taureg71 wrote:wire je najbolja serija svih vremena [/b]
slazem se[/quote]
meni nista ko BB fakat...ispod nje prazno pa onda ostale...Fargo moze ispod BB odmah tacnije..
jesi gledao zicu?
Moderator: _BataZiv_0809
taureg71 wrote:wire je najbolja serija svih vremena [/b]
Znam, tu filmovitu svaki antivirus odmah smjesti u karantinkakavdanakneiskustvu wrote:ima i filmovita slicnu aplikaciju,slicnu popcornuvicious wrote:Koji Popcorn Time koristiš? Onaj sa popcorntime.io je ugašen, a za popcorn-time.se kažu da je pun malwarea, ja ga ne bih htio imati na svom kompjuteru.macchiato wrote:Imate li vi problema sa popcornom?![]()
Ajde, ove serije sto su nedavno izasle su ok, ali kod ovih starijih i ranije postavljenih nema prevoda, uopste nema ni opcije da odaberem jezik. Na mobitelu s druge strane nema prevoda nikako, pa ni kod ovih novijih.
U cemu je problem?
Nešto čačkaju sa ovim prvim, pokušavaju korisnici da ga osposobe mijenjanjem API-ja, ali postaje prekomplikovano i nije zagarantovano da će raditi. Ako ti se da čitati, ovdje imaš više informacija: https://www.reddit.com/r/PopCornTime/co ... r_current/
Kao alternativa se u zadnje vrijeme pojavio i Stremio, ne izgleda loše ali fali mu nekih opcija i još ne radi baš 100% glatko. Ja sam se skroz prešaltao na Kodi.
kakavdanakneiskustvu wrote:taureg71 wrote:wire je najbolja serija svih vremena [/b]
jesi gledao zicu?
i ja sam cetiri pregledao a petu nmgu.Tito_i_Partija wrote:Odgled'o cetiri sezone zice jedva, ne mogu pocet' petu da ga jebes. Totalno sam izgubio zainteresovanost. Da sam je gled'o u vrijeme kad je izasla, mozda bi mi bila jaca.
Fargo je odlicna serija.
taureg71 wrote:Je li OZ 1. sezona najbolja, da pogledam nju pa mozda nastavim dalje ?
ajd hvala, pogledacu prve 2 sezone, a mozda i do krajaKataklinger wrote:taureg71 wrote:Je li OZ 1. sezona najbolja, da pogledam nju pa mozda nastavim dalje ?
OZ otkida od prve pa do zadnje, pedese' šeste epizode. Nema loše.
Tito_i_Partija wrote:Odgled'o cetiri sezone zice jedva, ne mogu pocet' petu da ga jebes. Totalno sam izgubio zainteresovanost. Da sam je gled'o u vrijeme kad je izasla, mozda bi mi bila jaca.
Fargo je odlicna serija.
sto tvoj nick i govori.Proposition Joe wrote:Wire je koplje iznad svih
Normalno, nezahvalno je nesto okarakterisati kao najbolje. Sjecam se X Files jos kao dijete dok sam gledao, dozivljavao seriju kao nesto nevidjeno, mada i jeste bilo u to doba, i meni je u samom hrvu serija EVER... al vremenom kako nove serije dolaze tako i misljenje varira, pa bih lagano napravio selekciju top 5 serija po mom ukusu, ali vala nikako ne bih mogao 1 izdvojitisizifinho wrote:sto tvoj nick i govori.Proposition Joe wrote:Wire je koplje iznad svih
Dobra serija, ali nije da je bas koplje iznad svih. Imaju tu i sopranosi i breaking bad
Pregledao 3 epizode. Uvrnuta, komicna, krvavaBaltazar_khan wrote:evo vam serija za ljubitelje kultnog horora "the evil dead"![]()
zomri wrote:Ukratko:
THE LEFTOVERS!!!
Druga sezona kida.
SanskiBiser wrote:zomri wrote:Ukratko:
THE LEFTOVERS!!!
Druga sezona kida.
Prva sezona u odnosu na ovu drugu je smece tesko. Druga sezona je i meni odlicna.
crni humor?Tabhana wrote:Stay positive Charlie