valjda jer chmoljo napusta, ko ce ti ga znatimanijak1 wrote:Brine me što je Tomo pozelenioda nije od muke , što su sada ispod nas
forum im i odrzava ovaj click traffic zato mi cudno da su napustili skroz
Moderators: Charuga, Tomahawk11
valjda jer chmoljo napusta, ko ce ti ga znatimanijak1 wrote:Brine me što je Tomo pozelenioda nije od muke , što su sada ispod nas
Mogu li brojevi lota za ovu sedmicu. Hvala.yasaq wrote:
Klasično spinovanje, vas sudija pogura za prvi gol koji je onda očepio protivnika. nama trću utakmicu na strani ne sviraju penale koji bi završili utakmicu. Glupo je sad spominjati Kovačevićev start kada se on ne bi desio da je sviran penal.
Mogu, stani u redsime_cipol wrote:Mogu li brojevi lota za ovu sedmicu. Hvala.yasaq wrote:
Klasično spinovanje, vas sudija pogura za prvi gol koji je onda očepio protivnika. nama trću utakmicu na strani ne sviraju penale koji bi završili utakmicu. Glupo je sad spominjati Kovačevićev start kada se on ne bi desio da je sviran penal.
Ako nije penal za Zrinjski protiv vas, nije ni ovo, sta da ti kažem
Nemoj se sikrati, neće potrajatimanijak1 wrote:Brine me što je Tomo pozelenioda nije od muke , što su sada ispod nas
Sta je ovo danas...."dan vidovitosti" u koji se i Tomo ukljucioTomahawk11 wrote:Nemoj se sikrati, neće potrajatimanijak1 wrote:Brine me što je Tomo pozelenioda nije od muke , što su sada ispod nas
U tepsiju bureka da hoćeTomahawk11 wrote: Nemoj se sikrati, neće potrajati
Ja mrtav ozbiljanhrasno38 wrote:Sta je ovo danas...."dan vidovitosti" u koji se i Tomo ukljucioTomahawk11 wrote:Nemoj se sikrati, neće potrajatimanijak1 wrote:Brine me što je Tomo pozelenioda nije od muke , što su sada ispod nas
![]()
![]()
![]()
Ja vidim trenutno stanje, ono kaže egal po bobama, znači euforija neooravdana.manijak1 wrote:U tepsiju bureka da hoćeTomahawk11 wrote: Nemoj se sikrati, neće potrajati![]()
Džemila sa saradnicima mi kazala da ćemo poslije derbija imat 6 plusne golova , već bodova
Napokon poredak po kvaliteti
Ne moraš brinut , neće bit petardaTomahawk11 wrote: Ja vidim trenutno stanje, ono kaže egal po bobama, znači euforija neooravdana.
Daleko ti vidi ta Džemila, gdje pauza, pa čekate šb, onda nama račun da položite...
Ovo samo ako bude Mujić sudio !manijak1 wrote:Ne moraš brinut , neće bit petardaTomahawk11 wrote: Ja vidim trenutno stanje, ono kaže egal po bobama, znači euforija neooravdana.
Daleko ti vidi ta Džemila, gdje pauza, pa čekate šb, onda nama račun da položite...biće opet karambolka i 0 : 3 u prvom poluvremenu.
Nema euforije do kraja sezone, sve da bude i plus 20.
Jes vidio kako sam sve do u bobu predvidio šta će bit u Tuzlizahvaljujem se Džemili bez saradnika
i za petardu vam je kriv Mujicyasaq wrote:Ovo samo ako bude Mujić sudio !manijak1 wrote:Ne moraš brinut , neće bit petardaTomahawk11 wrote: Ja vidim trenutno stanje, ono kaže egal po bobama, znači euforija neooravdana.
Daleko ti vidi ta Džemila, gdje pauza, pa čekate šb, onda nama račun da položite...biće opet karambolka i 0 : 3 u prvom poluvremenu.
Jes vidio kako sam sve do u bobu predvidio šta će bit u Tuzlizahvaljujem se Džemili bez saradnika
Samo loša forma i udaranje naših igrača, ništa više !hrasno38 wrote:i za petardu vam je kriv Mujicyasaq wrote:Ovo samo ako bude Mujić sudio !manijak1 wrote: Ne moraš brinut , neće bit petardabiće opet karambolka i 0 : 3 u prvom poluvremenu.
![]()
![]()
Bogme si i Tuzlu fuliomanijak1 wrote:Ne moraš brinut , neće bit petardaTomahawk11 wrote: Ja vidim trenutno stanje, ono kaže egal po bobama, znači euforija neooravdana.
Tražićemo Kaljancayasaq wrote: Ovo samo ako bude Mujić sudio !
Izvrćeš činjenice , fulio jesam Azmirovu TC , ali dešavanja u Tuzli sam 99 posto odlično predvidioTomahawk11 wrote: Bogme si i Tuzlu fulio
Slaba ti ta Džemila
Sve vaše sudije. I hajde budi pametanmanijak1 wrote:Tražićemo Kaljancayasaq wrote: Ovo samo ako bude Mujić sudio !dobićemo Peljtu .....
vi samo tricu
u mreži .
Opet mitomanija i vazda trazenje krivca u nekom drugom.yasaq wrote:Samo loša forma i udaranje naših igrača, ništa više !
Jahyasaq wrote: Sve vaše sudije. I hajde budi pametan
Aha al te nase sudije vas pripazise protiv Celika, Zrinjskog......yasaq wrote:Sve vaše sudije. I hajde budi pametanmanijak1 wrote:Tražićemo Kaljancayasaq wrote: Ovo samo ako bude Mujić sudio !dobićemo Peljtu .....
vi samo tricu
u mreži .
Kaljanac ne da nas voli ... nego k'o da se nikad u putu nismo sreli , a Peljto je stari štrumf, to smo valjda apsolvirali !manijak1 wrote:Jahyasaq wrote: Sve vaše sudije. I hajde budi pametanposebno Kaljanac
Nismoyasaq wrote: Kaljanac ne da nas voli ... nego k'o da se nikad u putu nismo sreli , a Peljto je stari štrumf, to smo valjda apsolvirali !
Ja napišem naša loša forma, a ono kaže tražimo krivca u drugom.hrasno38 wrote:Opet mitomanija i vazda trazenje krivca u nekom drugom.yasaq wrote:Samo loša forma i udaranje naših igrača, ništa više !