luckylaka wrote:penal izmisljen,ofsajd maloprije nidje vezekaranana wrote:Igrom sam zadovoljan, rezultatom ovde nisam.
Ofsajda nije bilo. Iz svakog prekida za Velež sudija ko mahnit maše zastavicom.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
luckylaka wrote:penal izmisljen,ofsajd maloprije nidje vezekaranana wrote:Igrom sam zadovoljan, rezultatom ovde nisam.
I uzimaju titule, al ih kradu i to ih mi krademo koji nismo uzeli titulu sedam godina, a nama zveknuli dvije ( po pola, bratski, oni i kolege im iz Mostara )sime_cipol wrote:Realni pitar u stilu drz te lopova dok oni pljačkaju cijelu ligu, a lista klubova ostecenih sve veca.cvrčak_na_hedonizmu wrote:animus wrote:Ova liga iz kola u kolo postaje sve neregularnija. Sudjenja su vecinom za robije a tereni postaju prikladniji za vaterpolo ili hrkljuš nego futbol.
Željo ove sezone vec dva puta pokrao Slobodu. Nakon Borca postali su klub koji najvise profitira od kriminalnog sudjenja. Prognoziram im borbu za titulu sa Borcem. Pobjednika ce odlučiti Don Vito Begic Corleone.
Pozdrav za Rickena, ekonomija ti ide puno bolje nego zajebancija. Drzi se onog sto znas raditi.
Logičnoavetinja wrote:Pobjeda Širokog je Želji odlično došla. Sada Velež mora (svakako bi) zapeti protiv Sarajeva, a Široki dolazi malo rasterećeniji na Grbavicu.
Hoces da kazes da ja sutam u okvir gola i igrac u klizecem startu sa rukom na zemlji blokira?? Nije penal?Tomahawk11 wrote:Pravilo kaže da ako je ruka na zemlji, nije penal. Ako misliš na tu situaciju.Melbourne_Australia wrote:Pa sto ga onda ne svira Realu protiv Betisa? Lika u klizecem pogodi u ruku.Tomahawk11 wrote:Nova pravila, to nenamjerno igranje rukom je nebitno.
Tako je onaj objasnio, ako ruka ima kontakt sa zemljom (travom) i loptom, to se ne svira kao penal.Melbourne_Australia wrote:
Hoces da kazes da ja sutam u okvir gola i igrac u klizecem startu sa rukom na zemlji blokira?? Nije penal?
Ukoliko igrača lopta pogodi u ruku kada se njome pridržavao da ne padne, ili da ublaži pad, te je ruka bila između tla i tijela, tada također nije počinio prekršaj.
ispravljeno i prijavljenocvrčak_na_hedonizmu wrote:
I uzimaju titule, al ih kradu i to ih mi krademo koji nismo ukrali titulu sedam godina, a nama zveknuli dvije ( po pola, bratski, oni i kolege im iz Mostara )
Pitarski mozak
Sta li ono ima u glavi, pitam se
Jazavac, ispravljanje postova je takodjer za prijaveRaigor Stonehoof wrote:ispravljeno i prijavljenocvrčak_na_hedonizmu wrote:
I uzimaju titule, al ih kradu i to ih mi krademo koji nismo uzeli titulu sedam godina, a nama zveknuli dvije ( po pola, bratski, oni i kolege im iz Mostara )
Pitarski mozak
Sta li ono ima u glavi, pitam se
Tomahawk11 wrote:Tako je onaj objasnio, ako ruka ima kontakt sa zemljom (travom) i loptom, to se ne svira kao penal.Melbourne_Australia wrote:
Hoces da kazes da ja sutam u okvir gola i igrac u klizecem startu sa rukom na zemlji blokira?? Nije penal?
Edit: evo nađoh, vjerovatno se na ovo misli:
Ukoliko igrača lopta pogodi u ruku kada se njome pridržavao da ne padne, ili da ublaži pad, te je ruka bila između tla i tijela, tada također nije počinio prekršaj.
Tako sam i ja isto mislio za ovo pravilo.Melbourne_Australia wrote:Tomahawk11 wrote:Tako je onaj objasnio, ako ruka ima kontakt sa zemljom (travom) i loptom, to se ne svira kao penal.Melbourne_Australia wrote:
Edit: evo nađoh, vjerovatno se na ovo misli:
PobjedaaaaaNadzorna_ploca wrote:Cuj kakva euforija..pa evo 101 manijak se upiso na temu.
A od nasih konstantni samo Tomo i Loga. Respekt.
Mr. Obviousdecko_sa_kovaca wrote:Pooooobjeeeedaaaaa
Prviiii
stilic kakav majstor
Football ?hrasno38 wrote: