meni slicna situacija nije jasna kad kroz grad picis a on te nemere zaobici pa blicaTomahawk11 wrote:Ides autoputem, ispred tebe ide neko sporije, prestrojis se da ga prestignes i u sekundu poslije doleti sumaher sa bolidom, naravno, blica da se sklonim...gdje da se sklonim![]()
![]()
Pa jarane, cekaj da prodjem, sklonicu se....izvini sto ne mozes voziti konstantno 180-200
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- beni-bu-man
#9551 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#9552 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ma imas dosta za kontati,vidim ne rade ti klikeri bas....konektovan wrote:Ne tnam sta imam kontati?! Jednom si na nekoj temi spomenuo da si otisao iz grada, u predgradje, i koliko se sjecam bio si ozbiljan. Otud i moje pitanje, iz kog razloga??? Nedostatak radnog prostora, privatni problrmi, dobio dobru cifru za stan, kiucu u gradu, ne znam je li previse pitam??? Izvini, ako sam nekulturan, jer mozda nije pravo mjrsto za to.
ozbiljan sam bio i naveo ti i u postu koji si citirao,a evo opet cu kad ne citas: zbog graDžana(citaj papaka koji su se nakotili) sam otisao. nisam dobio nikakve cifre,nemam privatnih problema,nisam imao nista svoje prodati...tata i mama i dalje zive u svom stanu na d.malti.
p.s. stiskanje se nije odnosilo na gas
tebi i nekima bas treba crtati sve...dal ste stvarno tako glupi ili se pravite ,pitanje je sad ...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9553 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma to ti je ona situacija, ko si ti da se nalazis njemu na putu.beni-bu-man wrote:meni slicna situacija nije jasna kad kroz grad picis a on te nemere zaobici pa blicaTomahawk11 wrote:Ides autoputem, ispred tebe ide neko sporije, prestrojis se da ga prestignes i u sekundu poslije doleti sumaher sa bolidom, naravno, blica da se sklonim...gdje da se sklonim![]()
![]()
Pa jarane, cekaj da prodjem, sklonicu se....izvini sto ne mozes voziti konstantno 180-200
Tako mi je bilo u nedelju dok sam se vracao iz Mostara, znaci u koloni i konjina mi blica, pa me prestize i jos svira, pa sve 4 izbacio kad me prestigao...sve to na punoj
- bitanga_sa_otesa
#9554 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
valjda te instruktor naucio to ako si polagao vozacki: kamioni.kombiji, autobusi i puzevi(pocetnici/polagaci) u desnu da ne smetaju normalnim ljudima koji voze 60.jasnije?beni-bu-man wrote:
meni slicna situacija nije jasna kad kroz grad picis a on te nemere zaobici pa blica
- kloniran
#9555 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja takvima u gradu il ubrzam il usporim toliko ra priđem drugom autu u susjednoj traci da ne moze nikako da me zaobiđe a nastavim i dalje da guslam 6 bankibeni-bu-man wrote:meni slicna situacija nije jasna kad kroz grad picis a on te nemere zaobici pa blicaTomahawk11 wrote:Ides autoputem, ispred tebe ide neko sporije, prestrojis se da ga prestignes i u sekundu poslije doleti sumaher sa bolidom, naravno, blica da se sklonim...gdje da se sklonim![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9556 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mislim da je on (u ovom kontekstu) mislio na one koji idu malo ili malo vise od propisanog.bitanga_sa_otesa wrote:valjda te instruktor naucio to ako si polagao vozacki: kamioni.kombiji, autobusi i puzevi(pocetnici/polagaci) u desnu da ne smetaju normalnim ljudima koji voze 60.jasnije?beni-bu-man wrote:
meni slicna situacija nije jasna kad kroz grad picis a on te nemere zaobici pa blica
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#9557 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma i bolje je sto voze 30km/h. Zamisli da voze duplo, a neiskusni ili nesigurni koliko bi tek bilo problema.
Sada zasto uopce vozi, nema potrebe diskutovati. To je isto da se zapitaš zasto je ova drzava čmar.
Sada zasto uopce vozi, nema potrebe diskutovati. To je isto da se zapitaš zasto je ova drzava čmar.
