BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
The Realist

#9526 Re: BHTelecom All About

Post by The Realist »

clarion_ wrote: pa tebi je izgleda arena i više nego dovoljno, samo naprijed. cjenovnik sportklub kanala je objavljen i javan je itekako http://www.teve.ba/article/12346/novi-uslovi-sportkluba

drugo je što bhtelecom naplaćuje svoju televiziju 20KM a za tu lovu neće da otkupe sportklub kanala a i što bi, kad mogu imati korisnike kao što si ti, zadovoljne sa arenama...
To je za postojeće korisnike, pitanje je da li je to i za ostale.
Dady

#9527 Re: BHTelecom All About

Post by Dady »

un1ted wrote:
_Reds_ wrote:Jbg, nista, onda, a ponadao se ja bio.
Na student plus paketima mozes slati kredit koji ti posalju XD Meni se nakupilo u 3 mjeseca pa mi je sada doslo da sam prekoracio limit slanja kredita :mrgreen:
Ali to je prepaid paket, tako da ti ne mogu naplatiti dodatno.
Bilo bi lijepo da je omogućeno i na postpaid paketima.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#9528 Re: BHTelecom All About

Post by un1ted »

Dady wrote:Ali to je prepaid paket, tako da ti ne mogu naplatiti dodatno.
Bilo bi lijepo da je omogućeno i na postpaid paketima.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
To je kombinacija prepaid i postpaid paketa :) Prvih 20 dana NIJE SKIDALO S RACUNA vec dolazilo naknadno na listing, ali su to promjenuli i sada skida s racuna odmah.
kakabanja

#9529 Re: BHTelecom All About

Post by kakabanja »

http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=655890
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
kakaljin

#9530 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

clarion_ wrote:
kakaljin wrote:
na arenama gledam u multi prenosu vise utakmica i mogu da biram koju utakmicu da gledam, dok mi BHT i OBN serviraju sta zele, umjesto da puste sta gledaoci traze, jer vecinom se korsnici zale sto ne puste neku drugu utakmicu i jos na FTV-u, BHT-u i RTRS-u prenose jednu te istu utakmicu, umjesto kada mogu tri utakmice da puste jer su kupili prava.

web tv je usluga za kompjuter i za mobitel, mene interesuje usluga za tv.

Arene sto je najbitnije prenose domacu ligu u fudbalu, Moja tv ima poseban kanal za istu tako da cu prije arene gledati.

Ponuda je kada sve imas na tv, a ne preko nekoliko risivera i interneta.

Kada telemach objavi zvanicni cjenovnik za otkup signala sport kluba a ne da ga krije kao zmija noge i nudi sport klub samo malim operaterima koji mu nisu konkurencija.

Kada telemach objavi taj cijenovnik za sviju, onda mi mozemo napadati nase operatere sto ga ne ubacuju u premijum pakete ako ga zelimo dodatno placati i gdje bi operater mogao dodatno zaraditi.

Tako da se ne mjesa total tv satalit i kablovski i iptv operater.
pa tebi je izgleda arena i više nego dovoljno, samo naprijed. cjenovnik sportklub kanala je objavljen i javan je itekako http://www.teve.ba/article/12346/novi-uslovi-sportkluba

drugo je što bhtelecom naplaćuje svoju televiziju 20KM a za tu lovu neće da otkupe sportklub kanala a i što bi, kad mogu imati korisnike kao što si ti, zadovoljne sa arenama...
to nije cijena za BHT niti za HS, vec za male kablovske operatere koji su lokalnog nivoa

i fino pise: Ovi uslovi ponuđeni su samo TV operaterima kojima ističe ugovor, te se ne odnose na nove distributere Sportklub kanala.

treba citati cijeli tekst, ti stvarno mislis da BHT, nebi platio tu cijenu za sport klub kao ni HS,

pa koliki pritisak vrse korisnici oni bi sutra po toj cijeni uzeli i stavili u dodatni paket gdje bi korisnici hladno placali 5 KM za taj paket, i imali zaradu ali im telemach ne dozvoljava.

