Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Analiticarr

#95176 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

EvoMeneJopet wrote:Vidi paoak, nisu svi nacijaci Sarajeva muslimani, prci ja nisam, pa me zaobidji sa tim vjerskim sranjima. Hvala.
Izvini ako sam te necim uvrijedio. Ali zaista mislim da nisam postavio nista sto bi moglo bilo koga uvrijediti. Postovanje tebi i svoj braci drugih vjeroispovjesti. :thumbup:
R2D2_SA

#95177 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by R2D2_SA »

Analiticarr wrote:
GandalfSivi wrote:
Analiticarr wrote:Kakav crni kapiten? On ne zasluzuje uopste da je u prvih 11. Mujakic ili Stanojevic :thumbup:
Sad si vec bezobrazan. Lika od 30 i nesto godina, koji provodi jednako vremena u nasem kao i protivnickom sesnadstercu, koji je dao koliko golova, toliko i asistencija, lika koji s razlogom nosi kapitensku traku tako nidopostivati je na granici nekih stvari zbog kojih bih ban popio da te prozovem.

Branio sam te da si navijac Sarajeva, ali realno majstore nisi, makar ti sam i vjerovao da jesi, fakat nisi...
Gledas li ti uopste utakmice naseg kluba? Bez Velkoskog je nasa igra 5 puta brza i bolja nego sa njim. Od proslosti se ne zivi.
A te vase price ko je navijac a ko nije su, malo je reci, smijesne. Eo navijaci su ovi sto na forumu za vrijeme utakmice napisu GOOLLLLL a nisam ja koji sam posjedujem vise upravljackih prava nego sve te tzv legende kojima su puna usta Sarajeva zajedno i koji sam otisao na vise utakmica nego svi vi ovdje zajedno. Sa Sarajevom sam prosao cijelu bivsu Jugu i pola Europe.
Ramazan je, pokusajte postiti i ojacati svoj um. To ce vam pomoci da razmisljate svojom GLAVOM i gledate OCIMA, a NE USIMA.
Analiticar odluci se vise jesi li suvlasnik (posjedujes kao upravljacka prava) ili nisi!

Tacno nam ogadi lik ove lijepe dane. Je li treba i proslavu duple. Sljedeci put kad udjem ovdje vidim li da i dalje trola cao, cao kosica, cickovo ulje...(ne mislim na M.V. :-D ) necu ni ulaziti na pdf, muka vise citati. Pozivam i ostale na isto. Evo ako je ovo mijesanje u moderaciju halal i ban i to trajni.

Ovo je pisao 05.05.
Pozdrav :run:

User avatarAnaliticarr
Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Post05/05/2019 18:18

R2D2_SA wrote:
Zar Analitičar ne napisa negdje prethodnih dana da je on suvlasnik, a sad mu izvor direktno iz kluba, od suvlasnika :-)

User avatarAnaliticarr
apisao sam tako jer su mi nakon proslog puta neki forumasi pisali gluposti i psovali kao da sam Dino. A nisam on
Analiticarr

#95178 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

last mohicans wrote:@tomo ili @charuga, pa banujte vise ovoga lika. Na foe mi je, opet ga raja kvotaju. Ako ovo nije trolanje, evo vec mjesec dana, ne znam sta je onda. Smori vise.
Pa najlakse je nekog ko pise istinu banovati. Ali to nece rijesiti nase probleme. Ako ce moje nepisanje na forumu nesto pomoci, evo ja cu se sam banovati. Ja samo iznosim istinu i ne zelim zatvarati oci i bjezati od problema.
EvoMeneJopet

#95179 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by EvoMeneJopet »

Tomo ba, daj rjesi nas ocog papka molim te.
Analiticarr

#95180 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

R2D2_SA wrote:
Analiticar odluci se vise jesi li suvlasnik (posjedujes kao upravljacka prava) ili nisi!

Tacno nam ogadi lik ove lijepe dane. Je li treba i proslavu duple. Sljedeci put kad udjem ovdje vidim li da i dalje trola cao, cao kosica, cickovo ulje...(ne mislim na M.V. :-D ) necu ni ulaziti na pdf, muka vise citati. Pozivam i ostale na isto. Evo ako je ovo mijesanje u moderaciju halal i ban i to trajni.

