Ja gurnem cepic voltaren u guzicu i na poso.Probaj i ti.Jimmy McNulty wrote:Boli i mene noga ponekad, sumnjaju doktori da sam fasovao giht ili artritis bakterijskom infekcijom kad me ujeo ker na ulici. Probude me nekad bolovi koliki budu i onda me možeš samo jebat idućih 7 dana, šepam ko da mi je 87 a ne 27.HAVANA wrote:Mene noga,vrat,uho,ruka...Za kurac bi lako.Jimmy McNulty wrote:Ma nek Radovan sutra buregdžinicu otvori kraj kuće mi, boli me više kurac.
Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- HAVANA
#9551 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
-
detroit-mercy
#9552 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Dajgle ovo, moja sestra zivi dole. Za uslove dole mogu reci da imaju jako dobar zivot, oboje imaju dobre poslove, imovinu, ljetovanja. Djeca isto tako, sportovi, raja, familija, zavrsavaju na srecu dobre fakultete.HAVANA wrote:Sto? Mojim bilo 5 mjeseci i 5 godina.Sad jedna na fakultetu a druga u srednjoj.Nikakvih problema,super drustvo,muzicka,sport,skola,raja,familija...Nezamislivo smo sretni sto smo sve uradili kako jesmo.512MB wrote:Nezamislivo je vracat dijete u BiH kad si vec na zapadu.HAVANA wrote:Sad je i nezamislivo da dijete raste u bih?Mi smo bas ludi,zamisli rastu nam djeca u bih.Oj matero
Ali hoce da idu vani, zapeli i nema druge. Djeca hodala po Evropi, dolazili kod nas ovdje, vladaju dobro jezicima. I samo im je jedno sto prije se ispaliti.
- Connaisseur Karlin
#9553 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
pa ti kronicno ponavljas da je sve dobro u BiHHAVANA wrote:Zasto opet brinete tudju brigu? Ja,insomnia,pustopoljina...nismo nikada rekli da niko ne treba da ide i da je sve bajno,ni ovde ni tamo.Zasto uvijek vi objasnjavate nekome kako je ovo ovde kurac? Eto vas,idite,ostanite gdje ste...Svako ima jedan motiv otici za ili protiv...danas velka faca sutra opet kita
- HAVANA
#9554 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Sace insomnia rec klepi trodon. 
- muha_sa
#9555 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
pusti ba HavanuConnaisseur Karlin wrote:pa ti kronicno ponavljas da je sve dobro u BiHHAVANA wrote:Zasto opet brinete tudju brigu? Ja,insomnia,pustopoljina...nismo nikada rekli da niko ne treba da ide i da je sve bajno,ni ovde ni tamo.Zasto uvijek vi objasnjavate nekome kako je ovo ovde kurac? Eto vas,idite,ostanite gdje ste...Svako ima jedan motiv otici za ili protiv...danas velka faca sutra opet kita
ja odgovorih kad cemo kafenisat a ti ništa
- Connaisseur Karlin
#9556 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
pa ti si sad rastavljen, znaci, djete je odgaja majkainsomnia78 wrote:Bgt kolko si ih ti odhranila?Connaisseur Karlin wrote:"medju svojima"insomnia78 wrote:Jebo majku cojk bi reko to sve po Parizima i Londonima odraslo. Pa citave su generacije odrasle u ratu pa sta nam fali. Djetetu ce bolje biti medju svojima pa i da ima manje nego da ima sve a nema sa kime progovoriti. Vi konda ne znate kakva su djeca po skolama. Zamisli kad dovedes vec firmirano dijete koje ne zna jezik u drzavu u kojoj ni ti ne znas nikoga. Htio ne htio valja mu sa Mahmudima, Arslanima, i Ibrahimom. Svabe ga sigurno nece zvati na rodjendane i ostale gluposti![]()
danas se porodice sa djecom sele u vise drzava , a ti digao frku radi jedne hipoteticke selidbe djeteta
- HAVANA
#9557 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Nikada ali nikada ja to nisam rekao.Ja samo reagujem na provokacije.Uzasnih stvari ovde ima,ali i fenomenalnih.Connaisseur Karlin wrote:pa ti kronicno ponavljas da je sve dobro u BiHHAVANA wrote:Zasto opet brinete tudju brigu? Ja,insomnia,pustopoljina...nismo nikada rekli da niko ne treba da ide i da je sve bajno,ni ovde ni tamo.Zasto uvijek vi objasnjavate nekome kako je ovo ovde kurac? Eto vas,idite,ostanite gdje ste...Svako ima jedan motiv otici za ili protiv...danas velka faca sutra opet kita
