FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pinokio04
#9551 FK Sarajevo - Europa League
Sramota , jbg , treba ovo kazniti po djepu sve, analiza i kazne, za NEZALAGANJE i indolentnost na terenu
Sent from my baypas mashyne
Last edited by pinokio04 on 28/08/2014 22:36, edited 1 time in total.
- burek_in_space
#9552 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sedam alejkum.Kanarinen wrote:Poslije ovakve blamaže, bar mi bi na Grbavici tražili smjenu uprave.
Tjerajte ovu gamad, nešto kao uprava napolje, tan marš iz kluba. Dino feningu zavio si nas u crno.
Manite me te priče naš je bosanski klub. Ja za ovo nikad nebi mogao navijati, jer je ovo genocid protiv fudbala. Ovo je antifudbal.
Svaka čast velikoj borusiji što je očitala bukvicu manjem i mlađem sarajevskom klubu.
28 aug 2014, 22:35 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» Kanarinen
Trajno.
-
Nuken
#9553 Re: FK Sarajevo - Europa League
Vratiti se u realnost gdje nas čeka željezničar,lištica, Travnik,sloboda,Obarska.
Nema se šta pretjerano zamjeriti igracima i treneru a onom banditu na golu selamim rod.
Sent from my YUSUN W91 using Tapatalk
Nema se šta pretjerano zamjeriti igracima i treneru a onom banditu na golu selamim rod.
- Koshpa
#9554 Re: FK Sarajevo - Europa League
Na na na naaa na naaaa ooooooooooo Saaarajvoooooooooooooooooooooooooo 
- Capajebo
#9555 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ima se stosta zamjeriti i Dzeni, jebali ga Mitrevski i Kostic, ni na klupi ih nema nikad, a defanziva nam katastrofa.Nuken wrote:Vratiti se u realnost gdje nas čeka željezničar,lištica, Travnik,sloboda,Obarska.
Nema se šta zamjeriti igracima i treneru a onom banditu na golu selamim rod.
- SmokingMan
#9556 Re: FK Sarajevo - Europa League
Kako ih nije stuid,kako.
I opet će biti stara priča."nismo mogli"
Mogli su makar da se potrude da im se djeca ne smiju,već igrači nemaju pravi odnos prema klubu,da imaju,ovakve se stvari ne bi dešavale.
Dosta je više šuplje...
Stid me je gospodina Tana,ako njih nije.
Mogli su makar da se potrude da im se djeca ne smiju,već igrači nemaju pravi odnos prema klubu,da imaju,ovakve se stvari ne bi dešavale.
Dosta je više šuplje...
- pinokio04
#9557 Re: FK Sarajevo - Europa League
SmokingMan wrote:Kako ih nije stuid,kako.
Dosta je više šuplje...
100 %
-
the_stick
#9558 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ako kao rezultat ove utakmice nadjemo novog golmana, onda smo jos nesto izvukli iz svega ovoga...
- pinokio04
#9559 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pa božiji čovječe sramota je , 7 komada. Do 4 i nekako.
Milsim da dejo je pola golova primio na svoju krivicu, a odbrana pola.
Samo po dzepu kaznit financijs za nezalaganje i indolentnost na terenu, ne trčanje, puštanje ljudi da dodju do 16 metara ko šale
Milsim da dejo je pola golova primio na svoju krivicu, a odbrana pola.
Samo po dzepu kaznit financijs za nezalaganje i indolentnost na terenu, ne trčanje, puštanje ljudi da dodju do 16 metara ko šale
-
Fauja Singh
#9560 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sramota je kad onakav Brazil primi kuci od Njemacke 7 komada, nije sramota kad jedan tim (mi) koji ne dominira cak ni u domacem prvenstvu a koje je mozda i najlosije u svijetu ovako izgubi od bundesligasa...
Mi prvo trebamo poceti dominirati u nasoj nazovi ligi pa tek onda nesto ocekivati i van nasih okvira, boli ova sedmica ali ovo je realnost.
Mi prvo trebamo poceti dominirati u nasoj nazovi ligi pa tek onda nesto ocekivati i van nasih okvira, boli ova sedmica ali ovo je realnost.
-
Pjanic15
- Koshpa
#9562 Re: FK Sarajevo - Europa League
Mi smo dosad u svakoj utakmici primili go, znaci da nam je kompletna odbrana odron, treba mjenjat sve i jednog igraca u odbrani
-
suntek
#9563 Re: FK Sarajevo - Europa League
Zivi bili pa vidjelithe_stick wrote:Ako kao rezultat ove utakmice nadjemo novog golmana, onda smo jos nesto izvukli iz svega ovoga...
