Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
muha_sa

#9526 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by muha_sa »

Connaisseur Karlin wrote:
al' bas svaki put me ljubis kad ovo kazem, kao , eto ja sam protiv sarajlija :D :lol: :kiss:

dajte ljudi, uzobiljite se :)
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Connaisseur Karlin

#9527 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Connaisseur Karlin »

zrakomlat wrote:
zrakomlat wrote: :lol: :lol:

U čemu je kvaka kod te fore koju provlačiš da je u BiH normala živjeti samo u Sarajevu, a da u svim drugim gradovima maltetiraju povratnike iz dijaspore a muslimane generalno, nebitno jesu li povratnici?
Ako je trolanje, nemoj radije, ide ti ko vicevi eurosmijehu na temi vic dana :D
opa, nisa znala, da je trolanje pisanje o maltertiranju povrantika u RS u BiH :shock: :lol:
Nisi RS ni spomenula nego maltretiranje povratnika i muslimanasvim ostalim mjestima u BiH osim Sarajeva :)
pa to se podrazumijeva, ne pravimo se ludi :)

a ni "rodjene sarajlije" nisu bas lijepo docekale "dosljle" , to je opet drugi oblik disiminacije :-D
mirsek

#9528 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by mirsek »

512MB wrote:
mirsek wrote:
HAVANA wrote: Ja sam sretan amo me prepoznaju po tome. :-D
Jes al ne po sviranju, vec po opisu ljepote zivljenja u BIH koja je romanticarsko-idealisticka, ali nerealna za vecinu stanovnika.
Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
muha_sa

#9529 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by muha_sa »

insomnia78 wrote:
muha_sa wrote:
insomnia78 wrote:Evo i dida da zakuha
došo da poljubim Karlinku
Ljubi, ljubi al glavu ne gubi
za Karlinku ginem
Connaisseur Karlin

#9530 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

512MB wrote:
HAVANA wrote:A bas mi fino majke mi.Znas sta je novo? Odo sutra na peljesac malo,vino,gitara...
Dobro ba i ti i Peljesac, supak i sirotilja Jadrana, mi sa Hvara vam se smijemo :izet:
a vama obojici slajem pusice iz burzujske Istre :-D
HAVANA

#9531 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by HAVANA »

zrakomlat wrote:
opa, nisa znala, da je trolanje pisanje o maltertiranju povrantika u RS u BiH :shock: :lol:
Nisi RS ni spomenula nego maltretiranje povratnika i muslimanasvim ostalim mjestima u BiH osim Sarajeva :)

a ni "rodjene sarajlije" nisu bas lijepo docekale "dosljle" , to je opet drugi oblik disiminacije :-D
Toliko smo grozni da nam evo gledam deklarisani cetnik drzi 4 pekare i ubija pare u po sarajeva.Jebo nas otac nasmijeseni...
Connaisseur Karlin

#9532 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

muha_sa wrote:
insomnia78 wrote:
muha_sa wrote:
došo da poljubim Karlinku
Ljubi, ljubi al glavu ne gubi
za Karlinku ginem
kad cemo na kafu :kiss:
zrakomlat

#9533 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by zrakomlat »

zrakomlat wrote:
Connaisseur Karlin wrote:[

:lol: :lol:

Kako se to podrazumjeva maltretiranje muslimana u svim drugim dijelovima BiH osim Sarajeva :lol:
insomnia78

#9534 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by insomnia78 »

Jebo majku cojk bi reko to sve po Parizima i Londonima odraslo. Pa citave su generacije odrasle u ratu pa sta nam fali. Djetetu ce bolje biti medju svojima pa i da ima manje nego da ima sve a nema sa kime progovoriti. Vi konda ne znate kakva su djeca po skolama. Zamisli kad dovedes vec firmirano dijete koje ne zna jezik u drzavu u kojoj ni ti ne znas nikoga. Htio ne htio valja mu sa Mahmudima, Arslanima, i Ibrahimom. Svabe ga sigurno nece zvati na rodjendane i ostale gluposti
HAVANA

#9535 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by HAVANA »

512MB wrote:
HAVANA wrote:A bas mi fino majke mi.Znas sta je novo? Odo sutra na peljesac malo,vino,gitara...
Dobro ba i ti i Peljesac, supak i sirotilja Jadrana, mi sa Hvara vam se smijemo :izet:
Haj da ti prodam stan u puli,potkrovlje,ko dusha? :D
muha_sa

#9536 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by muha_sa »

muha_sa wrote:
za Karlinku ginem
kad cemo na kafu :kiss:
:kiss:

vazda i uvijek :-D cevapi i kafenzi drito na čaršiji :-D onda žicarom na Trebevic
Connaisseur Karlin

#9537 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

HAVANA wrote:
zrakomlat wrote: Nisi RS ni spomenula nego maltretiranje povratnika i muslimanasvim ostalim mjestima u BiH osim Sarajeva :)

Toliko smo grozni da nam evo gledam deklarisani cetnik drzi 4 pekare i ubija pare u po sarajeva.Jebo nas otac nasmijeseni...
sto zelis reci, da vam je to OK !?
muha_sa

#9538 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by muha_sa »

insomnia78 wrote:Jebo majku cojk bi reko to sve po Parizima i Londonima odraslo. Pa citave su generacije odrasle u ratu pa sta nam fali. Djetetu ce bolje biti medju svojima pa i da ima manje nego da ima sve a nema sa kime progovoriti. Vi konda ne znate kakva su djeca po skolama. Zamisli kad dovedes vec firmirano dijete koje ne zna jezik u drzavu u kojoj ni ti ne znas nikoga. Htio ne htio valja mu sa Mahmudima, Arslanima, i Ibrahimom. Svabe ga sigurno nece zvati na rodjendane i ostale gluposti
tastatura sve podnosi :D
pustopoljina

