Znam lično neke administratore klixa, na forumu sam sa ovim nickom od 2003. pozivam tebe ili bilo koga od forumaša ko je u Sarajevu na kahvu da se upoznamo, zašto bih o sebi lagao. Svašta.mirsek wrote:Prvi bold, zasto bi savoxx lagao i zasto tako bescasno i monstruozno sumnjamo da bi on to radio.sarajevoxxxx wrote:Nemam pojma ko je Zvonimirko, jedini forum na kojem pišem je ovaj.Superhikk wrote:Sve po onoj - lako je crnčevim katarske šuške mlatiti. Al pazi ti kako se prilagođava tržištu. Na.hr mu isil teroristička organizacija a vamo im nema šta zamjeriti. Šta bi tek pisao da ode na ćetaljski forum. Ah da, sa njima reče nema grke.
Bio sam u Armiji zašto bih lagao, i ne znam što je to toliko bitno. Svaka čast svim maloljetnim borcima, jedni od najboljih momaka sigurno i u ratu i nakon njega, ne znam zašto ih prozivaš. Neki moji najbliži rođaci su bili u Armiji dali život za ovu zemlju, neki su posthumno dobili najveća priznanja, sa16 godina sam se priključio Armiji, dvije godine proveo na linijama, jedan zaista najljepši dio perioda mog života. Ako te baš toliko zanima mogu ti poslati vojnu knjižicu ili neki drugi dokumenat.Tvoja argumentacija u raspravi se svodi "ti si terorista, i lažeš".Maystor wrote:![]()
Da ga nema trebalo bi izmislit![]()
Maloljetni borac ARBiH. Možda ona libijska četa?![]()
![]()
![]()
![]()
Drugi bold, savina skola zamjene teza i skretanja sa teme.
Sirija vol. 2
-
sarajevoxxxx
#95701 Re: Sirija vol. 2
-
sumirprimus
#95702 Re: Sirija vol. 2
ja sam izgleda jedini ovde sto vjeruje da je sax stvaran lik,da ih nema vise i da nije placenik... 
-
sumirprimus
#95703 Re: Sirija vol. 2
zato sto zvuci ko prosjecni bosnjo vjernik( bez da se iko uvrijedi)
razocarani u sve i svasta..
razocarani u sve i svasta..
- Superhikk
#95704 Re: Sirija vol. 2
Nije sumire, neg da sumiramo:
Prekaljeni ratnik ✓
Uživa u ratovanju (to su mu najbolje godine života) ✓
Hafiz/selefija ✓
Crče od empatije za sirijskom nejači ✓
Najradije bi se Asadu naorao anusa kakvom motkom ✓
I on 6 godina danonoćno drvi po forumu dok mu braća iz avlije prolijevaju krv po Siriji. Moraš priznat da tu nešto ne štima.
Znaš onu reklamu za ono ćetaljsko pivo,ili jesi, ili nisi.
Prekaljeni ratnik ✓
Uživa u ratovanju (to su mu najbolje godine života) ✓
Hafiz/selefija ✓
Crče od empatije za sirijskom nejači ✓
Najradije bi se Asadu naorao anusa kakvom motkom ✓
I on 6 godina danonoćno drvi po forumu dok mu braća iz avlije prolijevaju krv po Siriji. Moraš priznat da tu nešto ne štima.
Znaš onu reklamu za ono ćetaljsko pivo,ili jesi, ili nisi.
-
sumirprimus
#95705 Re: Sirija vol. 2
ma vjerovatno je hard core vjernik,arapski, hafiz sta vec..ovo nije uvreda..boze sacuvaj.
samo kazem, prosjecni razocarani bosnjo da se ne lazemo.
zna arapski, ako se slika onda su slike s prstom gor jelde..
na fejsu ako ga ima citati iz kurana...i tako..
nepravda u alepu palestini..
u iraku..od sija i amera..
znamo svi takvih kolko hoces sto ne znaci da se druzimo. cisto sumnjam da se po istim mjestima krecemo
samo kazem, prosjecni razocarani bosnjo da se ne lazemo.
zna arapski, ako se slika onda su slike s prstom gor jelde..
na fejsu ako ga ima citati iz kurana...i tako..
nepravda u alepu palestini..
u iraku..od sija i amera..
znamo svi takvih kolko hoces sto ne znaci da se druzimo. cisto sumnjam da se po istim mjestima krecemo
-
sarajevoxxxx
#95706 Re: Sirija vol. 2
Evo ono o čemu se pisalo na našem forumu, jutros objavio Index.
