Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
salle_eh1986
#9526 Re: Juventus
treba zabiti još koji gol
ako ostane samo +1 ko će istrpiti kompleksaše koji jedva dočekaju grešku sudije da opletu po juventusu
ako ostane samo +1 ko će istrpiti kompleksaše koji jedva dočekaju grešku sudije da opletu po juventusu
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#9527 Re: Juventus
Zar igraju veceras
a jebo mater ako sam ja normalan...
Sto je najgore gledao sam sastav Juventusa na JuveFB i ja kontam oni se nesto zajebali
Ojj jest' mi krivo sto nisam gledao
Sto je najgore gledao sam sastav Juventusa na JuveFB i ja kontam oni se nesto zajebali
Ojj jest' mi krivo sto nisam gledao
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#9528 Re: Juventus
Bitno je da su legla 3 boda... a sada kako je to bilo.. saznati cu uskoro na youtube
Ako neko slucajno ne zna za ovo, neka uziva
https://www.youtube.com/channel/UCcmDnP ... lJo7rDwoeA
Ako neko slucajno ne zna za ovo, neka uziva
https://www.youtube.com/channel/UCcmDnP ... lJo7rDwoeA
-
samoyu
#9529 Re: Juventus
Tesko izborena tri boda ali bitno je da se pisu
Cist gol Chievu ponisten
Cist gol Chievu ponisten
- mumi80
#9530 Re: Juventus
Nekom se silji 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
- Cyrax
#9531 Re: Juventus
Neko ne bi Lige prvaka vidio bez siljenja. Poklopi se momentalno 
- mumi80
#9532 Re: Juventus
Vi to mudro radite na pocetku sezone kad je manje upadno
- relativno84
#9533 Re: Juventus
Kakav je tim istrcao na teren rezultat je vise nego odlican 3 boda i dosta. Cinjenica je da smo mi ipak limitirani igracki 13 mozda igraca i imamo ali vise ne, bar ne onih koji mogu dati neko doprinos igri.
Ova sezona ce vjerovatno opet biti uspjesna jer konkurencija jeste dobila na kvaliteti ali nemaju kontinuitet i to ce biti njihov kraj. Ali od iduce sezone ako se nesto drasticno ne uradi u igrackom kadru pocet ce pad koji nebi trebalo sebi da dozvoli rukovodstvo kluba. Naravno osim ako njima nije bitnije da su iskljucivo finansijski u plusu a rezultat ce doci mozda nekad.
I sto se tice ove sudijske ocigledne greske da naravno da je kriminalno pogrijesio i to svako vidi ali greska je sudije a ne Juventusa. Stvarno ta prica u kojoj samo kad sudija pogrijesi u korist Juventusa je namjerna a u svim drugim slucajevima je ljudska greska et pogrijesio sta sad postaje deplasirana.
Niko nikad i nigdje nije dokazao niti pokazao dokaz Juventusovih losih radnji vezano za sudijeil bilo sta..sve je ostalo na rekla - kazala naravno te price sire svi koji imaju licni interes slabljenjem Juventusa, toliko o njihovoj objektivnosti. Prema tome svako ima pravo da se vrti u krug s tim pricama ali bez nekog konkretnog dokaza to je samo suplja prica hejtera Juventusa.
FORZA JUVE !!!
Ova sezona ce vjerovatno opet biti uspjesna jer konkurencija jeste dobila na kvaliteti ali nemaju kontinuitet i to ce biti njihov kraj. Ali od iduce sezone ako se nesto drasticno ne uradi u igrackom kadru pocet ce pad koji nebi trebalo sebi da dozvoli rukovodstvo kluba. Naravno osim ako njima nije bitnije da su iskljucivo finansijski u plusu a rezultat ce doci mozda nekad.
I sto se tice ove sudijske ocigledne greske da naravno da je kriminalno pogrijesio i to svako vidi ali greska je sudije a ne Juventusa. Stvarno ta prica u kojoj samo kad sudija pogrijesi u korist Juventusa je namjerna a u svim drugim slucajevima je ljudska greska et pogrijesio sta sad postaje deplasirana.
