Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
-
mirza_15
#95602 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kada već ide priča o stadionu treba povesti računa da stadion nije samo stadion već i prateća infrastruktura. Parking, odgovarajuća pristupna cesta (gužve)...
- East_side
#95604 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Na Skenderiji je birvaktile i bio stadion. U to doba si ga mogao praviti gdje hoces, Sarajevo kao grad bilo manje cca 3-4 puta nego danas.
Ova opcija je na prvu primamljiva ali i neizvodiva iz mnogo razloga. Nastao bi haos u slucaju neke vece utakmice itd itd...
Vidi Aduke, oci moje lijepe
Imam neki osjecaj da je skonto da se zajebo i da ce MOZDA produziti ugovor.
Ova opcija je na prvu primamljiva ali i neizvodiva iz mnogo razloga. Nastao bi haos u slucaju neke vece utakmice itd itd...
Vidi Aduke, oci moje lijepe
Imam neki osjecaj da je skonto da se zajebo i da ce MOZDA produziti ugovor.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#95605 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Evo da vam čika Velkoski ka'e... Stadion nećemo NIKADA praviti, možda u nekom narednom životu 
-
todd_smith
#95606 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa citaj od pocetka, davno smo svi naglasili da se to nikada nece desiti nego pametujemo jer je kraj sezone i nema sta drugo da radimo.Velkoski wrote:Evo da vam čika Velkoski ka'e... Stadion nećemo NIKADA praviti, možda u nekom narednom životu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#95607 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
sadi krompir brt
-
todd_smith
#95608 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Samo kardioVelkoski wrote:sadi krompir brt
Helem
Ovo je mnogo zaninljiv intervju na Al Jazeeri sa Husrefm, pogovoto ako citas izmedju redova sto se tice novog ugovora i ostanka i opcenito odnosa Husrefa sa UO kluba
- Cossack
#95609 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Realno, neka nam srede teren kako treba i udri do daljnjeg 
- ZonFon
#95610 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kabanice bi isle ko halva, samo uraditi print grba 
- Raigor Stonehoof
#95611 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Evo i mene s rudarenja, slobodni smo jos 2 sedmice od onog navijaca omanjeg novosarajevskog premijerligasa i rekordera po broju suspendiranih igraca zbog kupovine vina u granapu
Samo Husref
Samo Husref
-
mirza_15
#95612 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Meni stilom i temama podsjeća na Alfu. Vrlo lako moguće da je njegov dupli acc.Raigor Stonehoof wrote:Evo i mene s rudarenja, slobodni smo jos 2 sedmice od onog navijaca omanjeg novosarajevskog premijerligasa i rekordera po broju suspendiranih igraca zbog kupovine vina u granapu![]()
Samo Husref
-
EvoMeneJopet
#95613 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
mirza_15 wrote:Meni stilom i temama podsjeća na Alfu. Vrlo lako moguće da je njegov dupli acc.Raigor Stonehoof wrote:Evo i mene s rudarenja, slobodni smo jos 2 sedmice od onog navijaca omanjeg novosarajevskog premijerligasa i rekordera po broju suspendiranih igraca zbog kupovine vina u granapu![]()
Samo Husref
100% kako je Analiticarr nesto ovaj se upalio
-
Max Bunker
#95614 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zar nisu klupske prostorije nešto 1/2 sa Energopetrolom a Energopetrol prodaje svoju imovinu u Titovoj?emigrazione wrote:Te prostorije su u vlasnistvu kluba, ne moze te niko izbaciti ako neces
Da se vratimo na temu sportskog segmenta.
Za sada sigurno odlaze:
1. Bekić
2. Mujakić
3. Kapić
4. Handžić
5. Crepulja
Može biti da odu:
1. Rahmanović
2. Lazić
Pregovara se sa Husrefom i u ponedjeljak bi se trebalo sve znati.
Od dolazaka za sada se sa nama u vezu dovodi jedino Hadžić iz Radnika.
Što se tiče love, u iduću sezonu ulazimo jači nego ove jer dobivamo lovu od UEFA-e kao prvaci, dobivamo lovu od TA kao prvaci i još tu su nastupi u Evropi (koji se doduše isplaćuju tek iduće godine), plus eventualno koji transfer i ako novi vlasnik šta kane.
-
lider
#95615 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Gdje će Crepulja?Max Bunker wrote:Zar nisu klupske prostorije nešto 1/2 sa Energopetrolom a Energopetrol prodaje svoju imovinu u Titovoj?emigrazione wrote:Te prostorije su u vlasnistvu kluba, ne moze te niko izbaciti ako neces
Za sada sigurno odlaze:
1. Bekić
2. Mujakić
3. Kapić
4. Handžić
5. Crepulja
Može biti da odu:
1. Rahmanović
2. Lazić
Što se tiče love, u iduću sezonu ulazimo jači nego ove jer dobivamo lovu od UEFA-e kao prvaci, dobivamo lovu od TA kao prvaci i još tu su nastupi u Evropi (koji se doduše isplaćuju tek iduće godine), plus eventualno koji transfer i ako novi vlasnik šta kane.
- Logovan
#95616 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Niti Kapić sigurno ide, niti Handžić, a Boga mi niti Crepulja.
