Najaca im je teorija! Da je bio penal do situacije sa Kovacevicem ne bi ni doslo :lol:Sad i u grah gledajuRadio Sarajevo wrote:Ali pazi, hajde što su guzovače dobili jedan gol u Bijeljini, ali bi i drugi, iz nepostojećeg penala![]()
A faul i crveni karton Kovačevića pred kraj ne vide, ka bi utakmica bila potpuno odlučena.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Melbourne_Australia
#95451 Re: Premijer liga BiH
Last edited by Melbourne_Australia on 12/11/2019 14:57, edited 1 time in total.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#95452 Re: Premijer liga BiH
Gore bi njima bilo da su pobjedili a ostali bez Kovacevica protiv Veleza i za derbiRadio Sarajevo wrote:Ali pazi, hajde što su guzovače dobili jedan gol u Bijeljini, ali bi i drugi, iz nepostojećeg penala![]()
A faul i crveni karton Kovačevića pred kraj ne vide, ka bi utakmica bila potpuno odlučena.
- nosara
#95453 Re: Premijer liga BiH
Jebo to.
Ovo

Ovo
Mujakic je ispao iz konkurencije, hoce da ga vrate. Komedija od kluba. Imaju akademiju koja nije u stanju izbacit jednog kompletnog igraca barem svakih par godina. Dajte im dijete ako hocete dobrog konobara.Ova naša djeca, koja su ovdje predstavljana kao novi Suarezi, Vidići......kad odu negdje vani, redovno od toga bude neki cirkus.Veladžić i Hadžić izgubili dvije godine u Portugalu, Sadikua nema nigdje u Belgiji, ranije Faris Handžić otišao u Belgiju, mislim da se više ne bavi fudbalom, Adin Čiva otišao od nas u Fortunu Dizeldorf, također mislim da se danas više ne bavi fudbalom, Mak Varešanović otišao u Udinese, danas je negdje u Seriji C, onog Anesa Vazdu također uzdizali, nije uspio u Sloveniji, pa se vratio u Mladost
-
Melbourne_Australia
#95454 Re: Premijer liga BiH
Kad gledas sastav Sarajeva i ono pored prezimena stoji i zastava zemlje odakle su, ko da gledas radnicki iz Nisa.Uglavnom iz Srbije.Akademaca ni na mapi.nosara wrote:Jebo to.
Ovo
Mujakic je ispao iz konkurencije, hoce da ga vrate. Komedija od kluba. Imaju akademiju koja nije u stanju izbacit jednog kompletnog igraca barem svakih par godina. Dajte im dijete ako hocete dobrog konobara.Ova naša djeca, koja su ovdje predstavljana kao novi Suarezi, Vidići......kad odu negdje vani, redovno od toga bude neki cirkus.Veladžić i Hadžić izgubili dvije godine u Portugalu, Sadikua nema nigdje u Belgiji, ranije Faris Handžić otišao u Belgiju, mislim da se više ne bavi fudbalom, Adin Čiva otišao od nas u Fortunu Dizeldorf, također mislim da se danas više ne bavi fudbalom, Mak Varešanović otišao u Udinese, danas je negdje u Seriji C, onog Anesa Vazdu također uzdizali, nije uspio u Sloveniji, pa se vratio u Mladost
- Radio Sarajevo
#95455 Re: Premijer liga BiH
Ali je najboolji igrač Radničkog Nermin Haskić 
-
Melbourne_Australia
#95456 Re: Premijer liga BiH
Lik se preporodio tamo.Radio Sarajevo wrote:Ali je najboolji igrač Radničkog Nermin Haskić
-
yasaq
#95457 Re: Premijer liga BiH
A vi imate šta ... ?nosara wrote:Jebo to.
Ovo
- Logovan
#95458 Re: Premijer liga BiH
Melbourne_Australia wrote: Kad gledas sastav Sarajeva i ono pored prezimena stoji i zastava zemlje odakle su, ko da gledas radnicki iz Nisa.Uglavnom iz Srbije.Akademaca ni na mapi.
Majke mi, bolje je da forum ne radi.
-
yasaq
#95459 Re: Premijer liga BiH
Majke ti, kakav je kengur , mislim meso ? Jesi l' probo garant jesi. Koliko košta kila kengurovine. ?Melbourne_Australia wrote:Najaca im je teorija! Da je bio penal do situacije sa Kovacevicem ne bi ni doslo :lol:Sad i u grah gledajuRadio Sarajevo wrote:Ali pazi, hajde što su guzovače dobili jedan gol u Bijeljini, ali bi i drugi, iz nepostojećeg penala![]()
A faul i crveni karton Kovačevića pred kraj ne vide, ka bi utakmica bila potpuno odlučena.Znaci tacno me je sramota za njih i sta pisu.
