Joj bahe katastrofa je
BH klubovi u Evropi - općenito
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
1946--1987
#9526 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Jes ga dobro ispljuvao sto ovaj pozdravlja ljubavnice i tetke a saf radi sa njin
Joj bahe katastrofa je
Joj bahe katastrofa je
- alberto_tomba
#9527 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Cetitam zeljeznicarima na historijskom uspjehu! Nadam se da cete i narednih 10 godina pruzati ovakve partije u Ligi Europe uz kihanje u PL-u. 4 vezana poraza, sa tendencijom da se napravi niz od 6 utakmica bez pobjede, su vise nego dobar motiv pred povratak u realnost kukuruzovine.
Offtopic:
S obzirom na brojnost tm-a na ligaskim utakmicama, interesuje me hoce li ovi divni djecaci iz Madjarske ostati ovdje da vam pruzaju podrsku tokom sezone? Hvala na odgovoru!
Offtopic:
S obzirom na brojnost tm-a na ligaskim utakmicama, interesuje me hoce li ovi divni djecaci iz Madjarske ostati ovdje da vam pruzaju podrsku tokom sezone? Hvala na odgovoru!
-
Bambino Blu
#9528 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Vala ja bih potipis'o narednih 5 godina ne moramo titulu uzeti a da dolazimo do 3-4 kolva u evropi zasto ? Pa prvo mi smo ovu ligu davno sa Sir A.O. prekucali mozete vi bacati ublehe i smijati se da nismo al' godinama titula, kup, dupla, rekordi za ovo za ono oborili sve zivo postavili i to je bio jedan i od razloga sto se Amar povuk'o vidio je da tim ne moze u evropi nista jer nam je takva liga a osvajanje titula i nabijanja kompleksa vama mu dosadilo. Sad je na redu malo evropa da se promovisemo i probijamo budjet godisnji sa parama koje zaradimo al' pazi sad ZARADIMO sami svojim trudom, radom i zalaganjem djece koja ostavljaju zadnji atom snage na terenu. Vi morate amidzu moljakati da vam da 2 miliona Željo izadje u evropu i sam zaradi pare. Nemamo mi zbog cega biti nezadovoljni ostavarili smo rezultat strasan za tim koji je bio autsajder vec u drugom pretkolu. Na nesrecu nasu nismo imali srece da nam dodje neko poput atromitosa vec je dosla Belgiska ekipa koja vrijedi pet puta vise nego nas tim i opet smo skupo prodali kozu. Svaka cast igracima nema im se sta zamjeriti i umor je ucinio svoje.alberto_tomba wrote:Cetitam zeljeznicarima na historijskom uspjehu! Nadam se da cete i narednih 10 godina pruzati ovakve partije u Ligi Europe uz kihanje u PL-u. 4 vezana poraza, sa tendencijom da se napravi niz od 6 utakmica bez pobjede, su vise nego dobar motiv pred povratak u realnost kukuruzovine.
Offtopic:
A ovo oko navijaca iz madjarske barem ne skidaju nas udarni trans da bi svoj postavili (sjeti se malo derbija na grbavici)
- Baltazar_khan
#9529 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
hajd ne piši nebuloze.Bambino Blu wrote:
A ovo oko navijaca iz madjarske barem ne skidaju nas udarni trans da bi svoj postavili (sjeti se malo derbija na grbavici)

-
El_comadante
#9530 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
fincima je ostao HJK, zaborvio si ko ispadne u 3 pretkolu nastavlja put u PO LE i za protivnika imaju krasnodar umjesto Finske ti je Gruzija njima su svi ispali a oni su ispred nasfortaleza wrote:Svega šest saveza više nema predstavnika u oba kontinentalna takmičenja od 40 top saveza, a jedna od njih smo i mi uz moćne Islanda, Vaduza, Bugarsku, Sloveniju i Finsku.El_comadante wrote:završili su naš nastup u europi. sada smo na 38. poziciji dakle pali sa jednu poziciju u odnosnu na početak sezone. ispod nas još imaju prestavnike Albanija i Makedonija ali je prevelika razlik da bi nas stigli. dakle samo padamao ... padamo .... u poretku
kakvi smo osvojili smo 1.500 a to nam je dioba drugog mjest, najbolji rezultat je 1.750 od prošle sezone. slijedeče sezone gubimo koef. 1.125 koji nam je i najniži od ovih 5 koji se računa, a trebali bi slijedče sezone preskočiti fince i gruzije jer gube veči koef. od nas finci 1.500 a gruzija 2.875
- Reglan
#9531 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Je li istina da su sinoc manijaci oteli onaj trans Gracanica sto je bio na istoku. 