- insomnia78
#9558 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ma nece bolan. Ja smijem ruku dati da neko sad dodje i kadze hajmo u Njemacku osam od deset bi ih naslo opravdanjeHAVANA wrote:Zasto opet brinete tudju brigu? Ja,insomnia,pustopoljina...nismo nikada rekli da niko ne treba da ide i da je sve bajno,ni ovde ni tamo.Zasto uvijek vi objasnjavate nekome kako je ovo ovde kurac? Eto vas,idite,ostanite gdje ste...Svako ima jedan motiv otici za ili protiv...danas velka faca sutra opet kita
- HAVANA
#9559 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Nikada ali nikada ja to nisam rekao.Ja samo reagujem na provokacije.Uzasnih stvari ovde ima,ali i fenomenalnih.Connaisseur Karlin wrote:pa ti kronicno ponavljas da je sve dobro u BiHHAVANA wrote:Zasto opet brinete tudju brigu? Ja,insomnia,pustopoljina...nismo nikada rekli da niko ne treba da ide i da je sve bajno,ni ovde ni tamo.Zasto uvijek vi objasnjavate nekome kako je ovo ovde kurac? Eto vas,idite,ostanite gdje ste...Svako ima jedan motiv otici za ili protiv...danas velka faca sutra opet kita
- Connaisseur Karlin
#9560 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
pa to sa te ja pitalal, a zovnut cemo HAVANU na kafu, to ne zelim propustitimuha_sa wrote:pusti ba HavanuConnaisseur Karlin wrote:pa ti kronicno ponavljas da je sve dobro u BiHHAVANA wrote:Zasto opet brinete tudju brigu? Ja,insomnia,pustopoljina...nismo nikada rekli da niko ne treba da ide i da je sve bajno,ni ovde ni tamo.Zasto uvijek vi objasnjavate nekome kako je ovo ovde kurac? Eto vas,idite,ostanite gdje ste...Svako ima jedan motiv otici za ili protiv...danas velka faca sutra opet kita![]()
ja odgovorih kad cemo kafenisat a ti ništa
- HAVANA
#9561 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- insomnia78
#9562 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ma nece bolan. Ja smijem ruku dati da neko sad dodje i kadze hajmo u Njemacku osam od deset bi ih naslo opravdanjeHAVANA wrote:Zasto opet brinete tudju brigu? Ja,insomnia,pustopoljina...nismo nikada rekli da niko ne treba da ide i da je sve bajno,ni ovde ni tamo.Zasto uvijek vi objasnjavate nekome kako je ovo ovde kurac? Eto vas,idite,ostanite gdje ste...Svako ima jedan motiv otici za ili protiv...danas velka faca sutra opet kita
- HAVANA
#9563 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- Connaisseur Karlin
#9564 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
muha i ja smo te pozvali na kafuHAVANA wrote:Nikada ali nikada ja to nisam rekao.Ja samo reagujem na provokacije.Uzasnih stvari ovde ima,ali i fenomenalnih.Connaisseur Karlin wrote:pa ti kronicno ponavljas da je sve dobro u BiHHAVANA wrote:Zasto opet brinete tudju brigu? Ja,insomnia,pustopoljina...nismo nikada rekli da niko ne treba da ide i da je sve bajno,ni ovde ni tamo.Zasto uvijek vi objasnjavate nekome kako je ovo ovde kurac? Eto vas,idite,ostanite gdje ste...Svako ima jedan motiv otici za ili protiv...danas velka faca sutra opet kita
- HAVANA
#9565 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Sta se ovo nagovorih 4 puta

- muha_sa
#9566 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
nekla ba--procitali smo, šta ponavljašHAVANA wrote:Nikada ali nikada ja to nisam rekao.Ja samo reagujem na provokacije.Uzasnih stvari ovde ima,ali i fenomenalnih.Connaisseur Karlin wrote:pa ti kronicno ponavljas da je sve dobro u BiHHAVANA wrote:Zasto opet brinete tudju brigu? Ja,insomnia,pustopoljina...nismo nikada rekli da niko ne treba da ide i da je sve bajno,ni ovde ni tamo.Zasto uvijek vi objasnjavate nekome kako je ovo ovde kurac? Eto vas,idite,ostanite gdje ste...Svako ima jedan motiv otici za ili protiv...danas velka faca sutra opet kita
- insomnia78
#9567 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
A sta ce drugo. A u BiH do dzaba. Udaraju ko neceHAVANA wrote:Sace insomnia rec klepi trodon.
