Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
batara
#9576 Re: Liverpool FC
Rekao sam već dva puta..Evo ponovit cu i treći put
Dao bog da ova pogan od kluba ne osvoji titulu narednih pedeset godina

- MyTao
#9577 Re: Liverpool FC
De ponovi jos jednom.batara wrote:Rekao sam već dva puta..Evo ponovit cu i treći putDao bog da ova pogan od kluba ne osvoji titulu narednih pedeset godina
![]()
-
almir1977
#9578 Re: Liverpool FC
Villa im je zadnja šansa ako budu igrali Agbonlahor i Weimann. Imaju oni nezgodne kontre koje City slabo brani, a i City je pun igrača koje vuku povrede neke. Ali realno, gotovo je ovo najvjerovatnije.todd_smith wrote:Jarane pogledaj statistike, Villa je jedna od najgorih ekipe u gostima od 2014. u EPLu. A od pocetka sezone su u svakoj utakmici u gostima primili gol ili vise.Edin H. wrote:Nije ovo jos gotovo, zna Villa iznenaditi na strani, uzeli su bod i Liverpoolu. Jedino sto ne igra Benteke.almir1977 wrote:Realno... zahebali ste ovo dobro, dogodine borba za 4. mjesto opet, nema više odmaranja tokom sedmice.
Lukaku se danas trudio, Baines nije ni jedan prodor naptavio, puno igraca Evertona je polubojkotovalo danas.
- BHF_Manijak
#9579 Re: Liverpool FC
Treba iskoristiti remont kod Barcelone pa zaganjati par igraca!!!! Tello, Pedro, pa zasto ne napravit se budala i pokusati Cesca dovesti!
-
Mustang1
#9580 Re: Liverpool FC
Kakve pregovarace imamo da Fabregas izjavi da hoce u Liverpool ovaj ga ne bi uspio dovesti 
- no_sekirli
#9581 Re: Liverpool FC
Mislim da je ovo jučer nažalost bila zadnja šansa. Eventualno dva puta po jedno 7-8 razlike, vraća nas u život
Nažalost, greška trenera u tekmi sa smećarima, je bila presudna. Samo da ne napravimo još neki kiks pa da nas i oni ne prestignu.
Biće bolje sljedeću sezonu!
Nažalost, greška trenera u tekmi sa smećarima, je bila presudna. Samo da ne napravimo još neki kiks pa da nas i oni ne prestignu.
Biće bolje sljedeću sezonu!
-
Mustang1
#9582 Re: Liverpool FC
A koja je to greska trenera ?
- Edin H.
#9583 Re: Liverpool FC
Sto nije pobijedio utakmicu ili odigrao nerijeseno 
-
Mustang1
#9584 Re: Liverpool FC
Da je on igrao pa hajd ili da je ovo 14. poraz u sezoni pa hajd .. Ovako onaj ko misli da se Liverpool trebao postaviti defanzivno taj je budala i nema pojma o fudbalu .. Ekipa koja je dala 96 (najvise) i primila 46 (najvise od prvih 5 ekipa) nema sta traziti u odbrani sa onakvom odbranom 
-
todd_smith
#9585 Re: Liverpool FC
Nije fazon u tome da su trebali da se brane ili slicno. Igrali su protiv ekipe koja se postavila da ne primi gol, a Liverpool tu utakmicu imao najvise suteva van 16 u sezoni, a najmanje dodira u 16 u citavoj sezoni.
Naivnost vas je dotukla. Mogli ste je peljati i cekati da se otvore, ali ne znate igrati neku drugu taktiku osim udri ko budala od prve minute.
Igra se 90 minuta, u Europi ce vas ovakvom taktikom dotuci, tesko da cete iz grupe u LS proci ako ovako nastavite sa samo jednom dimenzijom u igri.
Naivnost vas je dotukla. Mogli ste je peljati i cekati da se otvore, ali ne znate igrati neku drugu taktiku osim udri ko budala od prve minute.
Igra se 90 minuta, u Europi ce vas ovakvom taktikom dotuci, tesko da cete iz grupe u LS proci ako ovako nastavite sa samo jednom dimenzijom u igri.
- no_sekirli
#9586 Re: Liverpool FC
Greška je što nije postavio istu taktiku kao i Murinjo i čekao svoje prilike iz nekakve kontre ili njihove greške.Mustang1 wrote:A koja je to greska trenera ?
