Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
jeza u ledja

#9526 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

Eksi Phillips? Prije je bilo Zenit ovo ono. Na kraju ce otic za 20 maraka u Milano iz Kumanova.
leo karan

#9527 Re: Utakmice.

Post by leo karan »

Muhamed Đakmić wrote:Nije ovo još ništa zvanično, ali pogledati pod HT Scout razloge što vjerovatno ubrzo slijedi razilaženje Radovca i FK Sarajeva.
Ko je ovaj svodnik jadna ti majka, voli covjek mlade dječake...
isto neka sekta, onaj hudnik istetovirao na ruci HT Scout :lol:

Mozda nasa uprava ima pakleni plan s Radovcem, dati ga za 0 maraka, i cekat da se proda negdje poslije za 30 miliona ko Dzeko pa onda na njemu hajrovati :D
maltam

#9528 Re: Utakmice.

Post by maltam »

HT Scout je hadzija, dva puta na hadzu bio :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#9529 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Uzas BH sporta. Jos kada sam vidio one tetovaze, na taj nacin valjda verifikovanje vjernosti tom liku...isto samosvesni pristanak na robovlasnistvo. Tetovaze umjesto ziga na robi. Uzas.

I opet kazem, koliko god mi je drag, Radovac klupa...zapravo tribina.
maltam

#9530 Re: Utakmice.

Post by maltam »

Na tetovaze ih nije on tjerao.
Alkos

#9531 Re: Utakmice.

Post by Alkos »

Čitam ovo za Radovca i ne vjerujem... Pa se sjetim samo onih natpisa u medijima da se sprema neki rekordni transfer, kad ono ćorak. :shock: I igrač koji ima još pola godine ugovora je u 1om timu? Ma na tribine sine, neka igra neko na kome ćemo graditi tim.

Hvala mu za ono što je ostao kada je bilo najteže i što je bio korektan prema klubu, ali sada će se eto samo popišati na to... Razumio bih da klub nema za kifle, halalio bih mu, ali u ovakvim uslovima mu ne mogu halaliti iskreno.

Opet kiks Abdulaha, ali i kompletne uprave!!! ccc
maltam

#9532 Re: Utakmice.

Post by maltam »

Nije do Uprave, niti Abdulaha, nego do Radovca i menadzera mu. Sta kako, ne znam, ali znam da mu je klub ponudio normalne uslove na koje nece da pristane.
JOSEF K

#9533 Re: Utakmice.

Post by JOSEF K »

Neka nama "naše djece".
leo karan

#9534 Re: Utakmice.

Post by leo karan »

Alkos wrote:Čitam ovo za Radovca i ne vjerujem... Pa se sjetim samo onih natpisa u medijima da se sprema neki rekordni transfer, kad ono ćorak. :shock: I igrač koji ima još pola godine ugovora je u 1om timu? Ma na tribine sine, neka igra neko na kome ćemo graditi tim.

Hvala mu za ono što je ostao kada je bilo najteže i što je bio korektan prema klubu, ali sada će se eto samo popišati na to... Razumio bih da klub nema za kifle, halalio bih mu, ali u ovakvim uslovima mu ne mogu halaliti iskreno.

Opet kiks Abdulaha, ali i kompletne uprave!!! ccc
S obzirom da, kako kazete, ide na ljeto ja bih njemu sada fakturisao svaki nastup.
Hoces da igras, plati brate. Tebi je sine u interesu da igras, vise nego nama. Mi zamjenu za tebe imamo.
Reglan

#9535 Re: Utakmice.

Post by Reglan »

Ako nam je Kostic zamjena onda. :run:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#9536 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Kostic, Kovacevic...a moze i Dzemica uz Gojka. To je i igrao sada u Litexu.
Klub mora radikalno odreagovati, ne toliko radi Radovca, koliko radi buducih istih situacuja.
ZonFon

#9537 Re: Utakmice.

Post by ZonFon »

maltam wrote:Nije do Uprave, niti Abdulaha, nego do Radovca i menadzera mu. Sta kako, ne znam, ali znam da mu je klub ponudio normalne uslove na koje nece da pristane.
Znas kad bi Mamic ovakvom talentu ponudio "normalne" uslove. U ovakve igrace se ulaze, eksponira da bi se hajrovalo na kraju.
Ali_G

#9538 Re: Utakmice.

Post by Ali_G »

Znaci poslije Gojka ce nam i Radovac otici za kikiriki.
Ako odbija da produzi ugovor, onda ne treba ni da igra.
Nikad se naucit pameti
maltam

#9539 Re: Odg: Utakmice.

Post by maltam »

ZonFon wrote:
maltam wrote:Nije do Uprave, niti Abdulaha, nego do Radovca i menadzera mu. Sta kako, ne znam, ali znam da mu je klub ponudio normalne uslove na koje nece da pristane.
Znas kad bi Mamic ovakvom talentu ponudio "normalne" uslove. U ovakve igrace se ulaze, eksponira da bi se hajrovalo na kraju.
Problem je sto uslovi koje Radovac trazi nisu normalni iz mnogo razloga.

Gojko nece nigdje, a pogotovo ne za kikiriki.
ZonFon

#9540 Re: Odg: Utakmice.

Post by ZonFon »

maltam wrote:
ZonFon wrote:
Problem je sto uslovi koje Radovac trazi nisu normalni iz mnogo razloga.

