Volio bih da ovaj Pepe malo kroz Ibrine ruke prodje, mislim da bi se ponasao ko malo dijete ne bi smio pisnutiascari wrote:Konj!!!
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ekrem jevrić
#9526 Re: Real Madrid C.F.
- DonVito
#9527 Re: Real Madrid C.F.
Taj Ibro je bio u BarciVolio bih da ovaj Pepe malo kroz Ibrine ruke prodje, mislim da bi se ponasao ko malo dijete ne bi smio pisnuti
ovaj jede malu djecu..
- ekrem jevrić
#9528 Re: Real Madrid C.F.
mislim da jedno dva puta ovako naskoci na Ibru, da mu ovaj dvije vaspitne udari
- Blue City
#9529 Re: Real Madrid C.F.
Mancini:"Mislim da bih se zabrinuo za svoj posao kada bih nakon 13 kola zaostajao 11 bodova".
- DonVito
#9530 Re: Real Madrid C.F.
Ehh ma mrga, tako on sa slabićimaekrem jevrić wrote:mislim da jedno dva puta ovako naskoci na Ibru, da mu ovaj dvije vaspitne udari

- burek_in_space
#9531 Re: Real Madrid C.F.
Da li se pokajao ili ne, ostaje da se vidi, jer mu je klempu Lige shampiona donio totalni anonimus, kojeg usput otjera neki dan.fixer wrote: Pa se poslije pokajao. Murinnju je moguce da se da noga, ali nije moguce da se poslije ne zazali. Ako u Realu stanuje mrva svijesti, nogu mu nece niko ni pomislit da da.
Murinjo ima ciklus od tri godine u klubu, koji mjesec gore dole, i nakon toga fata se noge...ne sporim mu genijalnost, ali bih lichno volio da se negdje malo duzhe "usidri", da vidimo chime sve rapsolazhe kada treba iznova dokazivati svoje vjeshtine.
-
fixer
#9532 Re: Real Madrid C.F.
Kako ljudima nije jasno da Ibro nema muda? Stalno neka prica kako je on ko zajeban. Klasicni zlostavljac slabijih od sebe i pricalica. Kad se trebalo protiv Valencie udarat, nikog rokno nije. A tamo sto je udarao Onyewu-a i ostalu nedojenscad je supacki. I nije neki izazov. Smijem se kladit da Ramosu ne bi smio progovorit.ekrem jevrić wrote:Volio bih da ovaj Pepe malo kroz Ibrine ruke prodje, mislim da bi se ponasao ko malo dijete ne bi smio pisnutiascari wrote:Konj!!!
-
fixer
#9533 Re: Real Madrid C.F.
I kostur te ekipe koja mu je donijela trofej je bila Murinhova. Samo nije imao vremena da saceka rezultat. I svi treneri poslije su se pokazali kao znatno losiji. Murinho je osvajao trofeje i dominirao. Prosle godine uzeli klempu i bili peti u ligi, mislim. On iz Chelsea ne bi otisao dok ne bi sve uzeo. Ni Inter ne bi napustio da ga nije prekucao.burek_in_space wrote:
Da li se pokajao ili ne, ostaje da se vidi, jer mu je klempu Lige shampiona donio totalni anonimus, kojeg usput otjera neki dan.
Murinjo ima ciklus od tri godine u klubu, koji mjesec gore dole, i nakon toga fata se noge...ne sporim mu genijalnost, ali bih lichno volio da se negdje malo duzhe "usidri", da vidimo chime sve rapsolazhe kada treba iznova dokazivati svoje vjeshtine.
- burek_in_space
#9534 Re: Real Madrid C.F.
Kazhu da je znatno tezhe odbraniti osvojeno, nego po prvi put se popeti na tron.fixer wrote: I kostur te ekipe koja mu je donijela trofej je bila Murinhova. Samo nije imao vremena da saceka rezultat. I svi treneri poslije su se pokazali kao znatno losiji. Murinho je osvajao trofeje i dominirao. Prosle godine uzeli klempu i bili peti u ligi, mislim. On iz Chelsea ne bi otisao dok ne bi sve uzeo. Ni Inter ne bi napustio da ga nije prekucao.
Zato i kazhem da bih lichno vishe volio da se Mouriho usidrio u Interu, i probao ponoviti isti uspjeh kroz 3-5 godina.
-
fixer
#9535 Re: Real Madrid C.F.