Čelzi ionako ne zna napadati, tako da bi bilo lakše uvaliti gol tako, i sačuvati svoju mrežu, nego onakvom taktikom gdje je i sam znao unaprijed da će primiti barem jedan gol.
-
Mustang1
#9587 Re: Liverpool FC
Dobro strucnjaci i vidovnjaci vi sve znate probajte unovciti te svoje sposobnosti 
-
todd_smith
#9588 Re: Liverpool FC
Pa jesam, cim sam stavio pare na Chelsea onu utakmicu, fino se za 1. Maj proveoMustang1 wrote:Dobro strucnjaci i vidovnjaci vi sve znate probajte unovciti te svoje sposobnosti
- PrtiBeeGee
#9590 Re: Liverpool FC
Crvena revolucija: Liverpul dovodi čak šest pojačanja za juriš na Ligu šampiona!
Brendan Rodžers će imati armiju spremnu za narednu sezonu
U trenucima dok u Liverpulu svi i dalje razmišljaju o tome da li će Redsi osvojiti prvu premijerligašku titulu u klupskoj istoriji, uprava slavnog kluba sa Enfilda već kuje planove za narednu sezonu, koja će biti povratnička u Ligi šampiona još od sezone 2009/2010.
Naime, prema pisanju britanskog Dejli Mejla, Brendan Rodžers će za predstojeću letnju pijacu dobiti oko 75.000.000 evra, a na listi želja nalazi se čak sedam imena! To su - jedan od najboljih levih bekova sveta Luk Šo, njegov saigrač iz Sautemptona Adam Lalana, zatim 22-godišnji štoper Kardifa Stiven Kolker, kao i desni bek Mančester Sitija Majka Ričards. Na listi su još dva imena – 24-godišnji univerzalni defanzivac Sportinga Markos Roho i velika želja menadžera Redsa, Jevgen Konopljanka!
Time bi Rodžers pojačao sve pozicije na kojim je ove sezone škripalo, a u slučaj ostanka napadačkog tandema Suarez - Staridž, Liverpul bi mogao da uđe u ozbiljnu trku za ušati trofej.
"Apsolutno je legitimno reći da nam postava nije dovoljno velika i da je potrebno da dovedemo prava pojačanja kako bismo pojačali konkurenciju u timu. Drago mi je što je uprava prepoznala momenat u kojem se nalazimo i odlučila da zajedničkim snagama krenemo u realizaciju ovog projekta", rekao je Rodžers.
Brendan Rodžers će imati armiju spremnu za narednu sezonu
U trenucima dok u Liverpulu svi i dalje razmišljaju o tome da li će Redsi osvojiti prvu premijerligašku titulu u klupskoj istoriji, uprava slavnog kluba sa Enfilda već kuje planove za narednu sezonu, koja će biti povratnička u Ligi šampiona još od sezone 2009/2010.
Naime, prema pisanju britanskog Dejli Mejla, Brendan Rodžers će za predstojeću letnju pijacu dobiti oko 75.000.000 evra, a na listi želja nalazi se čak sedam imena! To su - jedan od najboljih levih bekova sveta Luk Šo, njegov saigrač iz Sautemptona Adam Lalana, zatim 22-godišnji štoper Kardifa Stiven Kolker, kao i desni bek Mančester Sitija Majka Ričards. Na listi su još dva imena – 24-godišnji univerzalni defanzivac Sportinga Markos Roho i velika želja menadžera Redsa, Jevgen Konopljanka!
Time bi Rodžers pojačao sve pozicije na kojim je ove sezone škripalo, a u slučaj ostanka napadačkog tandema Suarez - Staridž, Liverpul bi mogao da uđe u ozbiljnu trku za ušati trofej.
"Apsolutno je legitimno reći da nam postava nije dovoljno velika i da je potrebno da dovedemo prava pojačanja kako bismo pojačali konkurenciju u timu. Drago mi je što je uprava prepoznala momenat u kojem se nalazimo i odlučila da zajedničkim snagama krenemo u realizaciju ovog projekta", rekao je Rodžers.
-
Mustang1
#9591 Re: Liverpool FC
Mrsko mi traziti ali sam spominjao Caulkera da je moja zelja, kao i Shaw .. Lallana je isto kao i ova dvojica za prve postave a ostali su za klupe
Nek zaganjaju Pisczeka jos i imat ce zadnju liniju za narednih 10 godina
- Edin H.
