9593 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Nesto malo .. Branili se ? Ja znam da Mourinho ne zna igrati protiv ekipe koja se brani ali fazon je sto se Liverpool ne zna branit :D
Edin H.

#9594 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Mustang1 wrote:Nesto malo .. Branili se ? Ja znam da Mourinho ne zna igrati protiv ekipe koja se brani ali fazon je sto se Liverpool ne zna branit :D
Realno je trebao sudija barem jedan penal svirati za Chelsea.

Istina bio je penal i za Norwich u prvom poluvremenu.
Last edited by Edin H. on 04/05/2014 19:23, edited 1 time in total.
PrtiBeeGee

#9595 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Edin H. wrote:
Mustang1 wrote:Nesto malo .. Branili se ? Ja znam da Mourinho ne zna igrati protiv ekipe koja se brani ali fazon je sto se Liverpool ne zna branit :D
Realno je trebao sudija barem jedan penal svirati za Chelsea.
Realno Chelsea nije u stanju igrati sa ekipama koje se brane!! Sad ce MOU da prica kako je Norwich dosao da se brani kako igra fudbal iz 134godine prije Isusa kako unistavaju igru i bla bla. Jednostavno BR je previse zelen da bi se nadmudrivao sa njim i on zna samo za napadacki fudbal i tako ce ga i igrati konto je da moze proci makar jedna lopta dok nije razmisljao da je Liverpoolu potreban makar i jedan jedini bog al eto sta je tu je Šity prvak 99.999999999% Liverpool ODLICAN drugi i ako mi je krivo sto ce to biti na nacin isti broj bodova bolja gol razlika al eto to je fudbal cekat cemo na titulu jos 25 godina i to je to :D Meni je vazno da utorkom i srijedom odem u kafic narucim pivkanu i gledam LP :thumbup:
Edin H.

#9596 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

PrtiBeeGee wrote: Meni je vazno da utorkom i srijedom odem u kafic narucim pivkanu i gledam LP :thumbup:
To jeste fenomenalan uspjeh, jer zbog novaca koje se zarade u Ligi prvaka je skoro pa nemoguce vratiti se medju cetiri tima. Ali zal ostaje. Nemogucom serijom pobjeda i rezultatima drugim timova dobijes sansu da osvojis prvenstvo i onda zabrljas kod kuce u utakmici u kojoj ne bi bilo lose da osvojis bod.
Towelie

#9597 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Sto kukate na Rodzersovu taktiku protiv Celsija, ta ista taktika nas je i dovela gde smo sad. Ovaj Liverpul jednostavno ne zna da se brani, samo da napada. Nama je Svonsi na Enfildu dao 3 gola i opet smo ih dobili.
todd_smith

#9598 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Da je pametan Rogers bi Unitedu ukrao Carvalja iz Sportinga. Mali je igracina i pol za Gerrarda na onoj poziciji a haman duplo manje godina ima.
BHF_Manijak

#9599 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Iskreno nisam toliko Cardiff gledao, kakav je taj Caulker?? Samo se bojim da ne bude jedan od onih za koje ce biti izdvojeno 15-20mil funti!!! :-) :-) :roll:

Onda Richards? Kakav Richards ba, dobar bek, ali svaki treci dan lik u bolnici!

Ovaj nakav Roho iz Sportinga? Zar nema vec neki klinac iz Sportinga na stoeprskoj poziciji? Illori?

Shaw, Lallana, Konopljanka OK!
MOSALJOZE

#9600 Re: Liverpool FC

Post by MOSALJOZE »

Ričards je bio strašan desni do povrede.Zabalete nije mogao prismrdit sastavu,sad jbg.Malo malo pa povrijedjen.Vama ne trebaju djeca,ili igrači tipa Podolski takoreči potrošeni igrači.
Post Reply