idite gledajte svoj klub,zar vam je za to prepreka ulaznica od 2 KM
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#9551 Re: FK Zeljeznicar
Sad se bunite sto su ulaznice 2-3 KM...sta je sa vama sviju vam!!!!
- banovan
#9552 Re: FK Zeljeznicar
Naravno da nije,ali i da jeste,to svakako nije tvoj problem.Bolje ti je brini za svoj klub,nama pusti nase.Brini se ko ce vam igrati sl. sezonu,jer koliko sam upratio i ono nesto malo sto je vrijedilo kod vas, doslo do pameti i otislo u normalne sredine.-LIBERO- wrote:Sad se bunite sto su ulaznice 2-3 KM...sta je sa vama sviju vam!!!!
-
Rookie
#9553 Re: FK Zeljeznicar
-LIBERO- wrote:Sad se bunite sto su ulaznice 2-3 KM...sta je sa vama sviju vam!!!!
-
lit3ro
#9554 Re: FK Zeljeznicar
Rookie wrote:Šta god ti taj smajli značio, to je vrhunski jadno. Karta je 2 KM. Pa da je generalna proba, treba da je besplatno, a ne lijeva utakmica u kojoj se testiraju igrači na probi. Zaradiće sigurno jedno 200 KM. Po joja nama i Graciću. Biće love za pojačanja!ratata wrote:sta fali i da se to naplatiRookie wrote:Zna li ko je li istina da je ulaz na utakmicu sa Olimpikom u Fojnici 3 KM? I kome idu te pare? Ako je istina da to neko naplaćuje, daBogda mu ne trebalo! Najsramnija moguća pohlepa. Da ne psujem.
Aj sviju ti rookie ako ti je do 2 KM dodji do mene dat cu ti ja 4 pa plati sebi i jos nekome....ne mozes ba vise dzaba u ulici fudbala igrati, a kamol dovesti dvije ekipe iz premijer lige i organizovati pripremnu utakmicu....
- jufka developer
#9555 Re: FK Zeljeznicar
kao prvo, klub nema nista s timRookie wrote:Šta god ti taj smajli značio, to je vrhunski jadno. Karta je 2 KM. Pa da je generalna proba, treba da je besplatno, a ne lijeva utakmica u kojoj se testiraju igrači na probi. Zaradiće sigurno jedno 200 KM. Po joja nama i Graciću. Biće love za pojačanja!ratata wrote:sta fali i da se to naplatiRookie wrote:Zna li ko je li istina da je ulaz na utakmicu sa Olimpikom u Fojnici 3 KM? I kome idu te pare? Ako je istina da to neko naplaćuje, daBogda mu ne trebalo! Najsramnija moguća pohlepa. Da ne psujem.
dalje, zasto treba da je besplatno? kakva lijeva utakmica, igra nas ZELJO i klub iz premijer lige, to zoves lijevom utakmicom?
ako ti je puno 2km da gledas kakva je to pojacanja Amar doveo, kakvi juniori igraju i kakav je trenutno prvi tim onda radije nemoj nikako ni dolaziti
garant ne dolazis ni na Grbavicu kad nam gostuju "lijevi" Modrica, Leotar, Rudar i slicni....
- JThomas
#9556 Re: FK Zeljeznicar
još fordaš fali, šta li on misli o dosadašnjem toku priprema?
- Charuga
- Globalni moderator
#9557 Re: FK Zeljeznicar
Dobro, jedan covjek rekao da mu smeta sto se karta naplacuje (Rookie) i sad odmah treba da se oko toga pravi rasprava.
.
.
- Charuga
- Globalni moderator
#9558 Re: FK Zeljeznicar
Zeba: Sa Željom želim duplu krunu naredne sezone
Pred početak priprema za narednu sezonu ekipa Željezničara ostala je bez svog ponajboljeg igrača iz prošle sezone, Samira Bekrića koji je otišao u korejski Incheon United pa je na njegovoj poziciji ostala praznina.
Međutim, čelnicima tima sa Grbavice nije trebalo dugo da pronađu alternativu za Bekrića pa se u plavi dres nakon nekoliko godina odsustva vratio pouzdani veznjak, Zajko Zeba.
