Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
Alfons Kauders

#9526 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote:Đes' analitiĆar
I šta kažu, nema tko voditi Šeset minuta :)
Ah sto volim na sabahu zakuhat to je cudo jedno. :D

60 minuta je zastarjeli format... Koga vise boli kurac za TV? Eto vam treci kanal, isto kao da vam damo profil na MySpace ili stranicu na Geocities. Moremo vam podijelit i par stotina gramofona, posto se ne kontate u ovu tehnologiju 21. stoljeca.

NVZ vas uzima na netu i daleko od ociju javnosti, a jos niste ni poceli kontati kako. :)
Jebo te treći knal. Sad nećete više nikakve TV, kad se ne znate sekati po pravilima. Ono čudo ionako gledaju još samo likovi koji od antene imaju viljušku ili kakvu deblju žicu.
Nego, de mi malo dataljnjije raščlani tu fratarsku antipatriJotsku urotu ?
Uh, bas cu se zabrinuti sto gasite BHRT, ne mogu ti opisati koliko. Sta kazes? "Sad necete vise nikakve TV!"

Ja je nikad nisam ni imao. :D Imala ju je SDA, odnosno vasi koalicioni partneri, te SNSD, takodjer vasi koalicioni partneri. Ja godinama navijam da propadne i da novinarske kurve zavrse na ulici. Taj detalj si haman propustio? :D

Tako da mi tvoje "Sad necete vise nikakve TV!" vise zvuci kao "sad vise SDA necete placati 8.5KM mjesecno" ili "bjezi mi iz avlije dok ti nisam iznijeo bocu rakije i mezu"
Novak20

#9527 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

mO k3 wrote:
Novak20 wrote:Usvojiti po svaku cijenu Zakon o zabrani fašističkih i neofašističkih organizacija i upotrebe njihovih simbola pa onda kažnjavati sociopate kojima ovakve stvari padaju na pamet. Dobra tema za predizbornu kampanju opozicije 2018 godine.

http://--- NO LINKS ---/wp/odgoj-djecaka-na-kocerinu-crna-legija-bijedna-ustaska-koljacka-postrojba-kao-sportsko-rekreativni-ideal-mladima/
Sa kim usvojiti ??
HDZ,SDS,SDA,SNSD? ...... daj molim te
Od svih ovih mi je hdz najljigaviji jer su fasisticka stranka
Meni su svi nabrojani jednako ljigavi jer na ovim temama opstaju na vlasti. :D

Zato kažem da ovo može uraditi samo sadašnja opozicija nakon 2018.
KENJAC

#9528 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by KENJAC »

Alfons Kauders wrote:Image

Koji degenerik trebas biti da vlastitu djecu nazoves Crnom Legijom, prikladno obuces i slikas za medije...

HKUD, Mepas i Karlovacko, bravo na odlicnom marketingu :thumbup:

Image

Haj barem nisu pobijedili. :lol:

http://www.pogled.ba/clanak/foto-mepas- ... inu/118959
Da, na jednoj strani imamo ove slike a na drugoj imamo vijest da je Novak Djokovic izabrao novog trenera. Hrvata Marija Ančića !
Dobro je rekao Rambo Amadeus: Nacionalizam je tema za one sto zaradjuju ispot 300 eura.
Veliki je problem sto ce ova slika sa djecom u ovim majicama imati veceg odjeka nego ovo sa Ančićem i Djokovicem. Rulja trazi majice sa Crnom Legijom !
breuer

#9529 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by breuer »

jebo i Đokovića i Ančića kad djeci oblače majice fašističkog znakovlja :-)

Đoković i Ančić drkaju kurac po Monaku, ponekad svrate do Balkana otići na neki splav ili obići porodicu, dok je vamo sad čitavo jedno mjesto nadojeno najokorjelijom mržnjom i spremno za 20tak godina da je lijepo prikaže u realnosti...

ev ja prvi imam mnogo veću platu od navedene, ne živim ni blizu ovog mjesta, al mi moralna obaveza nalaže da ovo kritikujem i prezirem koliko god mogu
Hafis

#9530 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote: Ah sto volim na sabahu zakuhat to je cudo jedno. :D

60 minuta je zastarjeli format... Koga vise boli kurac za TV? Eto vam treci kanal, isto kao da vam damo profil na MySpace ili stranicu na Geocities. Moremo vam podijelit i par stotina gramofona, posto se ne kontate u ovu tehnologiju 21. stoljeca.

