I kod mene već 6-7 put od jutros ista situacija,mislim da je do njih.Često im se ovo dešava u poslijednje vrijeme.dobojlija81 wrote:a jbt,otvori i vidim koliko ima koraka i onda mi ubaciODB wrote:700003 Test a web application using any browser
We're sorry, we've reached the maximum number of concurent testers we can support. Please reload and try again.
kako ide kod tebe?
Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
-
dimitrov
#9551 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
-
brano20
#9552 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
almir90 wrote:Nikad uganjati ove test web, uvijek se valja napatiti da se uradi koji zadatak.ODB wrote:700003 Test a web application using any browser
kod mene stalno ovo piše kad se sa CF spaja na RF, za poludit...
Ooops: another worker accepted the job before you! It doesn't look like there is any more work for any of our hits; please try again shortly - you can refresh this page, or return this hit.
-
almir90
#9553 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Očigledno je, da treba nekoga ubiti, da bi se uradio koji zadatak.brano20 wrote:
kod mene stalno ovo piše kad se sa CF spaja na RF, za poludit...![]()
Ooops: another worker accepted the job before you! It doesn't look like there is any more work for any of our hits; please try again shortly - you can refresh this page, or return this hit.
- dobojlija81
#9554 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
698142
Edinburgh Image Action Annotation Task - 2
level_2_contributors $0.05
Edinburgh Image Action Annotation Task - 2
level_2_contributors $0.05
-
hotac
#9555 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Pozdrav ekipa,
Ispunio sam sve kriterije za level 1.
Međutim zadnji od kriterija glasi: "Something else is preventing you from reaching the next level. Keep on working in order to gain experience and level up." Zbog tog nisam još uvijek level 1, iako sam one glavne kriterije ispunio. Može li mi neko pojasnit o čemu se radi?
Zahvaljujem
Međutim zadnji od kriterija glasi: "Something else is preventing you from reaching the next level. Keep on working in order to gain experience and level up." Zbog tog nisam još uvijek level 1, iako sam one glavne kriterije ispunio. Može li mi neko pojasnit o čemu se radi?
Zahvaljujem
- ODB
#9556 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
previše expelled imaš,keep tasking
-
_drose_
#9557 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
samo nastavi radit, i meni je tako bilo,previise si puta bio expelled na zadatcimahotac wrote:Pozdrav ekipa,
Zahvaljujem
-
brano20
#9558 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
druže ubiše nas izgleda indijci, pakistanci i ostali iz mnogoljudnih država, kad ih ima ko mravi, ne možeš uradit ni deset takskova zaredom pod jednim ID brojem zadatka.almir90 wrote:Očigledno je, da treba nekoga ubiti, da bi se uradio koji zadatak.brano20 wrote:
Ooops: another worker accepted the job before you! It doesn't look like there is any more work for any of our hits; please try again shortly - you can refresh this page, or return this hit.![]()
treba im ukinut internet.
valja se zdrodit da uhvatiš neki dobar posao
- drugtito2011
#9559 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Pa što ne urade i ovaj 687007-Better world Shopping Site - AliExpress nemogu ga više gledatibrano20 wrote:druže ubiše nas izgleda indijci, pakistanci i ostali iz mnogoljudnih država, kad ih ima ko mravi, ne možeš uradit ni deset takskova zaredom pod jednim ID brojem zadatka.almir90 wrote:Očigledno je, da treba nekoga ubiti, da bi se uradio koji zadatak.brano20 wrote:
Ooops: another worker accepted the job before you! It doesn't look like there is any more work for any of our hits; please try again shortly - you can refresh this page, or return this hit.![]()
treba im ukinut internet.![]()
valja se zdrodit da uhvatiš neki dobar posao
-
brano20
#9560 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
687007-Better world Shopping Site - AliExpress i meni stalno visi u raspoloživim poslovima, da ga baš hoće sklonit ili dati indijcima da ga rade.
nama daju da radimo gluposti na francuskom, španskom, japanskom i te glupe zadatke, nema u zadnje vrijeme da pušta one noramalne zadatka, vina, explicite, test web,... i ako ih pusti to je po par komada i kraj. valjda će se nešto promjenit uskoro
nama daju da radimo gluposti na francuskom, španskom, japanskom i te glupe zadatke, nema u zadnje vrijeme da pušta one noramalne zadatka, vina, explicite, test web,... i ako ih pusti to je po par komada i kraj. valjda će se nešto promjenit uskoro
-
Elaol
#9561 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
$%$#%#%&$%#"&$#%"%#$"%$%"$"%$&#%"%$&#% (da ne bih popio ban, zamislite da su ovo najmasnije psovke)
Sta znaci "You have requested this work too often, please return it" na test web app? Pisalo mi da reloadujem stranicu, sto sam i ucinio nekoliko puta i dobijem tu poruku -.-''
P.S. Nisam koristio autorefresh
Sta znaci "You have requested this work too often, please return it" na test web app? Pisalo mi da reloadujem stranicu, sto sam i ucinio nekoliko puta i dobijem tu poruku -.-''
-
eniacc
#9562 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Idi na give up pa pokušaj ponovo dobiti task...Start new assignement....Elaol wrote:$%$#%#%&$%#"&$#%"%#$"%$%"$"%$&#%"%$&#% (da ne bih popio ban, zamislite da su ovo najmasnije psovke)
- ODB
#9563 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
700024 Test a web application using any browser
- ODB
#9564 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
700058 Test a web application using any browser
- dinooh
#9565 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
698380 Smart Phone/Tablet Model Name 13cent
-
Elaol
#9566 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Koja je poenta ovih zadataka? Kontam za sta sluze zadaci na MicroWorkersu, tipa registracije, posjecivanja sajtova itd. Ali ne kontam svrhu ovih zadataka, prije svega vina i Walmart. Oni vec imaju rjesenje, znaci znaju sta je tacno, koja je onda svrha zadataka? Ono authors and articles kontam, da imaju vise posjeta sajtu, isto tako test web app, ali vina i Walmart mi nisu jasni.