Zeba je proteklu sezonu igrao za ekipu ruske Alanije, ali je nezadovoljan statusom u toj ekipi odlučio promjeniti sredinu pa je kao najbolju soluciju izabrao povratak na Grbavicu.
Dobio sam certifikat od Alanije i više nemam ništa sa njima, treniram sa Željezničarom od početka priprema, ovdje se osjećam odlčno i nadam se da ću vrlo brzo potpisati ugovor sa Željezničarom, kazao je Zeba
U dresu Željezničara Zebu očekuje igranje u ligi prvaka protiv izraelskog prvaka Hapoel Tel Aviva. Zeba je mišljenja da plavi u dvomeču sa Izraelcima nisu bez šansi.
Hapoel je apsolutni favort i mi smo svi toga svjesni, znamo da će biti teško da prođemo u 3. pretkolo ali se nećemo unaprijed predati. Iznenađenja su u fudbalu moguća, pogledajte samo rezultate na ovom Svjetskom prvenstvu, danas nema favorita i mi protiv Hapoela nismo bez šansi. Bilo bi dobro da u prvom susretu u Izraelu ostvarimo dobar rezultat pa da onda uz 100% svojih mogućnosti na domaćem terenu izborimo prolaz dalje.
Željezničar se protekle sezone okitio titulom prvaka BiH, malo je nedostajalo i za osvajanje kupa. Zeba smatra da se to može ispraviti već u narednoj sezoni.
Imamo dobar tim, Željo je svoj kvalitet pokazao u protekloj sezoni i nadam se da ćemo u istom ritmu nastaviti i naredne. Mi moramo misliti samo na vrh, očekivanja se znaju, sada idemo na duplu krunu i vjerujem da je ova ekipa na klupi sa Amarom Osimom spremna to i ostvariti, kazao nam je Zajko Zeba.
Pred početak priprema za narednu sezonu ekipa Željezničara ostala je bez svog ponajboljeg igrača iz prošle sezone, Samira Bekrića koji je otišao u korejski Incheon United pa je na njegovoj poziciji ostala praznina.
Međutim, čelnicima tima sa Grbavice nije trebalo dugo da pronađu alternativu za Bekrića pa se u plavi dres nakon nekoliko godina odsustva vratio pouzdani veznjak, Zajko Zeba.
Zeba je proteklu sezonu igrao za ekipu ruske Alanije, ali je nezadovoljan statusom u toj ekipi odlučio promjeniti sredinu pa je kao najbolju soluciju izabrao povratak na Grbavicu.
Dobio sam certifikat od Alanije i više nemam ništa sa njima, treniram sa Željezničarom od početka priprema, ovdje se osjećam odlčno i nadam se da ću vrlo brzo potpisati ugovor sa Željezničarom, kazao je Zeba
U dresu Željezničara Zebu očekuje igranje u ligi prvaka protiv izraelskog prvaka Hapoel Tel Aviva. Zeba je mišljenja da plavi u dvomeču sa Izraelcima nisu bez šansi.
Hapoel je apsolutni favort i mi smo svi toga svjesni, znamo da će biti teško da prođemo u 3. pretkolo ali se nećemo unaprijed predati. Iznenađenja su u fudbalu moguća, pogledajte samo rezultate na ovom Svjetskom prvenstvu, danas nema favorita i mi protiv Hapoela nismo bez šansi. Bilo bi dobro da u prvom susretu u Izraelu ostvarimo dobar rezultat pa da onda uz 100% svojih mogućnosti na domaćem terenu izborimo prolaz dalje.
Željezničar se protekle sezone okitio titulom prvaka BiH, malo je nedostajalo i za osvajanje kupa. Zeba smatra da se to može ispraviti već u narednoj sezoni.
Imamo dobar tim, Željo je svoj kvalitet pokazao u protekloj sezoni i nadam se da ćemo u istom ritmu nastaviti i naredne. Mi moramo misliti samo na vrh, očekivanja se znaju, sada idemo na duplu krunu i vjerujem da je ova ekipa na klupi sa Amarom Osimom spremna to i ostvariti, kazao nam je Zajko Zeba.