Ma Inter to finansijski ne bi mogao podnijeti. Ona citava ekipa se trebala rekonstruisat.burek_in_space wrote:Kazhu da je znatno tezhe odbraniti osvojeno, nego po prvi put se popeti na tron.fixer wrote: I kostur te ekipe koja mu je donijela trofej je bila Murinhova. Samo nije imao vremena da saceka rezultat. I svi treneri poslije su se pokazali kao znatno losiji. Murinho je osvajao trofeje i dominirao. Prosle godine uzeli klempu i bili peti u ligi, mislim. On iz Chelsea ne bi otisao dok ne bi sve uzeo. Ni Inter ne bi napustio da ga nije prekucao.
Zato i kazhem da bih lichno vishe volio da se Mouriho usidrio u Interu, i probao ponoviti isti uspjeh kroz 3-5 godina.
-
hajdobro
#9536 Re: Real Madrid C.F.
Mourinho: Mislim da bi se zabrinuo za svoje fudbalsko znanje kad bi dvije sezone za redom sa najskupljom ekipom na planeti ispao vec u Grupnoj fazi Lige prvakaBlue City wrote:Mancini:"Mislim da bih se zabrinuo za svoj posao kada bih nakon 13 kola zaostajao 11 bodova".
-
kory_galaktikos
#9537 Re: Real Madrid C.F.
haman niko ne gleda kup
igrali su onako solidno dovoljno da bez puno umora pobjede,di maria i calejon dali golove, svi su bili manje visi isti onaj rus solidan samo trebo bi malo ojacat,bit cvrsi 
- Logovan
-
fixer
#9539 Re: Real Madrid C.F.
Ocajna igra. 
Ozil je u ovom trenutku operisan od fudbala.
Vratit ce se majstor.
Ozil je u ovom trenutku operisan od fudbala.
Vratit ce se majstor.
-
Ime postoji
#9540 Re: Real Madrid C.F.
Opet je imao asistenciju...al kad Modric vrati loptu unazad, a ima naprijed prostora isto kao da mi neko lupi samar.fixer wrote:Ocajna igra.
Ozil je u ovom trenutku operisan od fudbala.![]()
Vratit ce se majstor.
-
fixer
#9541 Re: Real Madrid C.F.
To ga ne vadi. I mene nervira sto je Modric nekad previse siguran.Ime postoji wrote:Opet je imao asistenciju...al kad Modric vrati loptu unazad, a ima naprijed prostora isto kao da mi neko lupi samar.fixer wrote:Ocajna igra.
Vratit ce se majstor.
-
missko
#9542 Re: Real Madrid C.F.
Davno sam rekao da bi se uklopio Luka u Barsin stil igre strpljive i sigurne lopte i dobro gradjenje i i sada mislim da ga je Real uzeo samo da ne ode njima.fixer wrote:To ga ne vadi. I mene nervira sto je Modric nekad previse siguran.Ime postoji wrote:Opet je imao asistenciju...al kad Modric vrati loptu unazad, a ima naprijed prostora isto kao da mi neko lupi samar.fixer wrote:Ocajna igra.
Vratit ce se majstor.
-
fixer
#9543 Re: Real Madrid C.F.
Ali je previse melanholican za Barcu. Tamo su vukovi. Definitivno je dobar igrac, ali ce se morat adaptirat Realovoj igri. U prvom poluvremenu je meni bio odlican. U drugom se setao.missko wrote: Davno sam rekao da bi se uklopio Luka u Barsin stil igre strpljive i sigurne lopte i dobro gradjenje i i sada mislim da ga je Real uzeo samo da ne ode njima.
- BHF_Manijak
#9544 Re: Real Madrid C.F.
Adnan Zahirovic?!Ime postoji wrote:Opet je imao asistenciju...al kad Modric vrati loptu unazad, a ima naprijed prostora isto kao da mi neko lupi samar.fixer wrote:Ocajna igra.
Vratit ce se majstor.
-
Ime postoji
#9545 Re: Real Madrid C.F.
Adnan Zahirovic 22 godine 1.200.000 €BHF_Manijak wrote:Adnan Zahirovic?!Ime postoji wrote:Opet je imao asistenciju...al kad Modric vrati loptu unazad, a ima naprijed prostora isto kao da mi neko lupi samar.fixer wrote:Ocajna igra.
Vratit ce se majstor.![]()
Luka Modric 27 godina 35.000.000 €
NE nazad,guraj guraj
-
fixer
#9546 Re: Real Madrid C.F.
