SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Alfons Kauders

#9551 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Alfons Kauders »

O'zone wrote:Odoste u off @Alfonse ti si započeo (jesi se to zatekao u šeheru jutros pa se iznervirao?)

Irfan Nefić u KS i Izudin Šarić u TK imaju istu funkciju i odgovrnost....samo da izbaljezgaju ono što im dostave iz službi i da to zvuči mirno i pribrano te da ne izaziva paniku...Jesu li iritantni sa time? Jesu. Ali šta ga boli ćuna za to? On je svoj posao odradio kako mu piše u opisu radnog mjesta.

Jbavanje majki ne donosi ništa na današnjem vaktu. Treba ti fabrika Viagre da izredaš sve one koji su to zaslužili al' eto recimo da se čovjek nekad mora i ispuhati. Nije fino za čitat...Dovede nas na onu TZ vs SA a i jedni i drugi plivamo u sKeptičkoj do guše samo se tješimo da je kod drugih gore...
Razlika je sto u Tuzli nesto i nema ovih bombi. Nema ni toliko zgazene djece na pjesackim prelazima. Nema ni deseti dio auta koja preko noci ispare u Sarajevu. I opet im jebemo mater, jer i pored toga imamo masu problema.

U Sarajevu ocito nema problema, jer vidim da nije prikladno opsovati MUP i pravosudje nakon cetiri bombaska napada, nakon Sefica i sl. Sve pod kontrolom, gradjani nemaju razloga za brigu.

I ne, ovo nije TZ vs. SA, vec zdrav razum vs. politika.

Meni ne smeta sto Sarajevo brani svoju SDA, ali zato ocekujem da ni vama u Sarajevu ne smeta kada im ja jebem mater.
O'zone
Globalni moderator

#9552 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Alfons Kauders wrote:
O'zone wrote:Odoste u off @Alfonse ti si započeo (jesi se to zatekao u šeheru jutros pa se iznervirao?)

Irfan Nefić u KS i Izudin Šarić u TK imaju istu funkciju i odgovrnost....samo da izbaljezgaju ono što im dostave iz službi i da to zvuči mirno i pribrano te da ne izaziva paniku...Jesu li iritantni sa time? Jesu. Ali šta ga boli ćuna za to? On je svoj posao odradio kako mu piše u opisu radnog mjesta.

Jbavanje majki ne donosi ništa na današnjem vaktu. Treba ti fabrika Viagre da izredaš sve one koji su to zaslužili al' eto recimo da se čovjek nekad mora i ispuhati. Nije fino za čitat...Dovede nas na onu TZ vs SA a i jedni i drugi plivamo u sKeptičkoj do guše samo se tješimo da je kod drugih gore...
Razlika je sto u Tuzli nesto i nema ovih bombi. Nema ni toliko zgazene djece na pjesackim prelazima. Nema ni deseti dio auta koja preko noci ispare u Sarajevu. I opet im jebemo mater, jer i pored toga imamo masu problema.

U Sarajevu ocito nema problema, jer vidim da nije prikladno opsovati MUP i pravosudje nakon cetiri bombaska napada, nakon Sefica i sl. Sve pod kontrolom, gradjani nemaju razloga za brigu.

Meni ne smeta sto Sarajevo brani svoju SDA, ali zato ocekujem da ni vama u Sarajevu ne smeta kada im ja jebem mater.
Sarajevo je specifikum jer u njemu obitava i živi masa (da se ne gađam %) administrativnog kadra (općinski, kantonalni, federalni i državni) tim ljudima je OK ovo je njihov sistem za koji su se borili. Mi fizikaneri smo tu samo uslužno osoblje da ih ima ko uslužit kad dođu da potroše teško zarađeni novac.
Alfons Kauders

#9553 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Alfons Kauders »

O'zone wrote:
Alfons Kauders wrote:

Sarajevo je specifikum jer u njemu obitava i živi masa (da se ne gađam %) administrativnog kadra (općinski, kantonalni, federalni i državni) tim ljudima je OK ovo je njihov sistem za koji su se borili. Mi fizikaneri smo tu samo uslužno osoblje da ih ima ko uslužit kad dođu da potroše teško zarađeni novac.
Ok, ali tema je da li se smiju jebavat matere MUP-u i pravosudju nakon cetiri bombaska napada.