-
salle_eh1986
#9559 Re: FK Zeljeznicar
Evo malo da uključimo i pitare na temu, kad su već oni nas prozivali da nam se osipa ekipa. Nama otišla trojica a došla petorica (još i boljih),a njima samo odlaze...
Prvo Muminovič, zatim Rizvanovič, ko je slijedeći...
Vidim Borac se pojačava, kažu hoće i Pelaka, izgleda da oni ozbiljno shvataju europu ali i našu ligu...
Prvo Muminovič, zatim Rizvanovič, ko je slijedeći...
Vidim Borac se pojačava, kažu hoće i Pelaka, izgleda da oni ozbiljno shvataju europu ali i našu ligu...
-
hordas 87
#9560 Re: FK Zeljeznicar
polako rano je jos govoriti koliko je otislo i koliko se dovelo..samo ovo me nervira opcenito kod igraca evo npr Zeba otiso tamo i kad mu neide vraca se nazad i tako je kod svakog, bude tu u klubu izganja da ode i kad mu neide tamo odma se vraca i kao drago mu ha hu ma fuj nebi takve igrace nikad ponovo primio..ali eto vidjet cemo zanimljiva sezona nas ceka..
-
Rookie
#9561 Re: FK Zeljeznicar
Ne trebaju mi tvoje pare, samo ne mijenjaj teze i sve je okej. I nađi mi primjer u BiH gdje se naplaćuju utakmice na kojima testiraš igrače na probi(da nije generalka).lit3ro wrote: Aj sviju ti rookie ako ti je do 2 KM dodji do mene dat cu ti ja 4 pa plati sebi i jos nekome....ne mozes ba vise dzaba u ulici fudbala igrati, a kamol dovesti dvije ekipe iz premijer lige i organizovati pripremnu utakmicu....
Ko ima nešto s tim, ako nema klub? Ne igra baš ŽELJO, već dosta igrača koji pokušavaju da se priključe ŽELJI, ali ni to nije bitno, jer je to i dalje prva pripremna utakmica u Fojnici. I ovo poređenje sa prvenstvenim utakmicama je opet zamjena teza.jufka developer wrote: kao prvo, klub nema nista s tim
dalje, zasto treba da je besplatno? kakva lijeva utakmica, igra nas ZELJO i klub iz premijer lige, to zoves lijevom utakmicom?
ako ti je puno 2km da gledas kakva je to pojacanja Amar doveo, kakvi juniori igraju i kakav je trenutno prvi tim onda radije nemoj nikako ni dolaziti
garant ne dolazis ni na Grbavicu kad nam gostuju "lijevi" Modrica, Leotar, Rudar i slicni....
Oduševljen sam da kupim godišnju za utakmice ŽELJE, jer je cijena i prepovoljna. Za finale kupa platim skuplju ulaznicu, jer je cijena adekvatna. Za majicu osvajači kupa dam cenera i vidim da je providna od najjadnijeg mogućeg materijala i da ne vrijedi više od 5 KM. Znači, nije mi žao što ide klubu, ali osjetim odvratnu pohlepu i pravljenje navijača budalama. Ni to nije problem, jer je izolovan slučaj. Isto mislim i za ove ulaznice za utakmicu u Fojnici. Ali opet, ni to nije strašan problem, ali jeste ako se ta tendencija nastavi. Da se traži više od navijača za nešto što toliko ne vrijedi. Razmislite malo prije nego mi se obratite sa tim pričama "daću ti je 2 KM, garant ne ideš ni na prvenstvene". NIJE DO 2 KM!!! Ali to ste vi svakako znali, samo bi malo da kontrirate, pa kako bilo...
I da, nema potrebe da se od ovoga pravi debata, samo sam želio da se zna da neki navijači i ovako misle, makar sam bio, a ne da mijenjam ičije mišljenje. Ni vi ne možete promijeniti moje, pa neću više na ovu temu.
-
Rookie
#9562 Re: FK Zeljeznicar
Zna li ko je li istina da klub plaća put u Izrael za oko 50 navijača?