-
Bambino Blu
#9532 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Jeste, jer tome transu nije mjesto na stadionu uopste prvo zato sto to nije ni trans od off grupe manijaci gracanica vec od nekih indijanaca. Trans je kasnije uredno vracen uz dogovor da se takav vise ne nosi na utakmice Željezničara. ( razlog ovome jer je dogovor grupe da se ne nose nikakve zastave, barijaci, transevi samostalno vec je zaduzena grupa za to)Reglan wrote:Je li istina da su sinoc manijaci oteli onaj trans Gracanica sto je bio na istoku.
- alchak.ba
#9533 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Oni su ove godine zaradili SAMI, citaj SAMI ZARADILI pare igrajuci u 3rd leg-u.
Dok su za nas prošle godine igrajući u play off-u pare ZARADILI lavovi iz Pionirske doline, citaj PIONIRSKE DOLINE!
Dok su za nas prošle godine igrajući u play off-u pare ZARADILI lavovi iz Pionirske doline, citaj PIONIRSKE DOLINE!
- Kemal Malovčić
#9534 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Igralo je i Sarajevo velike utakmice protiv poznatih evropskih klubova na koje su dolazili i navijači Željezničara.
Ali ja tokom i poslije tih utakmica nijednom nisam čuo ove rečenice: "Đe su ba, sve ću ih zbosti", "Nemoj da ih sve zbodem", "Hoćeš da te sada zbodem".

Ali ja tokom i poslije tih utakmica nijednom nisam čuo ove rečenice: "Đe su ba, sve ću ih zbosti", "Nemoj da ih sve zbodem", "Hoćeš da te sada zbodem".
-
Crvena Tifoza
#9535 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Niko da kaže kako se Baho vratio na scenu. Ušao je na mala vrata i izgleda da će nažalost ostati.
Ove zadnje utakmice koje je on prenosio moglo se čuti svega, njegovog sjećanja nekakvih utakmica iz sedamdesetih i osamdesetih za koje bi se smio kladit da nije gledao, te nekakva sijela sa Ivicom Osimom, Baždarevićem do sitnih sati. Isto tako njegova priča smrdi od patetike, još da se dotakao državnog ustava i poretka mislim da bi sve svoje frustracije ispoljio na jednom mjestu. Nekako me njegovi prenosi vrate u vremena kad nam je uvijek trebalo malo da napravimo neki iskorak sa reprezentacijom, dakle ona ružna vremena. Jednostavno lik stvori nekakvu patetičnu atmosferu tokom utakmice da te ono totalno sjebe u mozak od njegovog 'kukanja'. Ne valja ovo ne valja ono...
Jedni od sinošnjih bisera:
'Edin Džeko je stigao u Rim i dočekale su ga hiljade navijača, i tako dalje i tako dalje'
Onda je o nekom igraču pričao i kaže kakav je to 'uvaljivač'.

Ove zadnje utakmice koje je on prenosio moglo se čuti svega, njegovog sjećanja nekakvih utakmica iz sedamdesetih i osamdesetih za koje bi se smio kladit da nije gledao, te nekakva sijela sa Ivicom Osimom, Baždarevićem do sitnih sati. Isto tako njegova priča smrdi od patetike, još da se dotakao državnog ustava i poretka mislim da bi sve svoje frustracije ispoljio na jednom mjestu. Nekako me njegovi prenosi vrate u vremena kad nam je uvijek trebalo malo da napravimo neki iskorak sa reprezentacijom, dakle ona ružna vremena. Jednostavno lik stvori nekakvu patetičnu atmosferu tokom utakmice da te ono totalno sjebe u mozak od njegovog 'kukanja'. Ne valja ovo ne valja ono...