- pinokio04
#9564 Re: FK Sarajevo - Europa League
DodusheFauja Singh wrote:Sramota je kad onakav Brazil primi kuci od Njemacke 7 komada, nije sramota kad jedan tim (mi) koji ne dominira cak ni u domacem prvenstvu a koje je mozda i najlosije u svijetu ovako izgubi od bundesligasa...
-
sha_ba
#9565 Re: FK Sarajevo - Europa League
burekE u r my man 
- SmokingMan
#9566 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nisu zaslužili ni 0,0000000000000000000000000000001%...Pjanic15 wrote:
Hordama svaka čast,ako su pojedinci među igračima džon obraz,navijači nisu.
-
__Phoenix__
#9567 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ove dvije tekme su veliko iskustvo, ja sam ponososan na sve i jednog koji je zaigrao, nadam se da će ekipa ostati na okupu i sljedeće ljeto.
E sad, zašto se nije još došlo na taj nivo, možemo početi od stadiona na kojem ne bi mogli igrati, od trenera koji je u šorcu i bez licence, od golmana koji nije još taj nivo, iako mi sad pljujemo, možemo mu samo pripisati dvije greške, mislim da je kapiten puno gori bio i koštao nas ovoliko golova...
Sve u svemu, igrali smo 110 minuta kao pravi tim, s takvom igrom bi puno bolje prošli kod nekog drugog protivnika, treba nekad imati i sreće i mudrosti. Sve će to nadoći.
E sad, zašto se nije još došlo na taj nivo, možemo početi od stadiona na kojem ne bi mogli igrati, od trenera koji je u šorcu i bez licence, od golmana koji nije još taj nivo, iako mi sad pljujemo, možemo mu samo pripisati dvije greške, mislim da je kapiten puno gori bio i koštao nas ovoliko golova...
Sve u svemu, igrali smo 110 minuta kao pravi tim, s takvom igrom bi puno bolje prošli kod nekog drugog protivnika, treba nekad imati i sreće i mudrosti. Sve će to nadoći.
-
Labirint
#9568 Re: FK Sarajevo - Europa League
Steta od svega najveca sto ce se dooobro pokvariti obecavajuca atmosfera "u i oko",al dobro to je neko nepisano pravilo u svakom segmentu ove zajednice...
-
north
#9569 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sramota jebi ga.....Nakon ovakvog rezultata se ne može reći, dobro pa šta, ipak su oni bundesligaš, prošli smo dva pretkola, zgrnusli smo para i slične izvlakuše...ovo se moglo izbjeći, jesmo mi puno slabiji od njih, ali zar nismo mogli izgubiti barem 2-3 razlike..ali 7
... nije valjda da smo toliko slabiji da su mogli i cenera nam zabiti da im je sve ušlo...pa onda tom logikom i na Koševu je petarda mogla pući a mi tu egal sa njima odigrali..đe logika
....mislim da smo se usrali nakon prvog gola..prvih 20 minuta sasvim fino, mirno i staloženo, ali da se tekma igra 20 minuta
.....ne znam jebi ga, nakon ovakvog rezultata svugdje bi se opasne sankcije pucale, samo mi nismo u situaciji da sada nekog tjeramo ili tako nešto...ovo će boliti jedno vrijeme, pokušati ovo zaboraviti, i jedino što može vratiti ponovo optimizam je deranje u ligi i ostvarenje cilja na kraju sezone, a to je TITULA!!! Ako se to ne desi, ni 18 akademija, trening kampova, miliona od Tana, pojačanja u vidu crnaca ili tako nešto me ne može sekunde zadovoljiti i samo će me ohladiti žestoko....donesite tu titulu na kraju sezone kako znate i umijete, samo nećemo ni to uspjeti ako se budu dešavali Velež i Obarska a budemo se vadili kako dominiramo ali eto lopta neće u gol 
- pinokio04
#9570 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nije cojku krivo ni 10 komada da su dali, ali odnos igrača prema igri, ne trče, odbrana pušta ljude da priđu ko šale na 16 metara, i da rešetaju deju jadnog. I to onako nonšalantno puštaju i gledaju.Koshpa wrote:Mi smo dosad u svakoj utakmici primili go, znaci da nam je kompletna odbrana odron, treba mjenjat sve i jednog igraca u odbrani
Elem, što smo na uštrb evrope već 2 kiksa napravili u našoj ligi protiv nižerazrednih ekipa, hajd reko sve zbog Evrope. Nznm, ni saam, hvala na svemu dosad, ali moglo je proći sa 3-4 komada da je odbrana ginula kao na koševu, imali su sve uslove za 3-4 razlike a ne 7. Ne znam u cemu je problem..