-
Debilcic
#9563 Re: FK Zeljeznicar
Jeste. Trebaš se prijaviti u Narodnom pozorištu kod gosp. Gradimira Gojera svakim danom od 9-19h do 1.7.2010.Rookie wrote:Zna li ko je li istina da klub plaća put u Izrael za oko 50 navijača?
U Vjeruj! vjeruj
Last edited by Debilcic on 26/06/2010 23:32, edited 1 time in total.
-
elSaik
#9564 Re: FK Zeljeznicar
Pitar bi platio i 10KM da gleda trening Želje. On ne pita za cijenu!
- Impavidus
#9565 Re: FK Zeljeznicar
naravno, jos bi vam i loptu na poklon donijeli ako ona (nedo Bog) ode na livadu ili rijeku kakvu obliznju da imateelSaik wrote:Pitar bi platio i 10KM da gleda trening Želje. On ne pita za cijenu!
-
Rookie
#9566 Re: FK Zeljeznicar
Pa treba čuvati okolinu, a ne bacati u rijeku lopte, frižidere, mikrovalne i sl.Impavidus wrote:naravno, jos bi vam i loptu na poklon donijeli ako ona (nedo Bog) ode na livadu ili rijeku kakvu obliznju da imateelSaik wrote:Pitar bi platio i 10KM da gleda trening Želje. On ne pita za cijenu!
-
elnino
#9567 Re: FK Zeljeznicar
zna li iko rezultat željo olimpik
- Charuga
- Globalni moderator
#9568 Re: FK Zeljeznicar
Nekih 5 minuta prije kraja rezultat je bio 2:1 za Zelju. Strijelci su bili Spahic i Savic za Zelju a Jese za Olimpik. Igralo se dva puta po 60 minuta a u oba poluvremena su igrale razlicite ekipe. Prve ekipe jedno poluvrijeme i druge ekipe drugo poluvrijeme. Onaj dio u kojem su igrali prvi timovi je zavrsen rezultatom 1:1. Poveo je Zeljo u sedmoj minuti preko Spahica na dodavanje Popovica a izjednacio je Jese u 15-tom minutu. Tih prvih 60 minuta nista posebno.
Nama definitivno fale igraci na pozicijama desnog beka te lijevog krila. Danas je beka igrao Visca a krilo Spahic. Visca mozda i moze igrati beka ali je steta onakvog igraca trositi na beku. Vjerujem da bi Gancev mogao odlicno odigrati na desnom beku tako da bi Visca mogao ici ofanzivnije a onda bi Beslija mozda mogao igrati lijevo. Ali opet treba nesto dovesti na tim pozicijama.
Zeba kad ima loptu vidi se da zna ali ovaj Zeba kojeg sam danas gledao nije fizicki spreman za devedeset minuta. Covjek ili nece ili ne moze da trci i da se vraca po loptu. Nadat je se da ce doci sebi do pocetka prvenstva.
Savic je u prvom poluvremenu zamjenio Svraku i danas je, po meni, odigrao puno bolje nego Svraka. Vidi se da zna i da ima utakmica iza sebe. Miran, stalozen, jak sa dobrim pregledom igre.
Za prvi tim su igrali: Karic, Bogicevic, Mesic, Visca, Radovanovic, Svraka Savic), Culum, Spahic, Zeba, Beslija i Popovic.
Za drugi tim su igrali: Guso, Kerla, Gancev, Colic, Brkovic, Odovic, Stanic, Savic, Rovcanin, Mesanovic i jos jedan igrac ali pojma nemam ko je. Cuo sam Gusu da je 2-3 puta zvao nekakvog Nikolu ali nemam pojma ko je taj.
Bili su poprilicno agilniji u napadu nego prvotimci a prednjacili su Rovcanin, Stanic i Mesanovic.
Sve u svemu, do pocetka sezone, vjerujem da se moze iskristalisati dobra ekipa ali za utakmicu protiv Hapoela daj Boze da se sta napravi. Nisam neki optimista nakon danas vidjenog. Ko zna, mozda ima nesto ali Amar nece sve da pokaze ..
Nama definitivno fale igraci na pozicijama desnog beka te lijevog krila. Danas je beka igrao Visca a krilo Spahic. Visca mozda i moze igrati beka ali je steta onakvog igraca trositi na beku. Vjerujem da bi Gancev mogao odlicno odigrati na desnom beku tako da bi Visca mogao ici ofanzivnije a onda bi Beslija mozda mogao igrati lijevo. Ali opet treba nesto dovesti na tim pozicijama.