- bitanga_sa_otesa
#9558 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
onda se izvinjavamTomahawk11 wrote:Mislim da je on (u ovom kontekstu) mislio na one koji idu malo ili malo vise od propisanog.bitanga_sa_otesa wrote:valjda te instruktor naucio to ako si polagao vozacki: kamioni.kombiji, autobusi i puzevi(pocetnici/polagaci) u desnu da ne smetaju normalnim ljudima koji voze 60.jasnije?beni-bu-man wrote:
- beni-bu-man
#9559 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
da u pravu si, a sta ako se kreces brzinom 60km/hbitanga_sa_otesa wrote:valjda te instruktor naucio to ako si polagao vozacki: kamioni.kombiji, autobusi i puzevi(pocetnici/polagaci) u desnu da ne smetaju normalnim ljudima koji voze 60.jasnije?beni-bu-man wrote:
- bitanga_sa_otesa
#9560 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
eh onda nek ljubi kukubeni-bu-man wrote:
da u pravu si, a sta ako se kreces brzinom 60km/h
- beni-bu-man
#9561 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
moram je namontiratbitanga_sa_otesa wrote:eh onda nek ljubi kukubeni-bu-man wrote:
da u pravu si, a sta ako se kreces brzinom 60km/h
-
zdruzdjo
#9562 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Evo malecki video kako to izgleda u kruznom u B.Potoku ujutro. Samo da napomenem to je taj kruzni koji je trebalo da napravi "red" na ovoj raskrsnici.
Ovi sto sa strane ulijecu bas prate red onako.
zivim za dan da neko odozdo maksuz naleti sa ladom iz 84-te.
A onda samo sto sam se priblizio pjesackom prelazu i odlucio da pustim kolonu djece koja idu u skolu i neku srenjovjecnu zenu, hamsa sa passat-om je odlucila da "pretekne" sviju nas eto bas tu(odprilike kao corsa na kraju snimka) i prodje kao kamikaza. sekunda je falila da pokosi jedno 7-ero djece. da ih nije zaustavila ta zena, digla bi ih na haubu ko jedan. ja sam samo uspio zazmiriti. otvorim oci zena stoji sa rukom na prsima kao bez duse i trese se.
Stignem je kod ex twin-a ali je isfurala vec iz auta.
evo passat-a

Ovi sto sa strane ulijecu bas prate red onako.
zivim za dan da neko odozdo maksuz naleti sa ladom iz 84-te.
A onda samo sto sam se priblizio pjesackom prelazu i odlucio da pustim kolonu djece koja idu u skolu i neku srenjovjecnu zenu, hamsa sa passat-om je odlucila da "pretekne" sviju nas eto bas tu(odprilike kao corsa na kraju snimka) i prodje kao kamikaza. sekunda je falila da pokosi jedno 7-ero djece. da ih nije zaustavila ta zena, digla bi ih na haubu ko jedan. ja sam samo uspio zazmiriti. otvorim oci zena stoji sa rukom na prsima kao bez duse i trese se.
Stignem je kod ex twin-a ali je isfurala vec iz auta.
evo passat-a

- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#9563 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ti odmah vrijedjas?! Svaka cast, bas su te tata i mama vaspitali i naucili kulturi.bitanga_sa_otesa wrote:ma imas dosta za kontati,vidim ne rade ti klikeri bas....konektovan wrote:Ne tnam sta imam kontati?! Jednom si na nekoj temi spomenuo da si otisao iz grada, u predgradje, i koliko se sjecam bio si ozbiljan. Otud i moje pitanje, iz kog razloga??? Nedostatak radnog prostora, privatni problrmi, dobio dobru cifru za stan, kiucu u gradu, ne znam je li previse pitam??? Izvini, ako sam nekulturan, jer mozda nije pravo mjrsto za to.
ozbiljan sam bio i naveo ti i u postu koji si citirao,a evo opet cu kad ne citas: zbog graDžana(citaj papaka koji su se nakotili) sam otisao. nisam dobio nikakve cifre,nemam privatnih problema,nisam imao nista svoje prodati...tata i mama i dalje zive u svom stanu na d.malti.
p.s. stiskanje se nije odnosilo na gas![]()
![]()
![]()
tebi i nekima bas treba crtati sve...dal ste stvarno tako glupi ili se pravite ,pitanje je sad ...
- bitanga_sa_otesa
#9564 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sta sam te uvrijedio?konektovan wrote:
Ti odmah vrijedjas?! Svaka cast, bas su te tata i mama vaspitali i naucili kulturi.
