Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote:uhvatio te je cash flow na iskustvo a i ti se primio
Mene? Vrti pokvarenu traku. Nije napisao ništa što već bar 1000 puta od njega nismo pročitali.
Ništa se nisam primio, i da lje mislim da je zaobišao suštinom tako što je priču prebacio u našu avliju.
Zli pitari i dobri manijaci. Ko da je H.K. Andersen lično pisao.
sime_cipol wrote:Crne torbe su plod pitarskih nocnih mora nakon godina gospodara familije.
Punac je ipak nešto opipljivo, ima i na TV. Desilo se.
1999 titulu pripisu vama iako se prvenstvo nikada nije odigralo do kraja
2007 NS Zrinjskom izbije 4 boda, dovoljno da vi postanete prvaci
2015 afera punac
Zaboravio si Džarovskog koji im je namjestio titulu 1985-e.
Pa ispali od Kusisija, finskih ribara i kelnera, doslovno
Tomahawk11 wrote:Šta se desilo? Azmirova poruka? Wow.
Aha, kad je nama za titulu, tad je savez IZBIO Zrinjskom bodove, a ono u Bijeljini su ih pogurali da vama uzmu titulu
Jedna titula cista ko suza
Jedna punac
Jedna Muco i trofej u Popaju
To ste vi
Realno
Pa ja, to je to poštenje, ukradeš komšiji titulu i kad ga ružiš...da se zna ko je lopov, a ko pošten
Aha, kad je nama za titulu, tad je savez IZBIO Zrinjskom bodove, a ono u Bijeljini su ih pogurali da vama uzmu titulu
Jedna titula cista ko suza
Jedna punac
Jedna Muco i trofej u Popaju
To ste vi
Realno
Mi bar jednu cistu imamo sto se ne moze reci za vas. Svaka vam je oteta pa vam ostalo da placete i gledate u druge. Koliko samo vasih navijaca ima koji se ne boje reci da je Amar namjestao koliko je stigao a i bivsa uprava je isto potvrdila
Kakva poruka?
Aha, je li Azmir tužio, dobio taj slučaj?
Mislim, ovdje na videu proziva, valjda je onda imao legitiman slučaj i dobio na sudu Dinu, punca, FKS ili koga već?
sime_cipol wrote:Crne torbe su plod pitarskih nocnih mora nakon godina gospodara familije.
2015 afera punac
2015 afera punac
Do mene, nece se vise ponoviti
Ne bi ni trebalo, Džarovski nije dio Pl BiH, ako se ne varam
luckylaka wrote:Ljudi navrate na ovaj forum da procitaju nesto novo iz fudbala Premijer lige i onda cita preseravanja bordo-plavih koja se ponavljaju vec mjesecima.Kako vam ne dosadi iako ce se isto ponavljati i dalje.Da Bog sacuva a ima i ona...pa ne moras citati i ta se ponavlja goddinama
Pa piši eto nešto novo, pa mi nećemo bordo-plava preseravanja.
Bio bih zahvalan.
Nemoj mi kukanja
Dok saznam nesto novo napisacu nije prblem.Evo recimo uhapsen Prolic i optuzen za namjestanje utakmica.Jedino ako sam zakasnio sa ovom ihformacijom jebe me vremenska zona.Nego nastavite vi gdje ste stali da samo obnovimo gradivo
sime_cipol wrote:
Brisi ovo, vidjet ce neko. Gdje si krme te ubolo je narodna zajebancija. Kao da banujes nekoga za gdje si xxxx kuco stara
Nije banovan zbog toga. Banovan je zbog ubacivanja priče sa drugog foruma.
I ti nisi ni cvrčkov advokat ni moderator.
Zamolio bih te da ne komentarišeš odluke moderatora, nije po forumskim pravilima.
sime_cipol wrote:
Brisi ovo, vidjet ce neko. Gdje si krme te ubolo je narodna zajebancija. Kao da banujes nekoga za gdje si xxxx kuco stara
Nije banovan zbog toga. Banovan je zbog ubacivanja priče sa drugog foruma.
I ti nisi ni cvrčkov advokat ni moderator.
Zamolio bih te da ne komentarišeš odluke moderatora, nije po forumskim pravilima.
Forum više ne radi nego što radi i tako danima, a danas je eskalacija.
Samo šteka i pada, jbt. da upišeš komentar prođe te volja.
Vrlo neprofesionalno i neodgovorno od strane odgvornog osoblja!
Veznjak Reala pamti gostovanja u Banjoj Luci, Zenici i Trebinju.
''To što sam do dolaska slušao u ligi, potvrdilo se i na terenu. Premijer liga je bila dosta gruba, a pogotovo je bilo teško igrati u gostima. Najgore je bilo u Trebinju, a za nijansu manje u Banjoj Luci i Zenici. Suci jednostavno nisu štitili gostujuće igrače. Dobio sam poprilične batine po nogama. U Trebinju su stradali moji najdraži štitnici s likom Ronalda koje mi je poklonio otac Stipe. Neki frajer mi je ušao na nogu metalnim čepovima kopački i probio rupu u plastičnom kostobranu'', otkrio je Modrić.
Šteta što ga ne pita, da li ima šanse da se vrati u našu ligu.