I sa ovim prestaje svaka prica oko ovoge jer se odlazi od teme
kakabanja

#9531 Re: BHTelecom All About

Post by kakabanja »

Kod Moja tv jedino sto me smeta nedostatak dobrog filmskog programa
Sportklub definitivno nema nista sto bi me interesovalo u spanaca me interesuje jedna utakmica (i to ne bas svake godine) u engleza nikad nista nisi mogao ni vidjeti - cista dosada trci tamo trci vamo hu ha (navijaci), NBA prestao gledati od kada je Nijemac postao najbolji igrac (odakle Svaba u kosarci???!!!!), u tenisu nema nikakvog duela vec 20 godina(svak svakome prijatelj - nidje veze).
Na Arenama od sporta postoji jedina stvar koja se po meni isplati gledati Serie A te koja me isto pocesto interesuje NFL.

Doduse valjalo bi i da povecaju brzinu neta.

un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#9532 Re: BHTelecom All About

Post by un1ted »

:shock: :-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger 033

#9533 Re: BHTelecom All About

Post by Tiger 033 »

kakabanja wrote:Kod Moja tv jedino sto me smeta nedostatak dobrog filmskog programa
Sportklub definitivno nema nista sto bi me interesovalo u spanaca me interesuje jedna utakmica (i to ne bas svake godine) u engleza nikad nista nisi mogao ni vidjeti - cista dosada trci tamo trci vamo hu ha (navijaci), NBA prestao gledati od kada je Nijemac postao najbolji igrac (odakle Svaba u kosarci???!!!!), u tenisu nema nikakvog duela vec 20 godina(svak svakome prijatelj - nidje veze).
Na Arenama od sporta postoji jedina stvar koja se po meni isplati gledati Serie A te koja me isto pocesto interesuje NFL.

Doduse valjalo bi i da povecaju brzinu neta.

Nista ba jarane najbolje bi bilo da oni tebi fino lijepo iskljuce MojuTV... a ti nastavi placati kao da je imas :lol:
clarion_

#9534 Re: BHTelecom All About

Post by clarion_ »

kakaljin wrote:
clarion_ wrote:
kakaljin wrote:
na arenama gledam u multi prenosu vise utakmica i mogu da biram koju utakmicu da gledam, dok mi BHT i OBN serviraju sta zele, umjesto da puste sta gledaoci traze, jer vecinom se korsnici zale sto ne puste neku drugu utakmicu i jos na FTV-u, BHT-u i RTRS-u prenose jednu te istu utakmicu, umjesto kada mogu tri utakmice da puste jer su kupili prava.

web tv je usluga za kompjuter i za mobitel, mene interesuje usluga za tv.

Arene sto je najbitnije prenose domacu ligu u fudbalu, Moja tv ima poseban kanal za istu tako da cu prije arene gledati.

Ponuda je kada sve imas na tv, a ne preko nekoliko risivera i interneta.

Kada telemach objavi zvanicni cjenovnik za otkup signala sport kluba a ne da ga krije kao zmija noge i nudi sport klub samo malim operaterima koji mu nisu konkurencija.

Kada telemach objavi taj cijenovnik za sviju, onda mi mozemo napadati nase operatere sto ga ne ubacuju u premijum pakete ako ga zelimo dodatno placati i gdje bi operater mogao dodatno zaraditi.

Tako da se ne mjesa total tv satalit i kablovski i iptv operater.
pa tebi je izgleda arena i više nego dovoljno, samo naprijed. cjenovnik sportklub kanala je objavljen i javan je itekako http://www.teve.ba/article/12346/novi-uslovi-sportkluba

to nije cijena za BHT niti za HS, vec za male kablovske operatere koji su lokalnog nivoa

i fino pise: Ovi uslovi ponuđeni su samo TV operaterima kojima ističe ugovor, te se ne odnose na nove distributere Sportklub kanala.

treba citati cijeli tekst, ti stvarno mislis da BHT, nebi platio tu cijenu za sport klub kao ni HS,

pa koliki pritisak vrse korisnici oni bi sutra po toj cijeni uzeli i stavili u dodatni paket gdje bi korisnici hladno placali 5 KM za taj paket, i imali zaradu ali im telemach ne dozvoljava.