- konektovan
#9565 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nista, mi smo glupi, pravimo se da smo glupi, pisemi gluposti da bi vad frustrirali, moras nam crtati sve.bitanga_sa_otesa wrote:sta sam te uvrijedio?konektovan wrote:
Ti odmah vrijedjas?! Svaka cast, bas su te tata i mama vaspitali i naucili kulturi.
-
zdruzdjo
#9566 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
i onda danas popodne.
taxi-sta pametnica.
prije 4-5 dana isto ovako ja naletio iz suprotnog smjera. taxista pametnica krenuo pa da skrene na stand. Kod mene sluzbeno auto i jos terenac.i priblizio mu se u karambolku skroz. on krene rikverc ja za njim. a nece niko da ga pusti da se uvali. on na trotoar ja pred njega.
vozio je tako rikvercom mic po mic skroz do onog prosirenja gdje je onaj neki kao smetljarski ulaz u studentske domove. da sam ga i lagano krhnuo popeo bi mu se tockovima do sofersajbe. zato se nije puno ni bunio jer je bio u zestokom prekrsaju.
grana rukicama. sta j
taxi-sta pametnica.
prije 4-5 dana isto ovako ja naletio iz suprotnog smjera. taxista pametnica krenuo pa da skrene na stand. Kod mene sluzbeno auto i jos terenac.i priblizio mu se u karambolku skroz. on krene rikverc ja za njim. a nece niko da ga pusti da se uvali. on na trotoar ja pred njega.
vozio je tako rikvercom mic po mic skroz do onog prosirenja gdje je onaj neki kao smetljarski ulaz u studentske domove. da sam ga i lagano krhnuo popeo bi mu se tockovima do sofersajbe. zato se nije puno ni bunio jer je bio u zestokom prekrsaju.
grana rukicama. sta j
- bitanga_sa_otesa
#9567 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
istina nije vrijedjanje....sad sto je ti ne mozes podnijet to je druga stvar...konektovan wrote:
Nista, mi smo glupi, pravimo se da smo glupi, pisemi gluposti da bi vad frustrirali, moras nam crtati sve.
- konektovan
#9568 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To je tvoja istina. Ti se provalis na drugoj temi za isto, pa je li te neko naziva glupim???bitanga_sa_otesa wrote:istina nije vrijedjanje....sad sto je ti ne mozes podnijet to je druga stvar...konektovan wrote:
Nista, mi smo glupi, pravimo se da smo glupi, pisemi gluposti da bi vad frustrirali, moras nam crtati sve.
- beni-bu-man
#9569 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ti su mi najjaci, pravi zestok prekrsaj i jos se bunizdruzdjo wrote:i onda danas popodne.
taxi-sta pametnica.
grana rukicama. sta j
- O'zone
- Globalni moderator
#9570 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Fino se igrajte....
Danas tip sa bjelim Cliom II Prestiže kolonu od Nekadašnjeg ELPI-a na Grbavici do skretanja u Derviša Numića tu prođe kroz Crveno i nastavi dalje prema Kovačićima....
Danas tip sa bjelim Cliom II Prestiže kolonu od Nekadašnjeg ELPI-a na Grbavici do skretanja u Derviša Numića tu prođe kroz Crveno i nastavi dalje prema Kovačićima....
- bitanga_sa_otesa
#9571 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
odlicno,ja sam se provalio jer drugi ne napisu sve potrebne informacije pa onda ide moja pretpostavka ,a pretpostavka je majka svih zajeba uvijek...jer ne racunam da blazuj zovu igman ,kao ni alipasin most i buca potok sto se ne zovu otokom ,ali mnogima je to otoka...konektovan wrote: To je tvoja istina. Ti se provalis na drugoj temi za isto, pa je li te neko naziva glupim???
ja ti sve lijepo napisem ,a ti ne citas...potrudi se malo...
- Henry Chinaski
#9572 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Za takve prekršaje ne krivim vozače nego vlast.
Stoka je tu da se ustroji.
Stoka je tu da se ustroji.
- commendatore
#9573 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sa naglaskom na uŠtroji 
- konektovan
#9574 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Je li komercijalni, sa bijelim prozorima????O'zone wrote:Fino se igrajte....
Bio je d@nas jedan trkac i na skenderiji. Crveno, nista, kontam da nije d@ltonista?!
- beni-bu-man
#9575 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pa pun grad tih dlatonistovakonektovan wrote:Je li komercijalni, sa bijelim prozorima????O'zone wrote:Fino se igrajte....
Bio je d@nas jedan trkac i na skenderiji. Crveno, nista, kontam da nije d@ltonista?!