#9539 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by pustopoljina »

muha_sa wrote:
pustopoljina wrote: Ti znas da se povratnici vecinom vracaju na teritoriju gdje je njihova etnija u vecini?
Mozemo sad razvuci o zali sto je tako, ali tako je...
Sa mamine strane-did- njegovi svi su iz novog...znaci, sva ta strana ili je u svedskoj ili njemackoj ili americi...ili su kupili zemlju i kuce po bihacu/krupi/ otoci i tu se "vratili".
E da..jedan se vratio bas u novi...
2x mu bombu bacali...djeca mu studiraju u federaciji, mogao se vratiti na zapad, al' nije mogao on tamo izdrzati...ugl. i danas je u novom, i navratimo kad idemo preko kostajnice kod njih.
Bosanski Novi

Bosanska Krupa

Bosanska Otoka
Muha...mi smo tako uvijek govorili...brzim za novi, bio u krupi...
Ne izostavljam ja bosanski gdje treba.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#9540 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Jimmy McNulty »

Ma nek Radovan sutra buregdžinicu otvori kraj kuće mi, boli me više kurac.
Connaisseur Karlin

#9541 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

HAVANA wrote:
512MB wrote: Dobro ba i ti i Peljesac, supak i sirotilja Jadrana, mi sa Hvara vam se smijemo :izet:
ne zelim stan u potkrovlju, hvala :kiss:
detroit-mercy

#9542 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by detroit-mercy »

HAVANA wrote:
512MB wrote: Dobro ba i ti i Peljesac, supak i sirotilja Jadrana, mi sa Hvara vam se smijemo :izet:
Ispadoh ja najgora fukara sa okolinom Makarske :skoljka:
HAVANA

#9543 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by HAVANA »

Jimmy McNulty wrote:Ma nek Radovan sutra buregdžinicu otvori kraj kuće mi, boli me više kurac.
Mene noga,vrat,uho,ruka...Za kurac bi lako.
Connaisseur Karlin

#9544 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

insomnia78 wrote:Jebo majku cojk bi reko to sve po Parizima i Londonima odraslo. Pa citave su generacije odrasle u ratu pa sta nam fali. Djetetu ce bolje biti medju svojima pa i da ima manje nego da ima sve a nema sa kime progovoriti. Vi konda ne znate kakva su djeca po skolama. Zamisli kad dovedes vec firmirano dijete koje ne zna jezik u drzavu u kojoj ni ti ne znas nikoga. Htio ne htio valja mu sa Mahmudima, Arslanima, i Ibrahimom. Svabe ga sigurno nece zvati na rodjendane i ostale gluposti
"medju svojima" :-)

danas se porodice sa djecom sele u vise drzava , a ti digao frku radi jedne hipoteticke selidbe djeteta :lol:
muha_sa

#9545 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by muha_sa »

pustopoljina wrote:
muha_sa wrote:
pustopoljina wrote: Ti znas da se povratnici vecinom vracaju na teritoriju gdje je njihova etnija u vecini?
Mozemo sad razvuci o zali sto je tako, ali tako je...
Sa mamine strane-did- njegovi svi su iz novog...znaci, sva ta strana ili je u svedskoj ili njemackoj ili americi...ili su kupili zemlju i kuce po bihacu/krupi/ otoci i tu se "vratili".
E da..jedan se vratio bas u novi...
2x mu bombu bacali...djeca mu studiraju u federaciji, mogao se vratiti na zapad, al' nije mogao on tamo izdrzati...ugl. i danas je u novom, i navratimo kad idemo preko kostajnice kod njih.
Bosanski Novi

Bosanska Krupa

Bosanska Otoka
Muha...mi smo tako uvijek govorili...brzim za novi, bio u krupi...
Ne izostavljam ja bosanski gdje treba.
Sve ok--al je sad drugi vakat :-) dušmani ove zemlje mahom izbacuju BOSANSKI

zato mjenjaj naviku--Bosanski Novi i Bosanska Krupa :D
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#9546 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Jimmy McNulty »

HAVANA wrote:
Jimmy McNulty wrote:Ma nek Radovan sutra buregdžinicu otvori kraj kuće mi, boli me više kurac.
Mene noga,vrat,uho,ruka...Za kurac bi lako.
Boli i mene noga ponekad, sumnjaju doktori da sam fasovao giht ili artritis bakterijskom infekcijom kad me ujeo ker na ulici. Probude me nekad bolovi koliki budu i onda me možeš samo jebat idućih 7 dana, šepam ko da mi je 87 a ne 27.

:bih:
pustopoljina

#9547 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by pustopoljina »

Hocu, samo zbog tebe...iako stedim svaku rijec kad pisem s moba.
HAVANA

#9548 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by HAVANA »

Zasto opet brinete tudju brigu? Ja,insomnia,pustopoljina...nismo nikada rekli da niko ne treba da ide i da je sve bajno,ni ovde ni tamo.Zasto uvijek vi objasnjavate nekome kako je ovo ovde kurac? Eto vas,idite,ostanite gdje ste...Svako ima jedan motiv otici za ili protiv...danas velka faca sutra opet kita :serbo:
zrakomlat

#9549 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by zrakomlat »

Ma ima par nikova koji uvijek idu nepotrebno iz krajnosti u krajnost, bilo kakva da je tema, koja onda ode u qrz, uglavnom priču okrenu da se piše o forumašima i njihovim detaljima iz privatnog života a ne o samoj temi.
insomnia78

#9550 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by insomnia78 »

"medju svojima" :-)

danas se porodice sa djecom sele u vise drzava , a ti digao frku radi jedne hipoteticke selidbe djeteta :lol:
Bgt kolko si ih ti odhranila?
Post Reply