Gojko nece nigdje, a pogotovo ne za kikiriki.
Zato ima PSV kome je to normalno.
omega369

#9541 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

Nista.... ne procitah da ste vec sve napisali o radovcu.

i ja sam za opciju klupa, nista drugo
Last edited by omega369 on 22/10/2014 10:43, edited 1 time in total.
Alkos

#9542 Re: Utakmice.

Post by Alkos »

Pa kako nije prijatelju? Imali su dosta vremena da poptišu ugovor sa njim, da ga nekako odobrovolje... Na kraju krajeva mogli su ga prodati, ponuda nije nedostajalo siguran sam. Nego daj 2.000.000€ da uzmemo, a ugovor još 12 mjeseci traje. Najveći talenat ode za kiki-riki. Ima li amidže gdje? Benki treba dati 10.000€ bez ikakve šanse da ga prodamo (pritom je pitanje kad će zaigrati) i uzmemo pinku za njega, a Radovac treba dobiti 2.000 KM iako na njemu klub može dobro zaraditi. Nikakva logika majke mi.

Puno fula brate, ko da FM 2014 igraju.

I između ostalog, ako već neće da produži ugovor što uopšte igra, neka ga odmah puste... Takav igrač nam ne treba u ekipi gdje svi imaju ugovore na min 2 godine.
Alkos

#9543 Re: Utakmice.

Post by Alkos »

omega369 wrote:Ja koliko znam, nije ni do radovca. mali ima menadzera koji je lokalni tajkun iliti kum. on doslovno komanduje malom sta ce i kako ce raditi. mislim da malom istice ugovor na kraju sezonu i da ga nece produziti. e sad, da li ga prodati sad i uzeti bilo sta na njemu, a to bi realno bila sica, ili ga poslati na tribine do kraja ugovora - to je pitanje?
Poslati ga na tribinu, realno nismo više u kurčevom stanju da nam igraju igrači kojima ugovor ističe na polusezoni ili kraju sezone. Bolje Kostića ili nekog drugog forsirati. On ode na kraju sezone i onda valja krpiti rupe na tako osjetljivoj poziciji.
maltam

#9544 Re: Odg: Utakmice.

Post by maltam »

Alkos wrote:
Pa kako nije prijatelju? Imali su dosta vremena da poptišu ugovor sa njim, da ga nekako odobrovolje... Na kraju krajeva mogli su ga prodati, ponuda nije nedostajalo siguran sam. Nego daj 2.000.000€ da uzmemo, a ugovor još 12 mjeseci traje. Najveći talenat ode za kiki-riki. Ima li amidže gdje? Benki treba dati 10.000€ bez ikakve šanse da ga prodamo (pritom je pitanje kad će zaigrati) i uzmemo pinku za njega, a Radovac treba dobiti 2.000 KM iako na njemu klub može dobro zaraditi. Nikakva logika majke mi.

Puno fula brate, ko da FM 2014 igraju.

I između ostalog, ako već neće da produži ugovor što uopšte igra, neka ga odmah puste... Takav igrač nam ne treba u ekipi gdje svi imaju ugovore na min 2 godine.
Nije Uprava kriva sto mu nudi ugovor odavno, a on ga odbija i postavlja uslove kao da je Totti. Alenu Skori se nije prezalila Austrija, ne mora se ni Samiru izlaziti u susret.
omega369

#9545 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

slazem se alkos. samo ima jedan problem u svemu tome. ne idu te stvari bas tako, trebalo smo ovo, trebali smo ono, rrelnost je drugacija... ljudi su pokusavali da ga prodaju ali nije islo. postavljena je koliko znam pristojna cifra - oko miliona - ali jednostavno se nije uspjelo, udobrovoljiti kuma, nije ni to uspjelo... sad je tako kako jeste, kum se pita

tribine i zdravo. naknadu za treniranje nam niko ne moze oduzeti :wink:
ledeni_caj

#9546 Re: Utakmice.

Post by ledeni_caj »

Vise nego dobre uslove su mu ponudili ali zinula guzica za parama. K'o sto neko rece iznad, uslove postavio k'o da je Totti jebeni. :zzzz:
ZonFon

#9547 Re: Utakmice.

Post by ZonFon »

Ko ne ulozi, ne moze ni zaraditi. Zato mi nikad necemo ostvariti neki veci transfer.
Logovan

#9548 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

ledeni_caj wrote:Vise nego dobre uslove su mu ponudili ali zinula guzica za parama. K'o sto neko rece iznad, uslove postavio k'o da je Totti jebeni. :zzzz:
Vala ako je tačno... :-) :roll: Bezveze se momak diže.

Ja se nadam da će se spustiti na zemlju i da će produžiti ugovor.
Muhamed Đakmić

#9549 Re: Utakmice.

Post by Muhamed Đakmić »

ZonFon wrote:Ko ne ulozi, ne moze ni zaraditi. Zato mi nikad necemo ostvariti neki veci transfer.
Prva stvar, moze se to sve jos promijeniti, a druga stvar, ono sto Radovac trazi bi bio idiotizam potpisati i tek bi onda uprava ispala smijesna. Mislim da je primjer Komazeca pokazao da se nece robovati nicijim prohtjevima, a to je meni na duge staze puno bolje.
maltam

#9550 Re: Utakmice.

Post by maltam »

Potpisu li sa njim uz iste uslove, onda i Komazeca neka vrate odmah + Skoru i sve povratnike.

Ne moze se smisliti ono sto zeli.
Post Reply