Zeba kad ima loptu vidi se da zna ali ovaj Zeba kojeg sam danas gledao nije fizicki spreman za devedeset minuta. Covjek ili nece ili ne moze da trci i da se vraca po loptu. Nadat je se da ce doci sebi do pocetka prvenstva.
Savic je u prvom poluvremenu zamjenio Svraku i danas je, po meni, odigrao puno bolje nego Svraka. Vidi se da zna i da ima utakmica iza sebe. Miran, stalozen, jak sa dobrim pregledom igre.
Za prvi tim su igrali: Karic, Bogicevic, Mesic, Visca, Radovanovic, Svraka Savic), Culum, Spahic, Zeba, Beslija i Popovic.
Za drugi tim su igrali: Guso, Kerla, Gancev, Colic, Brkovic, Odovic, Stanic, Savic, Rovcanin, Mesanovic i jos jedan igrac ali pojma nemam ko je. Cuo sam Gusu da je 2-3 puta zvao nekakvog Nikolu ali nemam pojma ko je taj.
Bili su poprilicno agilniji u napadu nego prvotimci a prednjacili su Rovcanin, Stanic i Mesanovic.
Sve u svemu, do pocetka sezone, vjerujem da se moze iskristalisati dobra ekipa ali za utakmicu protiv Hapoela daj Boze da se sta napravi. Nisam neki optimista nakon danas vidjenog. Ko zna, mozda ima nesto ali Amar nece sve da pokaze ..
- ramelow
#9569 Re: FK Zeljeznicar
Ljudi, zna li se hoce li biti (i kad?) prijateljskih tekmi u Medjugorju? Imam neka posla u Hercegovini sljedece sedmice pa bih mogao i da pogledam nesto 
- Charuga
- Globalni moderator
#9570 Re: FK Zeljeznicar
Bice utakmica sigurno u Medjugorju samo sto ne znam kad idu dole.ramelow wrote:Ljudi, zna li se hoce li biti (i kad?) prijateljskih tekmi u Medjugorju? Imam neka posla u Hercegovini sljedece sedmice pa bih mogao i da pogledam nesto
-
Debilcic
#9571 Re: FK Zeljeznicar
U utorak idu.Plavih_11 wrote:Bice utakmica sigurno u Medjugorju samo sto ne znam kad idu dole.ramelow wrote:Ljudi, zna li se hoce li biti (i kad?) prijateljskih tekmi u Medjugorju? Imam neka posla u Hercegovini sljedece sedmice pa bih mogao i da pogledam nesto
U Vjeruj! vjeruj
-
Rookie
#9572 Re: FK Zeljeznicar
Plavih_11, hvala na izvještaju. Nikola je Odović, sin Milomira. Samo me interesuje kako to da Vidović nije u Fojnici, ako nije. Šta li se tu desilo?! Nije ga sigurno otpisao Amar nakon 2 treninga. I opremu je zadužio.
-
Rookie
#9573 Re: FK Zeljeznicar
NOGOMETAŠI Hajduka pobijedili su austrijskog trećeligaša Tondach Gleinsttaten sa 5:4.
Bijeli su pred oko 600 gledatelja u pripremnoj utakmici pokazali svoju napadačku raskoš, ali i nekoordiniranost obrane.
Strijelci za Hajduk bili su dvaput Ahmad Sharbini, a po jedan dodali su Anas, Ibričić i Marin Ljubičić.
Trener Poklepović dodao je kako mu je ova utakmica poslužila za dobivanje pravih spoznaja.
Hajduk je nastupio u sastavu: L. Kalinić, M. Buljat, Strinić, J. Buljat, Vejić, M. Ljubičić, Tomasov, Andrić, Ah. Sharbini, Ibričić i An. Sharbini. Priliku je dobio i rezervni vratar Radošević.
Bijeli su pred oko 600 gledatelja u pripremnoj utakmici pokazali svoju napadačku raskoš, ali i nekoordiniranost obrane.