Niko nikad i nigdje nije dokazao niti pokazao dokaz Juventusovih losih radnji vezano za sudijeil bilo sta..sve je ostalo na rekla - kazala naravno te price sire svi koji imaju licni interes slabljenjem Juventusa, toliko o njihovoj objektivnosti. Prema tome svako ima pravo da se vrti u krug s tim pricama ali bez nekog konkretnog dokaza to je samo suplja prica hejtera Juventusa.
FORZA JUVE !!!
- mumi80
#9534 Re: Juventus
To sam ja prosle godine pricao kad sudija greškom dodijeli penal Milanu, ali tad to niste tumačili kao sudijsku grešku, nego guranje Milanarelativno84 wrote: I sto se tice ove sudijske ocigledne greske da naravno da je kriminalno pogrijesio i to svako vidi ali greska je sudije a ne Juventusa. Stvarno ta prica u kojoj samo kad sudija pogrijesi u korist Juventusa je namjerna a u svim drugim slucajevima je ljudska greska et pogrijesio sta sad postaje deplasirana.
-
juventus
#9535 Re: Juventus
Pa naravno kad se dešavalo iz kola u kolo.mumi80 wrote:To sam ja prosle godine pricao kad sudija greškom dodijeli penal Milanu, ali tad to niste tumačili kao sudijsku grešku, nego guranje Milanarelativno84 wrote: I sto se tice ove sudijske ocigledne greske da naravno da je kriminalno pogrijesio i to svako vidi ali greska je sudije a ne Juventusa. Stvarno ta prica u kojoj samo kad sudija pogrijesi u korist Juventusa je namjerna a u svim drugim slucajevima je ljudska greska et pogrijesio sta sad postaje deplasirana.
- mumi80
#9536 Re: Juventus
Pa evo sad nas iz kola u kolo kradu. Šta je onda to? Jesul sudijske greške ili se šilji drugim timovima???
A istovremeno protiv Chieva sudija pravi malu grešku (2 metra) u vašu korist.
- relativno84
#9537 Re: Juventus
Vjerovatno je sudija kriv sto imate Balotelija koji ajd sto fuli penal nego dobije i crvenimumi80 wrote:Pa evo sad nas iz kola u kolo kradu. Šta je onda to? Jesul sudijske greške ili se šilji drugim timovima???
Ovo je tema o Juventusu te price su za Seriu A
- Zatamnjena stakla
#9538 Re: Juventus
Kratki smo po bokovima. Peluso ne može Asamou zamijeniti. Vidi se iz svemira da lik nema kvaliteta za sredine. Fali tu Đakerini. Moramo u narednom prelaznom roku dovesti bar jednog u veznom redu. Baš smo se zajebali što smo pustili Đakerinija.
Inače tri boda su k'o kuća. Ja bogami zadovoljan. Bitno je da je Napoli kiks'o a sad je red i na Romu.
P.S
Pričaj ba @mumi šta hoš al' nije isto kad se Milanu sudi 5 penala zadnjih 5 kola i tu se izvlačite. Znači nemoguće al' šta je tu je. Bila je greška sudije al' jbg-a šta sad. I nama je protiv Intera treb'o svirat' penal al' nije i šta sad. Niko ništa nije prokomentaris'o. Haj sad zdra'o!
Inače tri boda su k'o kuća. Ja bogami zadovoljan. Bitno je da je Napoli kiks'o a sad je red i na Romu.
P.S
Pričaj ba @mumi šta hoš al' nije isto kad se Milanu sudi 5 penala zadnjih 5 kola i tu se izvlačite. Znači nemoguće al' šta je tu je. Bila je greška sudije al' jbg-a šta sad. I nama je protiv Intera treb'o svirat' penal al' nije i šta sad. Niko ništa nije prokomentaris'o. Haj sad zdra'o!