U Barceloni bi i Valdes vratio nazad kad bi mogao, pa opet mnogi svrsavaju na tu igru. Ja je ne volim, ali da rezultate.Ime postoji wrote:
Adnan Zahirovic 22 godine 1.200.000 €
Luka Modric 27 godina 35.000.000 €
NE nazad,guraj guraj
- BHF_Manijak
#9547 Re: Real Madrid C.F.
Ma ne poredim Zahu sa Modricem, nego me na njega podsjeti! Sve bih dao na svijetu da vidim da Zahirovc prema naprijed loptu gurne.
@Fixer, i onda kazu Barca ima 500 psova na utakmici! Pa i ne imali kad je od toga 300 izmedju Piquea, Puyola i Valdesa!

@Fixer, i onda kazu Barca ima 500 psova na utakmici! Pa i ne imali kad je od toga 300 izmedju Piquea, Puyola i Valdesa!
-
5 0 5
#9548 Re: Real Madrid C.F.
evo xavijevih dodavanja iz prosle utakmice (140). na cijoj se polovini igra?BHF_Manijak wrote:Ma ne poredim Zahu sa Modricem, nego me na njega podsjeti! Sve bih dao na svijetu da vidim da Zahirovc prema naprijed loptu gurne.![]()
@Fixer, i onda kazu Barca ima 500 psova na utakmici! Pa i ne imali kad je od toga 300 izmedju Piquea, Puyola i Valdesa!![]()
- DonVito
#9549 Re: Real Madrid C.F.
"A Bola" :Jose Mourinho plan
Kako piše portugalska "A Bola" José Mendes Pereira Cabeçadas inače veliki prijatelj Jose Mourinha odao je tajnu tamošnjim medijima. On tvrdi da njegov veliki prijatelj Jose Mourinho imao ideju, cilj u "grupu smrti" završiti kao 2 u grupi.
Razlog tome je kako kaze Bayern.M tj. osvetiti im se odma u 1/8 LP.
Zvuči smiješno ova info koju prenosi portugalski dnevni list "A Bola" a José Mendes Pereira Cabeçadas sigurno ne bi se šalio na račun svog prijatelja.

"A Bola" prenosi ostatak intrvj.
"Pa zar mislite daje ovih 11 b koje ima Barcelona ispred Josea realnost, zar stvarno mislite daje realnost, zar stvarno mislite dabi Real Madrid izgubio od obadva kluba iz Sevilje a prosle godine su ih prosto pregazili na njihovom stadionu i pisalo se kako je spanska liga slaba ", nastavio je prijetalj od Mourinha.
Medij u Spaniji su smjesni, narocitu u Katalunji.
Jose je pocetkom sezone imao u planu da dozive debakl, znao je sta ce se desiti unaprijed u medijima Katalunje, znao je kakvo ce ime dobiti u Katalunji, zna da navijaci i igraci Barce neznaju proslaviti pobj. nad R.Madridom, Jose je bio tamo, zna koliko mrze grad Madrid(Spaniju).
Real Madrid je velik klub ima veliku historiju mnogo vecu od Barce, a Jose zna dace u aprilu bit prisutan duh pobj.kluba. sa realnom slikom.
Mislite da bi ostao u Madridu da gospodin Perez nezna za njegov plan (osmijeh) sigurno ce mi se smijati navijaci Barce (Katalonci) na moje rijeci ali... nastavio je prijatelj, ko dozivi 2013..
Mene je peklo u dusi, iskreno imam puno dobri prijatelja u Katalunji.
Ja znam istinu, zna i bog.
Napaceni katalonci koji jos zive u eri Franca i tako prenose sa koljena na koljeno lazi neznaju da uzivaju u povjesnom trenutku katalanskog nogometa, a tako i igraci, Jose im je zamazao oci sa svojim planom.
Nisam u kontaktu sa njim ima nekih 40tak dana, Barca igra ljepsi nogomet ali protiv sudbine se ne moze, kao sto je Joseu bilo zapisano da pada u Sevilji od 2 kluba, njima su oci zamazane..
Nisam ljudi vise mogao, cak ni zeni, sinu nisam rekao, evo vama kazem.. lakse mi je sada, iskreno nisam ni za Real Madrid ni za Barcu, moj zivot je Benfica kao sto svi znate.
Samo se nadam sada dace mi Jose jednog dana oprostiti zavrsio je José Mendes Pereira Cabeçadas.
- ultima_palabra
#9550 Re: Real Madrid C.F.
I jel iko skontao ovo?