Ovo je pisao 05.05.
Pozdrav :run:

User avatarAnaliticarr
Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Post05/05/2019 18:18

R2D2_SA wrote:
Zar Analitičar ne napisa negdje prethodnih dana da je on suvlasnik, a sad mu izvor direktno iz kluba, od suvlasnika :-)

User avatarAnaliticarr
apisao sam tako jer su mi nakon proslog puta neki forumasi pisali gluposti i psovali kao da sam Dino. A nisam on
Pa sta je tu nejasno prijatelju?
Suvlasnik sam i imam informacije direktno iz kluba. Sta je tu cudno? Mozda te zbunjuje ovo o Dini? Ja nisam on a neki polupismeni ljudi sa ove teme su mi slali poruke u kojima su me oslovljavali sa Dino i vrijedjali i psovali njegove roditelje.
Zao mi je sto istinom gadim lijepe dane. Ali pogledaj malo unazad i vidjeces ko zapocinje.
Analiticarr

#95181 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

SpiritCrusher wrote: Stipu se alahanja mali i ne rise puno.

Nije prijetnja, samo predlažem i upozoravam.
:lol: :thumbup:
Inace online huligani i njihove prijetnje su vrlo opasna pojava.
Evo jedan mi je prijetecim tonom napisao da zeli da se nadjemo. Ja sam mu odgovorio da hocu i pozvao ga na zajednicku veceru ali se sad usutio. Vjerovatno je klinac od 16-17 godina.
Prijetnje i svadje nista ne mogu rijesiti niti ce nekom donijeti nesto dobro. Dijalogom se problemi rjesavaju.
R2D2_SA

#95182 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by R2D2_SA »

Dizem ruke, majke mi moje :D . Od sad cu zamisljati da gledam epizode Nadrealista, pa bi moglo dati neki smisao :run:
Analiticarr

#95183 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

Halalite braco. Ali neko vam je morao ispricati istinu. Mada sam siguran da svi pravi navijaci to vec znaju. Ali eto ja sam odlucio da podjelim sa onima koji nisu znali. Znam da nije lijepo kad cujes nesto ruzno o voljenom klubu, ali mislim da se istina mora znati ma kakva ona bila.
SELLAM SVIMA I HALALITE JOS JEDNOM. :thumbup:
Max Bunker

#95184 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

Husref ima svojih mana i to dobrih mana ali gori ste vi što sa njim raspravljate i trošite tastaturu.
video

#95185 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by video »

Lik je ljubitelj kluba sa one strane miljacke i trola sve vrijeme!
Nadzorna_ploca

#95186 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Nadzorna_ploca »

Sarajvo sampion i kupa osvajac. :bih:
GandalfSivi

#95187 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

Mozda je Gracic (ili se fura na istog). I on je furao ego tripove, javljao se po forumima, a i njegova ekipa voli vjeru ubaciti (onaj decko sa tema o Olimpiku i Siriji) :-)

Ali opet sumnjam, fula lik osnovne pojmove. Kaze da ima “14 vise upravljackih prava od ostalih”, pa pretpostavljam da ne zna razliku izmedju dionice (jedna je bila 2000 KM), i upravljackih prava (jedno je 15 dionica, ili 30000 KM), a apsolutno niko od domace ekipe nije pljuno 450 hiljada. Na detaljima se pada :)
Raigor Stonehoof

#95188 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

zar stvarno mislis da neko nepismen poput njega moze bit "jedan od najuspjesnijih biznismena" NA kantonu :lol: popeo se na kanton valjda, sta li?
GandalfSivi

#95189 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

Raigor Stonehoof wrote:zar stvarno mislis da neko nepismen poput njega moze bit "jedan od najuspjesnijih biznismena" NA kantonu :lol: popeo se na kanton valjda, sta li?
Trolam ba, dosadno mi :)
Logovan

#95190 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Maharadza wrote:

Neka se ponovi i posjeta i rezultat, Inšallah. 8-)
Kad se sjetim ovog gostovanja. :shock: Koja masa, koje navijanje, koja ludnica jebo te, a tek proslave golova, pogotovo za drugi gol. :shock: :thumbup: Nezaboravno! :thumbup:
Charuga
Globalni moderator