NVZ vas uzima na netu i daleko od ociju javnosti, a jos niste ni poceli kontati kako. :)
Jebo te treći knal. Sad nećete više nikakve TV, kad se ne znate sekati po pravilima. Ono čudo ionako gledaju još samo likovi koji od antene imaju viljušku ili kakvu deblju žicu.
Nego, de mi malo dataljnjije raščlani tu fratarsku antipatriJotsku urotu ?
Uh, bas cu se zabrinuti sto gasite BHRT, ne mogu ti opisati koliko. Sta kazes? "Sad necete vise nikakve TV!"

Ja je nikad nisam ni imao. :D Imala ju je SDA, odnosno vasi koalicioni partneri, te SNSD, takodjer vasi koalicioni partneri. Ja godinama navijam da propadne i da novinarske kurve zavrse na ulici. Taj detalj si haman propustio? :D

Tako da mi tvoje "Sad necete vise nikakve TV!" vise zvuci kao "sad vise SDA necete placati 8.5KM mjesecno" ili "bjezi mi iz avlije dok ti nisam iznijeo bocu rakije i mezu"
Ne unosim se ja previše u to tko je od vas za SDA, a tko za SBB a tko za SDP..... to je meni sve isto. Tako da ti je to meni džaba objašnjavati.
Uglavnom, postojeći javni servis treba ukinuti, jer je evidentno da se svaka dosadašnja, a i buduća vladajuća ekipa jednostavno ne može i neće odreći upliva na uređivački program javnog servisa, transformirali ga na bilo koji način. Jednostavno jače od njih, a i može im se. Nije žvaka za seljaka.
A ima i dosta ovih privatnih tv, i svak' nek' sebi probere onu koja prosipa političku propagandu koja mu najviše odgovara.
spreca

#9531 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

mO k3 wrote:
Novak20 wrote:Usvojiti po svaku cijenu Zakon o zabrani fašističkih i neofašističkih organizacija i upotrebe njihovih simbola pa onda kažnjavati sociopate kojima ovakve stvari padaju na pamet. Dobra tema za predizbornu kampanju opozicije 2018 godine.

http://--- NO LINKS ---/wp/odgoj-djecaka-na-kocerinu-crna-legija-bijedna-ustaska-koljacka-postrojba-kao-sportsko-rekreativni-ideal-mladima/
Sa kim usvojiti ??
I za vrijeme Juge skripari slovili za ustaski nastrojene a sada pogotovu......'ercegovina i je postojbina usatasa
Hafis

#9532 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

spreca wrote:
mO k3 wrote:

Sa kim usvojiti ??
I za vrijeme Juge skripari slovili za ustaski nastrojene a sada pogotovu......'ercegovina i je postojbina usatasa
Prijatelju, nije to vidjelo ustaša. sve su ti to katolićki ćetnici, južnjačke provenijencije.
Ćudi me da ti kao dokazani antifašista, patrijota i multietnićar ne znaš jasnu distinkciju između ustašstva i ćetništva.
Sanjarko

#9533 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Sanjarko »

KENJAC wrote:

Koji degenerik trebas biti da vlastitu djecu nazoves Crnom Legijom, prikladno obuces i slikas za medije...

Image

Da, na jednoj strani imamo ove slike a na drugoj imamo vijest da je Novak Djokovic izabrao novog trenera. Hrvata Marija Ančića !
Dobro je rekao Rambo Amadeus: Nacionalizam je tema za one sto zaradjuju ispot 300 eura.
Veliki je problem sto ce ova slika sa djecom u ovim majicama imati veceg odjeka nego ovo sa Ančićem i Djokovicem. Rulja trazi majice sa Crnom Legijom !
Pa ovi svi sa slike djecaci su iz dobrostojecih porodica. Fukara ispod 300 eura nema od cega ovo ni da plati. Ja nisam imao od cega da platim nista a mozda sam bio potencijal ko Ibrahimovic itd. samo u odbrani. Tako da ti ne pije bas ovo skroz. Ovi koji su ovo i organizirali su svi iz dobrostojecih porodica mislim, ovaj jedan je i Fratar. Zalosno da jedan ovakav bude Fratar.
LBVIEW

#9534 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by LBVIEW »

breuer wrote:jebo i Đokovića i Ančića kad djeci oblače majice fašističkog znakovlja :-)

Đoković i Ančić drkaju kurac po Monaku, ponekad svrate do Balkana otići na neki splav ili obići porodicu, dok je vamo sad čitavo jedno mjesto nadojeno najokorjelijom mržnjom i spremno za 20tak godina da je lijepo prikaže u realnosti...

ev ja prvi imam mnogo veću platu od navedene, ne živim ni blizu ovog mjesta, al mi moralna obaveza nalaže da ovo kritikujem i prezirem koliko god mogu
Ma to je mainstream hrvatske politike, kao sto je i paradiranje cetnika uz osvestanje spomemika djeneralima od strane vladika srpske, ko to ne vidi je slijep "kod ociju". Kakvih 300 eura, nije valjda KC spala na to da ovog fratra placa tako malo,osobito u kraju genetski predodredenih poduzetnika :D , a ni vladika Grigorije nije siromah, dakle Rambo po obicaju veze sa stvarnoscu nema.
seln

#9535 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

KENJAC wrote: imamo vijest da je Novak Djokovic izabrao novog trenera. Hrvata Marija Ančića !
Samo sloga juzne i istocne srbe spasava!
KENJAC

#9536 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by KENJAC »

Nekog sloga, a nekog ni dragi Bog !
Hafis

#9537 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

seln wrote:
KENJAC wrote: imamo vijest da je Novak Djokovic izabrao novog trenera. Hrvata Marija Ančića !
Samo sloga juzne i istocne srbe spasava!
Tako je.
It_is_a_Leclerc

#9538 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by It_is_a_Leclerc »

Pa nije ga izbarao jer je Hrvat, jer je dobar teniser - bio.

Al' eto. Bitno je naći temu, kakvu god, da se malo zaobiđe fokus na činjenici da djeca nositelja "europskih vrednota" i "pučanstvo županije Zapadnohercegovačke" najregularnije nosi majice s nazivom i simbolima Crne Legije, jedinice fašističkog okupatora koja se isticala po ratnim zločinima i zvijerstvima.

E sad. Da je ovoj djece ili onima koji su im ovo navukli objasniti nešto o tome koliki su procenat u Crnoj Legiji činili Bošnjaci, tad muslimani, možda bi ih, u skladu sa svojim gotovo zadojenim fašizmom i nacionalizmom, brže bolje pobacali sa sebe.
Hafis

#9539 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Znaju to djeca. Djedovi su im rekli koga je i koliko bilo.
mO k3

#9540 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Vizionar 1985 wrote:
KENJAC wrote:

Image

Pa ovi svi sa slike djecaci su iz dobrostojecih porodica. Fukara ispod 300 eura nema od cega ovo ni da plati. Ja nisam imao od cega da platim nista a mozda sam bio potencijal ko Ibrahimovic itd. samo u odbrani. Tako da ti ne pije bas ovo skroz. Ovi koji su ovo i organizirali su svi iz dobrostojecih porodica mislim, ovaj jedan je i Fratar. Zalosno da jedan ovakav bude Fratar.
mislis to su oni koji pune kase pederacije :mrgreen: da nea njih eh da nea njih :mrgreen:
Fudo387

#9541 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Fudo387 »

Image

:lol:
Je budala tito dragi. :lol:

E sad, ako ih kakav medjunarodni cimBenik nacepi za ovu jos jednu u nizu krkansko-ustasku papazjaniju, ocekujem tekst na poskoku sa naslovom,

"Kako su velikobosnjacki fundamentalisti pokusali podvaliti svijetu ruznu sliku o hercegovackoj maksumcadi"

Bajramski malonogometni turnir u Cazinu.

-Stoje, s lijeva na desno:
Mahir, Mirza, Zijo, Haris, Ibrica, Necko i trener Esad.
Kako saznajemo, Esad je inace dugogodisnji uposlenik americke cia-e, a proveo je vise godina na ratistu Siriji boreci se pod zastavom isila.

Necete zulumcari!

Autor teksta,

Zirdum&Susnjar
Maraschino

#9542 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

:lol: :lol:
It_is_a_Leclerc

#9543 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by It_is_a_Leclerc »

Jamačno - za majice su krivi Emir Suljagić i Reuf Bajrović.

Vjerodostojno.
Sanjarko

#9544 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Sanjarko »

mO k3 wrote: mislis to su oni koji pune kase pederacije :mrgreen: da nea njih eh da nea njih :mrgreen:
Ma zalosno. Ocekivalo bi se da su ovakvi ljudi pametniji itd. a ispade fukara manje ovakva. Barem ovda fukara, ne gleda ko je ko uopste, cak se mnogi pomazu koliko mogu. Jbt zar bi ovu djecu slali da kolju, ginu itd. Zar im svoje djece ne bi bilo zao, ako ne drugih, zar im djece nije zao. Najgore ovo ako emigrira negdje sutra ce klat, ginut itd. za te druge, protiv nekih drugih, u zastiti ovakvog rezonovanja.
Sanjarko

#9545 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Sanjarko »

Vizionar 1985 wrote:
mO k3 wrote: mislis to su oni koji pune kase pederacije :mrgreen: da nea njih eh da nea njih :mrgreen:
Ma zalosno. Ocekivalo bi se da su ovakvi ljudi pametniji itd. a ispade fukara manje ovakva. Barem ovda fukara, ne gleda ko je ko uopste, cak se mnogi pomazu koliko mogu. Jbt zar bi ovu djecu slali da kolju, ginu itd. Zar im svoje djece ne bi bilo zao, ako ne drugih, zar im djece nije zao. Najgore ovo ako emigrira negdje sutra ce klat, ginut itd. za te druge, protiv nekih drugih, u zastiti ovakvog rezonovanja.
Za sta samo ne znam. Ima svega za 10 puta vise svih. Ne znam u Bosni, ali u Americi siguran sam. Ovda isto mozda. Najgore niko ne razmislja nista. Ima moj rad na temu sta rat uradi, nisu ljudi ni svjesni sta radi tacno. Pogibije itd. je samo jedno ima jos nesto sto je i gore cega posljedice trpe godinama nakon ljudi iz tih podrucja gdje je rat bio, pa cak i globalno mozda. Nismo ni svjesni sta smo uradili. Rad nije bas o ratu nego o necemu drugom ali pise da i rat tome doprinosi. Izgleda Planeti treba Hard Reset, pa i nama ili bez nas Ljudi. Nazalost mozda do toga i dodze.
Alfons Kauders

#9546 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Uglavnom, trebalo bi pripaziti sta rade fratri po Hercegovini, i sta propovjedaju po crkvama.

Neke stvari nisu samo naci folklor - kada djecu od malih nogu indoktriniras na ovaj nacin, jasno je sta ti je cilj.

Bolje je to u korijenu razjebat, nego ih poslije ganjati po sumama oko Bugojna kao 1972.
Hafis

#9547 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:Uglavnom, trebalo bi pripaziti sta rade fratri po Hercegovini, i sta propovjedaju po crkvama.

Neke stvari nisu samo naci folklor - kada djecu od malih nogu indoktriniras na ovaj nacin, jasno je sta ti je cilj.

Bolje je to u korijenu razjebat, nego ih poslije ganjati po sumama oko Bugojna kao 1972.
Super ideja: nadzor fratara. Veoama aktulana obzirom na dešavanja u svijetu vezana za svakodnevne terorističke napade.
Mislim da bi iz sigurnosnih razloga bilo poželjno pripaziti i što rade hodže i što propovijedaju na hutbama.
Neke stvari nisu samo naci folklor - kada djecu od malih nogu indoktriniras na ovaj nacin, jasno je sta ti je

To bi također trebalo u korjenu razjebat nego ih poslije skupljati u komadima kad se raznesu na nekom aerodromu ili ih propucavati u kamionima nakon satiranja prolaznika.
Alfons Kauders

#9548 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:Uglavnom, trebalo bi pripaziti sta rade fratri po Hercegovini, i sta propovjedaju po crkvama.

Super ideja: nadzor fratara. Veoama aktulana obzirom na dešavanja u svijetu vezana za svakodnevne terorističke napade.
Mislim da bi iz sigurnosnih razloga bilo poželjno pripaziti i što rade hodže i što propovijedaju na hutbama.
Neke stvari nisu samo naci folklor - kada djecu od malih nogu indoktriniras na ovaj nacin, jasno je sta ti je

To bi također trebalo u korjenu razjebat nego ih poslije skupljati u komadima kad se raznesu na nekom aerodromu ili ih propucavati u kamionima nakon satiranja prolaznika.
Nikakav problem.

To drugo se vec radi, i treba da se radi.

Dakle, hajmo sad i fratre malo pogledati.

Kada mozemo slati policiju u paradzemate, onda ih valjda mozemo slati i u ustaske zupe?
Hafis

#9549 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote:

Nikakav problem.

Kada mozemo slati policiju u paradzemate, onda ih valjda mozemo slati i u ustaske zupe?
Svakako. Inače je katolički ekstremizam i brojni teroristički napadi učinjeni u ime katoličanstva pojava koja sve više zabrinjava svjetsku javnost.
Mada se tu, kao što svi znamo ne radi o pravim vjernicima, jer katolicizam predstavlja vjeru mira i ljubavi.
Alfons Kauders

#9550 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote:

Nikakav problem.

Svakako. Inače je katolički ekstremizam i brojni teroristički napadi učinjeni u ime katoličanstva pojava koja sve više zabrinjava svjetsku javnost.
Mada se tu, kao što svi znamo ne radi o pravim vjernicima, jer katolicizam predstavlja vjeru mira i ljubavi.
Jasno!

Problem nije u katolicima, vec ustasama :D

I katolici bi se prvi trebali boriti protiv tih pojava... Ali HDZ fratri imaju pametnija posla
Post Reply