Ispada da ne smiju, upravo iz navedennog razloga - sto dobar dio grada zivi od drzave i stranke.

Zao mi je, ali to meni nije razlog da nekom ne jebem mater. Naprotiv, to je dodatni razlog...

Na kraju se sve svede na prilicno banalnu stvar. Ja im mogu jebavat famAliju zato jer niko "moj" nije budzetski parazit. U Sarajevu je to ocito dosta teze. :D
O'zone
Globalni moderator

#9554 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Alfons Kauders wrote: Ok, ali tema je da li se smiju jebavat matere MUP-u i pravosudju nakon cetiri bombaska napada.

Ispada da ne smiju, upravo iz navedennog razloga - sto dobar dio grada zivi od drzave i stranke.

Zao mi je, ali to meni nije razlog da nekom ne jebem mater. Naprotiv, to je dodatni razlog...

Na kraju se sve svede na prilicno banalnu stvar. Ja im mogu jebavat famAliju zato jer niko "moj" nije budzetski parazit. U Sarajevu je to ocito dosta teze. :D
Jok. Tema je SARAJEVO-CRNA HRONIKA vol.5

Tema o jebavanju majke MUP-u i pravosuđu nakon četiri bombaška napada još nije otvorena
Naslovnica

#9555 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

Alfons Kauders wrote:
Naslovnica wrote:Ekši debila, grob ih jebo uhljupski...

CRNA HRONIKA
Za pet dana u KS bačene četiri bombe, MUPKS: Slučajevi nisu povezani

Piše: A. B./Klix.ba

Sigurnost građana Kantona Sarajevo je u posljednjih nekoliko dana ozbiljno narušena, s obzirom da su eksplozije bombi postale vrlo česte. U četiri slučaja bombe su bačene na ugostiteljske objekte, a iz v.d. policijskog komesara Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUPKS) Mevludin Halilović za Klix.ba da građani nemaju razloga za brigu :shock: :shock: :shock: te da eksplozije nisu povezane...
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /161212020

DakleM narode, nemate razloga za brigu!
Bas mi je drago sto cu, kada na parkingu umjesto auta zateknem spaljenu olupinu i lokvu plastike, i kad budem lijepio prozore na stanu... :D Biti siguran da bombu na obliznji lokal nije bacio isti lik koji je bacio ove sinoc. :D

Ne brinite narode - nemamo jednog kretena koji po gradu baca bombe, vec cetiri hajvana, ili pak 3-4 grupe hajvana. (Da prevedem za vjesalicu, sizifa i Knopflera - imamo "ĆetvEricu" Boska Buha) :izet:
Bilo je svega po Tuzli, meščini da je primirilo kako se Mirso Švicarac primirio, i još nekoliko kabadahija je ubiVeno ili sudjelovalo u ubistvima, pa su procesovani. Vjerovatno su dobili prijateljski savjet od havera sa vlasti da ne mogu više da ih pokrivaju zbog pritiska javnosti.
Sarajevo je postalo užasno, fuj, gadi mi se gdje živim, a nemam neke mogućnosti da kupim prnje.
Ne znam gdje je ovome što rade u Sarajevu kraj, ali mislim da je još podaleko.
SDA mafijaška hobitnica koja je uplela pipke u sve pore života, vlasti i svega što se dešava, sandžak kabadahije sa telećim glavušama, bradicama i cvikama (svi isti ko po kalupu da ih je neko pravio), istočnjački uhljebi kojima je životni cilj da se dočepaju Sarajeva i državnih jasli...
Ma fuj...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#9556 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by _BataZiv_0809 »

Alfons Kauders wrote:
On je prvo lice institucije koju predstavlja. Ako mi se ne svidja, bujrum neka podnese ostavku i ode raditi u privredu. Niko ga ne tjera da radi to sto radi.

