Plavih_11 wrote:To o odlasku Merdanovica sam procitao na vasoj temi na SS.ba forumu.
Imam u kancelariji jednog vaseg koji obilazi fks.info pa mi rece maloprije da je neko tamo spomenuo dolazak u klub Alemka Nuhanovica ..
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- kokuz_sa
#9526 Re: FK Sarajevo
-
Max Bunker
#9527 Re: FK Sarajevo
Izasao je on davno iz zatvora ( ako je i bio u njemu ) a da ce preuzeti klub...mahalska.kokuz_sa wrote:Plavih_11 wrote:To o odlasku Merdanovica sam procitao na vasoj temi na SS.ba forumu.
Imam u kancelariji jednog vaseg koji obilazi fks.info pa mi rece maloprije da je neko tamo spomenuo dolazak u klub Alemka Nuhanovica ..zar je izasao iz zatvora?
- cappy_tempo
#9528 Re: FK Sarajevo
maloprije sam sjedio pored nekih ljudi i 100% informacija u klub ulazi neki arap.nije nesta bolesno bogat al ima frajer para.
moram i ja malo
moram i ja malo
- Vjerujte mi!
#9529 Re: FK Sarajevo
Sjedim ja pred ogledalom, kad vidim sebe, i pomislim, vidi Ja, Nad-ja, pa mogao bih i ja neshto uchiniti, samo je potrebno da se prvo zatvorim u zatvor pa potom izadjem, ali to je teshko jer zapravo nemam razloga za zatvaranje. I sve ode u kuratz. Arap je adekvatniji.
-
north
#9530 Re: FK Sarajevo
100% provjeren info da daidžić od Abramovića preuzima FKS, ima lanac javnih kuća po bivšem SSSR-u tako da dolazi bolje vrijeme......a postoji mogućnost i da nas preuzme amidžić od onog arapa vlasnika City-a, kaže svidjeli mu se ćevapi kod Ferhatovića pa se navadio ko lud.....
Dajte ba, preozbiljna je situacija da bi se zajebavali......
Dajte ba, preozbiljna je situacija da bi se zajebavali......
- Reglan
#9531 Re: FK Sarajevo
cappy_tempo wrote:maloprije sam sjedio pored nekih ljudi i 100% informacija u klub ulazi neki arap.nije nesta bolesno bogat al ima frajer para.
moram i ja malo![]()
Ja cuo Bill Gates zeli da kupi nas i napravi novi operativni sistem.Windows Sarajevo 11
- cappy_tempo
#9532 Re: FK Sarajevo
arsavine suplja majke mi,ovo je moje je 100% tacna informacija
north drug, a moramo se malo zajebavati kad smo udarili na ljude bez trunke obraza...samo malo da se ovo sivilo razbije
north drug, a moramo se malo zajebavati kad smo udarili na ljude bez trunke obraza...samo malo da se ovo sivilo razbije
- El_Di@blo
#9533 Re: FK Sarajevo
Normalno da ce im izaci u susret kad im ne daju marke,logicnoextraordinary wrote:Ma svugdje u svijetu je praksa da igrači ne idu bez odštete, jedino kod nas je klupska politika da se ugovor potpisuje na godinu i po, pa kad prođe godinu, igrač može da ode bez ikakve odšete. A sjećam se priče:,, Mi kao klub nećemo stajati na putu igračima ako su u mogućnosti da obezbijede egzistenciju, Sarajevo će im izaći u susret''. Halo ba, nismo mi humanitarna ustanova, nemaš im šta u susret izlaziti.
-
extraordinary
#9534 Re: FK Sarajevo
Fazon je što su te izjave bile u periodima kad je Sarajevo bilo prvak i kad smo po ko zna koji put slušali priču o ''evropskom'' Sarajevu, kad su plate bile manje-više redovne. Volio bih da neko izbaci cifre za koje su otišli pojedini naši nosioci igre u posljednih 5-6 godina, čisto da vidimo šta fali našim klubovima i zašto se ne može ništa pomjeriti sa mrtve tačke.
-
exc0d14c
#9535 Re: FK Sarajevo
A ja mislio da ti je D.B. sa fksinfo davno otkrio moj identitet, pa nisam ni pisao ovdje u posljednje vrijeme.hz__semir wrote:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 9#p4751479
Bilo je samo pitanje vremena kad će se odati![]()
![]()
![]()
Živjeli
Last edited by exc0d14c on 29/11/2010 21:43, edited 1 time in total.
- El_Di@blo
#9536 Re: FK Sarajevo
To jest,najgore sto i kad su prodali neke igrace nisu dovodili nikakve igrace,vec se vracali na neke istrosene igrace tipa avdicaextraordinary wrote:Fazon je što su te izjave bile u periodima kad je Sarajevo bilo prvak i kad smo po ko zna koji put slušali priču o ''evropskom'' Sarajevu, kad su plate bile manje-više redovne. Volio bih da neko izbaci cifre za koje su otišli pojedini naši nosioci igre u posljednih 5-6 godina, čisto da vidimo šta fali našim klubovima i zašto se ne može ništa pomjeriti sa mrtve tačke.
- Imamopobjednika
#9537 Re: FK Sarajevo
Kakav ti isfrustrirani kompleksas moras biti, pa to je za nepovjerovati..exc0d14c wrote:A ja mislio da ti je D.B. sa fksinfo davno otkrio moj identitet, pa nisam ni pisao ovdje u posljednje vrijeme.