Jedni od sinošnjih bisera:
'Edin Džeko je stigao u Rim i dočekale su ga hiljade navijača, i tako dalje i tako dalje'
Onda je o nekom igraču pričao i kaže kakav je to 'uvaljivač'.
-
mirza_15
#9536 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
-
Crvena Tifoza
#9537 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Za Đelmića u jednom trenutku je rekao... Kako se samo zafuro na loptu. 
- BHF_Manijak
#9538 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2015/16
Pusti ba Charuga da se 2 dana iskomentarise o utakmici, hebo ga kljuc odmah... I onda kad ovdje pocne prica o Evropi, Standardu, utakmici bice - nije to tema. E ako si vec zakljucao temu Evropa, nemoj mi onda brisati s ove post...
Logika Wannabea i slicnih ide otprilike ovako. Kad pariras protivniku, onda je protivnik los, nista nije pokazao, uzasni su, izvinaka ekipa... Kao da se njihov suparnik u tom duelu nista, ama bas nista ne pita. Ne kazem ja da je Zeljo u stanju biti 90 minuta pandan Standardu i slicnim ekipama, ali da ih mogu dijelom neutralizovati - mogu itekako!
U drugom slucaju, ako taj pak protivnik pokaze svoju silu, ako te nadigra, a ti opet na kraju uspijes nekako dobiti i proci, e onda je "aaa nafakasi, jebem ih sretne, spavaju u 7 brace" itd.... Dakle za njih win-win situacija u diskusiji kako god.
To nema veze sa sukanjem, sa argumentovanom raspravom, vec sa cistim bezobrazlukom, malcioznoscu i spinovanjem.
Eto kao Levski ili Atromitos su u duelu sa vama izgledali kao United ili Bayern, pa se Sarajevo herojskom borbom plasiralo dalje, ej l' to treba da napisem, pa da se na as furam? Da sam bezobrazan, kao pojedinci, raspravu bih u tom smjeru odvukao i rekao "ma kakve te ekipe, kar'na su".
Mi eto sretni kol'ko smo teski, pa dosad sve naguzove prosli, a sta tek reci za 3 stative protiv Standarda u 180 minuta, Sadikovicev sut glavom? To nije sreca, to je normalan slijed dogadja na utakmici?
Bezobrazna ti je prica Wannabe, bas jarane.
Logika Wannabea i slicnih ide otprilike ovako. Kad pariras protivniku, onda je protivnik los, nista nije pokazao, uzasni su, izvinaka ekipa... Kao da se njihov suparnik u tom duelu nista, ama bas nista ne pita. Ne kazem ja da je Zeljo u stanju biti 90 minuta pandan Standardu i slicnim ekipama, ali da ih mogu dijelom neutralizovati - mogu itekako!
U drugom slucaju, ako taj pak protivnik pokaze svoju silu, ako te nadigra, a ti opet na kraju uspijes nekako dobiti i proci, e onda je "aaa nafakasi, jebem ih sretne, spavaju u 7 brace" itd.... Dakle za njih win-win situacija u diskusiji kako god.
To nema veze sa sukanjem, sa argumentovanom raspravom, vec sa cistim bezobrazlukom, malcioznoscu i spinovanjem.
Eto kao Levski ili Atromitos su u duelu sa vama izgledali kao United ili Bayern, pa se Sarajevo herojskom borbom plasiralo dalje, ej l' to treba da napisem, pa da se na as furam? Da sam bezobrazan, kao pojedinci, raspravu bih u tom smjeru odvukao i rekao "ma kakve te ekipe, kar'na su".
Mi eto sretni kol'ko smo teski, pa dosad sve naguzove prosli, a sta tek reci za 3 stative protiv Standarda u 180 minuta, Sadikovicev sut glavom? To nije sreca, to je normalan slijed dogadja na utakmici?
Bezobrazna ti je prica Wannabe, bas jarane.
