http://www.imdb.com/title/tt0089218/

Moderator: _BataZiv_0809
da, daTAFKAP wrote:Gledao sam Goonies nedavno, nakon skoro 18 godina, onako da me prodje merak i da se sjetim starih bezbriznih dana

johnnykola wrote:beton betona:
Like a Chilean Edith Piaf or Bob Dylan, Violeta Parra was a folksinger and pop culture icon whose songs, like “Gracias a la Vida,” expressed the soul of her nation and protested social injustice. Violeta Went to Heaven tells Parra’s extraordinary story, tracing her evolution from impoverished child to international sensation to Chile’s national hero, while capturing the swirling intensity of her inner contradictions, fallibilities, and passions.

I nije vala za preporucit. Film se progresivno pogorsava prema kraju, i prepun je nebuloza, nemogucih situacija, nerealnih stvari.....ja sam na pocetku bio ushicen, ovo je reko super film, a na kraju sam trazio da mi neko vrati potroseno vrijeme.... Ne zelim pravit spoiler, ali....johnnykola wrote:ima li ko link za download:
moze na pp.
hvala!!!
bumo vidli.SundanceKid wrote:I nije vala za preporucit. Film se progresivno pogorsava prema kraju, i prepun je nebuloza, nemogucih situacija, nerealnih stvari.....ja sam na pocetku bio ushicen, ovo je reko super film, a na kraju sam trazio da mi neko vrati potroseno vrijeme.... Ne zelim pravit spoiler, ali....johnnykola wrote:ima li ko link za download:
moze na pp.
hvala!!!
slazem se.SundanceKid wrote:I nije vala za preporucit. Film se progresivno pogorsava prema kraju, i prepun je nebuloza, nemogucih situacija, nerealnih stvari.....ja sam na pocetku bio ushicen, ovo je reko super film, a na kraju sam trazio da mi neko vrati potroseno vrijeme.... Ne zelim pravit spoiler, ali....johnnykola wrote:ima li ko link za download:
moze na pp.
hvala!!!
bas mi uljepsa protekla dva sata, takodje preporukakakavdanakneiskustvu wrote:BuckScrotum wrote:Slo Burner wrote:
Dugo ne gledah ovako lijep film.
Kad zavrsi ostane ti neki super osjecajOdličan : )
![]()
![]()
![]()