VIDEO Pogledajte kako je Putin usred Sirije ponizio Asada
PRIJE 4 SATA | P.S.
Screenshot: Youtube/Index
U PRILIČNO ponižavajućem trenutku za predsjednika jedne države, ruski vojnici su jučer usred Sirije prepriječili put Bašaru al-Asadu kad je krenuo za ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom tijekom vojne smotre.
>>Putin naredio povlačenje ruskih trupa iz Sirije
Podsjetimo, Putin je u ponedjeljak došao u nenajavljeni posjet Siriji, a jučer je u ruskoj vojnoj bazi u pokrajini Latakiji izvršio smotru vojnika gdje im je čestitao na pobjedi protiv terorista Islamske države i naredio povlačenje velikog dijela ruskih snaga iz te zemlje.
Kao i u nedavnom posjetu Moskvi, Asad nije krio svoju ushićenost pri susretu s Putinom, srdačno ga grleći pri susretu pred kamerama nakon što se ruski predsjednik iskrcao iz aviona.
PRIJE 4 SATA | P.S.
U PRILIČNO ponižavajućem trenutku za predsjednika jedne države, ruski vojnici su jučer usred Sirije prepriječili put Bašaru al-Asadu kad je krenuo za ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom tijekom vojne smotre.
Podsjetimo, Putin je u ponedjeljak došao u nenajavljeni posjet Siriji, a jučer je u ruskoj vojnoj bazi u pokrajini Latakiji izvršio smotru vojnika gdje im je čestitao na pobjedi protiv terorista Islamske države i naredio povlačenje velikog dijela ruskih snaga iz te zemlje.
Kao i u nedavnom posjetu Moskvi, Asad nije krio svoju ushićenost pri susretu s Putinom, srdačno ga grleći pri susretu pred kamerama nakon što se ruski predsjednik iskrcao iz aviona.
-
sumirprimus
#95707 Re: Sirija vol. 2
ja mislim na bbc dokumentarcu o putinu kazu da je proracunt do maksimuma..
tako je i ono na aerodromu bilo pomno isplanirano da se zna ko je glavni..
tako je i ono na aerodromu bilo pomno isplanirano da se zna ko je glavni..
- Superhikk
#95708 Re: Sirija vol. 2
Jes sumire, posebno ga boli nepravda u Palestini
Da ga pitaš kako bi to on riješio, složio bi se sa njegovom moralnom vertikalom Bibijem - nema Palestinaca,nema nepravde
Da ga pitaš kako bi to on riješio, složio bi se sa njegovom moralnom vertikalom Bibijem - nema Palestinaca,nema nepravde
- Superhikk
#95709 Re: Sirija vol. 2
Aha, piše džihadi Petar. Pa šta će drugo on napisat molim tesarajevoxxxx wrote:Evo ono o čemu se pisalo na našem forumu, jutros objavio Index.
PRIJE 4 SATA | P.S.
-
sumirprimus
#95710 Re: Sirija vol. 2
i to ima logicno objasnjenje...Superhikk wrote:Jes sumire, posebno ga boli nepravda u Palestini![]()
![]()
ljuti su na palestince nakon rata u siriji...
mada s izraelom nema veze,izrael je VK..van konkurencije
-
sumirprimus
#95711 Re: Sirija vol. 2
saxx de bar reci jesam li blizu majka mu stara.. da mijenjam poso 
- Superhikk
#95712 Re: Sirija vol. 2
Ne ne, Izrael mi je na VK, Da da, na vrh k... 
-
sumirprimus
#95713 Re: Sirija vol. 2
pa i ti bi mogo proc ko prosjecni bosnjo onda 
-
sumirprimus
#95715 Re: Sirija vol. 2
mislim da si to negdje vec i spomenuo.nekad.negdje.
zaot i kazem mogao bi..
zaot i kazem mogao bi..