- hrasno38
#95460 Re: Premijer liga BiH
Pazi to se samo zove Akademija a to nije mrdnulo dalje od dvije tri sredjene livade koje su oteli Paji Pasicu i nekih kontejnera sa svlacionicama. Cuj akademijanosara wrote:Jebo to.
Ovo
https://www.fksarajevo.ba/bs/akademija
Ovo je akademija a ne ona prevara|:
http://academy-fcmetz.com/ang/
Last edited by hrasno38 on 12/11/2019 15:23, edited 1 time in total.
- vicious
#95461 Re: Premijer liga BiH
Kakve gluposti. Slovom i brojem dva (2) igraca iz Srbije, Lazic i Stanojevic.Melbourne_Australia wrote:Kad gledas sastav Sarajeva i ono pored prezimena stoji i zastava zemlje odakle su, ko da gledas radnicki iz Nisa.Uglavnom iz Srbije.Akademaca ni na mapi.
Ako vec lazes, nemoj o necemu sto svako moze provjeriti sa 2 klika.
- vicious
#95462 Re: Premijer liga BiH
Dva ista linka? Sta je pisac htio da kaze?hrasno38 wrote:Pazi to se samo zove Akademija a to nije mrdnulo dalje od dvije tri sredjene livade koje su oteli Paji Pasicu i nekih kontejnera sa svlacionicama. Cuj akademijanosara wrote:Jebo to.
Ovo
Mujakic je ispao iz konkurencije, hoce da ga vrate. Komedija od kluba. Imaju akademiju koja nije u stanju izbacit jednog kompletnog igraca barem svakih par godina. Dajte im dijete ako hocete dobrog konobara.Ova naša djeca, koja su ovdje predstavljana kao novi Suarezi, Vidići......kad odu negdje vani, redovno od toga bude neki cirkus.Veladžić i Hadžić izgubili dvije godine u Portugalu, Sadikua nema nigdje u Belgiji, ranije Faris Handžić otišao u Belgiju, mislim da se više ne bavi fudbalom, Adin Čiva otišao od nas u Fortunu Dizeldorf, također mislim da se danas više ne bavi fudbalom, Mak Varešanović otišao u Udinese, danas je negdje u Seriji C, onog Anesa Vazdu također uzdizali, nije uspio u Sloveniji, pa se vratio u Mladost![]()
![]()
![]()
Akademija je ono sto ima u Zenici, vrhunski tereni, svlacionice, trim kabineti, smjestaj za mlade igrace koji dodju van Sarajeva itd itd. Toliko im je dobra i bitna akademija da na zvanicnoj stranici kluba ni slike ne mogu da se ucitaju na dijelu gdje se govori o akademiji
- Logovan
#95463 Re: Premijer liga BiH
vicious wrote:100%Logovan wrote:Vala bolje je kada forum ne radi.
Sada tražimo da ne radi, po mogućnosti da se ukine skroz.
- hrasno38
#95464 Re: Premijer liga BiH
http://academy-fcmetz.com/ang/vicious wrote:Dva ista linka? Sta je pisac htio da kaze?![]()
- vicious
#95465 Re: Premijer liga BiH
Eno vidim nesto se i to spominjalo prije par stranica.Logovan wrote:vicious wrote:100%Logovan wrote:Vala bolje je kada forum ne radi.![]()
Sada tražimo da ne radi, po mogućnosti da se ukine skroz.
Ma vala na sta ovo sve lici u zadnje vrijeme, ne bi bila steta uopste. Nekad je znala biti i poneka normalna diskusija, ali otkako se iz rupa vratise neki kojih nije bilo godinama, ode sve u cistu trolacinu.
-
Melbourne_Australia
#95466 Re: Premijer liga BiH
A slazem se da je tema u kurcu..Svi kukaju i kako su osteceni..Ko picke su svi postali..Kakva drzava, takav je i forum..Kukanje 24-7.
- Logovan
#95467 Re: Premijer liga BiH
Ma jok, kakva šteta, ne bi suze niko pustio.vicious wrote: Ma vala na sta ovo sve lici u zadnje vrijeme, ne bi bila steta uopste. Nekad je znala biti i poneka normalna diskusija, ali otkako se iz rupa vratise neki kojih nije bilo godinama, ode sve u cistu trolacinu.
A to oko trolanja, svi mi ili gotovo svi znamo trolati, ali ima i trolanje neke granice.
- ultima_palabra
#95469 Re: Premijer liga BiH
A spicokom u clanak, to nista?vicious wrote:
Mislim da je bas ocigledno da ga povlaci za lakat i zbog toga ga lopta pogadja u ruku.
Ok, sad cekamo da nas smajli/troll brigada ubjedjuje da ustvari ne vidimo to sto vidimo.