Strijelci za Hajduk bili su dvaput Ahmad Sharbini, a po jedan dodali su Anas, Ibričić i Marin Ljubičić.
Trener Poklepović dodao je kako mu je ova utakmica poslužila za dobivanje pravih spoznaja.
Hajduk je nastupio u sastavu: L. Kalinić, M. Buljat, Strinić, J. Buljat, Vejić, M. Ljubičić, Tomasov, Andrić, Ah. Sharbini, Ibričić i An. Sharbini. Priliku je dobio i rezervni vratar Radošević.
-
Rookie
#9574 Re: FK Zeljeznicar
Samo ću da primijetim da naša retardirana uprava nije dovela nijedno afirmisano pojačanje u zadnja dva prelazna roka. Prvo su na prošloj polusezoni rekli da će dovesti 5 pravih pojačanja, samo da nekako izdržimo među prvih 5 dotad. I ništa! Promijenila se priča odjednom. I evo sad, imaju još i tu Ligu šampiona kojom mogu mamiti prave igrače i opet nema nekog ekstra afirmisanog pojačanja! Veće su zvijezde dovodili Samiri i "ekipa za saniranje dugova"(Pelak, Baotić, Vladavić...)
Žujo "zaduživač" nije ni sponzora kako treba našao, a o pravim pojačanjima možemo samo sanjati. Sve to zamaskira čarobni Amar i logističari, što je dovoljno da budemo šampioni BiH, ali u Evropi možemo samo epizodnu ulogu igrati, ako se čudo ne desi. Pa makar smo Bučana morali zadržati. Ono što mu je ponuđeno je smiješno!
Dugo pratim ŽELJU i vidi se fino koji je klub finansijski moćan, ko dovodi prava pojačanja... Mi, što se toga tiče, nikad gore nismo stajali! Nema Čolića, Osmanagića, Džafića, Jovanovića, Purića, Haskića... A kontaktiraju se ti igrači, pokušava se, nije da ih ne želimo... Pa ni sa Zebom se još nisu dogovorili...
I stvarno mi je teško gledati više Lazara u napadu. Nikad gori igrač nije dobio više prostora za igru, poslije Amira Spahića. Nadao sam se makar njegovom odlasku.
Odmah da vam kažam da vam neću replicirati šta god rekli na ovu temu, samo sam morao da ovo iz sebe izbacim. Ova uprava je apsolutno nesposobna da dovede afirmisanog igrača!
A da ne kažem što bismo mogli komotno zažaliti kad vidimo Pelaka kako dere guzove u nekom drugom klubu PL.
Žujo "zaduživač" nije ni sponzora kako treba našao, a o pravim pojačanjima možemo samo sanjati. Sve to zamaskira čarobni Amar i logističari, što je dovoljno da budemo šampioni BiH, ali u Evropi možemo samo epizodnu ulogu igrati, ako se čudo ne desi. Pa makar smo Bučana morali zadržati. Ono što mu je ponuđeno je smiješno!
Dugo pratim ŽELJU i vidi se fino koji je klub finansijski moćan, ko dovodi prava pojačanja... Mi, što se toga tiče, nikad gore nismo stajali! Nema Čolića, Osmanagića, Džafića, Jovanovića, Purića, Haskića... A kontaktiraju se ti igrači, pokušava se, nije da ih ne želimo... Pa ni sa Zebom se još nisu dogovorili...
I stvarno mi je teško gledati više Lazara u napadu. Nikad gori igrač nije dobio više prostora za igru, poslije Amira Spahića. Nadao sam se makar njegovom odlasku.
Odmah da vam kažam da vam neću replicirati šta god rekli na ovu temu, samo sam morao da ovo iz sebe izbacim. Ova uprava je apsolutno nesposobna da dovede afirmisanog igrača!
A da ne kažem što bismo mogli komotno zažaliti kad vidimo Pelaka kako dere guzove u nekom drugom klubu PL.
- JThomas
#9575 Re: FK Zeljeznicar
zeba nije afirmisan igrač? a čolić i osmanagić jesu?
i ne moraš replicirati, dovoljno od tebe.
i ne moraš replicirati, dovoljno od tebe.