I sa ovim prestaje svaka prica oko ovoge jer se odlazi od teme
priča će prestati kada vidimo saopštenje bh telecoma u kojem će reći da Telemach neće da proda sportklub ili da hoće ali po nekoj enormnoj cijeni. sve do tad nemate pravo kriviti nikoga drugog nego bh telecom
joe_cole

#9535 Re: BHTelecom All About

Post by joe_cole »

Kakvi crni filmski, ima ih i vise nego dovoljno, a o muzickim da ne govorim. Je li nekome pusten HD paket? :)
iceman2010

#9536 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

Lud i ponosan wrote:
iceman2010 wrote:
Koliko utakmica engleske lige gledas direktno? Koliko utakmica spanske lige? Znam nemas SK prime, ali eto da imas? Ja kod jarana prije neki dan, idu englezi, cini mi se termin u 16:00 i ide jedna utakmica???!!!! Na drugom SK igra Djokovic, a gdje ces to ne prenositi. Dakle od svih utakmica koje se igraju u tom terminu SK prenosi jednu?! Aferim! Igra veliki Nole u tom terminu i to mora ici live!

A o tome kako ofirno izostavis iz analize Ligu prvaka i europa ligu je posebna prica. Nije da ti to ne znas nego ti u zelji da pjevas hvalospjeve svom ISP-u to nije odgovaralo u poredjenju. Mora biti da ti Ligu prvaka gledas na OBN-u. Arene fenomenalno odrade LP i EL.
Ne pricam o ISP-u, nego Sport Klub VS. Arene... Ali, tvoja prica uvijek ide na tu vodenicu. ;)

Idu Englezi u 13.45, 16.00, 17.00, 19.00, 20,45., kako kad, gledam 2-3 tekme sedmicno. To sto se tebi potrefilo sve u istom terminu (od 16h) je rijetkost. Uzmi malo semu, pogledaj, pa onda pricaj.
A kako sam ljubitelj i tenisa, to je nesto sto takodje obozavam da gledam, a na Arenama nema. ;)

OBN mi je ok kad odaberu pravu tekmu, jer mi komentatori odgovaraju. Euroligu rijetko gledam, vrlo rijetko.
Liga prvaka im nije nikakva prednost u ovoj fazi, zato sto ce OBN i FTV/BHT pokriti najjace dvije tekme, e sad komentatori su druga stvar. I slika na FTV-u. Od pocetka nova sezone LP-a, Arene sam gledao 3 puta, a SK da ne spominjem. No, ti doplati za HD paket i uzivaj, sta te briga. :D

Dakle, Arene i SK ne treba porediti, razlika je ogromna. Ali, kako su samo Arene na Telekomu ne ocekujem od tebe da to priznas, jer je tebi glava u pijesku odavno. I opet da ponovim, pricam o kanalima, ne operaterima.