-
yasaq
#95470 Re: Premijer liga BiH
A povlačenje rukom to ništa?ultima_palabra wrote:A spicokom u clanak, to nista?vicious wrote:
Mislim da je bas ocigledno da ga povlaci za lakat i zbog toga ga lopta pogadja u ruku.
Ok, sad cekamo da nas smajli/troll brigada ubjedjuje da ustvari ne vidimo to sto vidimo.
- decko_sa_kovaca
#95471 Re: Premijer liga BiH
Faul za kovacevica dakako gdje ce bit faul za radnik 
- xoklix
#95472 Re: Premijer liga BiH
Ne znam ni što spomenuh derbi, mislio sam na lakat prije gola za 2:1 koji mnogi spominju ovdje.ultima_palabra wrote:Derbi? Pa treba doci do 16 da bi ti neko mogao svirati penalxoklix wrote:Tuzla City- penal nad Rahmanovicem nije sviran - 1 bod
Sloboda- penalčina za 0:2 nije svirano - 2 boda
Radnik- penal za 0:2 takodjer nije sviran - 2 boda
Penal protiv Borca nije sviran , sreća Ahmetović ga žabi u 87oj minuti za konačnih 1:0.
Derbi neću ni da spominjem jer bi svakako izgubili.
4 čista penala, dakle nisu ni diskutabilni već čisti penali nisu svirani.
Oštećeni smo za 5 bodova , zamalo za 7.
I onda kažu pitarski savez...
-
Melbourne_Australia
#95473 Re: Premijer liga BiH
Hajde fakat uhvati se hokeja na ledu..yasaq wrote:A povlačenje rukom to ništa?ultima_palabra wrote:A spicokom u clanak, to nista?vicious wrote:
Znaci faul je u stvari za Kovacevica
- ultima_palabra
#95474 Re: Premijer liga BiH
Da ne govorimo da su podmitili nekoga u opstini da prenamijeni poljoprivredno zemljiste u gradjevinsko.hrasno38 wrote:Pazi to se samo zove Akademija a to nije mrdnulo dalje od dvije tri sredjene livade koje su oteli Paji Pasicu i nekih kontejnera sa svlacionicama. Cuj akademijanosara wrote:Jebo to.
Ovo
Mujakic je ispao iz konkurencije, hoce da ga vrate. Komedija od kluba. Imaju akademiju koja nije u stanju izbacit jednog kompletnog igraca barem svakih par godina. Dajte im dijete ako hocete dobrog konobara.Ova naša djeca, koja su ovdje predstavljana kao novi Suarezi, Vidići......kad odu negdje vani, redovno od toga bude neki cirkus.Veladžić i Hadžić izgubili dvije godine u Portugalu, Sadikua nema nigdje u Belgiji, ranije Faris Handžić otišao u Belgiju, mislim da se više ne bavi fudbalom, Adin Čiva otišao od nas u Fortunu Dizeldorf, također mislim da se danas više ne bavi fudbalom, Mak Varešanović otišao u Udinese, danas je negdje u Seriji C, onog Anesa Vazdu također uzdizali, nije uspio u Sloveniji, pa se vratio u Mladost![]()
![]()
![]()
Akademija je ono sto ima u Zenici, vrhunski tereni, svlacionice, trim kabineti, smjestaj za mlade igrace koji dodju van Sarajeva itd itd. Toliko im je dobra i bitna akademija da na zvanicnoj stranici kluba ni slike ne mogu da se ucitaju na dijelu gdje se govori o akademiji
http://academy-fcmetz.com/ang/
- hrasno38
#95475 Re: Premijer liga BiH
A prije tog lakta je isto tako bio "lakat/krljanje" samo jednog od bordo djecaka! Uzmi malo pa pogledaj tu citavu akciju...prvo nije svirao faul za Zelju pa onda u nastavku nije ni za Sarajevoxoklix wrote:Ne znam ni što spomenuh derbi, mislio sam na lakat prije gola za 2:1 koji mnogi spominju ovdje.ultima_palabra wrote:Derbi? Pa treba doci do 16 da bi ti neko mogao svirati penalxoklix wrote:Tuzla City- penal nad Rahmanovicem nije sviran - 1 bod
Sloboda- penalčina za 0:2 nije svirano - 2 boda
Radnik- penal za 0:2 takodjer nije sviran - 2 boda
Penal protiv Borca nije sviran , sreća Ahmetović ga žabi u 87oj minuti za konačnih 1:0.
Derbi neću ni da spominjem jer bi svakako izgubili.
4 čista penala, dakle nisu ni diskutabilni već čisti penali nisu svirani.
Oštećeni smo za 5 bodova , zamalo za 7.
I onda kažu pitarski savez...