Živjeli
-
djudjologija
#9538 Re: FK Sarajevo
kaze se debil prijatelju,jednostavno debilImamopobjednika wrote:Kakav ti isfrustrirani kompleksas moras biti, pa to je za nepovjerovati..exc0d14c wrote:A ja mislio da ti je D.B. sa fksinfo davno otkrio moj identitet, pa nisam ni pisao ovdje u posljednje vrijeme.
Živjeli
-
Alkos
#9539 Re: FK Sarajevo
'ta ce jadan! Pacenik pravi...
-
tcz
#9540 Re: FK Sarajevo
pa zar i ti? sta li je to sa vama? hahahahahaPlavih_11 wrote:To o odlasku Merdanovica sam procitao na vasoj temi na SS.ba forumu.
Imam u kancelariji jednog vaseg koji obilazi fks.info pa mi rece maloprije da je neko tamo spomenuo dolazak u klub Alemka Nuhanovica ..
prvo elsaik, sad ti. ko je sljedeci?
- Charuga
- Globalni moderator
#9541 Re: FK Sarajevo
Citati, citati i samo citati. To je najbolji recept za shvatanje postova. Ko ne vjeruje, bujrum kod mene na posao, upoznat cu ga sa momkom pa ce se sam uvjeriti u "izvor". Kafa ili neko drugo pice je od mene, nema sekirancije ..tcz wrote:pa zar i ti? sta li je to sa vama? hahahahahaPlavih_11 wrote:To o odlasku Merdanovica sam procitao na vasoj temi na SS.ba forumu.
Ali ako ce u ovom momentu biti neka satisfakcija to da ja, kao, obilazim taj info, nedaj se zbuniti, neka bude da je tako ..
- Obuca9
- Samo HZ
#9543 Re: FK Sarajevo
igraju Dinamo i Hadjuk 2004 , komentira Bozo Susec, kaze ovako : "kada se igra raspadne, trener jednostavno uvede Almira Turkovica" 
-
tcz
#9544 Re: FK Sarajevo
nemoj zezat, nija da ti nije drago malo zaviriti?Plavih_11 wrote:Citati, citati i samo citati. To je najbolji recept za shvatanje postova. Ko ne vjeruje, bujrum kod mene na posao, upoznat cu ga sa momkom pa ce se sam uvjeriti u "izvor". Kafa ili neko drugo pice je od mene, nema sekirancije ..tcz wrote:pa zar i ti? sta li je to sa vama? hahahahahaPlavih_11 wrote:To o odlasku Merdanovica sam procitao na vasoj temi na SS.ba forumu.
Ali ako ce u ovom momentu biti neka satisfakcija to da ja, kao, obilazim taj info, nedaj se zbuniti, neka bude da je tako ..
iamam i ja kolegu ali ne znam sta se desava kod vas, niti zavirujem na vas forum.
exc0d14c , njega sam zaboravio.
- Charuga
- Globalni moderator
#9545 Re: FK Sarajevo
Imas PP.tcz wrote:nemoj zezat, nija da ti nije drago malo zaviriti?![]()
iamam i ja kolegu ali ne znam sta se desava kod vas, niti zavirujem na vas forum.
-
tcz
#9546 Re: FK Sarajevo
ma dobro drug, ja se zabrino za ovo ''imas PP''Plavih_11 wrote:Imas PP.tcz wrote:nemoj zezat, nija da ti nije drago malo zaviriti?![]()
Vidim da te pogodilo ovo i da si iskren pa necu vise.
Merdanovic out, je li ovo pocelo dragi Boze.
-
sistematski pregled
#9547 Re: FK Sarajevo
Treba ovoj lopovskoj hobotnici odsjeći i ostale pipke. Merdanović je bio samo jedan pipak, hoćemo i ostale! A na skupštini da ostane i bez "glave"!
- M_e_m_o
#9548 Re: FK Sarajevo
Bojim se da nije. Meni ovo izgleda kao da se pravi mjesto Prandeliju da dođe na svoju staru funkciju. Govna su to.tcz wrote: Merdanovic out, je li ovo pocelo dragi Boze.
-
Nuclear Winter
#9549 Re: FK Sarajevo
Ili još jednostavnije kaže se:navija za zeljAdjudjologija wrote:kaze se debil prijatelju,jednostavno debilImamopobjednika wrote:Kakav ti isfrustrirani kompleksas moras biti, pa to je za nepovjerovati..exc0d14c wrote:A ja mislio da ti je D.B. sa fksinfo davno otkrio moj identitet, pa nisam ni pisao ovdje u posljednje vrijeme.
Živjeli
-
Nuclear Winter
#9550 Re: FK Sarajevo
Plavih_11 wrote:To o odlasku Merdanovica sam procitao na vasoj temi na SS.ba forumu.
Što se mene tiče,dok se u ovoj državi ne uspostavi red i vladavina ZAKONA, potpuno je svejedno ko će biti u klubu,pa taman to bio i ova višegradska varalica i švercer.Ništa se neće moći uraditi po pitanju napretka kluba dok se ne usvoje zakoni koji će regulisati oblast sporta.Makar smo mi pitari naučili iz svega ovog da nikome ne treba vjerovati,a za ostale me baš briga.