P.S. HS je izgubio svoje pravo iz svima poznatih razloga. Prijaviti 1000 korisnika umjesto 10000 i onda se cuditi kad neko drasticno digne cijenu... smijesno. Nek' polijepe one ofirne plakate "kupujmo domace, oni su firma iz Srbije i sl.", to je njihov nivo.
Prvo, ja nigdje nisam napisao da je jedan paket bolji od drugog. Napisao sam da ti presucujes dio istine da bi dao snagu svojim argumentima. Sada spominjes gledljivost lige prvaka na FTV-u i OBN, ali ti se ngleska liga ne gleda u 16:00 subotom na BHT-u. Koje licemjerje! Isto tako neces da kazes istom analogijom kao i za arene da sport klub ima manju vrijednost svaki put kad city igra subotom u 16:00. I istine radi, najveci broj ( 10 utakmica se igra po kolu) utakmica engleske lige se igra upravo subotom u 16:00. Ako postoji jos neki sadrzaj ti mozes gledati samo jednu od veceg broja utakmica koje se igraju u tom trenutku. Evo 1.1.2013. (utorak) igralo se 5 utakmica u tom terminu, u subotu 12.01.2013. u 16:00 pocinje 7 utakmica. bht ce vjerovatno prenositi stoke-chelsea. Naravno samo HS i samo sport klubu lazira podatke o broju pretplatnika. Svi ostali su jako fini i prijavljuju tacne podatke svima. Ma bjazi! Jasno je i djeci iz obdanista da to nije razlog. Mozes se ti praviti naivan koliko hoces.

@frtalj duse
Iz tvojih postova na svim temama koje pratim postalo je napadno i dosadno na koji nacin dajes reklamu telemach-u i na koji ih nacin branis. Nego, koliko para dodju svi ti sport klubovi? Koliko bi HS ili BHT trebali za njih platiti? Mozda da naprave paket od 10 KM da ih sve strpaju? I pogledas li gdje Sarajevo majstore. Nesto si mi k'o pitar, vatreni navijac. Nije ti zao sto ne mozes gledati utakmice Sarajeva ili ides na svako gostovanje?
EdinBosnaSMRKD

#9537 Re: BHTelecom All About

Post by EdinBosnaSMRKD »

iceman2010 wrote:
Lud i ponosan wrote:
iceman2010 wrote:
Koliko utakmica engleske lige gledas direktno? Koliko utakmica spanske lige? Znam nemas SK prime, ali eto da imas? Ja kod jarana prije neki dan, idu englezi, cini mi se termin u 16:00 i ide jedna utakmica???!!!! Na drugom SK igra Djokovic, a gdje ces to ne prenositi. Dakle od svih utakmica koje se igraju u tom terminu SK prenosi jednu?! Aferim! Igra veliki Nole u tom terminu i to mora ici live!

A o tome kako ofirno izostavis iz analize Ligu prvaka i europa ligu je posebna prica. Nije da ti to ne znas nego ti u zelji da pjevas hvalospjeve svom ISP-u to nije odgovaralo u poredjenju. Mora biti da ti Ligu prvaka gledas na OBN-u. Arene fenomenalno odrade LP i EL.
Ne pricam o ISP-u, nego Sport Klub VS. Arene... Ali, tvoja prica uvijek ide na tu vodenicu. ;)

Idu Englezi u 13.45, 16.00, 17.00, 19.00, 20,45., kako kad, gledam 2-3 tekme sedmicno. To sto se tebi potrefilo sve u istom terminu (od 16h) je rijetkost. Uzmi malo semu, pogledaj, pa onda pricaj.
A kako sam ljubitelj i tenisa, to je nesto sto takodje obozavam da gledam, a na Arenama nema. ;)

OBN mi je ok kad odaberu pravu tekmu, jer mi komentatori odgovaraju. Euroligu rijetko gledam, vrlo rijetko.
Liga prvaka im nije nikakva prednost u ovoj fazi, zato sto ce OBN i FTV/BHT pokriti najjace dvije tekme, e sad komentatori su druga stvar. I slika na FTV-u. Od pocetka nova sezone LP-a, Arene sam gledao 3 puta, a SK da ne spominjem. No, ti doplati za HD paket i uzivaj, sta te briga. :D

Dakle, Arene i SK ne treba porediti, razlika je ogromna. Ali, kako su samo Arene na Telekomu ne ocekujem od tebe da to priznas, jer je tebi glava u pijesku odavno. I opet da ponovim, pricam o kanalima, ne operaterima.

