BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- phillie
#9551 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ja samo kazem, ne daj Boze da zavisimo od igrackog kadra iz Premijer Lige...
- Infaze Studio
#9552 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Da nije neko gledao Dinamo-Sheriff. KAko je Said odigrao?
- phillie
#9553 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Tanki su bili...imali su incijativu cijelo vrijeme, ali tek u sudijskoj nadokandi dali gol. Said imao par prodora, ali nista posebno....Infaze Studio wrote:Da nije neko gledao Dinamo-Sheriff. KAko je Said odigrao?
- Infaze Studio
#9554 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
phillie wrote:Tanki su bili...imali su incijativu cijelo vrijeme, ali tek u sudijskoj nadokandi dali gol. Said imao par prodora, ali nista posebno....Infaze Studio wrote:Da nije neko gledao Dinamo-Sheriff. KAko je Said odigrao?
-
Dead Man Walking
#9555 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Po meni je Hajrovic bio medju boljim, prvih pola sata ih je GH pojeo a najbolje sanse su imali preko Izetovih kornera, svaki je centarsut ko rukom. U drugom poluvremenu je cijela ekipa pala i nisu odigrali smislenu akciju, tako da nije pao samo Izet zbog nekog pritiska nego je ekipa grohnula.GeneralBHF wrote:Nije ga bilo a pao je pod pritiskom. Ezeo ga malo kvalitetniji igrac i njega nema sto nije dobro. Moze da sara po Svicarskoj ligi ali dodje rasprodani Lion i nema ga nigdje. Velika su bila ocekivanja od njega pa je mozda pao pod pritiskom.PeppermintSA wrote:prvih pola sata 'nakoBHF_Manijak wrote:Je li iko gledao Skakavce, kako je odigrao decko?
ostatak tekme nije 3 lopte dohvatio
Ja sam govorio o Salaticu prije koga je trebalo dovesti u repku prije 5 godina. Salatic je bio najbolji u ekipi!
A slazem se za Salatica, odlican igrac, super bi dosao da pojaca konkurenciju.
- shalla
#9556 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Zar se ovaj Salatić nije nekad pozivao, tipa za juniore ili za mlade? Ono, znam da znam
za njega nekoliko godina ali nikako sad ne mogu da skontam u kojem kontekstu je pominjan i zašto mi je ostao u glavi (vjerovatno zbog upečatljivog prezimena)...
- bingov buraz
#9557 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Iznikao je u dobrog igracaKvaziExpert wrote:Veroljub Salatic
Captain from Grasshopper Club Zürich, Raiffeisen Super League (Switzerland)
not currently plaing for national team
Nationality: Switzerland
Serbia
Position: Midfield - Defensive Midfield
Foot: right
Market value: 1.800.000 £
2.000.000 €
Ako se ne odazove Papetovom pozivu treba ga izribati
Mozda bi se slagao u tandemu sa Zecom
- MOSALJOZE
#9558 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
http://www.avaz.ba/sport/fudbal/jagodic ... iz-seltika
Atajić će dobiti poziv za U-21 reprezentaciju
Atajić će dobiti poziv za U-21 reprezentaciju
- psy5000
#9559 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
zabio gol stevanovic veceras u prijateljskoj utakmici elchea protiv benfice 
bravo stevo
bravo stevo
-
Frankyee
#9560 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Da li je bolji Bicakcic od Zukanovica ili Pandze ?bruce lee wrote:ja bih to prije ovako poslozio. da se pitam..![]()
- guber90
#9561 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ja bubreg ulazem da je bolji od Pandze, Zukanovica nisam dovoljno gledao da bih dao sud o tome, ali Bicakcic se smatra najboljim stoperom 2. Bundeslige, dok Pandza ce mozda potpisati za Skotskog treceligasa, pa makar se taj i Glasgow Rangers zvao, mislim da je tu sve jasno.Frankyee wrote:Da li je bolji Bicakcic od Zukanovica ili Pandze ?bruce lee wrote:ja bih to prije ovako poslozio. da se pitam..![]()
- bruce lee
#9562 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
pratio sam bicakcica citavu sezonu u drugoj njemackoj (doduse preko tv-a), radi se o odlicnom igracu
pandza mi je veoma drag igrac, pogotovo zbog pozrtvovanja, medjutim ne vidim tu konkurenciju u sadasnjoj formi bicakcica. jest da mi je malo zao zukanovica, gledao sam ga uzivo u zenici i u rigi. odigrao je prilicno dobro i jednu i drugu, ali mislim da je bicakcic trenutno u dosta boljoj formi, a i obecava vise za buducnost.
kako bilo, konkurencija se povecava, to nam samo moze pomoci. nek igra onaj koji je u boljoj formi. do neki dan nismo imali alternative nikakve, pogotovo u odbrani a prije par godina nigdje ljevaka, sad ne znas za kog se odluciti. mislim da je ovaj sastav sto sam postavio po trenutnim formama najjaci. i da bi mogli svasta nesta na SP-u. samo ne daj Boze povreda, od viska zdravih trenutno ne boli glava..