- pinokio04
#9571 Re: FK Sarajevo - Europa League
I da napomenem posebno, HORDE ZLA su institucija, ponos, koji nikad ne izdaje.
U svakom pogledu. Hvala im/nam za sve.
U svakom pogledu. Hvala im/nam za sve.
- Koshpa
#9572 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pa problem je odbrana, jer ne znaju, isti ti igraci su krivi za sve i jedan poraz ne samo Dejo,pustaju protivnicke igrace da dodju do 16 jer NE ZNAJU jer su ODRON, komplet odbranu mjenjat i golmanapinokio04 wrote:Nije cojku krivo ni 10 komada da su dali, ali odnos igrača prema igri, ne trče, odbrana pušta ljude da priđu ko šale na 16 metara, i da rešetaju deju jadnog. I to onako nonšalantno puštaju i gledaju.Koshpa wrote:Mi smo dosad u svakoj utakmici primili go, znaci da nam je kompletna odbrana odron, treba mjenjat sve i jednog igraca u odbrani
Elem, što smo na uštrb evrope već 2 kiksa napravili u našoj ligi protiv nižerazrednih ekipa, hajd reko sve zbog Evrope. Nznm, ni saam, hvala na svemu dosad, ali moglo je proći sa 3-4 komada da je odbrana ginula kao na koševu, imali su sve uslove za 3-4 razlike a ne 7. Ne znam u cemu je problem..
-
mefistofilis
#9573 Re: FK Sarajevo - Europa League
Realno, u ove dvije utakmice nismo imali srece. Nije nas borusia "ubila". I da smo izgubili dvadeset razlike ja bih i dalje smatrao da je bor samo za nijansu bolja ekipa..ono sto se kaze kompletnija. sa druge strane, ja u prvoj utakmici nisam vjerovao da gledam sarajevo...u ovoj sam ih vec, nazalost, prepoznavao
-
Merengues
#9574 Re: FK Sarajevo - Europa League
Samo da ponovim ono što sam rekao nakon prošle utakmice, a vi ste osulu paljbu na mene. Nema dizanja igrača u nebesa, dizanje euforije, ni kada se pobijedi ne može se dizati toliko u nebesa a kamoli nakon poraza. To se noćas prezentovalo u njemačkoj. Bilo je ono mi se možemo nositi s borusijom i mi smo face ne moramo se truditi. Niko nije stavio noćas imperativ pobjedu ili nedo bog prolaz ali dadnite svoj maksimum pa prođe prođe neće biti na kraju tuge. Ovo noćas je tuga.
-
north
#9575 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma trče, nećemo sad tražiti razlog u onome što nije..trčali su, samo što su ovi daleko brži i puno se bolje postavljaju, pa se činilo da mi ne trčimo naspram njihpinokio04 wrote:Nije cojku krivo ni 10 komada da su dali, ali odnos igrača prema igri, ne trče, odbrana pušta ljude da priđu ko šale na 16 metara, i da rešetaju deju jadnog. I to onako nonšalantno puštaju i gledaju.Koshpa wrote:Mi smo dosad u svakoj utakmici primili go, znaci da nam je kompletna odbrana odron, treba mjenjat sve i jednog igraca u odbrani
Nije ovdje u pitanju momenat nezalaganja, đe se nećeš zalagati u ovakvoj tekmi, samo više od pola našeg tima nije na tom nivou da je moglo parirati 90 minuta ovako jakom protivniku naspram nas, koji bi u našoj ligi osvojio blizu 90 bodova na kraju sezone
Pure nama treba za ovakve protivnike..već sam jednom napisao, da smo zijanili 2-3 razlike čovjek bi i pomislio da se približavamo tim nekim evropskim okvirima i ozbiljnim ekipama, ovaka se samo fini vidi da smo mi smiješni za ovakve ekipe...a možeš misliti gdje smo naspram onih najjačih evropskih
Last edited by north on 28/08/2014 23:17, edited 1 time in total.