- glitch
#9567 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Elaol wrote:Koja je poenta ovih zadataka? Kontam za sta sluze zadaci na MicroWorkersu, tipa registracije, posjecivanja sajtova itd. Ali ne kontam svrhu ovih zadataka, prije svega vina i Walmart. Oni vec imaju rjesenje, znaci znaju sta je tacno, koja je onda svrha zadataka? Ono authors and articles kontam, da imaju vise posjeta sajtu, isto tako test web app, ali vina i Walmart mi nisu jasni.
u zadatku imas po 1(jedno) testno kontrolno pitanje
tako oni prate da li radis i da li znas raditi kako treba
dal zadatak ima 2 il 10 pitanja nevazno
jedno je testno unaprijed pripremljeno
ostala su ona na koja im treba odgovor /rjesenje
nadam se da je sad jasnije
-
Elaol
#9568 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ajd recimo da jeste xD Koja je vise fora sa Ajuda-nos a identificar autores e artigos, dosadise i Bogu i narodu. I nmg da udjem ni na jedan test web app. Danas sam zaradio 20 centi -.-''glitch wrote:Elaol wrote:Koja je poenta ovih zadataka? Kontam za sta sluze zadaci na MicroWorkersu, tipa registracije, posjecivanja sajtova itd. Ali ne kontam svrhu ovih zadataka, prije svega vina i Walmart. Oni vec imaju rjesenje, znaci znaju sta je tacno, koja je onda svrha zadataka? Ono authors and articles kontam, da imaju vise posjeta sajtu, isto tako test web app, ali vina i Walmart mi nisu jasni.![]()
u zadatku imas po 1(jedno) testno kontrolno pitanje
tako oni prate da li radis i da li znas raditi kako treba
dal zadatak ima 2 il 10 pitanja nevazno
jedno je testno unaprijed pripremljeno
ostala su ona na koja im treba odgovor /rjesenje
nadam se da je sad jasnije
- babaroga1x
#9569 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
moraš pronaći 10 000 e-mail adresa hotela... našao si 100 i popizdio... možeš platiti radniku u sad-u da ti to radi nekoliko mjeseci za 2 000 dolara mjesečno
ili podijeliš taj posao na 1 000 taskova po deset mail adresa, znaš u svakome jedno za kontrolu da netko ne vara i platiš svaki zadatak recimo 20 centi (i to je puno, radimo mi i za puno manje)...
i posao koji bi neki tvoj radnik radio barem mjesec dana, trošak barem 2 000 dolara ljudi naprave za par dana, a ukupni trošak je 200 dolara + naknada cf-u... max 250 dolara ukupno
ideja je genijalna za smanjenje troškova poduzeća...
isto ti je i s vinima, komentarima, sentimentima, slikama... puno brže se obavi posao i mnogo jeftinije...
ili podijeliš taj posao na 1 000 taskova po deset mail adresa, znaš u svakome jedno za kontrolu da netko ne vara i platiš svaki zadatak recimo 20 centi (i to je puno, radimo mi i za puno manje)...
i posao koji bi neki tvoj radnik radio barem mjesec dana, trošak barem 2 000 dolara ljudi naprave za par dana, a ukupni trošak je 200 dolara + naknada cf-u... max 250 dolara ukupno
ideja je genijalna za smanjenje troškova poduzeća...
isto ti je i s vinima, komentarima, sentimentima, slikama... puno brže se obavi posao i mnogo jeftinije...
- nardawg
#9570 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Jel iko uspio otvorit ovaj prokleti web ap danas?
- glitch
#9571 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
12 kom al jedva nekakonardawg wrote:Jel iko uspio otvorit ovaj prokleti web ap danas?
-
Merengues
#9572 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ma tanko oko 25 ali sve do 10 korakanardawg wrote:Jel iko uspio otvorit ovaj prokleti web ap danas?
-
Elaol
#9573 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Cek sekund, otvorio si 25 test web app poslova? Zar ih je bilo toliko? Je l' se moze i za test web app raditi ona fora sa autorefresh?Merengues wrote:Ma tanko oko 25 ali sve do 10 korakanardawg wrote:Jel iko uspio otvorit ovaj prokleti web ap danas?
- nardawg
#9574 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ja jedan uspio, refresam citav dan, uvijek mi pise maximum number of workers users ili sta vec.
-
Elaol
#9575 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Nemoj da ti ko meni kazu da prestanes da radis taj zadataka.nardawg wrote:Ja jedan uspio, refresam citav dan, uvijek mi pise maximum number of workers users ili sta vec.
You have requested this work too often, please return it