#9592 Re: Liverpool FC
Vidje li Mustang kako Norwich odigra protiv Chelsea?
-
Mustang1
#9593 Re: Liverpool FC
Nesto malo .. Branili se ? Ja znam da Mourinho ne zna igrati protiv ekipe koja se brani ali fazon je sto se Liverpool ne zna branit 
- Edin H.
#9594 Re: Liverpool FC
Realno je trebao sudija barem jedan penal svirati za Chelsea.Mustang1 wrote:Nesto malo .. Branili se ? Ja znam da Mourinho ne zna igrati protiv ekipe koja se brani ali fazon je sto se Liverpool ne zna branit
Istina bio je penal i za Norwich u prvom poluvremenu.
Last edited by Edin H. on 04/05/2014 19:23, edited 1 time in total.
- PrtiBeeGee
#9595 Re: Liverpool FC
Realno Chelsea nije u stanju igrati sa ekipama koje se brane!! Sad ce MOU da prica kako je Norwich dosao da se brani kako igra fudbal iz 134godine prije Isusa kako unistavaju igru i bla bla. Jednostavno BR je previse zelen da bi se nadmudrivao sa njim i on zna samo za napadacki fudbal i tako ce ga i igrati konto je da moze proci makar jedna lopta dok nije razmisljao da je Liverpoolu potreban makar i jedan jedini bog al eto sta je tu je Šity prvak 99.999999999% Liverpool ODLICAN drugi i ako mi je krivo sto ce to biti na nacin isti broj bodova bolja gol razlika al eto to je fudbal cekat cemo na titulu jos 25 godina i to je toEdin H. wrote:Realno je trebao sudija barem jedan penal svirati za Chelsea.Mustang1 wrote:Nesto malo .. Branili se ? Ja znam da Mourinho ne zna igrati protiv ekipe koja se brani ali fazon je sto se Liverpool ne zna branit
- Edin H.
#9596 Re: Liverpool FC
To jeste fenomenalan uspjeh, jer zbog novaca koje se zarade u Ligi prvaka je skoro pa nemoguce vratiti se medju cetiri tima. Ali zal ostaje. Nemogucom serijom pobjeda i rezultatima drugim timova dobijes sansu da osvojis prvenstvo i onda zabrljas kod kuce u utakmici u kojoj ne bi bilo lose da osvojis bod.PrtiBeeGee wrote: Meni je vazno da utorkom i srijedom odem u kafic narucim pivkanu i gledam LP
- Towelie
#9597 Re: Liverpool FC
Sto kukate na Rodzersovu taktiku protiv Celsija, ta ista taktika nas je i dovela gde smo sad. Ovaj Liverpul jednostavno ne zna da se brani, samo da napada. Nama je Svonsi na Enfildu dao 3 gola i opet smo ih dobili.
-
todd_smith
#9598 Re: Liverpool FC
Da je pametan Rogers bi Unitedu ukrao Carvalja iz Sportinga. Mali je igracina i pol za Gerrarda na onoj poziciji a haman duplo manje godina ima.
- BHF_Manijak
#9599 Re: Liverpool FC
Iskreno nisam toliko Cardiff gledao, kakav je taj Caulker?? Samo se bojim da ne bude jedan od onih za koje ce biti izdvojeno 15-20mil funti!!!
Onda Richards? Kakav Richards ba, dobar bek, ali svaki treci dan lik u bolnici!
Ovaj nakav Roho iz Sportinga? Zar nema vec neki klinac iz Sportinga na stoeprskoj poziciji? Illori?
Shaw, Lallana, Konopljanka OK!
Onda Richards? Kakav Richards ba, dobar bek, ali svaki treci dan lik u bolnici!
Ovaj nakav Roho iz Sportinga? Zar nema vec neki klinac iz Sportinga na stoeprskoj poziciji? Illori?
Shaw, Lallana, Konopljanka OK!
- MOSALJOZE
#9600 Re: Liverpool FC
Ričards je bio strašan desni do povrede.Zabalete nije mogao prismrdit sastavu,sad jbg.Malo malo pa povrijedjen.Vama ne trebaju djeca,ili igrači tipa Podolski takoreči potrošeni igrači.