The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
kakavdanakneiskustvu

#9501 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

tesko da sad moze ostati ziv,probilo mu je tijelo,nije sitnica
kakavdanakneiskustvu

#9502 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

axe22 wrote:Iduca epizoda je citava o njemu, ali najavljuju kao POSLJEDNJA epizoda Ricka.

(vec ima trailer s prve 3-4 minute iduce epizode)

mozes li postaviti taj trailer?

ups,zaboravih na spoilere,nista
klixoris

#9503 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by klixoris »

Logovan wrote:Rick ako bude ugrižen, vala neće biti na onaj način. Previše predvidljivo, ista stvar je bila i za Glenna. Sve fol Glenn ugrižen ovo, ono, a ustvari nije. Sad će se Rick sam izvući nekako ili će neko priletiti ili će se desiti eksplozija u blizini tako da će se svi walkeri okrenuti prema eksploziji. :D Vala pretjeruje se sa onim "nećemo ubijati, nema razloga, neka ga". :-)
U nekim ranijim reklamama koje se vrte po kablovskoj, bila je scena Ricka sa Darylom na motoru kako se probijaju kroz zombije i Rick ih onako iz voznje mlatara toljagom po glavama. Pretpostavljam da ce se upravo to i desiti - naici ce Daryl sa motorom, spasiti ga i onda ide bjezanija, odnosno ta scena koja se pojavljivala u reklamama
Osim ako se ne radi o rezervnoj sceni, ne bi im bilo prvi put da snime vise razlicitih scena paralelno

Mada bi volio da Rick konacno zaplati. Postao je pravo dosadan sa svojom "diplomatijom", gori i od kmecavca - popa. I kad zaplati, fino da Negan postane vodja svih grupa i onda se svi zajedno pokolju sa helikopter grupom, usput nabiju smetljarku na kolac :mrgreen:
alibaba_i_30_godina

#9504 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by alibaba_i_30_godina »

Spasit će neko Ricka, neće skončati onako. Moguće da će pasti u nesvijest i komu, a onda će naletjeti Anne i odnijet ga onima što nadlijeću helikopterima. :hmpf:
turbofolk

#9505 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by turbofolk »

Jedno je sigurno. Neće ga pojesti walkeri na onom komadu betona. On će ustati, uzjahati konja i odvesti walkere daleko od njegovih grupa. On će u međuvremenu mnogo krvaviti i nećemo vidjeti njegov kraj, da li će ga neko pokupiti ili će iskrvaviti, ostat će misterija :D
kakavdanakneiskustvu

#9506 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

turbofolk wrote:Jedno je sigurno. Neće ga pojesti walkeri na onom komadu betona. On će ustati, uzjahati konja i odvesti walkere daleko od njegovih grupa. On će u međuvremenu mnogo krvaviti i nećemo vidjeti njegov kraj, da li će ga neko pokupiti ili će iskrvaviti, ostat će misterija :D

da,i ja negdje nadjoh video sa otprilike tim scenama
kakavdanakneiskustvu

#9507 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

al-em wrote:ja mislim da ce helikopter odvesti rika i to je to od njega a i od ove serije koja je postala poprilicno losa

bi ti u pravu
kakavdanakneiskustvu

#9508 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

poraste odjednom ona judith,rickova kcerka
RIZVA

#9509 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by RIZVA »

Ode Rick u Njemacku,puko mu film
dale cooper

#9510 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

kakavdanakneiskustvu wrote:poraste odjednom ona judith,rickova kcerka
Nije odjednom, zadnja scena je par godina naprijed, a sudeći po onom sneak peeku na kraju za sljedeće tri epizode i ostatak sezone je.

Moram priznati...malo su mi oči zamaglile kad Rick raznese most i kad Daryl pusti suzu. :cry:

Ko je ono rekao da ćemo za par godina vidjeti Judith kako razbija guzove zombijima? :mrgreen: E pa bio je u pravu. Judith "badass" Grimes je
krenula babinim i bratovim stopama. :D

Zanimljiv bi detalj u sneak peaku...zombiji evolviraju? :shock: :zoka:
axe22

#9511 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by axe22 »

dale cooper wrote:

The Whisperers
kakavdanakneiskustvu

#9512 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

dale cooper wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:poraste odjednom ona judith,rickova kcerka
Nije odjednom, zadnja scena je par godina naprijed, a sudeći po onom sneak peeku na kraju za sljedeće tri epizode i ostatak sezone je.

Moram priznati...malo su mi oči zamaglile kad Rick raznese most i kad Daryl pusti suzu. :cry:

Ko je ono rekao da ćemo za par godina vidjeti Judith kako razbija guzove zombijima? :mrgreen: E pa bio je u pravu. Judith "badass" Grimes je
krenula babinim i bratovim stopama. :D

kojem sneak peaku,ja to ne vidjeh?
strong69

#9513 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by strong69 »

Sneak peak ide na AMC. I mene zanima sta se dešava sa zombijima...

