BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
luckylaka

#9526 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

Artest wrote:
jeza u ledja wrote:Lopta u glavu mu je odbila jedno č.
:)

Mislio sam da si malo jaci od Lake i Korole. Ocito te precjenih.
:lol: :-D Dobar si mali,samo nastavi i uskoro ces vjerovatno zabiljeziti jubilarni 10-i ban.Aj zdrao :run:
Logovan

#9527 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Logovan »

DonVito wrote:Pokupit sve što ima imalo veze s nama Atajić, Tanković, Tabaković, Vučkić, Hrgota , Arslanagić, Šušić itd... :shock:

Daj nam sve, how yes no.
U pravo tako. Sve uzeti, svi moraju biti naši i gotovo. Bez biranja.
MOSALJOZE

#9528 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Image
:bih:
Dead Man Walking

#9529 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Dead Man Walking »

Kakav centarsut iz kornera ima ovaj Hajrovic :shock: Zvjerka!
jeza u ledja

#9530 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Artest wrote:
jeza u ledja wrote:Lopta u glavu mu je odbila jedno č.
:)

Mislio sam da si malo jaci od Lake i Korole. Ocito te precjenih.
Bogam' si se razmaho po temi bez potrebe, ne znas ni gdje udaras.
zalizani

#9531 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by zalizani »

Ova braća Hajrović nit' smrde nit' mirišu
Sad da potežem našu zastavu kad oni nastupaju za svoje klubove, ne pada mi na pamet
BHF_Manijak

#9532 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by BHF_Manijak »

Citam izjave Hajrovica za svicarske medije i nisam bas odusvljen retorikom. Ono bilo je u fazonu "Ne zove me vise Hitzfeld, a meni se ipak igra na SP-u, tako da sad moze i Bosna, zbogom levati", parafraziram naravno, ali u tom smjeru ide.
Doduse, boli me djon kakvog je misljenja dok god pruza partije kakve treba u dresu. Ne zanosim se da svi reprezentativci lete i umiru u ljubavi za BiH repkom, ali dok god imaju profesionalan odnos i pruzaju maksimum, neka ih, pa i Hajrovica. Pojacat ce zestoko konkurenciji na, nama ionako deficitiranom, desnom krilu! Tu mi je malo zao Stevanovica, jer sam velika nade polagao u tog decka.
Zatamnjena stakla

#9533 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Zatamnjena stakla »

K'o ga j*ebe, ako sredi papire i ako dođe biće to jedan veliki plus. Svejedno.
bruce lee

#9534 Re: AW: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci -

Post by bruce lee »

BHF_Manijak wrote:Citam izjave Hajrovica za svicarske medije i nisam bas odusvljen retorikom. Ono bilo je u fazonu "Ne zove me vise Hitzfeld, a meni se ipak igra na SP-u, tako da sad moze i Bosna, zbogom levati", parafraziram naravno, ali u tom smjeru ide.
Doduse, boli me djon kakvog je misljenja dok god pruza partije kakve treba u dresu. Ne zanosim se da svi reprezentativci lete i umiru u ljubavi za BiH repkom, ali dok god imaju profesionalan odnos i pruzaju maksimum, neka ih, pa i Hajrovica. Pojacat ce zestoko konkurenciji na, nama ionako deficitiranom, desnom krilu! Tu mi je malo zao Stevanovica, jer sam velika nade polagao u tog decka.
potpis za svaku rijec! doduse se nadam da ce i stevanovic bljesnuti ove sezone jer ce redovnije igrati. primijetilo se da mu fali samopouzdanja, raja ga gotivi pravo, kad je u latviji usao, bukvalno se svaki kontakt slavio njegov, citava tribina na njegovoj strani aplaudira (ja sam bio na suprotnoj), ali odmah je slijedila njegova greska. mislim da ce se to popraviti cim dobije dovoljnu minutazu u spaniji, malo ga je sHebao nesiguran status u sevilli. moralne kvalitete starijeg hajrovica po strani, izgleda da zna lopte. sto ti rekao, konkurencija ce se poostriti. ako jednog ne ide, ici ce drugog
Dead Man Walking