-
1946--1987
#9539 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2015/16
Mi smo razvalili Atromitosa u Atini, ne znam o cemu ti pricas uopste?
A Standard je karina od ekipe i bolju sansu zadugo necete imati, u to ces se uvjeriti vrlo brzo.
Cuj bezobrazan
A Standard je karina od ekipe i bolju sansu zadugo necete imati, u to ces se uvjeriti vrlo brzo.
Cuj bezobrazan
Last edited by 1946--1987 on 07/08/2015 16:52, edited 1 time in total.
- emigrazione
#9540 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2015/16
Jos se nisi smirio...
- BHF_Manijak
#9541 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2015/16
Pa upravo, Atromitos ni po cemu ne moze u istu recenicu sa Standardom. O kakvom ti prilici pricas? Plus sto je nasa ekipa inferiornija od vase, zar ne? Finansijski, igracki, i da sad dalje ne nabrajam.1946--1987 wrote:Mi smo razvalili Atromitosa u Atini, ne znam o cemu ti pricas uopste?
Cuj bezobrazan
Ljudi za 5 godina prodali igraca za 73 miliona eura i on poredi Standard i Atromitos, rano moja ljuta...
-
1946--1987
#9542 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Popij pivu jarane dodji sebi boga mi 
- BHF_Manijak
#9543 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Rekoh jucer, ne pijem, koji vam je ccc...

- Capajebo
#9544 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
"Ne pijem, al' volim pogledat"BHF_Manijak wrote:Rekoh jucer, ne pijem, koji vam je ccc...![]()
- Maharadza
#9545 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Koga libo ljubavni mišić ko je kako igrao, poenta je ista: "Dobro nam došli nazad u kukuruz ligu!" 
- BHF_Manijak
#9546 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Odjebi decko.Capajebo wrote: "Ne pijem, al' volim pogledat"![]()
![]()
@Maharadza, pa kukuruz ti je svakako igrati i dok god neka od ekipa ne bude predominanta u kukuruzu, znaci da 5 kola prije kraja osigura titulu, dotad ce se patiti u Evropi i ispadati.
-
LSD
#9547 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
mi smo to bili prije par godina, 5 kola prije kraja ovjeravali titulu, igrali na Kosevu revijalne utakmice koje se kolokvijalno zovu derbi, išli u Trebinje sa juniorima i slicno...pa samo se opet patili u EvropiBHF_Manijak wrote:Odjebi decko.Capajebo wrote: "Ne pijem, al' volim pogledat"![]()
![]()
![]()
Vidio sam ja kako ih ti okicama mjerkas, mani mi suplje...
@Maharadza, pa kukuruz ti je svakako igrati i dok god neka od ekipa ne bude predominanta u kukuruzu, znaci da 5 kola prije kraja osigura titulu, dotad ce se patiti u Evropi i ispadati.
tako da ti ta prica ne pije vode
- House
#9548 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
opet komšinicama držimo časove iz navijanja
pitarska je tuga pregolema
- Maharadza
#9549 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Da imate koju navijačku pjesmu barem sa prosto-proširenom rečenicom ne bi čovjek žalio, a ovako....urlanje nije jednako navijanju!House wrote:opet komšinicama držimo časove iz navijanja![]()
![]()
- BHF_Manijak
#9550 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Mislio sam na dominaciju nad ostalim ekipama u ligi, ovim jacim. Mi te sezone jesmo fakat odigrali strasno, nanizali more nekakvih rekorda, ali nije bas da smo s lahkocom dobivali ekipa al Zrinjski, Siroki, Sarajevo itd...LSD wrote: mi smo to bili prije par godina, 5 kola prije kraja ovjeravali titulu, igrali na Kosevu revijalne utakmice koje se kolokvijalno zovu derbi, išli u Trebinje sa juniorima i slicno...pa samo se opet patili u Evropi
tako da ti ta prica ne pije vode
Dinako pukne hladno Hajduka 4:0, 0:2, Rijeku isto tako. Dakle u po' dana u po' noci ih mogu dobiti i to ubiti sakama.