- Krokodajl
#95716 Re: Sirija vol. 2
Ja mu vjerujem sve, samo mi je teško provariti to da samo on koristi forum, jer se počesto pogubi u stavovima, ostalo nemam razloga da mu ne vjerujem, ne vidim razlog zašto bi lagao o tim stvarima, neće mu to pomoći ni odmoći niti će promjeniti nekome mišljenje o njemu to da li je bio maloljetni borac ili ne (što vjerujem da jeste ako se uzme u obzir broj godina koje je naveo), a vjerujem i da je završio islamske nauke, jer način na koji transkriptuje arapski je književni način koji teško da možeš samouk ili kod nekog lokalnog imama naučiti.sumirprimus wrote:ja sam izgleda jedini ovde sto vjeruje da je sax stvaran lik,da ih nema vise i da nije placenik...
-
sarajevoxxxx
#95717 Re: Sirija vol. 2
sumirprimus wrote:saxx de bar reci jesam li blizu majka mu stara.. da mijenjam poso
- Superhikk
#95718 Re: Sirija vol. 2
A ono jest, to ti je moj sumire nadaleko čuvena transformišuća moć Bosanki
Srećom nije dovršila posao 
-
sumirprimus
#95719 Re: Sirija vol. 2
nemoj rec da jos nisi naucio pitu pravit????Superhikk wrote:A ono jest, to ti je moj sumire nadaleko čuvena transformišuća moć BosankiSrećom nije dovršila posao
-
sumirprimus
#95720 Re: Sirija vol. 2
emocije. nekad ga ponesu...pa izgleda ko da pisu dva tri lika..Krokodajl wrote:Ja mu vjerujem sve, samo mi je teško provariti to da samo on koristi forum, jer se počesto pogubi u stavovima, ostalo nemam razloga da mu ne vjerujem, ne vidim razlog zašto bi lagao o tim stvarima, neće mu to pomoći ni odmoći niti će promjeniti nekome mišljenje o njemu to da li je bio maloljetni borac ili ne (što vjerujem da jeste ako se uzme u obzir broj godina koje je naveo), a vjerujem i da je završio islamske nauke, jer način na koji transkriptuje arapski je književni način koji teško da možeš samouk ili kod nekog lokalnog imama naučiti.sumirprimus wrote:ja sam izgleda jedini ovde sto vjeruje da je sax stvaran lik,da ih nema vise i da nije placenik...
- Superhikk
#95721 Re: Sirija vol. 2
To sam jednom pokušao objasniti, njegovi stavovi se mijenjaju u zavisnosti od toga kojeg arapskog suludnjaka mišljenje je zadnje pročitao na tim ćumez sajtovima koje posjećuje. Viš kako su oni tamo složniKrokodajl wrote:Ja mu vjerujem sve, samo mi je teško provariti to da samo on koristi forum, jer se počesto pogubi u stavovima, ostalo nemam razloga da mu ne vjerujem, ne vidim razlog zašto bi lagao o tim stvarima, neće mu to pomoći ni odmoći niti će promjeniti nekome mišljenje o njemu to da li je bio maloljetni borac ili ne (što vjerujem da jeste ako se uzme u obzir broj godina koje je naveo), a vjerujem i da je završio islamske nauke, jer način na koji transkriptuje arapski je književni način koji teško da možeš samouk ili kod nekog lokalnog imama naučiti.sumirprimus wrote:ja sam izgleda jedini ovde sto vjeruje da je sax stvaran lik,da ih nema vise i da nije placenik...
-
sumirprimus
#95722 Re: Sirija vol. 2
fazon je sto izgleda i krokodil zna arapski kako opisa saxov... 
- Superhikk
#95723 Re: Sirija vol. 2
De bolan, znao i prije njesumirprimus wrote:nemoj rec da jos nisi naucio pitu pravit????Superhikk wrote:A ono jest, to ti je moj sumire nadaleko čuvena transformišuća moć BosankiSrećom nije dovršila posao
-
sumirprimus
#95724 Re: Sirija vol. 2
vala ja sam tek kad sam se ozenio naucio jufku razvlacit ko pravi 
-
sumirprimus
#95725 Re: Sirija vol. 2
znaci u siriji nista novo dok se o jufkama raspravlja...