P.S. HS je izgubio svoje pravo iz svima poznatih razloga. Prijaviti 1000 korisnika umjesto 10000 i onda se cuditi kad neko drasticno digne cijenu... smijesno. Nek' polijepe one ofirne plakate "kupujmo domace, oni su firma iz Srbije i sl.", to je njihov nivo.
Prvo, ja nigdje nisam napisao da je jedan paket bolji od drugog. Napisao sam da ti presucujes dio istine da bi dao snagu svojim argumentima. Sada spominjes gledljivost lige prvaka na FTV-u i OBN, ali ti se ngleska liga ne gleda u 16:00 subotom na BHT-u. Koje licemjerje! Isto tako neces da kazes istom analogijom kao i za arene da sport klub ima manju vrijednost svaki put kad city igra subotom u 16:00. I istine radi, najveci broj ( 10 utakmica se igra po kolu) utakmica engleske lige se igra upravo subotom u 16:00. Ako postoji jos neki sadrzaj ti mozes gledati samo jednu od veceg broja utakmica koje se igraju u tom trenutku. Evo 1.1.2013. (utorak) igralo se 5 utakmica u tom terminu, u subotu 12.01.2013. u 16:00 pocinje 7 utakmica. bht ce vjerovatno prenositi stoke-chelsea. Naravno samo HS i samo sport klubu lazira podatke o broju pretplatnika. Svi ostali su jako fini i prijavljuju tacne podatke svima. Ma bjazi! Jasno je i djeci iz obdanista da to nije razlog. Mozes se ti praviti naivan koliko hoces.

@frtalj duse
Iz tvojih postova na svim temama koje pratim postalo je napadno i dosadno na koji nacin dajes reklamu telemach-u i na koji ih nacin branis. Nego, koliko para dodju svi ti sport klubovi? Koliko bi HS ili BHT trebali za njih platiti? Mozda da naprave paket od 10 KM da ih sve strpaju? I pogledas li gdje Sarajevo majstore. Nesto si mi k'o pitar, vatreni navijac. Nije ti zao sto ne mozes gledati utakmice Sarajeva ili ides na svako gostovanje?
Zato telemach ne isporucuje racune putem poste? Da sakriju stvarni broj pretplatnika od poreznika i ostalih relevantnih institucija koje istrazuju te i slicne stvari ;)
kakabanja

#9538 Re: BHTelecom All About

Post by kakabanja »

Ovo ti kao neku provalu bacio. Hajde nek ti bude. Vidi ja kuci imam ovaj paket od 109 km. Nije mi nesto jeftin ali opet manje platim nego kad sam sve odvojeno placao. Televiziju nesto i negledam tako da sam ovu moju tv uzeo iskljucivo radi arena i kao backup za seria A. Za gledanje utakmica iskljucivo koridtim cardsharing i gledam onu koja me interesuje. Za serije i filmove koristim netload tehparadox i 10 tera externih harda te media player. Ono sto sam spomenuo vise filmskih to je bilo iz razloga mojih roditelja koji bi uveli ovu moja tv da ima recimo Hbo i da mogu pogledati kakav dobar film a ne reprizu Ramba po stoti put na jednoj od nasih televizija.
Sto se tice moja tv i bhtelecoma nisam zadovoljan brojem lokalnih tv gluposti, brzinom neta (volio bih da mogu brze skinuti ono sto me interesuje) i eto filmskim programom.
Zadovoljan sam (prezadovoljan) stabilnoscu koja mi je ipak vaznija od svega negativnog (imao sam sve vrste telecomovog neta od pocetka davanje te usluge i zastekao mi je jednom ili dva puta po nekoliko sati).
I da se razumijemo bh telecom je lopovska firma

inSighT
Vozim: na guranje

#9539 Re: BHTelecom All About

Post by inSighT »

Imal' ko kakve info o ovim netflat paketima, hoćel to sada na proljeće pojeftiniti? Spominje se mart!?
prcnet

