vješalica wrote:Gdje uzeti knjigu od Aziza Tafre Ruski i Grčki plaćenici u ratu u BiH ilit ako nekako naslov.
U srijedu u 18h u prostorijama Opstine Novi Grad je promocija knjige...26.2.2014.
vješalica wrote:Gdje uzeti knjigu od Aziza Tafre Ruski i Grčki plaćenici u ratu u BiH ilit ako nekako naslov.
oooo pa hvala!Nisrin wrote:vješalica wrote:Gdje uzeti knjigu od Aziza Tafre Ruski i Grčki plaćenici u ratu u BiH ilit ako nekako naslov.
U srijedu u 18h u prostorijama Opstine Novi Grad je promocija knjige...26.2.2014.

kad narucis display sa ebaya, daju ti djabe ove alatke... ako se ne snadjes, javi mi se na ppDjidjimilovich wrote:
gdje se moze kupiti?
najvazniji su mi ovi "plavi"ovi odvijaci i ne toliko...
U Svjetlosti na Titovoj (kod Imperijala).Gdje uzeti knjigu od Aziza Tafre Ruski i Grčki plaćenici u ratu u BiH ilit ako nekako naslov.
ima u Mercatoru na Pofalicima..kad udjes s desne strane je red sa ukrasnim papirom, kutijama i slicnohopi wrote:naći kutiju koja izgleda kao poklon
vidio sam to nekada u nekom većem tržnom centru, ne mogu se sjetiti gdje, bilo ih je više dezena i koštala je par maraka
i mene ovo zanimaad0 wrote:Kupiti kvalitetan najlon za plastenik ?
Ima u Izbor trgovinama puno jeftinije, ja sam uzimala u onoj trgovini na Pofalicima pored slasticarne Stella.Irm@ wrote:ima u Mercatoru na Pofalicima..kad udjes s desne strane je red sa ukrasnim papirom, kutijama i slicnohopi wrote:naći kutiju koja izgleda kao poklon
vidio sam to nekada u nekom većem tržnom centru, ne mogu se sjetiti gdje, bilo ih je više dezena i koštala je par maraka
Jysk, Excluziv (Skenderija i Malta, u stometarki odmah pored kifle), FIS Halilovići/bolji izbor u Vitezu, red trgovina sa zavjesama iza Proming pumpe na Ilidži (stara Blažujska cesta prije raskrsnice Idu Dani)smasma wrote:Gdje uzeti zavjese u sarajevu? pomagajte..
u jysku se guzvaju,ne mozes ih opeglat nikakoJanuaryJones wrote:Jysk, Excluziv (Skenderija i Malta, u stometarki odmah pored kifle), FIS Halilovići/bolji izbor u Vitezu, red trgovina sa zavjesama iza Proming pumpe na Ilidži (stara Blažujska cesta prije raskrsnice Idu Dani)smasma wrote:Gdje uzeti zavjese u sarajevu? pomagajte..
Sent from my iPad using Tapatalk
Otvorena pijaca na Otoci, ma nema kakvih nema, cijene povoljne, odmah mogucnost šivanja, rezanja, skracivanja ....JanuaryJones wrote:Jysk, Excluziv (Skenderija i Malta, u stometarki odmah pored kifle), FIS Halilovići/bolji izbor u Vitezu, red trgovina sa zavjesama iza Proming pumpe na Ilidži (stara Blažujska cesta prije raskrsnice Idu Dani)smasma wrote:Gdje uzeti zavjese u sarajevu? pomagajte..
Sent from my iPad using Tapatalk
konzum u tc wisa na stupu... "jute" gumene bomboneNisrin wrote:Exkluziv zavjese- extraaaa!
Znate li gdje u SA uzeti na kilu gumenih bombona, ali onih "kiselkastih" oblozenih secerom, a da nisu Haribo? I da li imamo nekog proizvodjaca/zastupnika na veliko u BiH?
"samo" 36km po kgDaffyDuck wrote:gumenih bonbona na kilu odnedavno ima i u merkatoru, imaju stand preko puta zlatarne celje. Ima izbora koliko hoces

probaj u Ferhadiji u onoj prodavnici gdje ima raznoraznih slatkisa.. pored Marxx prodavnice odjece a prije Benetona (ne mogu da se sjetim kako se zove)Kataklinger wrote:Ima li se gdje kod nas kupiti ova obična Lindt mliječna čokolada?
Ne spominjite samo Heljić, imaju sve moguće egzotične (od mente, kakaoa, soli, vegete, paprika, bundave, drveta...) samo nema ova obična mLJečna
Ima tih boba i u robotu u hrasnom, tj.na samom ulazu ima teta sa štandom. Mislim da je 24KM kilaholowey wrote:"samo" 36km po kgDaffyDuck wrote:gumenih bonbona na kilu odnedavno ima i u merkatoru, imaju stand preko puta zlatarne celje. Ima izbora koliko hoces