A sto se tice zgrade televizije, nju bi zapalio po defaultu... Zabarikadirao vrata, a okolo postavio sest M53ojki sa nekoliko sanduka municije - ako se ko usudi skociti kroz prozor.
A 7 februar zoves paljevinom zajednicke imovine od strane terorista :D
The BEN10

#9557 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by The BEN10 »

direstraits0078 wrote:Ne razumijem kako misliš da zaslužuješ bolje, ti i tebi slični, dapače, mislim da je trenutna garnitura sasvim odgovarajuća za tvoj nivo. Ista neartikulisana, primitivna vrsta, spremna da laje iz prikrajka, bez bilo kakvog utjecaja ili odgovornosti.
Prijedlog je da...
vješalica

#9558 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

Dvolicnost na prvo mjesto pa sve ostalo.....
Naslovnica

#9559 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

Meščini da su i one patrole, presretači i murija na svakom čošku prestali? Nema ih više. Opet aktivirani represijski sistem, čim je pritisak javnosti popustio.
Oni (udružena zločinačka organizacija SDA sa Baketom&mladomuslimanskim kadrom) tačno imaju projekat i viziju šta hoće i žele sa ovih 24% svog pašaluka.
Apsolutnu vlast i kontrolu nad 24% i svima koji tu žive.
Ništa drugo ih ne interesuje, kakva BiH, kakvi bakrači.
100x potvrđeno.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#9560 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by hrasno38 »

Ova prva bomba na frizerski salon posto je vlasnistvo zeta od Balijagica ima veze sa tim sto je Faruk konstantno cacka protiv Izetbegovica i najavljuje da ce podizati optuznicu. A dje si vidio da smijes barnuti u Al Caponea a ova druga jebaji ga vjerovatno reket. U stvari koc ega znati mozda su obadvije reket.
vješalica

#9561 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

A ciji je nabobani kafic ?
O'zone
Globalni moderator

#9562 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Naslovnica wrote:Meščini da su i one patrole, presretači i murija na svakom čošku prestali? Nema ih više. Opet aktivirani represijski sistem, čim je pritisak javnosti popustio.
Oni (udružena zločinačka organizacija SDA sa Baketom&mladomuslimanskim kadrom) tačno imaju projekat i viziju šta hoće i žele sa ovih 24% svog pašaluka.
Apsolutnu vlast i kontrolu nad 24% i svima koji tu žive.
Ništa drugo ih ne interesuje, kakva BiH, kakvi bakrači.
100x potvrđeno.
Nit je ovo prvi niti je zadnji put da se policija povuče sa ulica nakon 10 do 20 dana od belaja. Tako je svaki put do sada bilo, bit će i dalje.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#9563 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by hrasno38 »

vješalica wrote:A ciji je nabobani kafic ?
nemam pojma zaista
Alfons Kauders

#9564 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Alfons Kauders »

O'zone wrote:
Alfons Kauders wrote: Ok, ali tema je da li se smiju jebavat matere MUP-u i pravosudju nakon cetiri bombaska napada.

Jok. Tema je SARAJEVO-CRNA HRONIKA vol.5

Tema o jebavanju majke MUP-u i pravosuđu nakon četiri bombaška napada još nije otvorena
Dobro, dakle na crnoj hronici se ne treba komentarisati rad policije i pravosudja? Vec trebam pokrenuti novu temu svaki put kada naprave neku pizdariju... Tj svako jutro :)
cyprus

#9565 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by cyprus »

Roknuše Džindžer... Gdje ću sad pit kafu? :-)
Alfons Kauders

#9566 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Alfons Kauders »

_BataZiv_0809 wrote:
Alfons Kauders wrote:
On je prvo lice institucije koju predstavlja. Ako mi se ne svidja, bujrum neka podnese ostavku i ode raditi u privredu. Niko ga ne tjera da radi to sto radi.

A sto se tice zgrade televizije, nju bi zapalio po defaultu... Zabarikadirao vrata, a okolo postavio sest M53ojki sa nekoliko sanduka municije - ako se ko usudi skociti kroz prozor.
A 7 februar zoves paljevinom zajednicke imovine od strane terorista :D
Naravno. Jer su ideolozi i propagandisti tih terorista su radili svoj posao iz TV Doma i uvrnutog tornja.

I sada rade isti posao, samo kulturnije, jer su njihovi na vlasti. :lol:

Moj fokus nije na zgradama, vec onim koji su unutra. Ako ce se sami postrojiti da ih strijeljamo, tim bolje.
dječak sa šibicama

#9567 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dječak sa šibicama »

Ne znam za vas, ali ja sam odahnuo jer bombe nisu povezane.

Vaznoda ne puca :bih:
O'zone
Globalni moderator

#9568 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Uletio čovjek vidio jeftino gorivo

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /161212043

Image
pepeljara

#9569 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by pepeljara »

Ovo opet kradje krenule ?

