Logosoft
Moderator: Benq
- afannedim
#9551 Re: Logosoft ALL ABOUT
Niko. Sutra moram ljuskici pisati mail

- MTV
#9552 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne. Nist nisam dobil. Pokusaj sarmirat ljusku 
-
Sakazulu
#9553 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ljuska mi nije odgovorila na zadnje dvije poruke poslane u razmaku od 1 mjesec... Možda je više nema u LOL okruženju!MTV wrote:Ne. Nist nisam dobil. Pokusaj sarmirat ljusku
- karanana
#9554 Re: Logosoft ALL ABOUT
uzese mi airties neki dan i donesose neku malenu kutiju sibica, klincu ne valja.
imam li ja kakve koristi od tog service moda sa ovim stb-om?
moze li i meni pp? mada ne kontam....koje bi to kanale mi mogli imati u service modu? mozda jedino ove koje su uveli otkad je mtel dosao a mi kao stari korisnici ih nemamo.
moze li i meni pp? mada ne kontam....koje bi to kanale mi mogli imati u service modu? mozda jedino ove koje su uveli otkad je mtel dosao a mi kao stari korisnici ih nemamo.
- MTV
#9555 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja cu da branim Airties puskom kao HS korisnici CI module.karanana wrote:uzese mi airties neki dan i donesose neku malenu kutiju sibica, klincu ne valja.
- semirsar
#9556 Re: Logosoft ALL ABOUT
joj fakina majko mila s kim se ja ovdeka druzim
sjete se ljuske samo kad him sta treba pogurati...
jos je ona u LOL-u valja se kao Sales Assistant izboriti sa ovijem informaticki pismenim i nepismenim poslovnim ajkulama.
@karaninana,
jesil kad bio u sivom domu na alipasinom prekoputa ovije opcine Novi grad, e tamo ljudi i njiovi ahbabi, a cujem slicno je i u BHTelecomu, imaju milion kanala naprosto ne mres zaobdan sve presaltati, nesto slicno je i u tijem service modu
P.S. Nikad nis ne steka jedino kad je very hot akciska scena precerava onije slowmotion hepek, znoj te oblije i ubi napetost
jos je ona u LOL-u valja se kao Sales Assistant izboriti sa ovijem informaticki pismenim i nepismenim poslovnim ajkulama.
@karaninana,
jesil kad bio u sivom domu na alipasinom prekoputa ovije opcine Novi grad, e tamo ljudi i njiovi ahbabi, a cujem slicno je i u BHTelecomu, imaju milion kanala naprosto ne mres zaobdan sve presaltati, nesto slicno je i u tijem service modu
P.S. Nikad nis ne steka jedino kad je very hot akciska scena precerava onije slowmotion hepek, znoj te oblije i ubi napetost
- semirsar
#9557 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ako HS-ovci izgube module os li dobrovoljno predati svoj airties ili ce nekad u nekijem novinama u futuru da bidne u rubrici "vjerovali ili ne" clanak kako je neki anamo N.N. zvani @MTV mjesec dana proveo na krovu zabarikadiran bez kruva i samo kisnicu pio jerbo mu previse srcu mio bio airties receiverMTV wrote:Ja cu da branim Airties puskom kao HS korisnici CI module.karanana wrote:uzese mi airties neki dan i donesose neku malenu kutiju sibica, klincu ne valja.
- MTV
#9558 Re: Logosoft ALL ABOUT
Reakcija logosofta na sve to: Boli nas ku... i ko ga j..., mi imamo akciju sa klimama i sporetima.
Mozda preko service moda ima nova,doma,b92,prva, foxovi u HD itd. Imali Izvorne i glas drine ta su mi dva jakkooo vazna?
-
rizibizi
#9559 Re: Logosoft ALL ABOUT
A kako se postaje VIP i clan LoL Loyalty kluba? Jel treba pokazati clansku nekog drugog politickog loyalty kluba,ili je to ilegala tipa Zelio bi da uvecam sliku svoje sinovice Merime,ili je po principu doneses stiker na kojem pise Pusti ovog i u potpisu Krusko,mozda treba kupiti dva tri sporeta i pet sest klima ili je pak samo dovoljno biti redovan platisa u sta cisto sumnjam?Rado cu vam platiti u utorak ako me od danas pustite da budem LoL VIP sa servis modom.
