Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
GandalfSivi

#95326 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

I samo da se zna da je direktorica marketinga plakala k'o pizda uz "Mi smo divovi" na violini (i meni su se oci malo ovlazile, da se ne lazemo)...
svi u napad

#95327 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by svi u napad »

Najsrdacnije cestitke igracima, strucnom stabu kao i upravi kluba na osvojenoj duploj kruni. Naravno i cestitke mojim dragim Pitarima clanovima ovog foruma koji su cijelo vrijeme bili uz najbolje. Svi skupa mi zdravi i veseli bili a nase Saraj´vo i dogodine nas ovako obradovalo. Zivjeli.
P.S.- ostario sam moram priznati jer kad ona ljepotica Lejla (cini mi se da se tako zove) zasvira Mi smo Divovi rasplaka se od srece ko malo dijete. Kakvi lijepi trenutci za nas navijace. :kiss: :izet: :thumbup: :bih: :bih: :bih: :bih:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#95328 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

valja sad u ligu šaminjona :sad:
90minut

#95329 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 90minut »

Velkoski wrote:valja sad u ligu šaminjona :sad:
Samo nemoj poljake bice plakanja opet na obje strane novcica. :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#95330 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

dobio sam 20 kila mišića od prošlog sukoba tako da... :!:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#95331 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

Da nam i ovdje cestitam! Posebno Sliveru i Gandalfu, eto makar malo maksuzije! :D

Danas kao da se zavrsilo jedno poglavlje na Kosevu. Vidjet cemo...
GandalfSivi

#95332 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

Pitar sa Kariba wrote:Da nam i ovdje cestitam! Posebno Sliveru i Gandalfu, eto makar malo maksuzije! :D

Danas kao da se zavrsilo jedno poglavlje na Kosevu. Vidjet cemo...
Hvala hvala, vjerno se ispratila sezona, kao i obicno, samo ovaj put fino sve to privedesmo kraju. Treba jos one klosare sa granicnog prelaza odrati, cisto da ih nogom nabijemo u drugu ligu i onda zagrijava za Evropu...

Ako prodjemo u drugo kolo, ide hordanje uzivo sa jednim novim clanom pitarske porodice...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#95333 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Kadete i Ahmetovića poslati dole :mrgreen:
north

#95334 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

Cestitke svim mojim dobrim pitarima : :thumbup:

Uzivajmo...https://youtu.be/aRlk72bQK90
Dinostula

#95335 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

GORI KOSEVO - SARAJEVO SAMPION :D

Logovan

#95336 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Saaaaaaampioniiiiiiiiiiii

DUUUUPLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#95337 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sime_cipol »

Ne bih se puno zadržavao, samo da cestitam na zasluženo osvojenoj duploj tituli :thumbup:
sole2mio

#95338 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sole2mio »

Novi prvak je sa Kosevaaaaaa :igrac: :igrac: :igrac: :igrac:
van Basten

#95339 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by van Basten »

Cestitke nam na duploj.
U LP izbjeci poljake i Atalantu 8)
Nadzorna_ploca

#95340 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Nadzorna_ploca »

Odlicna generacija. Ne samo zbog rezultata i trofeja. Vec i individualnog kvaliteta koji dugo nismo ovakav imali. Lazic je beton igrac. Mujakic je vec formiran igrac, zreo za repke. Rahmanovic moze igrati ako se uozbilji u bilo kojoj ligi. Ahmetovic stara kajla i golgeter. I odlican mlad golman. Kako je danas Kovac fatao zive lopte svaka mu cast. Zadrzati okosnicu i iskesirati za neke provjerene igrace pa napasti koje pretkolo vise ovaj put.
sencobih

#95341 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Valjalo je dočekati ovaj dan. Sad znamo kako pa aBd opet dogodine.
Pitar sa Kariba

#95342 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Image
Image

I je`na umjetniĆka.
Image
north

#95343 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

U ovom slavlju je sigurno sad prerano razmisljati sta dalje..ali bilo bi lijepo izvuci pouke iz ranije osvajanih titula gdje smo po pravilu narednih par godina bili mrtvi prosjek lige bez trofeja i imali stalne turbulencije u klubu po pitanju igraca i trenera..znaci kljuc je u nadogradnji ekipe i kluba, u kontinuitetu, a ne uljuljati se sad zbog trofeja i prespavati narednih 5 godina i tek onda skontati da te nema na mapi i uozbiljiti se :-) ...znaci u narednu sezonu uci minimum minimuma sa pribliznim kvalitetom ekipe, a kopati svim silama dici to za jos 10-20%...upitno je i sta misli Husref oko ostanka...kazem, treba slaviti u narednim danima, ali klub i Emir Hadzic bi vec za nekih 20-ak dana trebali imati jasan plan za Evropu i narednu sezonu...do tada treba uzivati jer je ova sezona golema i predobra :thumbup:
Logovan