Petak i subota sad citamukraden audi u golf, naselje miljacka...
AmirBaa

#9570 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by AmirBaa »

"U četiri slučaja bombe su bačene na ugostiteljske objekte, a v. d. policijskog komesara Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUPKS) Mevludin Halilović za Klix.ba kaže da građani nemaju razloga za brigu" dobro je, taman sam se malo poceo brinuti ali sad mi je lakse :thumbup: :bih:
vješalica

#9571 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

O'zone wrote:Uletio čovjek vidio jeftino gorivo

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /161212043

Image
Ma nista mu ko nov
Samo malo cosak sredit za 50 marona
direstraits0078

#9572 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by direstraits0078 »

The BEN10 wrote:
direstraits0078 wrote:Ne razumijem kako misliš da zaslužuješ bolje, ti i tebi slični, dapače, mislim da je trenutna garnitura sasvim odgovarajuća za tvoj nivo. Ista neartikulisana, primitivna vrsta, spremna da laje iz prikrajka, bez bilo kakvog utjecaja ili odgovornosti.
Prijedlog je da...
Prijedlog je da sve što radiš, sebi radiš. Tako onaj gore što **** matere, sam sebi **** matere. Kreni mijenjati stvari od sebe, jedan Nefić je van domašaja ovog gore psovača. Irelevantan i Nefić i psovač. Psovanje ništa neće promijeniti, osim što će svi vidjeti ko je i šta ovaj što psuje. Uradi nešto za lokalnu zajednicu, kreni od početka. Lako je lajati bez veze.
Tercius

#9573 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tercius »

Alfons Kauders wrote:Ako danas naletim na Nefica u gradu, ima da ga preko koljena pomotam ko pitu, i onda da mu zabijem kasikaru u dupe i izvucem osigurac.

Da vidim kako ce onda minder balija procijedit kroz zube da je sigurnosna situacija zadovoljavajuca, kad ga samo jedan mali prdez dijeli od ahireta. Jebem mu mater u usta i svrsim mu na celo, kao i kolegama iz pravosudja.
Jel ti upravo otvoreno prijetis da ces fizicki napasti na zivot i tijelo lica Irfan Nefić izmedju ostalog kako si naveo spominjes i upotrebu nekih eksplozivnih naprava???
Alfons Kauders

#9574 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Alfons Kauders »

dječak sa šibicama wrote:Ne znam za vas, ali ja sam odahnuo jer bombe nisu povezane.

Vaznoda ne puca :bih:
:D

I ja. Sve se sikiram da je to odradila jedna kriminalna grupa, a eto nisu povezani.

To su uradile cetiri kriminalne grupe i stoga nema razloga za brigu, jer nisu radile zajedno.
Alfons Kauders

#9575 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Alfons Kauders »

Tercius wrote:
Alfons Kauders wrote:Ako danas naletim na Nefica u gradu, ima da ga preko koljena pomotam ko pitu, i onda da mu zabijem kasikaru u dupe i izvucem osigurac.

Da vidim kako ce onda minder balija procijedit kroz zube da je sigurnosna situacija zadovoljavajuca, kad ga samo jedan mali prdez dijeli od ahireta. Jebem mu mater u usta i svrsim mu na celo, kao i kolegama iz pravosudja.
Jel ti upravo otvoreno prijetis da ces fizicki napasti na zivot i tijelo lica Irfan Nefić izmedju ostalog kako si naveo spominjes i upotrebu nekih eksplozivnih naprava???
Ne zivot i tijelo, vec konkretno rektum. Doduse, to je jedno te isto kada su minder balije u pitanju, jer su supcine od glave do pete.

Haj sad zovi kolege da me privedu na ispitivanje, jer vidim da ste rijesili sve druge probleme u gradu. Uostalom, evo vidis da nema razloga za brigu radi cetiri bombe, i da niko nije uhapsen. Super bi vam bilo da barem mene uhapsite, kad njih ne znate, ne mozete ili ne smijete hapsiti. :lol: Odlican PR nema sta. Niste dzaba drotovi. :lol:

I molim vas, posaljite mi specijalnu, da malo reklamiraju opremu pred kamerama. Pa se vidimo preksutra, kad izadjem, da malo caskamo. :izet:
Post Reply