- MTV
#9560 Re: Logosoft ALL ABOUT
A da unajmimo kojeg hakera da nam bane u lol i vidi ima li sta od tog Vip-a ilitiga loyality-a?!
- semirsar
#9561 Re: Logosoft ALL ABOUT
MTV wrote:A da unajmimo kojeg hakera da nam bane u lol i vidi ima li sta od tog Vip-a ilitiga loyality-a?!rizibizi wrote:A kako se postaje VIP i clan LoL Loyalty kluba? Jel treba pokazati clansku nekog drugog politickog loyalty kluba,ili je to ilegala tipa Zelio bi da uvecam sliku svoje sinovice Merime,ili je po principu doneses stiker na kojem pise Pusti ovog i u potpisu Krusko,mozda treba kupiti dva tri sporeta i pet sest klima ili je pak samo dovoljno biti redovan platisa u sta cisto sumnjam?Rado cu vam platiti u utorak ako me od danas pustite da budem LoL VIP sa servis modom.
Ama, onaj sa PM naske voza, izgleda
- afannedim
#9562 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne vozam vas ako na mene mislite, da li bi nam rekli kad bi podršku zvali za kod koji je.
p.s poruka za ljusku otišla
p.s poruka za ljusku otišla
-
rizibizi
#9563 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ovo za ljusku nisam u toku (to je valjda neka fora vas korisnika starih paketa
) a od podrske ne ocekuj nista ozbiljno i konkretno kad su ove stvari u pitanju.Volio bih da se varam ali prema dosadasnjem iskustvu ne bih rekao da ce ti na poziv prodati foru.
- afannedim
#9564 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ljuska se prije javljala I uvijek nam info davala ako su kakve akcije ili uvođenje kanala Itd.
- semirsar
#9565 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nije to nikak'a fora ba, @Ljuska_u_BaklaFi je je'na fina crna maca sto brzo cita, forumasica koja ujedno i radi u dijelu LOL-a za poslovnjake.rizibizi wrote:Ovo za ljusku nisam u toku (to je valjda neka fora vas korisnika starih paketa) a od podrske ne ocekuj nista ozbiljno i konkretno kad su ove stvari u pitanju.Volio bih da se varam ali prema dosadasnjem iskustvu ne bih rekao da ce ti na poziv prodati foru.
Prije je bila cesto na ovoj temi i mnogima se nasla na usluzi pri problemima sa LOL-om, takodje je jedina zasluzna sto sam jos uvijek na LOL-u.
Nego, od podrske po pitanju secure moda, i ovog novog video moda jos nema PM
- Qler
#9566 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ljuska je i meni pomogla i kod mene je jedan od razloga što sam jos na lolu. Njoj vala ne moze niko ništa prigovoriti
- MTV
#9567 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da se i ja javim jer je i meni pomogla. Puni naziv profila Ljuska u baklafi. Kraljica.
- Ljakan
#9568 Re: Logosoft ALL ABOUT
presla u bh telekom.afannedim wrote:Ljuska se prije javljala I uvijek nam info davala ako su kakve akcije ili uvođenje kanala Itd.
- afannedim
#9569 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ima li ko kakvog habera u vezi servis mode
- moa
#9570 Re: Logosoft ALL ABOUT
kome se moze obratiti a vezano za PING na lgosoftu. Treba mi malo bolji ping za gaming.
- MTV
#9571 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nemaafannedim wrote:Ima li ko kakvog habera u vezi servis mode
-
rizibizi
#9572 Re: Logosoft ALL ABOUT
Cini se mrka kapa, izgleda nema hajra ni od te mace iz baklave.
- MTV
#9573 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma dzontrica potpalio vatricu 
-
Naslovnica
#9574 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja mislim da je to išlo preko korisničke službe, ali da je bilo problema sa Super TV ako ti smanje ping. Ono, smanjiće oni tebi ping, ali te upozore na moguće posljedice.moa wrote:kome se moze obratiti a vezano za PING na lgosoftu. Treba mi malo bolji ping za gaming.
-
Naslovnica
#9575 Re: Logosoft ALL ABOUT
U Service mod-u jedino što se desi je da se otključaju kanali koji trenutno budu zatamnjeni.
Npr, ako piči na HRT tekma ili serija, a oni je zatamne, preko service moda se otključa.

Npr, ako piči na HRT tekma ili serija, a oni je zatamne, preko service moda se otključa.