kako bilo, konkurencija se povecava, to nam samo moze pomoci. nek igra onaj koji je u boljoj formi. do neki dan nismo imali alternative nikakve, pogotovo u odbrani a prije par godina nigdje ljevaka, sad ne znas za kog se odluciti. mislim da je ovaj sastav sto sam postavio po trenutnim formama najjaci. i da bi mogli svasta nesta na SP-u. samo ne daj Boze povreda, od viska zdravih trenutno ne boli glava..
- guber90
#9563 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Dobar ti je sastav, ali je grehota Pjanica na krilo, njemu tu nije mjesto, on ili sa misketom zajedno ili sam da drzi vezni, ali nikako na krilo, barem po meni se gubi njegova kvaliteta tu.bruce lee wrote:pratio sam bicakcica citavu sezonu u drugoj njemackoj (doduse preko tv-a), radi se o odlicnom igracupandza mi je veoma drag igrac, pogotovo zbog pozrtvovanja, medjutim ne vidim tu konkurenciju u sadasnjoj formi bicakcica. jest da mi je malo zao zukanovica, gledao sam ga uzivo u zenici i u rigi. odigrao je prilicno dobro i jednu i drugu, ali mislim da je bicakcic trenutno u dosta boljoj formi, a i obecava vise za buducnost.
kako bilo, konkurencija se povecava, to nam samo moze pomoci. nek igra onaj koji je u boljoj formi. do neki dan nismo imali alternative nikakve, pogotovo u odbrani a prije par godina nigdje ljevaka, sad ne znas za kog se odluciti. mislim da je ovaj sastav sto sam postavio po trenutnim formama najjaci. i da bi mogli svasta nesta na SP-u. samo ne daj Boze povreda, od viska zdravih trenutno ne boli glava..![]()
- Muhamed Đakmić
#9564 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Samo je na papiru krilo, ulazi u sredinu, Mujdža drži tu cijelu stranu, a on igra kao dodatni veznjak.
Miša mu, evo već drugi ciklus da tako igramo, nije to ništa novo.
- guber90
#9565 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma ja i pricam o papiru, meni je sasvim jasno kako mi igramo i Pjana bjezi od aut linije glavom bez obziraMuhamed Đakmić wrote:Samo je na papiru krilo, ulazi u sredinu, Mujdža drži tu cijelu stranu, a on igra kao dodatni veznjak.
- bruce lee
#9566 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
slazem se za pjanica, ali pravo da ti kazem ne znam kuda s njim a da ne ostane desna strana otvorena. miske je za mene trenutno nezamijenjiv. kao sto rekoh uzivo gledao i grcku u zenici i latviju u rigi. pjanic nazalost JOS nije ono sto mi cesto hocemo da vidimo u njemu, tj. klasicni reziser. u rigi jednostavno ispunio ta igracka ocekivanja, a miske pojede grke bukvalno u zenici. znaci miske definitivno centralno.
e sad, steta pjanica naravno na klupu, radi se o izvrsnom igracu i buducnosti reprezentacije. meni bi bio najdrazi sa salihovicem kao dupla setica, jedan vise kao fizicki jak razbijac, drugi ofanzivnije (znam da sad pretjerujem, al otprilike kao khedira i schweinsteiger u njemackoj). ali onda valja ili ibisevica kao desnog krilnog napadaca staviti (mislim da se pjanic na desnoj strani bolje snalazi od njeg) ili ibisevica napolje (sto bi bila steta, covjek gine na terenu i pravi dosta prostora za dzeku).
tako da mi je ovo nekako nuzna postava sto se trenutnih formi tice. ako imas bolju formaciju sa ovim sastavom, rado bih cuo kako bi se mogle rijesiti dileme
e sad, steta pjanica naravno na klupu, radi se o izvrsnom igracu i buducnosti reprezentacije. meni bi bio najdrazi sa salihovicem kao dupla setica, jedan vise kao fizicki jak razbijac, drugi ofanzivnije (znam da sad pretjerujem, al otprilike kao khedira i schweinsteiger u njemackoj). ali onda valja ili ibisevica kao desnog krilnog napadaca staviti (mislim da se pjanic na desnoj strani bolje snalazi od njeg) ili ibisevica napolje (sto bi bila steta, covjek gine na terenu i pravi dosta prostora za dzeku).
tako da mi je ovo nekako nuzna postava sto se trenutnih formi tice. ako imas bolju formaciju sa ovim sastavom, rado bih cuo kako bi se mogle rijesiti dileme
-
Frankyee
#9567 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Mislim da imamo dosta opcija u sredini i u odbrani ali smo jos uvijek tanki po desnoj strani. Svi znamo da je povreda Mujdze u Parizu jedan od kjucnih trenutaka , mislio sam da ce Susic da pokusa naci kvalitetnu zamjenu. Mozda on pokusava , izgleda da polako radi na klupi.
