Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koliko sam pregledao ovih dana, ova ponuda je među najpovoljnijim
Ta cijena se na ekupi vrti već par mjeseci, a svako malo na ekupi imaš ove dodatne popuste, šteta bi bilo da ne iskoristiš.
Danas je 15% na sparkasse karticu. Prošle sedmice je bilo 10% na intesinu karticu. Prošlog mjeseca 20% na ziraat karticu. Bilo je isto i na raifeisen neki popust, samo traju svi par dana i trebaš redovno pratit. Čak i da nemaš jednu od ovih kartica, ima ti neko na poslu, u familiji ...
Također, ovaj link sad što si poslao identičnu cijenu imaš na ekupi i plus na ekupi imaš ovaj black friday code i jeftinije ti je 70 KM.
Nemam nijednu kreditnu karticu ali mi je to dobra info za taj popust, hvala ti
Kako ide na eKupi, jel moraš čekati da ti oni isporuče ili?
A najeftiniji polovan ps5 na piku 830, pa onda ide 900 itd
Toliko u razumu..
I da nema ovog popusta na sparkasse, cijena polovnog u poredjenju sa novim je presmijesna.
tap3ah75 wrote: ↑23/11/2023 22:18
Dajte meni laiku za Fifu objasnite šta se dobije kad se ovo ukuca
Dobijes to sto ti pise gore u vrhu, 1 rare gold players paket koji otvoris i dobijes neke igrace lutrijski i 3 ICON players na posudbu od 5 meceva ultimate tima (sve online)
Koliko sam pregledao ovih dana, ova ponuda je među najpovoljnijim
Ta cijena se na ekupi vrti već par mjeseci, a svako malo na ekupi imaš ove dodatne popuste, šteta bi bilo da ne iskoristiš.
Danas je 15% na sparkasse karticu. Prošle sedmice je bilo 10% na intesinu karticu. Prošlog mjeseca 20% na ziraat karticu. Bilo je isto i na raifeisen neki popust, samo traju svi par dana i trebaš redovno pratit. Čak i da nemaš jednu od ovih kartica, ima ti neko na poslu, u familiji ...
Također, ovaj link sad što si poslao identičnu cijenu imaš na ekupi i plus na ekupi imaš ovaj black friday code i jeftinije ti je 70 KM.
Nemam nijednu kreditnu karticu ali mi je to dobra info za taj popust, hvala ti
Kako ide na eKupi, jel moraš čekati da ti oni isporuče ili?
Evo danas 10% na sve načine plaćanja. Cijena 989,90 KM. I btw ako nisi fan Fife i tih gluposti, imaš bundle sa Call of Duty ili Spider-Manom ... pa biraj.
Hocel bit kakve osjetnije razlike izmedju obicne i slim verzije sto se tice igrivosti grafike i ostaloga, ili je sve isto pod "haubom" a slim samo tanja i estetski ljepsa? Mislim isplati li se prelazit sa obicne na slim kada izadje?
brazzo19 wrote: ↑24/11/2023 09:43
Hocel bit kakve osjetnije razlike izmedju obicne i slim verzije sto se tice igrivosti grafike i ostaloga, ili je sve isto pod "haubom" a slim samo tanja i estetski ljepsa? Mislim isplati li se prelazit sa obicne na slim kada izadje?
Isti je hardver. Disk se može uvijek dodatno kupiti i zakačiti - to je jedina bitna promjena. Nisi limitiran na digitalu ako poželiš imati disk. Konzola sama je baš minimalno manja i lakša - puno manji skok procentualno u odnosu na prijašnje Fat>Slim prelaze. Ovo je u biti novi PS5, stari model će se rasprodati i neće više biti na policama.
Samo što je cijena nove verzije, tj. ako se može nazvati slim-om, skuplja.
Disk se može otkačiti, te traži da konzola bude spojena na internet pri prvom paljenju da "registruje" disk.
upitan wrote: ↑24/11/2023 17:03
Pozdrav,treba mi PS+ Us ili PL lokaciju/akaunt,ali ako ja dobro vidim slabi su popusti za ovaj tkz.black friday
na cdkeys/gamivo/g2a dopune su fino snizene, 60$ izadje nesto manje od 50€ (regularno bi bilo oko 55€)
i sa tim kupis pretplatu na PS koja je snizena sa 80 na 60$