Ko su ovi s helikopterom, jesu li se pojavljivali ranije?
Logovan

#9514 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

Jao zaboravih da gledam. :lol:
turbofolk

#9515 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by turbofolk »

Ne vjerujem. Cirkus je bio kad smo tamo nekad u sedmoj sezoni govorili da će Judith u 15 sezoni biti vođa Rickve grupe i da će smaknut Negana. Ako pretpostavimo da je imala maksimalno 5 godina na početku večerašnje epizode, a sada je djevojčica od čitavih 11-12 godina, znači da su napravili skok od 6-7 godina. Kakvi li će metuzalemi u idućoj epizodi biti i hoće li uopšte biti živi, Carol, Daryl, King, Negan, pop.. Gdje se on pogubio u međuvremenu, nije ga smećarka ubila kolko znam.
Nakon dugo vremena se sa nestrpljenjem očekuje nastavak. Mislim da je ovo samo privremeni kraj za Ricka, ako ništa vidjet ćemo ga do kraja bar kao večeras Shanea, Sashu, Hershela. I da... Drago mi je što su uspjeli snimiti scenu sa Hershelom, prije nego li je glumac umro. Zanimljivo, nije se Rick u bunilu susreo sa Glennom, Abrahamom. Dobro razumljivo mi je što nije sa Lori i Carlom, jer njih svo vrijeme traži. Možda se mogla po jedna scena dati i Andrei, Merlu, onoj šefici u Aleksandriji...
Sve u svemu.. Dobra epizoda večeras. I nisam skonto, je li ovo sad zadnja, finalna sezona, ovo par epizoda ili će biti još nastavaka.
alibaba_i_30_godina

#9516 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

kakavdanakneiskustvu wrote:
Sve već imaš postavljeno.

alibaba_i_30_godina

#9517 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Logovan wrote:Jao zaboravih da gledam. :lol:
Bit će na FOX-u par repriza u toku sedmice.
alibaba_i_30_godina

#9518 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

axe22 wrote:
dale cooper wrote:

The Whisperers
They're coming.

Jako dobra epizoda večeras. Izgleda da bi moglo biti interesantnije sada kada Rick-a nema.
Logovan

#9519 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

alibaba_i_30_godina wrote:
Logovan wrote:Jao zaboravih da gledam. :lol:
Bit će na FOX-u par repriza u toku sedmice.
Znam, hvala, ne znam kako zaboravih. :-)
dale cooper

#9520 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

axe22 wrote:
dale cooper wrote:

The Whisperers
Ah...kontam. :D Thanx. :)
dale cooper

#9521 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

turbofolk wrote:Ne vjerujem. Cirkus je bio kad smo tamo nekad u sedmoj sezoni govorili da će Judith u 15 sezoni biti vođa Rickve grupe i da će smaknut Negana. Ako pretpostavimo da je imala maksimalno 5 godina na početku večerašnje epizode, a sada je djevojčica od čitavih 11-12 godina, znači da su napravili skok od 6-7 godina. Kakvi li će metuzalemi u idućoj epizodi biti i hoće li uopšte biti živi, Carol, Daryl, King, Negan, pop.. Gdje se on pogubio u međuvremenu, nije ga smećarka ubila kolko znam.
Nakon dugo vremena se sa nestrpljenjem očekuje nastavak. Mislim da je ovo samo privremeni kraj za Ricka, ako ništa vidjet ćemo ga do kraja bar kao večeras Shanea, Sashu, Hershela. I da... Drago mi je što su uspjeli snimiti scenu sa Hershelom, prije nego li je glumac umro. Zanimljivo, nije se Rick u bunilu susreo sa Glennom, Abrahamom. Dobro razumljivo mi je što nije sa Lori i Carlom, jer njih svo vrijeme traži. Možda se mogla po jedna scena dati i Andrei, Merlu, onoj šefici u Aleksandriji...
Sve u svemu.. Dobra epizoda večeras. I nisam skonto, je li ovo sad zadnja, finalna sezona, ovo par epizoda ili će biti još nastavaka.
Shaneov cameo je bio sjajan, i tačno je ono što mu kaže da je Rick pokupio više nego par stranica iz Shaneove knjige u svom ovom paklu
preživljavanja.
biggrin

#9522 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by biggrin »

jel' vam krenula suza na junačkome djelu rika, kad diže most u zrak?

ni meni :D
kakavdanakneiskustvu

#9523 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

strong69 wrote:Sneak peak ide na AMC. I mene zanima sta se dešava sa zombijima...

Ko su ovi s helikopterom, jesu li se pojavljivali ranije?

pojavljivao se helikopter,ali ne znamo ko su likovi u njemu
kakavdanakneiskustvu

#9524 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

turbofolk wrote:Ne vjerujem. Cirkus je bio kad smo tamo nekad u sedmoj sezoni govorili da će Judith u 15 sezoni biti vođa Rickve grupe i da će smaknut Negana. Ako pretpostavimo da je imala maksimalno 5 godina na početku večerašnje epizode, a sada je djevojčica od čitavih 11-12 godina, znači da su napravili skok od 6-7 godina. Kakvi li će metuzalemi u idućoj epizodi biti i hoće li uopšte biti živi, Carol, Daryl, King, Negan, pop.. Gdje se on pogubio u međuvremenu, nije ga smećarka ubila kolko znam.

daryl i negan se pojavljuju u iducoj epizodi,za ove ostale ne znam

ima jos 11 epizoda u ovoj sezoni
kakavdanakneiskustvu

#9525 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

alibaba_i_30_godina wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
Sve već imaš postavljeno.

hvala,ne vidim neku razliku u ponasanju zombija
Post Reply