#95191 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Charuga »

Raigor Stonehoof wrote:Jebo mu Husref zenu, nema drugog objasnjenja.
Raigor Stonehoof wrote:naserem se u tvoje selamanje. ti ako si biznismen, a pogotovo uspjesan u bilo cemu, ja sam asim ferhatovic himself.
Banned user for reason “Kršenja pravila foruma, vrijeđanje”
» Raigor Stonehoof

14 dana

Analiticarr wrote:Pokusavas uvrijediti nekog a nemas pojma ko se krije iza nicka. To pokazuje tvoju neinteligenciju. Sta ako sam ti ja (nedao dragi Allah) babo? Onda pises ruzno o svojoj majci.
Ja nisam napisao da je OTISAO Zvezdu, nego je na prvi telefonski poziv POBJEGAO u Zvezdu. Ne iskrivljuj moje rijeci. Haram je to. Klub je itekako ostetio. Procitaj prethodne postove pa pokusaj shvatiti ili pitaj nekog da ti objasni kako. Prije toga je na isti nacin dovodio momke koji su potpisivali ugovore a 90% raje ni ne zna da su bili kod nas. Primjer-Tucakovic! Ali toga vise nece biti.

Banned user for reason “Kršenja pravila foruma, vrijeđanje, trolanje”
» Analiticarr

1 mjesec

EvoMeneJopet wrote:Tomo ba, daj rjesi nas ocog papka molim te.
Banned user for reason “Kršenja pravila foruma, vrijeđanje”
» EvoMeneJopet

7 dana
last mohicans

#95192 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Dvojica padoše zbog dotičnog. Makar cemo odahnuti od njega i u miru titule proslaviti. Moglo se ranije reagirati, ali necu da komentarišem rad moderacije.
Logovan

#95193 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Dvojica banove dobiše zbog analitičara. Ovo je bilo neizbježno. :oops:

Kad se pojavi pod drugim nickom. :oops:
GandalfSivi

#95194 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

last mohicans wrote:Dvojica padoše zbog dotičnog. Makar cemo odahnuti od njega i u miru titule proslaviti. Moglo se ranije reagirati, ali necu da komentarišem rad moderacije.
Padose braca za dobrobit ostalih. Neka im je vjecita slava i hvala :)
ZonFon

#95195 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ZonFon »

Poraniše na tekmu u Banovice :mrgreen:
animus

#95196 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by animus »

Taman na vrijeme ga sklonise da se mogu titule slaviti. Hvala braci sto se zrtvovase za dobrobit svih.
il dottore

#95197 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by il dottore »

Max Bunker wrote:Husref ima svojih mana i to dobrih mana ali gori ste vi što sa njim raspravljate i trošite tastaturu.
Mozes li navesti te dobre mane
wickerman

#95198 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by wickerman »

il dottore wrote:
Max Bunker wrote:Husref ima svojih mana i to dobrih mana ali gori ste vi što sa njim raspravljate i trošite tastaturu.
Stvorio i uigrao ekipu koja je osvojila duplu krunu. To je jedna koliko toliko dobra mana.
GandalfSivi

#95199 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

il dottore wrote:
Volim ja Husrefa, ali za mene licno ima par mana. Forsira isti roster, kasno pravi izmjene, njega mogu kriviti recimo za Handzicev pad u formi, Sisicevo i Sabanovicevo sjedenje na klupi, relativno slabu realizaciju u kontrama i jedno vrijeme predvidljivu igru (sto se opet radikalno promijenilo u zadnjih par tekmi).

S druge strane je napravio milion dobrih stvari, za mene je trenutno po znanju najbolji trener u ligi, a da ne spominjemo koliko srca unosi u svoj rad. Sve mane mu halalim, za nas trenutno najbolje rjesenje...
Grean

#95200 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Meni je prije svega taj mentalitet da je u redu psovanje podanika mana, ali Balkan generalno nema manire. Gazda smije sve. Onda dolazi dio ovog sto Gandalf navede.

Ali ko nema mana. Tetosio im je Janjos, pljesko' nakon svake greske pa ni to nije valjalo. Ne znam ni sam.
Locked