Ovu trojicu možemo svrstati u tu drugu rubriku "može biti da odu". 
-
lider
#95617 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Imamo li šanse da Bekića barem zadržimo?Logovan wrote:Niti Kapić sigurno ide, niti Handžić, a Boga mi niti Crepulja.Ovu trojicu možemo svrstati u tu drugu rubriku "može biti da odu".
- armin071
#95618 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Njega ne moze od nas ni kemoterapija odvojiti. Jednostavo je metastaziraolider wrote: Imamo li šanse da Bekića barem zadržimo?
- Leopard_SA
#95619 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mislim da sam negdje procitao da bi mogao doci Stjepan Vego. Nadam se da ce Lazic i Rahmanovic ostati. Bez Lazica bi ostali bez dva stopera i ne bi imali vremena da nadjemo zamjenu(jer bi u tom slucaju ostali i bez Mujakica i bez Lazica)Max Bunker wrote:
Zar nisu klupske prostorije nešto 1/2 sa Energopetrolom a Energopetrol prodaje svoju imovinu u Titovoj?
Za sada sigurno odlaze:
1. Bekić
2. Mujakić
3. Kapić
4. Handžić
5. Crepulja
Može biti da odu:
1. Rahmanović
2. Lazić
Za Kapica se jos ne zna. Mozda ipak ostane. Grasshopper je ispao iz lige i bolje mu je da igra Ligu prvaka sa Sarajevom nego da igra u drugoj svicarskoj ligi.
A za Rahmanovica koliko znam nije bilo ponuda, nadam se da ostaje
-
Max Bunker
#95620 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Za Handžića je rečeno da neće produžiti ugovor jer nije zadovoljan minutažom.Logovan wrote:Niti Kapić sigurno ide, niti Handžić, a Boga mi niti Crepulja.Ovu trojicu možemo svrstati u tu drugu rubriku "može biti da odu".
Za Crepulju sam čuo da ide a za Kapića je isto rečeno da je potpisao neki predugovor.
Volio bih da je tvoje tačno (doduše ja sam ovo saznao prije jedno mjesec pa se možda nešto i promijenilo u međuvremenu) ali vidim da i Husref najavljuje odlaske.
Moja je želja da ostanu i Rahmanović, Lazić i Kapić ili ako ode Rahmanović da se nađe neki igrač njegovog fudbalskog rezonovanja samo update 2.0..
Hadžića smo kontaktirali a čaršija priča da je naš ako ne ode vani.
@Lepard-ne znam za Vegu.
- omega369
#95621 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Umjesto da mi dajemo pare, neka opcina centar izdvoji 15 miliona, nije da ih nemaju, i neka renoviraju kosevo. Mi uselimo sa prostorijama i to je to
svakako bi kosevo bez nas bilo ruina na kvadrat
- East_side
#95622 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja ne bih volio da Hare ode, bez obzira što je čitavo proljeće van forme. Kako i ne bi bio kad je jako rijetko dobijao šansu za igru...
Ne bih volio da ode jer mislim da bi on sljedeće sezone mogao lagano, postepeno mijenjati ulogu sa Ahmetovićem koji je već u finim godinama. Naravno, vratiti ga na optimalan nivo kakav je bio jesenas recimo i na takvom nivou ga staviti da bude starter a ako rezultat bude škripao 20(+/-) minuta do kraja, ubaciti Ahmetovića da napravi prevagu u napadu. Neke utakmice (zavisno od protivnika) počinjati sa obojicom, što da ne.
On je naše dijete, dokazano kvalitetan napadač za naše uslove s tim što nam je uvijek (osim nekoliko dobrih predstava malo) "ostajao dužan". Opravdanje bi mu moglo biti to što nikada nije dobio pravu minutažu. Ali ako je dobije sljedeće sezone, eto mu taman prilike da se dokaže.
Ja tvrdim da je on, kada je u dobroj formi i kada mu se ukaže prava minutaža, fantastičan strajker za naše lige
Ne bih volio da ode jer mislim da bi on sljedeće sezone mogao lagano, postepeno mijenjati ulogu sa Ahmetovićem koji je već u finim godinama. Naravno, vratiti ga na optimalan nivo kakav je bio jesenas recimo i na takvom nivou ga staviti da bude starter a ako rezultat bude škripao 20(+/-) minuta do kraja, ubaciti Ahmetovića da napravi prevagu u napadu. Neke utakmice (zavisno od protivnika) počinjati sa obojicom, što da ne.
On je naše dijete, dokazano kvalitetan napadač za naše uslove s tim što nam je uvijek (osim nekoliko dobrih predstava malo) "ostajao dužan". Opravdanje bi mu moglo biti to što nikada nije dobio pravu minutažu. Ali ako je dobije sljedeće sezone, eto mu taman prilike da se dokaže.
Ja tvrdim da je on, kada je u dobroj formi i kada mu se ukaže prava minutaža, fantastičan strajker za naše lige
- emigrazione
#95623 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sta ce ba mijenjati ulogu 29 mu godina, a pokretan ko ima 79
- East_side
#95624 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Taman star za još dobre 2-3 sezone. Vratit će se on u vinkl, vidjet ćeš 
- strong69
#95625 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Negdje na Instagramu vidjeh da C. Zvezda traži našeg Kovačevića.