Demokrate utanko čini mi se.
Senat će se znati nakon ponovljenih izbora u Georgiji.
Demokrate utanko čini mi se.

Trumpovi biraci su patriote i vole svoju zemlju, biraci senilka zele da USA dozivi sudbinu komunistickih distopija. Zato jedni pale, drugi ne.smijesni_ste wrote: ↑14/11/2020 22:53 Ključno pitanje je ima li nasilja i paljenja zgrada i radnji nakon pljačkanja?
Meni se čini da nema![]()
![]()
Ovaj narandzasti, pardon sad sijedi, od 74 je decko, a novi predsjednik od 78 je senilan? E cuj to...saint_mirad wrote: ↑14/11/2020 23:03 Trumpovi biraci su patriote i vole svoju zemlju, biraci senilka zele da USA dozivi sudbinu komunistickih distopija. Zato jedni pale, drugi ne.
Kako je primio nekoliko doza hydroxychloroquine-a 20 god je mladji.zubi wrote: ↑14/11/2020 23:10Ovaj narandzasti, pardon sad sijedi, od 74 je decko, a novi predsjednik od 78 je senilan? E cuj to...saint_mirad wrote: ↑14/11/2020 23:03 Trumpovi biraci su patriote i vole svoju zemlju, biraci senilka zele da USA dozivi sudbinu komunistickih distopija. Zato jedni pale, drugi ne.
![]()
Nemoj tako. Ima finih ljudi na obje strane.saint_mirad wrote: ↑14/11/2020 23:03Trumpovi biraci su patriote i vole svoju zemlju, biraci senilka zele da USA dozivi sudbinu komunistickih distopija. Zato jedni pale, drugi ne.smijesni_ste wrote: ↑14/11/2020 22:53 Ključno pitanje je ima li nasilja i paljenja zgrada i radnji nakon pljačkanja?
![]()

Sa ovim u paru ide onaj drugi ekstrem, Antifa terorista koji pali sopstvenu zemlju i napada nevine ljude na ulici. Ali takvu sliku nisi postavio, naravno.breba wrote: ↑14/11/2020 23:16Nemoj tako. Ima finih ljudi na obje strane.saint_mirad wrote: ↑14/11/2020 23:03Trumpovi biraci su patriote i vole svoju zemlju, biraci senilka zele da USA dozivi sudbinu komunistickih distopija. Zato jedni pale, drugi ne.smijesni_ste wrote: ↑14/11/2020 22:53 Ključno pitanje je ima li nasilja i paljenja zgrada i radnji nakon pljačkanja?
![]()
![]()
Za razliku od njih, ovi fasisti ne pale i ne napadaju, oni hladnokrvno ubijaju.saint_mirad wrote: ↑14/11/2020 23:25Sa ovim u paru ide onaj drugi ekstrem, Antifa terorista koji pali sopstvenu zemlju i napada nevine ljude na ulici. Ali takvu sliku nisi postavio, naravno.breba wrote: ↑14/11/2020 23:16Nemoj tako. Ima finih ljudi na obje strane.saint_mirad wrote: ↑14/11/2020 23:03
Trumpovi biraci su patriote i vole svoju zemlju, biraci senilka zele da USA dozivi sudbinu komunistickih distopija. Zato jedni pale, drugi ne.
![]()
Ti si glorificirao SVE Trumpove birače, i ja ti dao uzorak istih.saint_mirad wrote: ↑14/11/2020 23:25Sa ovim u paru ide onaj drugi ekstrem, Antifa terorista koji pali sopstvenu zemlju i napada nevine ljude na ulici. Ali takvu sliku nisi postavio, naravno.breba wrote: ↑14/11/2020 23:16Nemoj tako. Ima finih ljudi na obje strane.saint_mirad wrote: ↑14/11/2020 23:03
Trumpovi biraci su patriote i vole svoju zemlju, biraci senilka zele da USA dozivi sudbinu komunistickih distopija. Zato jedni pale, drugi ne.
![]()
Ne loze se oni toliko na to. Ubijanje, automatsko oruzje, lincovanje... now you’re talkingsmijesni_ste wrote: ↑14/11/2020 22:53 Ključno pitanje je ima li nasilja i paljenja zgrada i radnji nakon pljačkanja?
![]()
Nije istina. Nisam glorifikovao sve Trumpove birace, vec ove sto mirno0 protestuju. Uzorak koji si mi dao je izrazito nereprezentativan, i to si namerno uradio. Trump je dobio vise od 70 miiona glasova a ti si njegove birace reducirao na par stotina incela. To cak nije posledica neznanja, vise zle namere.
Da, baš kao i ova Antifa i BLMovci