Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
typeOnegative wrote: ↑23/12/2019 19:03
evo o ovome sam govorio , 270 dobijam speedtest-om naspram 295 koliko pokazuje windowsov mjerac u istom momentu . I to je bilo tako bas svaki put kad sam usporedio .
Ma svakako, ja sam imao situacija gdje na Chrome mjeri 40Mbps manje nego na drugim pretraživačima. Nije iz nekog razloga bio optimizovan Speedtest na navedenom. Update aplikacije i sve uredno.
Ima mali milion parametara, opreme, drivera itd. koji mogu uticati na rezultat koji se prikazuje.
mirsek wrote: ↑23/12/2019 16:17
@Telemach, ruter me zeza vec mjesecima, stalno imam smetnje izmedju 2.4 i 5 ghz mreze. Resetovali smo ruter par puta iz centrale ali je to rijesilo problem samo privremeno. Kupio sam i repeater i opet gubim internet svako malo bez obzira na jacinu signala. Zelim da mi se izvrsi zamjena rutera. Koja je procedura oko toga ?
@mirsek,
Dostavite nam podatke u pp. Kolege će na adresi izvršiti provjere.
Safete Dilbere wrote: ↑24/12/2019 18:04
Moze li d3 kartica ici u ci slot na tv mora li imat ci+ da bi radilo?Vidim da se prodaju tv sa ci slotom a neki imaju ci+ pa me zanima razlika
Ja imam tv star skoro 10 godina i sve radi super. Nije ci+
Moze li d3 kartica ici u ci slot na tv mora li imat ci+ da bi radilo?Vidim da se prodaju tv sa ci slotom a neki imaju ci+ pa me zanima razlika
A jel ti u tv ide kartica d3 ili ti je prikljucen na njega resiver?
A jel ti u tv ide kartica d3 ili ti je prikljucen na njega resiver?
D3 CAM modul. Tako ako na ovako starom tv radi onda nema logike da nece raditi na novijim tv
opet mi se gasi box sam od sebe, samo sinoć četiri puta u svega 5 minuta...također, sinoć, opet mi je krenuo sam šaltati kanale...
@Telemach da li imate još kakav update za daljinski ili box koji će ovo riješiti..nakon zadnjeg update daljinskog sve je bilo ok neko vrijeme...gašenje boxa mi se dešavalo i u prethodnim danima ali zbog sinoćnjih dešavanja opet sam prinuđen da pišem..
Bizarna situacija jbg ali vrlo moguće da mogu i isključiti jer si dužan...
o5 velika je firma i kad sagledaš da taj dug na 200 000 korisnika mjesečno izađe 60-70 000KM jbg i nije zajebancija...
Ono ne branim ih ali ti ljudi žive u svijetu procedura tako da je i jedan fening dug pa te može zajebavati zbog toga
aditon wrote: ↑25/12/2019 09:31
opet mi se gasi box sam od sebe, samo sinoć četiri puta u svega 5 minuta...također, sinoć, opet mi je krenuo sam šaltati kanale...
@Telemach da li imate još kakav update za daljinski ili box koji će ovo riješiti..nakon zadnjeg update daljinskog sve je bilo ok neko vrijeme...gašenje boxa mi se dešavalo i u prethodnim danima ali zbog sinoćnjih dešavanja opet sam prinuđen da pišem..
@aditon,
Dostavite nam broj telefona u pp ili pozovite podršku.
@aditon,
@Telemach Šta je sa konekcijom u zadnje vrijeme u Ilijasu, ulica Donja Luka...Nestaje, slaba, puca...
@aditon,
@Telemach Šta je sa konekcijom u zadnje vrijeme u Ilijasu, ulica Donja Luka...Nestaje, slaba, puca...
@sve na kvadrat,
Dostavite nam podatke u pp ili pozovite podršku.
Haris033 wrote: ↑26/12/2019 09:19
I meni se često restartuje eon box
resetuje ili gasi?
ako se resetuje, potrebno je da uradiš update boxa. Ja nemam tih problema više ali meni se gasi box sam od sebe ili krene šaltati kanale. Neki update daljinskog dobio prije 10-15 dana i sve je bilo ok, da bi sad opet počeo isto da se ponaša..veliko sranje od tehnologije..D3 je svjetlosnu godinu ispred ovoga
Koje routere pored ubee i cisco nudi telemach?
Ovaj ubee cesto moram restart jer wifi zablokira, tj izbaci sve uredjaje i ne moze se spojiti dok ga ne restartuem. Ovo mi se desava svakog dana minimalno. Nekad i po par puta.