Nema ovo sile za android napraviti.. mozda dio igrice haha. Strasna igrica
Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2
Moderator: Benq

de malo objasni kako se igra to. Šta je cilj?Kal El wrote:Znam Chemistry mi je u k.... Ali samo sam htio da pokazem ove nase igrace ^^ Sad odoh da gradim ekipu
Btw,znam da Pjana ne ide tamo
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
Nesto u fazonu Top Eleven,samo sto TI igras utakmice ^^ Imas kupove,lige ,na svakoj tekmi dobijas pare i naravno imas transfere gdje kupujes ili cjenkas se s drugim! Umalo zaboravih...mozes kupiti bronzanu,srebrenu ili zlatnu kutiju gdje dobijas igrače, stadione,dresove i logo klubovagidra wrote:de malo objasni kako se igra to. Šta je cilj?Kal El wrote:Znam Chemistry mi je u k.... Ali samo sam htio da pokazem ove nase igrace ^^ Sad odoh da gradim ekipu
Trenutno igram manager mod, a poceo sam i to ! Ekipa mi je trenutno čisti uzas morat cu se potruditi..gidra wrote:de malo objasni kako se igra to. Šta je cilj?Kal El wrote:Znam Chemistry mi je u k.... Ali samo sam htio da pokazem ove nase igrace ^^ Sad odoh da gradim ekipu
Zašto ovo? Hvala na pojašnjenju.un1ted wrote:Treba napomenuti za one koji narucuju iz BIH da ne mogu vratiti NISTA STO U SEBI IMA BATERIJU.BadCopy wrote:Sto se tice amazona tu si zasticen 100%.robu mozes vratiti 14 dana bez ikakvog obrazlozenja.
gidra wrote:Ima li se drugovi i drugarice gdje kod nas u BiH uzeti Huawei Ascend P6? Odlijepio sam na telefon. Stvarno je perverzija
![]()
http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_p6-5467.php
Eno sad je svako moze besplatno preuzeti na Play Store,ali se placa otkljucavanje kick off,manager mode,ne znam za Ultimate Team. Evo cekam da dobijem Lulica i Salihovica ^^BadCopy wrote:Jel to normalna fifa 14 ili
Vjerujem da jeste, svi preko origin-a igrajuChuckie wrote:Jel moguce igrati preko Origina sa iOS platformom?

Trazim, ali ne znam koji dzojstik koristiti? Najbolje skinuti apk. Znam piraterija bla blaŠveđanin wrote:Skinuo sam ja ovu FIFU piratsku, imate slike iz igre na prethodnoj stranici.
Sve se otključa bez problema, bez ikakvog plaćanja. Odlično ide na Nexus 7, jel probao neko priključiti džojstik?
Ja sam skinuo sa nextwrap (tako mi pise u apk) nije u djelovima zbog toga,na apkmania je u djelovima! Ima i torrent al kad sam ja pogledao seed je manji od leechBadCopy wrote:Ako moze ko da baci link da skinem i taj manager mode.
Hvala
A ok.i tu frcera sve ovo i manager mode i ostale karafeke?Kal El wrote:Ja sam skinuo sa nextwrap (tako mi pise u apk) nije u djelovima zbog toga,na apkmania je u djelovima! Ima i torrent al kad sam ja pogledao seed je manji od leechBadCopy wrote:Ako moze ko da baci link da skinem i taj manager mode.
Hvala
Da, ides na kick off i kaze ti da kupis,samo pritisni Restore Purchase i voila ^^BadCopy wrote:A ok.i tu frcera sve ovo i manager mode i ostale karafeke?Kal El wrote:Ja sam skinuo sa nextwrap (tako mi pise u apk) nije u djelovima zbog toga,na apkmania je u djelovima! Ima i torrent al kad sam ja pogledao seed je manji od leechBadCopy wrote:Ako moze ko da baci link da skinem i taj manager mode.
Hvala
To sam i uradio, skinuo 10-ak zemalja koje mi trebaju i navigacija je fakat super precizna (danas je upalio probe radi, od ilidze do bbi, nisam mogao vjerovati da ima sve i jedan radar u gradu, stvarno svaka cast), jedino mi fali natasha sa iGoAdy88 wrote:Zasto se hebes s tim kad mozes skinuti NAVIGON Europe 4.9.2. Aplikacija oko 25MB i kasnije sam sebi preko iste ubacujes drzave koje zelis, itd. bez peglanja. A mozes i na kompjuter skinuti SVE mape, mada je po meni bolje samo .apk pa kasnije s telefona odradis sta zelis. Jako dobra navigacija, valjda je i Bosna fino i detaljno odradjena.shalla wrote:Ko mi naštima iGo Primo na HTC One u qratz ga poljubim
Jebo mater, jučer sam se 2 sata handrio, skinuo sa jedne stranice navigacija, skinuo odvojeno mape, kopirao foldere koje treba da sadrži glavni iGo folder sa odgovarajućim .apk fileom i kurko...
Tačnije, radi navigacija unutar BiH perfektno (mapiranje i sl, nisam je probao u vožnji) ali čim nacrtam rutu koja prelazi granicu aplikacija krahira što će reći da sam nešto dobro instalirao a nešto ne![]()
Druga falinka koju očigledno nisam dobro naštimao je da se ekran automatski okrene u landscape mode kada okrenem telefon...
Nakon što sam uvidio ta 2 propusta iGo je otišla na uninstall...
Code: Select all
http://androids4you.blogspot.ch/2013/03/navigon-europe-v471-full-apk-latest.html
Odustadoh od te krasne ponuderespo wrote:pa ja ti rekoh shalla ja cu ti ga napraviti kako treba i samo pitam da ga lastim prije tvog poljubca ili poslije?