The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
turbofolk

#9526 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by turbofolk »

kakavdanakneiskustvu wrote:

daryl i negan se pojavljuju u iducoj epizodi,za ove ostale ne znam

ima jos 11 epizoda u ovoj sezoni
Neuobičajen broj epizoda za sezonu. Je li sve idu sad na jesen ili tri ostavljaju za proljeće. Hvala :D

U ovom gore traileru ili sneak peaku kako ga zovete, našao sam odgovore na ova pitanja kako će ko izgledati, tamo vidimo i popa i Negana i Carol i Daryla. Carol je baš metuzalem :D jedan od meni dražih likova kroz cijeli serijal.
kakavdanakneiskustvu

#9527 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

jos tri su u novembru,ostale vjerovatno od februara,zadnjih nekoliko godina to tako i ide sa prikazivanjem
axe22

#9528 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by axe22 »

alibaba_i_30_godina wrote:
axe22 wrote:
dale cooper wrote:
Zanimljiv bi detalj u sneak peaku...zombiji evolviraju? :shock: :zoka:

The Whisperers
They're coming.

Jako dobra epizoda večeras. Izgleda da bi moglo biti interesantnije sada kada Rick-a nema.

Rick snima tri filma koji se vezu na njegov odlazak iz serije, radnja filmova ce tacno ici od helikoptera pa nadalje.

(otprilike period njegovog odlaska do perioda iduce epizode, buducnosti, objasnit ce gdje se nalazio u tom periodu)
splinter

#9529 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by splinter »

Jedno pitanje za uvažene forumaše koji prate ovu seriju. Spletom raznoraznih okolnosti nisam pregledao sinoćnju epizodu, a nisam doduše ni onu
2. čini mi se ( kad je bila tekma sa S. Irskom ).
E sad kako a pogledam te epizode, da ima prevod i tako to. Nadam se da neko zna odgovor. Unaprijed zahvalan. :thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#9530 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

axe22 wrote:
axe22 wrote:
Zanimljiv bi detalj u sneak peaku...zombiji evolviraju? :shock: :zoka:

The Whisperers
They're coming.

Jako dobra epizoda večeras. Izgleda da bi moglo biti interesantnije sada kada Rick-a nema.

Rick snima tri filma koji se vezu na njegov odlazak iz serije, radnja filmova ce tacno ici od helikoptera pa nadalje.

(otprilike period njegovog odlaska do perioda iduce epizode, buducnosti, objasnit ce gdje se nalazio u tom periodu)[/quote]

otkud ti to,bas tri filma?
Altsa

#9531 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Altsa »

splinter wrote:Jedno pitanje za uvažene forumaše koji prate ovu seriju. Spletom raznoraznih okolnosti nisam pregledao sinoćnju epizodu, a nisam doduše ni onu
E sad kako a pogledam te epizode, da ima prevod i tako to. Nadam se da neko zna odgovor. Unaprijed zahvalan. :thumbup:
https://www.gledalica.com/
Last edited by Altsa on 06/11/2018 08:58, edited 1 time in total.
kakavdanakneiskustvu

#9532 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

splinter wrote:Jedno pitanje za uvažene forumaše koji prate ovu seriju. Spletom raznoraznih okolnosti nisam pregledao sinoćnju epizodu, a nisam doduše ni onu

https://www.gledajsaprevodom.club/serij ... lking-dead

ili vratis unazad bar ovu zadnju epizodu ako si na telemachu
splinter

#9534 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by splinter »

E hvala Vam raja na infomacijama ! :thumbup:
veliki_ah

#9535 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by veliki_ah »

Ma ovo je i ličilo na pripremanje nekog spinoffa za Ricka. Realno je nemoguće da on negdje ode, a da se ne pokuša vratiti, što znači da tamo može biti ili u zatvoru ili ucijenjen..
Ova budućnost će biti interesantna, vjerovatno će i tu baciti 1-2 epizode o tome šta se dešavalo u međuvremenu. Meni je fascinantno da za tih 5-6 godina nisu proširili hiltop i aleksandriju i da nisu nimalo civilizacijski napredovali.
kakavdanakneiskustvu

#9536 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

e svasta,nisam znao,hvala
turbofolk

#9537 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by turbofolk »

Meni je ostala misterija ko je "A" a ko je"B". Kad je spremala popa za helikopter rekla je da ima jednog koji je "A", kad je slala Ricka, rekla je da je ovaj "B". Da je obratno rekao bih da se A i B odnosi na boju kože, ali ovako..
Izgleda da je ona znala puno više od onog što je pokazivala. Uglavnom, vjerujem da je gotovo sa helikopterima. Obzirom da i ona ode s Rickom, ostat će, bar zasad - tajna čiji su helikopteri i kakva grupa ili organizacija se iza toga krije.
alibaba_i_30_godina

#9538 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by alibaba_i_30_godina »

turbofolk wrote:Meni je ostala misterija ko je "A" a ko je"B". Kad je spremala popa za helikopter rekla je da ima jednog koji je "A", kad je slala Ricka, rekla je da je ovaj "B". Da je obratno rekao bih da se A i B odnosi na boju kože, ali ovako..
Izgleda da je ona znala puno više od onog što je pokazivala. Uglavnom, vjerujem da je gotovo sa helikopterima. Obzirom da i ona ode s Rickom, ostat će, bar zasad - tajna čiji su helikopteri i kakva grupa ili organizacija se iza toga krije.
Moguće da je A u stvari Negan ili neko tamnoput, npr. Michonne jer je htjela popa da preda pa se predomislila. Moguće da onima u helikopteru trebaju snažni primjeri ljudi, ne samo fizički, radi experimentisanja.

Vidjet ćemo u filmovima šta će biti sa Rickom. Ali to je to, producent je izjavio da se neće pojavljivati u seriji.

Mada kako to obično ide, sigurno će se pojaviti u zadnjoj epizodi zadnje sezone.
alibaba_i_30_godina

#9539 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

axe22 wrote:

(otprilike period njegovog odlaska do perioda iduce epizode, buducnosti, objasnit ce gdje se nalazio u tom periodu)
Znam za filmove, ali su ga vala baš pretjerali sa čak 3. :roll:
kakavdanakneiskustvu

#9540 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

axe22 wrote:

da,bas nidje veze
Logovan

#9541 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

axe22 wrote:

Sva tri se moraju odgledati. 8-)
solidsnake

#9542 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by solidsnake »

Ma ovi sa helikopterom su iz Commonwealth zajednice i ima ih oko 50 hiljada .. ne cudi me sto ce se trilogija raditi
kakavdanakneiskustvu

#9543 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

solidsnake wrote:Ma ovi sa helikopterom su iz Commonwealth zajednice i ima ih oko 50 hiljada .. ne cudi me sto ce se trilogija raditi

ko su sad pa ti?
kakavdanakneiskustvu

#9544 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

nema carla,zato je tu drugo rickovo dijete da bude iritantno,u ovom traileru ima scena gdje mala nesto kao obecava pridoslicama,bicete sigurni,njoj desetak godina,ona nesto nekome obecava,preseravanje na kvadrat,ali ima logike,mati im je bila iritantna na kvadrat,pa valjda preslo na djecu
al-em

#9545 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by al-em »

kakavdanakneiskustvu wrote:
solidsnake wrote:Ma ovi sa helikopterom su iz Commonwealth zajednice i ima ih oko 50 hiljada .. ne cudi me sto ce se trilogija raditi

ko su sad pa ti?
vjerovatno iz stripa spojler
alibaba_i_30_godina

#9546 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Dosta su stvari promijenili u odnosu na strip, tako da vidjet ćemo kako će sve ovo dalje ići.

Michonne mi ne izgleda loše u ovim trailerima za sljedeću epizodu. :oops: :izet:
Isner

#9547 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Isner »

Progovoriše zombiji :shock:

Žao mi je što lik Daryla nece mnogo više eksploatisati.. Pretvoriše covjeka u solo ribara, čudaka koji luta po šumi i mrmlja nešto sam za sebe...
Meni najviše smeta što je grupa toliko proširena da ja to ne mogu pratiti... TWD mi je bio najbolji kada je brojno stanje grupe bilo kao na farmi ili u zatvoru... Trenutno imam osjecaj da ne znaju šta će sa pojednim likovima u seriji...
Logovan

#9548 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

Narasla ona mala Judith, još malo pa vođa. :oops:

Serija sve dosadnija i dosadnija. Pate se pravo.
Isner wrote:Progovoriše zombiji :shock:

Žao mi je što lik Daryla nece mnogo više eksploatisati.. Pretvoriše covjeka u solo ribara, čudaka koji luta po šumi i mrmlja nešto sam za sebe...
Meni najviše smeta što je grupa toliko proširena da ja to ne mogu pratiti... TWD mi je bio najbolji kada je brojno stanje grupe bilo kao na farmi ili u zatvoru... Trenutno imam osjecaj da ne znaju šta će sa pojednim likovima u seriji...
Pa nije prvi put da je solo, da vrijeme provodi sam. Bilo je perioda kada se izdvoji od drugih.
dale cooper

#9549 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

Pop postade najveći jebač u seriji. :| :mrgreen:
alibaba_i_30_godina

#9550 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Ne stigoh pregledati ovu novu epizodu, tek stigoh kući. Valjal' šta ili da preskočim?
Post Reply