#9540 Re: BHTelecom All About

Post by prcnet »

inSighT wrote:Imal' ko kakve info o ovim netflat paketima, hoćel to sada na proljeće pojeftiniti? Spominje se mart!?
Prica se svasta ali je sve jos u sferi rekla - kazala, nema nikakav pouzdan info.
iceman2010

#9541 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

inSighT wrote:Imal' ko kakve info o ovim netflat paketima, hoćel to sada na proljeće pojeftiniti? Spominje se mart!?
Ja sa vise strana dobio informaciju da brzine idu sa 2 Mbps (netflat2) na 5 Mbps, 4 Mbps (netflat4) na 10 Mbps.... Info je skoro pa 100% provjeren, ali eto ostavi malo rezerve za svaki slucaj da ne bude da sam slagao :wink:
skafiskafsnjak

#9542 Re: BHTelecom All About

Post by skafiskafsnjak »

iceman2010 wrote:
Ja sa vise strana dobio informaciju da brzine idu sa 2 Mbps (netflat2) na 5 Mbps, 4 Mbps (netflat4) na 10 Mbps.... Info je skoro pa 100% provjeren, ali eto ostavi malo rezerve za svaki slucaj da ne bude da sam slagao :wink:
to neka bajka ? :D
iceman2010

#9543 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

L00d wrote:
iceman2010 wrote:
to neka bajka ? :D
Nije. Vidjeces u februaru ili martu. Jedino ako su mene slagali, ali info je sa vise strana tako da tesko da je patka.
StupskaBitanga

#9544 Re: BHTelecom All About

Post by StupskaBitanga »

Tačno je i nije patka :D :D
nastavnikhe

#9545 Re: BHTelecom All About

Post by nastavnikhe »

Da li su nekom pustili HD kanale?
fortaleza

#9546 Re: BHTelecom All About

Post by fortaleza »

kakabanja wrote:http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=655890
E o ovom sam pisao iznad, Arena se ponaša monopolistički, čak i gore nego Sportklub. SK je prepustio BHT-u prvi pick utakmice Premierlige i neki operateri su ga uvrstili u svoju ponudu kao HT Eronet, a preklapaju se s Telemachom. S druge strane Arenasport u Hrvatskoj je namjerno ponudila više i otkupila prava i za onu jednu utakmicu što bi išla HTV-u tako da bez dodatnih sportskih paketa na jedinom i najskupljem T-comu nitko ne može utorkom legalno pratiti Ligu prvaka (a BHT, FTV, OBN zatamnjeni).

I javni emiteri ovdje bi ostali bez prijenosa da i naši telekomi sudjeluju u vlasničkoj strukturi Arene. Samo zamislite, da bi gledali LP utorkom morate priključiti skuplju Moju TV i još uzeti dodatni sportski paket, drugačije legalno ne može. :D Kakav je tek to monopol.
iceman2010

#9547 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

fortaleza wrote:
E o ovom sam pisao iznad, Arena se ponaša monopolistički, čak i gore nego Sportklub. SK je prepustio BHT-u prvi pick utakmice Premierlige i neki operateri su ga uvrstili u svoju ponudu kao HT Eronet, a preklapaju se s Telemachom. S druge strane Arenasport u Hrvatskoj je namjerno ponudila više i otkupila prava i za onu jednu utakmicu što bi išla HTV-u tako da bez dodatnih sportskih paketa na jedinom i najskupljem T-comu nitko ne može utorkom legalno pratiti Ligu prvaka (a BHT, FTV, OBN zatamnjeni).