Mujdza nema kvalitetnu zamjenu ( osim mozda od ovih novih imena sto se spominju koje nisam dobro upratio ) a Pjanic i Stevanovic nisu jaki kao krilni igraci. Tu po meni lezi najveca slaba tacka naseg tima.
Isto tako ako ulete Kolasinac, Hadzic i Bicakcic onda neko mora na klupu, znaci Zahirovic sigurno ide na klupu, Rahimic u penziju, , ali da li ce recimo Visca, Svraka, i do klupe ili spiska ? zakuhalo se sto je dobro.
Treci napadac je posebna tema.
Mujdza nema kvalitetnu zamjenu ( osim mozda od ovih novih imena sto se spominju koje nisam dobro upratio ) a Pjanic i Stevanovic nisu jaki kao krilni igraci. Tu po meni lezi najveca slaba tacka naseg tima.
Isto tako ako ulete Kolasinac, Hadzic i Bicakcic onda neko mora na klupu, znaci Zahirovic sigurno ide na klupu, Rahimic u penziju, , ali da li ce recimo Visca, Svraka, i do klupe ili spiska ? zakuhalo se sto je dobro.
Treci napadac je posebna tema.
- Muhamed Đakmić
#9568 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Malo je teško ukomponovati tu dvojicu, mislim da smo kao ekipa čak efikasniji sa Medunjaninom uz zadnjeg veznjaka i jednim od ove dvojice u prvih 11.
- bruce lee
#9569 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Muhamed Đakmić wrote:Samo je na papiru krilo, ulazi u sredinu, Mujdža drži tu cijelu stranu, a on igra kao dodatni veznjak.
dok ja sa svojim tipografskim sposobinama napisem kilometarski odgovor
-
Frankyee
#9570 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
A kako bi bilo staviti Lulica na desno krilo a Salihovica lijevo ?
Ja mislim da nema poziciije koju Lula nebi solidno uradio. PA zar nije Lula igrao i desnog beka par puta. Slazem se da Pjanic kao fol desno nije nikakvo rjesenje i da to pokriva Ibisevic pomalo a uglavnom Mujdza, a tu smo opet na tome da bez Mujdze pada cijela concepcija
Zar nije jedna od nasih najboljih utakmica kada je Miske polomio Grcku u Zenici,
Ja mislim da nema poziciije koju Lula nebi solidno uradio. PA zar nije Lula igrao i desnog beka par puta. Slazem se da Pjanic kao fol desno nije nikakvo rjesenje i da to pokriva Ibisevic pomalo a uglavnom Mujdza, a tu smo opet na tome da bez Mujdze pada cijela concepcija
Zar nije jedna od nasih najboljih utakmica kada je Miske polomio Grcku u Zenici,
Last edited by Frankyee on 31/07/2013 23:54, edited 2 times in total.
- bruce lee
#9571 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
i ovo upravo rekoh, doduse sa salihovicem. ali opet, onda vedo da gine na desnoj strani, sturi se od trcanja, ali sta ces kad je covjek stvoren za ses'nesterca i slabo sta vise.. nigdje centarsuta, samo trosenje tracanjem ako je na desnom krilu. doduse fino izvuce ona dva odlucujuca slobodnjaka u zeniciMuhamed Đakmić wrote:Malo je teško ukomponovati tu dvojicu, mislim da smo kao ekipa čak efikasniji sa Medunjaninom uz zadnjeg veznjaka i jednim od ove dvojice u prvih 11.
- bruce lee
#9572 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
u tom slucaju, neko iz ove postave ispada. ili mislis pjanica ostaviti samog na poziciji defanzivnog veznogFrankyee wrote:A kako bi bilo staviti Lulica na desno krilo a Salihovica lijevo ?![]()
![]()
![]()
![]()
-
Frankyee
#9573 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
A u tom slucaju Pjanic klupa a Medo zadnji vezni.bruce lee wrote:u tom slucaju, neko iz ove postave ispada. ili mislis pjanica ostaviti samog na poziciji defanzivnog veznogFrankyee wrote:A kako bi bilo staviti Lulica na desno krilo a Salihovica lijevo ?![]()
![]()
![]()
![]()
Nije to ozbiljna postava , mozda de se proba iako Pape nije sklon da radi experimente koje mi forumasi mozemo.
- ganjeta
#9574 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Stevo ga metno za Elche
. I to glavom.
http://www.youtube.com/watch?v=DA6BPDRY ... page&t=186
Na 3.10 je njegov gol.
http://www.youtube.com/watch?v=DA6BPDRY ... page&t=186
Na 3.10 je njegov gol.
- bruce lee
#9575 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
isti si kao moj mladji buraz: medunjanin u prvu postavu, pa makar dzeko morao fasovati i sjediti na klupi zbog togFrankyee wrote:
A u tom slucaju Pjanic klupa a Medo zadnji vezni.![]()
![]()
![]()
Nije to ozbiljna postava , mozda de se proba iako Pape nije sklon da radi experimente koje mi forumasi mozemo.
p.s. steva