#9535 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Dead Man Walking »

Sto se tice izjava, normalno da ce u tom smjeru pricati, i zivi i igra tamo, sve mu je Svica dala, izjave moraju biti te ulizivacko-opravdavajuce. Sto se tice fudbala, da se ne lazemo, Stevanovic s njim ne moze u istu recenicu trenutno. Potencijala ima, ali ovo je ipak klasa iznad.
Tvrtko II Kotromanić

#9536 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Tvrtko II Kotromanić »

MOSALJOZE wrote:Image
:bih:
sta je ovo, haman nema nijednog "oridjidji" svicarca u timu :D
denimb

#9537 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by denimb »

Dead Man Walking wrote:Sto se tice izjava, normalno da ce u tom smjeru pricati, i zivi i igra tamo, sve mu je Svica dala, izjave moraju biti te ulizivacko-opravdavajuce. Sto se tice fudbala, da se ne lazemo, Stevanovic s njim ne moze u istu recenicu trenutno. Potencijala ima, ali ovo je ipak klasa iznad.
Treba shvatiti situaciju u kojoj se on nasao, kao i njegove godine pa onda ocjenjivati - osuđivati momka.

Tesko je biti pametan tu pa reci nesto da se zadovolje obe strane, ili odluciti se za jednu ekipu kada je to odluka tvog zivota...babo kaze ovo, mama kaze ono, Pape kaze ovo, Otmar kaze ovo, Svica kaze ono, Jaran kaze...Bosna...

A tebi 20 godina, kroz glavu puse...

Jos ne mislim ni da je ovo zanemarivanje Otmara prevagnulo, koliko ga je burazer pogurao u nasem pravcu.
phillie

#9538 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by phillie »

Ma neka ove djece iz dijaspore, treba se za svakog od njih boriti iz petnih zila, jer ne daj Boze da spadnemo na ove igrace iz premier lige. Najbolji igrac prosle sezone citavo ljeto trazio angazman vani, i nije ga nasao. Najboljeg strijelca u protekle dvije sezone trazi turski drugoligas, nijedan igrac iz lige ove sezone nije otisao u iole ozbiljniji klub (koliko sam ja upratio).
Neka nama djece po Evropi, samo treba uraditi sve da se vrate korijenima. Pa da makar reprezentaciju imamo na vrhunskom nivuo, kad su klubovi nemocni da se iscupaju iz ponora.
BHF_Manijak

#9539 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by BHF_Manijak »

Je li iko gledao Skakavce, kako je odigrao decko?
DonVito

#9540 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by DonVito »

Artest wrote:O cemu ti pricati? Ko je vabio torlaka?

Niko ne trazi da igra pod must, nego da dobije priliku. A znamo kakvih je sve likova prodefilovalo kroz repku.

Ko podje pljuvat Izrael, nek se sjeti Sajinih poziva Medunjaninu dok je igrao tamo.

Nasa reprezentaicja ima jos prostora za napredak. Kolasinac i Bico ce nam doci kao dar s neba. S tim da se Kolsinac ne moze ocekivat u skorije vrijeme.

Nemo's postat svecki sampion sa Zahom u timu, majka mu stara...
Cocalic je stoper u rangu Mravca, Radeljića ako ne i gori. Doduse ovi su dobijali pozive jer su tad na srecu njih bili sami levati a sad je druga prica.
Gledao neki dan klub od Sunjica iskljucivo njega pa on je za Cocalic Spaha.
Recimo Sunjic je previse zapostavit ali eto tu je negdje vrti se u slucaju.. tj. na sirom spisku.
PeppermintSA

#9541 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by PeppermintSA »

BHF_Manijak wrote:Je li iko gledao Skakavce, kako je odigrao decko?
prvih pola sata 'nako

ostatak tekme nije 3 lopte dohvatio
GeneralBHF

#9542 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by GeneralBHF »

PeppermintSA wrote:
prvih pola sata 'nako

Nije ga bilo a pao je pod pritiskom. Ezeo ga malo kvalitetniji igrac i njega nema sto nije dobro. Moze da sara po Svicarskoj ligi ali dodje rasprodani Lion i nema ga nigdje. Velika su bila ocekivanja od njega pa je mozda pao pod pritiskom.