I javni emiteri ovdje bi ostali bez prijenosa da i naši telekomi sudjeluju u vlasničkoj strukturi Arene. Samo zamislite, da bi gledali LP utorkom morate priključiti skuplju Moju TV i još uzeti dodatni sportski paket, drugačije legalno ne može. :D Kakav je tek to monopol.
Poredis stanje u hrvatskoj i BiH i to nije korektno. U BiH isto tako kako BHT ima prvi pick na jednu utakmicu premier lige i to iskljucivo subotom u terminu od 16:00 (za 1.1.2013. cini mi se nije bilo prenosa PL na BHT-u) prava na prenos LP i EL sa po jednom utakmicom imaju OBN i FTV. Dalje, cak ni Hrvatski telecom nije vlasnik arena koliko ja znam niti ima ikakvog udjela u vlasnistvu. Situacija je potpuno drugacija kada su Telemach i SK u pitanju. Direktni sukob interesa. Ali, na kraju krajeva, zaboli mene za rat izmedju Arena i SK. Najgore je sto ispastaju korisnici. I jedni i drugi. Umjesto da imamo mogucnost da gledamo sve lige petice, EL, LP i ostale sportove mi se raspravljamo je li bolje imati arene ili SK iliti ciji je veci. Bezveze. Najbolje bi bilo da su i jedni i drugi dostupni svima po razumnoj cijeni.
iceman2010

#9548 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

Ozil wrote:bhtv ima prvi pick na utakmice engleske premier lige? pa jesi li ti ikada pogledao bht? ja u zadnje dvije godine nisam vidio ni jedan engleski derbi na bht-u
Zato sto derbi nije nikad subotom u 16:00. A lafo imaju prvi pick :lol: Imaju pick da proberu utakmicu u ovom terminu, a one glavne obicno nisu tada.
Mahalac

#9549 Re: BHTelecom All About

Post by Mahalac »

iceman2010 wrote:
fortaleza wrote:

Poredis stanje u hrvatskoj i BiH i to nije korektno. U BiH isto tako kako BHT ima prvi pick na jednu utakmicu premier lige i to iskljucivo subotom u terminu od 16:00 (za 1.1.2013. cini mi se nije bilo prenosa PL na BHT-u) prava na prenos LP i EL sa po jednom utakmicom imaju OBN i FTV. Dalje, cak ni Hrvatski telecom nije vlasnik arena koliko ja znam niti ima ikakvog udjela u vlasnistvu. Situacija je potpuno drugacija kada su Telemach i SK u pitanju. Direktni sukob interesa. Ali, na kraju krajeva, zaboli mene za rat izmedju Arena i SK. Najgore je sto ispastaju korisnici. I jedni i drugi. Umjesto da imamo mogucnost da gledamo sve lige petice, EL, LP i ostale sportove mi se raspravljamo je li bolje imati arene ili SK iliti ciji je veci. Bezveze. Najbolje bi bilo da su i jedni i drugi dostupni svima po razumnoj cijeni.
:thumbup:
Frtalj_Duše

#9550 Re: BHTelecom All About

Post by Frtalj_Duše »

iceman2010 wrote:
Lud i ponosan wrote:
iceman2010 wrote:

@frtalj duse

Hah, ko o čemu, ti o reklamiranju! Koliko god to činio što kažeš, a što btw nije istina jer sam bio 6god. pretplatnik ADSL-a i bio super zadovoljan stabilnošću ali me je jednostavno bezobrazno visoka cijena otjerala dok njihov mobilni broj oduvijek koristim za koji i dalje tvrdim da je najbolji u državi, pored tebe izgledam kao obični "amater" kada je dotično "reklamiranje" i "branjenje" u pitanju, tako da bi te zamolio da prvo sebe pogledaš prije nego u budućnosti tako nekoga optužuješ za nešto!

Za FKS ti ne brini, imam godišnju za sjever (kao i ostatak porodice), priznajem da gostovanja idem samo ona "bliža", dok za dalja ima srećom i hordaša sa mojatv paketom koji iste tekme uspješno snimaju i stream-aju preko svojih uređaja (ANDROID FTW :thumbup: ), tako da sam i to pokrio uspješno! ;-)

Ponavljam, i ja bi volio da mogu imati odjednom i SK paket i Arena paket pa da gledam sve tekme bez traženja kakvih streamova i sl. ali se bojim da od toga nema ništa, barem ne u bližoj budućnosti!
Locked