jos jedan los dan za diktatore u pustinji...
inace, ptice? iko ista? nece smjet,nikad ikad vise???
eeee al gadjali su ih pv...4 su srusili...a tri su blokirali objekti na zemlji jeli?
Sadam, Gadafi, Saleh... sva trojica ubijeni na brutalan način.Dvojicu ubili šije trećeg suniti. Niti za jednim niko nije žalio bar javno, neke demonstracije, bilo šta. U Sani kao da se ništa nije desilo, nikakvih demonstracija, nikakve osude.sumirprimus wrote:doberi den ljudstvo.
jos jedan los dan za diktatore u pustinji...![]()
inace, ptice? iko ista? nece smjet,nikad ikad vise???
eeee al gadjali su ih pv...4 su srusili...a tri su blokirali objekti na zemlji jeli?
Tiger Forces capture 8 more villages on the Euphrates. Only Siyal and Ghabrah are left before ISIS is kicked out of the west Euphrates once and forever. Albukamal-Deir Ezzor Highway to open soon.
Code: Select all
https://twitter.com/ischark/status/938073107834818565
sarajevoxxxx wrote:Dokumentarni film o revolucionarima u Damasku, naselju Džober gdje su Asadovi zlikovci znali napasti i sa 20 tenkova istovremeno, uz podršku ruske i režimske avijacije, hemijskog oružja itd... Odbrana zemlje, časti, vjere, u srcu Damaska i borba protiv šiitskih milicija iz Libanona, Iraka, Irana, Afganistana i dr.
Bez obzira koja strana su,mene fasciniraju,kolika volja,snaga,izdrzljivost.JA NEMMA RIJECI-sta sve trpe i opet opstaju,-handžar88 wrote:sarajevoxxxx wrote:Dokumentarni film o revolucionarima u Damasku, naselju Džober gdje su Asadovi zlikovci znali napasti i sa 20 tenkova istovremeno, uz podršku ruske i režimske avijacije, hemijskog oružja itd... Odbrana zemlje, časti, vjere, u srcu Damaska i borba protiv šiitskih milicija iz Libanona, Iraka, Irana, Afganistana i dr.
![]()
![]()
![]()
Ovi su ljudi za mene heroji, cak se ni oni u Deiru ne mogu uporediti s njima.. u Deiru su imali redovnu pomoc nista im nije falilo sto se tice oruzja a borili su se protiv slabijeg neprijatelja.. ovima stvarno svaka cast imaju protiv sebe pravu vojsku i avijaciju a pomoc ni blizu kakvu su u Deiru imali.
ioannes wrote:kaže čovjek ovi u deiru su imali redovnu pomoć itd.
pa sta misliš da bi ovi u džobaru i mjesec dana preživjeli da nemaju redovnu pomoć....uhvatite se malo logike
U zadnje vrijeme rudnik Banovici radi punom parom. Ide zima pa valjda treba cumura da redakcija neozebe.sumirprimus wrote:sta reci.a ne zaradit banovice prilikom smijanja
U čast kikija koja vijestThrough the Russian, Assad government Red Crescent and Red Cross aid convoy entered Afrin, under the control of the YPG
haj da se i s tobom složim jednom na ovoj temisolar7 wrote:Bez obzira koja strana su,mene fasciniraju,kolika volja,snaga,izdrzljivost.JA NEMMA RIJECI-sta sve trpe i opet opstaju,-handžar88 wrote:sarajevoxxxx wrote:Dokumentarni film o revolucionarima u Damasku, naselju Džober gdje su Asadovi zlikovci znali napasti i sa 20 tenkova istovremeno, uz podršku ruske i režimske avijacije, hemijskog oružja itd... Odbrana zemlje, časti, vjere, u srcu Damaska i borba protiv šiitskih milicija iz Libanona, Iraka, Irana, Afganistana i dr.
![]()
![]()
![]()
Ovi su ljudi za mene heroji, cak se ni oni u Deiru ne mogu uporediti s njima.. u Deiru su imali redovnu pomoc nista im nije falilo sto se tice oruzja a borili su se protiv slabijeg neprijatelja.. ovima stvarno svaka cast imaju protiv sebe pravu vojsku i avijaciju a pomoc ni blizu kakvu su u Deiru imali.
nixon69 wrote:U zadnje vrijeme rudnik Banovici radi punom parom. Ide zima pa valjda treba cumura da redakcija neozebe.sumirprimus wrote:sta reci.a ne zaradit banovice prilikom smijanja