#95344 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Image
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Pitar sa Kariba

#95345 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

http://fksinfo.com/forum/index.php

Meni otvori Info sa ovoga linka, mozda kome pomogne!
todd_smith

#95346 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

north wrote:U ovom slavlju je sigurno sad prerano razmisljati sta dalje..ali bilo bi lijepo izvuci pouke iz ranije osvajanih titula gdje smo po pravilu narednih par godina bili mrtvi prosjek lige bez trofeja i imali stalne turbulencije u klubu po pitanju igraca i trenera..znaci kljuc je u nadogradnji ekipe i kluba, u kontinuitetu, a ne uljuljati se sad zbog trofeja i prespavati narednih 5 godina i tek onda skontati da te nema na mapi i uozbiljiti se :-) ...znaci u narednu sezonu uci minimum minimuma sa pribliznim kvalitetom ekipe, a kopati svim silama dici to za jos 10-20%...upitno je i sta misli Husref oko ostanka...kazem, treba slaviti u narednim danima, ali klub i Emir Hadzic bi vec za nekih 20-ak dana trebali imati jasan plan za Evropu i narednu sezonu...do tada treba uzivati jer je ova sezona golema i predobra :thumbup:
Ovo sam i ja za Husrefa pomislio nakon one njegove poruke. Nekako mi je zvucilo kao oprostaj. :roll:
The 51st State

#95347 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

north wrote:U ovom slavlju je sigurno sad prerano razmisljati sta dalje..ali bilo bi lijepo izvuci pouke iz ranije osvajanih titula gdje smo po pravilu narednih par godina bili mrtvi prosjek lige bez trofeja i imali stalne turbulencije u klubu po pitanju igraca i trenera..znaci kljuc je u nadogradnji ekipe i kluba, u kontinuitetu, a ne uljuljati se sad zbog trofeja i prespavati narednih 5 godina i tek onda skontati da te nema na mapi i uozbiljiti se :-) ...znaci u narednu sezonu uci minimum minimuma sa pribliznim kvalitetom ekipe, a kopati svim silama dici to za jos 10-20%...upitno je i sta misli Husref oko ostanka...kazem, treba slaviti u narednim danima, ali klub i Emir Hadzic bi vec za nekih 20-ak dana trebali imati jasan plan za Evropu i narednu sezonu...do tada treba uzivati jer je ova sezona golema i predobra :thumbup:
Tu se ne bih brinuo sekunde, koliko god Husref nerviro nekim taktickim rjesenjima, nema mu premca u samom gradjenju ekipe I odabiru igraca, Jos sad za ledjima ima preagilnog I sposobnog Hadzica te stabilan budzet, uopste ne sumnjam da cemo skockati opet ekipu za prvog favorita I naredne sezone.
Uzivajmo u narednim danima I mjesecima, velika stvar se napravila.
Inace, sve pohvale za onog ko se sjetio da napravi spalir prethodnih sampionskih generacija, meni taj detalj osto posebno upecatljiv danas.
Leopard_SA

#95348 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Leopard_SA »

Momci svaka cast. Pruzili ste nam nezaboravne trenutke danas na Kosevu. Nazalost Mujakic ide, ali se nadam da ce vecina igraca ostati za narednu sezonu.
Nadam se da cemo se ove godine u ovo vrijeme opet naci kod vjecne vatre da slavimo.
1946
radijator

#95349 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by radijator »

Poklon svim navijačima Sarajeva, korisnicima Android uređaja... Aplikacija za sve zaljubljenike u bordo boju...

https://play.google.com/store/apps/deta ... fksarajevo

Sarajevo, Horde, Bog i čaršija!!
EvoMeneJopet

#95350 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by EvoMeneJopet »

Dupla Serif Mubarek Olsun, braco, da je svake fodine ko bajram slavimo :mrgreen:

Husrefe kurca ti se napusim, i svi oni analiticari :mrgreen:, dusebriznici i pacenici :mrgreen:
Locked