Ovdje moras kopati i rukama i nogama da ti daju. Ja se povrjedio na poslu dao mi kutiju nekakav miks trodona i paracetamola. Ubio je za dan ipo
-
zrakomlat
#9568 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Kokuzluk ih tjera, što bi rekao jedan uvaženi forumaš prije nego što je otišao na kavijar.detroit-mercy wrote:]
Dajgle ovo, moja sestra zivi dole. Za uslove dole mogu reci da imaju jako dobar zivot, oboje imaju dobre poslove, imovinu, ljetovanja. Djeca isto tako, sportovi, raja, familija, zavrsavaju na srecu dobre fakultete.
Ali hoce da idu vani, zapeli i nema druge. Djeca hodala po Evropi, dolazili kod nas ovdje, vladaju dobro jezicima. I samo im je jedno sto prije se ispaliti.
- pustopoljina
#9569 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Sta ja? ja kazem svima da idu. Vratiti se mogu uvijek, to je fakt.HAVANA wrote:Zasto opet brinete tudju brigu? Ja,insomnia,pustopoljina...nismo nikada rekli da niko ne treba da ide i da je sve bajno,ni ovde ni tamo.Zasto uvijek vi objasnjavate nekome kako je ovo ovde kurac? Eto vas,idite,ostanite gdje ste...Svako ima jedan motiv otici za ili protiv...danas velka faca sutra opet kita
- insomnia78
#9570 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Eto znas ti i ko mi dijete odgaja i kako. Mozda je dijete sa mnom, mozda ja i zena iako razvedeni zivimo zajedno iz hiljadu drugih razloga? No koliko si ih ti odgojila pa tako samouvjereno pricas?Connaisseur Karlin wrote: pa ti si sad rastavljen, znaci, djete je odgaja majkatvojoj je tek 5 godina , a niste kosntanto zajedno
- Connaisseur Karlin
#9571 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
pa mozes pisati sto god zelis na forumu , besmisleno je da mi se opravdavas sa mogucim opcijama , danas nije tvoj dan Fransoainsomnia78 wrote:Eto znas ti i ko mi dijete odgaja i kako. Mozda je dijete sa mnom, mozda ja i zena iako razvedeni zivimo zajedno iz hiljadu drugih razloga? No koliko si ih ti odgojila pa tako samouvjereno pricas?Connaisseur Karlin wrote: pa ti si sad rastavljen, znaci, djete je odgaja majkatvojoj je tek 5 godina , a niste kosntanto zajedno
naavno da je besmisleno pisati da ti ne bi smetalo da tvoje djete raste u BiH, a istovremeno nisi ni spomenuo da ti zelis ppovratak u BiH
- HAVANA
#9572 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ma svakom na volju i to je to.Jebo suplju.Kad mi se islo otiso,kad mi se vracalo,vratio se.I to je to.pustopoljina wrote:Sta ja? ja kazem svima da idu. Vratiti se mogu uvijek, to je fakt.HAVANA wrote:Zasto opet brinete tudju brigu? Ja,insomnia,pustopoljina...nismo nikada rekli da niko ne treba da ide i da je sve bajno,ni ovde ni tamo.Zasto uvijek vi objasnjavate nekome kako je ovo ovde kurac? Eto vas,idite,ostanite gdje ste...Svako ima jedan motiv otici za ili protiv...danas velka faca sutra opet kita
- HAVANA
#9573 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Malo je ovo supacki sto se vazda covjeku petljate u privatne stvari i spominjete mu zenu i dijete.De vi malo o sebi,mi budale ne krijemo nista pa nam krv pocnete pit.
-
espn
#9574 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Bosnu je od 2013. do danas napustilo 150 hiljada ljudi i napustice je jos toliko.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#9575 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ja sam sjedio na parama ali nisam znao. Gledam prodaje lik na piku Škodu za 26.000, oldtimer do Boga, moj stari je u malo lošijem stanju prodao za 300 maraka 2007. Došlo mi da ga skakavcem izbodem zbog te prodaje.