-
semirizsvemira
#9539 Re: Juventus
Cuj sudijina greska sto je mahao ofsajd . Kako se samo namjestaju utakmice . Cist gol ko suza se ponistava . Nema ovo nidje . Da vam ne bude opet preseljenje u nizu ligu hehehehehe .Jer ovo sta se radi i kako se svira za Milan i Juventus nema . Jedino u PL Unitedu stele ovako ko vama
-
Son1
#9540 Re: Juventus
Nikom drugom, samo Juve.semirizsvemira wrote:Cuj sudijina greska sto je mahao ofsajd . Kako se samo namjestaju utakmice . Cist gol ko suza se ponistava . Nema ovo nidje . Da vam ne bude opet preseljenje u nizu ligu hehehehehe .Jer ovo sta se radi i kako se svira za Milan i Juventus nema . Jedino u PL Unitedu stele ovako ko vama
Trenutno se razmatra da se ukine liga i da se Juve proglasi prvakom univerzuma.
Vidjet cemo sta ce biti.
- Atticus Finch
#9541 Re: Juventus
Joj zbilja ima svakakvih likova. 
- Cyrax
#9542 Re: Juventus
Sema kad ga izvali forum zablokira. Ako ima tlinest godina dobro je.
- Zatamnjena stakla
#9543 Re: Juventus
Zamisli likova e 
- insaneinthebrain
-
frngla
#9545 Re: Juventus
Pogbina vrijednost u vrijeme dolaska u Juventus je bila 3.5 M €, današnja vrijednost mu se procjenjuje na ogromnih 25 M €, pogotovo kada se uzmu u obzir njegove godine (20 godina)
Po meni kupovina stoljeća 
- Zatamnjena stakla
#9546 Re: Juventus
Nešto se šuška oko Draxlera. Bilo bi dobro da je istina.
- MOSALJOZE
#9547 Re: Juventus
Čisto da znaš odbio je glatko 50-60 miliona Citija,PSG-a itd...Sorel wrote:Nešto se šuška oko Draxlera. Bilo bi dobro da je istina.
-
semirizsvemira
#9548 Re: Juventus
Ma dok vam je sudija koji Ovako skandalozno sviraju i ponistavaju ciste regularne golove protivnickim ekipama moci cete ali nicija nije do zore .Zato i jeste italijanski fudbal pao , pa dodje Juve i nerijeseno sa KopenhagenomSon1 wrote:Nikom drugom, samo Juve.semirizsvemira wrote:Cuj sudijina greska sto je mahao ofsajd . Kako se samo namjestaju utakmice . Cist gol ko suza se ponistava . Nema ovo nidje . Da vam ne bude opet preseljenje u nizu ligu hehehehehe .Jer ovo sta se radi i kako se svira za Milan i Juventus nema . Jedino u PL Unitedu stele ovako ko vama
Trenutno se razmatra da se ukine liga i da se Juve proglasi prvakom univerzuma.
Vidjet cemo sta ce biti.
Inace ovo je novi trend u seriji A da Juvetu osim sto im dosude jedno 20 penala po sezoni jos im sad ponistavaju golove protinickim ekipama koji su vise nego ispravni golovi . Interesantan trend
- Zatamnjena stakla
#9549 Re: Juventus
Ma čovjek htio ostat u ŠalkeuMOSALJOZE wrote:Čisto da znaš odbio je glatko 50-60 miliona Citija,PSG-a itd...Sorel wrote:Nešto se šuška oko Draxlera. Bilo bi dobro da je istina.
I ne vrijedi te pare odma da znaš.
- MOSALJOZE
#9550 Re: Juventus
Mozda ne vrijedi,ali mu nudeSorel wrote:Ma čovjek htio ostat u ŠalkeuMOSALJOZE wrote:Čisto da znaš odbio je glatko 50-60 miliona Citija,PSG-a itd...Sorel wrote:Nešto se šuška oko Draxlera. Bilo bi dobro da je istina.![]()
I ne vrijedi te pare odma da znaš.