Ja sam govorio o Salaticu prije koga je trebalo dovesti u repku prije 5 godina. Salatic je bio najbolji u ekipi!
Steph

#9543 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Steph »

GeneralBHF wrote:
PeppermintSA wrote:
prvih pola sata 'nako

Nije ga bilo a pao je pod pritiskom. Ezeo ga malo kvalitetniji igrac i njega nema sto nije dobro. Moze da sara po Svicarskoj ligi ali dodje rasprodani Lion i nema ga nigdje. Velika su bila ocekivanja od njega pa je mozda pao pod pritiskom.

Ja sam govorio o Salaticu prije koga je trebalo dovesti u repku prije 5 godina. Salatic je bio najbolji u ekipi!
Kupus il' paradajz?
jeza u ledja

#9544 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Steph wrote: Kupus il' paradajz?
Veroljub. :shmizla1:
nKrkan

#9545 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by nKrkan »

Image
bruce lee

#9546 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by bruce lee »

ja bih to prije ovako poslozio. da se pitam.. :D

Image
Logovan

#9547 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Logovan »

nKrkan wrote:Image
Svi veznjaci znaju izvoditi slobodnjake. :D
Malo ko ima ovako puno reprezentativaca koji su majstori za prekide.
Zatamnjena stakla

#9548 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Zatamnjena stakla »

_terminaš_ wrote:
nKrkan wrote:Image
Svi veznjaci znaju izvoditi slobodnjake. :D
Malo ko ima ovako puno reprezentativaca koji su majstori za prekide.
Ma ne ide ova formacija. Miske ne može igrat desno al' dobro, svi smo mi stručnjaci :mrgreen:
Ima Pape neku svoju formejšns.
mistek

#9549 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by mistek »

phillie wrote:Ma neka ove djece iz dijaspore, treba se za svakog od njih boriti iz petnih zila, jer ne daj Boze da spadnemo na ove igrace iz premier lige. Najbolji igrac prosle sezone citavo ljeto trazio angazman vani, i nije ga nasao. Najboljeg strijelca u protekle dvije sezone trazi turski drugoligas, nijedan igrac iz lige ove sezone nije otisao u iole ozbiljniji klub (koliko sam ja upratio).
Neka nama djece po Evropi, samo treba uraditi sve da se vrate korijenima. Pa da makar reprezentaciju imamo na vrhunskom nivuo, kad su klubovi nemocni da se iscupaju iz ponora.
Ma malo se pretjeruje s tom pričom. Nije baš to tako. Svakako, dijaspora daje veliki broj igrača, mahom odličnih, ali i kada taj izvor presuši, sumnjam da će kvalitet opasti.
jeza u ledja

#9550 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

mistek wrote:
phillie wrote:Ma neka ove djece iz dijaspore, treba se za svakog od njih boriti iz petnih zila, jer ne daj Boze da spadnemo na ove igrace iz premier lige. Najbolji igrac prosle sezone citavo ljeto trazio angazman vani, i nije ga nasao. Najboljeg strijelca u protekle dvije sezone trazi turski drugoligas, nijedan igrac iz lige ove sezone nije otisao u iole ozbiljniji klub (koliko sam ja upratio).
Ma malo se pretjeruje s tom pričom. Nije baš to tako. Svakako, dijaspora daje veliki broj igrača, mahom odličnih, ali i kada taj izvor presuši, sumnjam da će kvalitet opasti.
Taj izvor nece presusiti, jer nasa djeca i dan danas idu vani trbuhom za kruhom. Sto kao fudbaleri, sto onako jer ih je natjeralo. Moze samo presusiti zelja da igraju za nas, mogu se promjeniti pravila dobijanja drzavljanstva, ili mozemo postati bogati ko Svicarska pa se djeca pocnu bavit skupljim sportovima. :-?
Post Reply