44 naloga
jebote
dobro ovo ikako...
ko ti je taj božo??suspect_zero wrote: ↑03/08/2025 23:58
Samo se rugaj, ne daj Bože da ti dijete napadne i dozivi tu traumu sigurno ne bi tako laprdo.
Ovo je baš bezobrazno sa tvoje strane.
Ako iko treba da se prilagodi onda su to vlasnici kućnih ljubimaca i pri tom mislim na vlasnike pasa. Nisu problem obični psi, već oni agresivni, tj. rase koje su sklone agresivnosti. Vani takvi psi moraju imati brnjicu, inače ih bez iste ne smiješ vodati. Isto tako vlasnik mora imati sa sobom svu potrebnu opremu da može očistiti iza svog psa kad isti izvrši nuždu. Volim pse kao i sve ostale životinje, ali se red i pravila moraju znati i poštivati.bitanga_sa_otesa wrote: ↑04/08/2025 08:51ko ti je taj božo??suspect_zero wrote: ↑03/08/2025 23:58
Samo se rugaj, ne daj Bože da ti dijete napadne i dozivi tu traumu sigurno ne bi tako laprdo.
prezivila su djeca ovdje gore traume od rata npr ,pa svi zive s tim .kakve ba cuko i maca traume i gluposti nadobudnih forumasa hahaha
ja nisam bezobrazan ,ja sam DŽubre,ali realno,ne zivim u oblacima kao vecina vas.
najgore je sto ste svi dobili pristup internetu i smartfone s kamerama ,samo slikate ,snimate i kmecite okolo.ako ste u javnom prostoru i zivite u gradu prilagodite se i budite spremni na situacije i desavanja oko vas.ako ne mozete s tim da se nosite ne izlazite iz kuce ili idite na selo i u sumu tamo je ljepota.
ooo englezBetter Man wrote: ↑04/08/2025 09:53
Ako iko treba da se prilagodi onda su to vlasnici kućnih ljubimaca i pri tom mislim na vlasnike pasa. Nisu problem obični psi, već oni agresivni, tj. rase koje su sklone agresivnosti. Vani takvi psi moraju imati brnjicu, inače ih bez iste ne smiješ vodati. Isto tako vlasnik mora imati sa sobom svu potrebnu opremu da može očistiti iza svog psa kad isti izvrši nuždu. Volim pse kao i sve ostale životinje, ali se red i pravila moraju znati i poštivati.
djesi trolu sa sela ides li u podmJeru ??
Ma, iskreno, boli me briga šta on voli.PM72 wrote: ↑04/08/2025 09:47 Bitanga je pravi čovo i ljudina i nemojte ga napadati.Voli čovjek životinje i reaguje.Čudo i meni nije replicirao kad sam napisao -duga devetka i u glavušu.
Da pojasnim,volim životinje i imao sam pse.Zavoli se to.Mene nikad nije napao nijedan pas i bez straha im prilazim.Ali vlasnici su problem.Nosim pištolj sa sobom više radi insana.Ali da mi bilo čiji pas napadne ženu ili dijete- ako ga ne bi mogao zadaviti onda bi mu presudio metkom.Nakon toga bih se obračunao sa gazdom.
Tesko da mozes ocekivati tako nesto dok postoje lutalice. Kod nas ljudi pisaju po ulicama, vrse nuzde...1Dante1 wrote: ↑04/08/2025 09:59 Ja sam za drzavu, ali dok mene ne dira. Ja sam za pravila i zakone, ali sve dok ne doticu mene. Kada su vezani za mene, ja imam izgovor zasto to ne postujem.
Kako se upali ćukeći lobi samo radi koristenja brnjice i kupljenja govana iza ljubimaca, to je nevjerovatno. Tesko im te dvije stvari uraditi, a zamisli onda nesto vise?
Ono papak jer je dosao sa sela i ima naglasak, no nije papčina jer ne moze kontrolsiati sebe i ćuku nosenjem brnjice, ili kupljenjem govana iza cuke. Nevjerovatno kakvi su kompleksasi ostali u ovom nasem gradu.
ja sam sve sto mi vi na forumu kazete ,jer ste vi ''pravnici'' i sve ste u pravu ovdje,u stvarnom zivotu vas nema,manji ste od makovog zrna.javno se hvalim da jebem takve u mozak jer se palite ,ali ti to ne bi skontao za jos 2 godine dok se ne vratis iz podmjere
hvala.PM72 wrote: ↑04/08/2025 09:47 Bitanga je pravi čovo i ljudina i nemojte ga napadati.Voli čovjek životinje i reaguje.Čudo i meni nije replicirao kad sam napisao -duga devetka i u glavušu.
Da pojasnim,volim životinje i imao sam pse.Zavoli se to.Mene nikad nije napao nijedan pas i bez straha im prilazim.Ali vlasnici su problem.Nosim pištolj sa sobom više radi insana.Ali da mi bilo čiji pas napadne ženu ili dijete- ako ga ne bi mogao zadaviti onda bi mu presudio metkom.Nakon toga bih se obračunao sa gazdom.
sta ti imas s mojim mrtvim cukom?1Dante1 wrote: ↑04/08/2025 10:39
Nisam ja manji od makovog zrna, vec jos uvijek nisam dovoljno lud da na tvoj francuski kljuc odgovorim metkom medju obrve. Ja bih se na tvoje ponasanje usprotivio da imam bilo kakvu zastitu sistema. Ne jer me strah, vec jer ne odgovaram na nacin kako ti ocekujes.
Kako da ja tebe natjeram da nosis brnjicu cuki, kako?
Svaki put kad na sinu vidim ožiljak od ugriza nije mi ugodno, koliko je samo vremena trebalo da prođe da opet sam moze do granapa, koliko vadjenja krvi da utvrdimo da nije fasovao dijabetes, koliko razgovora da prevazidje strah kad vidi pašče...svoj strah kao majke cu preskočiti i bespomocnost sa se obratis nekome. Jer niko nije nadležan.bitanga_sa_otesa wrote: ↑04/08/2025 08:51ko ti je taj božo??suspect_zero wrote: ↑03/08/2025 23:58
prezivila su djeca ovdje gore traume od rata npr ,pa svi zive s tim .kakve ba cuko i maca traume i gluposti nadobudnih forumasa hahaha
ja nisam bezobrazan ,ja sam DŽubre,ali realno,ne zivim u oblacima kao vecina vas.
najgore je sto ste svi dobili pristup internetu i smartfone s kamerama ,samo slikate ,snimate i kmecite okolo.ako ste u javnom prostoru i zivite u gradu prilagodite se i budite spremni na situacije i desavanja oko vas.ako ne mozete s tim da se nosite ne izlazite iz kuce ili idite na selo i u sumu tamo je ljepota.
Nije samo ugriz napad. I da zalaje i samo uplaši jedno dijete, napad je, jer gazda nije blizu i ne kontroliše svoju životinju.drug_profi wrote: ↑04/08/2025 14:02 Koji događaj?
Jel se desio napad psa? Ko je ugrizen?
Jebote ovdje bi ljudi zabranili da pas potrci ili zalaje jer je to navodno napad....