The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
kakavdanakneiskustvu
#9501 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
tesko da sad moze ostati ziv,probilo mu je tijelo,nije sitnica
-
kakavdanakneiskustvu
#9502 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
axe22 wrote:Iduca epizoda je citava o njemu, ali najavljuju kao POSLJEDNJA epizoda Ricka.
(vec ima trailer s prve 3-4 minute iduce epizode)
mozes li postaviti taj trailer?
ups,zaboravih na spoilere,nista
- klixoris
#9503 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
U nekim ranijim reklamama koje se vrte po kablovskoj, bila je scena Ricka sa Darylom na motoru kako se probijaju kroz zombije i Rick ih onako iz voznje mlatara toljagom po glavama. Pretpostavljam da ce se upravo to i desiti - naici ce Daryl sa motorom, spasiti ga i onda ide bjezanija, odnosno ta scena koja se pojavljivala u reklamamaLogovan wrote:Rick ako bude ugrižen, vala neće biti na onaj način. Previše predvidljivo, ista stvar je bila i za Glenna. Sve fol Glenn ugrižen ovo, ono, a ustvari nije. Sad će se Rick sam izvući nekako ili će neko priletiti ili će se desiti eksplozija u blizini tako da će se svi walkeri okrenuti prema eksploziji.Vala pretjeruje se sa onim "nećemo ubijati, nema razloga, neka ga".
Osim ako se ne radi o rezervnoj sceni, ne bi im bilo prvi put da snime vise razlicitih scena paralelno
Mada bi volio da Rick konacno zaplati. Postao je pravo dosadan sa svojom "diplomatijom", gori i od kmecavca - popa. I kad zaplati, fino da Negan postane vodja svih grupa i onda se svi zajedno pokolju sa helikopter grupom, usput nabiju smetljarku na kolac
- alibaba_i_30_godina
#9504 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Spasit će neko Ricka, neće skončati onako. Moguće da će pasti u nesvijest i komu, a onda će naletjeti Anne i odnijet ga onima što nadlijeću helikopterima. 
- turbofolk
#9505 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jedno je sigurno. Neće ga pojesti walkeri na onom komadu betona. On će ustati, uzjahati konja i odvesti walkere daleko od njegovih grupa. On će u međuvremenu mnogo krvaviti i nećemo vidjeti njegov kraj, da li će ga neko pokupiti ili će iskrvaviti, ostat će misterija 
-
kakavdanakneiskustvu
#9506 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
turbofolk wrote:Jedno je sigurno. Neće ga pojesti walkeri na onom komadu betona. On će ustati, uzjahati konja i odvesti walkere daleko od njegovih grupa. On će u međuvremenu mnogo krvaviti i nećemo vidjeti njegov kraj, da li će ga neko pokupiti ili će iskrvaviti, ostat će misterija
da,i ja negdje nadjoh video sa otprilike tim scenama
-
kakavdanakneiskustvu
#9507 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
al-em wrote:ja mislim da ce helikopter odvesti rika i to je to od njega a i od ove serije koja je postala poprilicno losa
bi ti u pravu
-
kakavdanakneiskustvu
#9508 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
poraste odjednom ona judith,rickova kcerka
- RIZVA
#9509 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ode Rick u Njemacku,puko mu film
- dale cooper
#9510 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Nije odjednom, zadnja scena je par godina naprijed, a sudeći po onom sneak peeku na kraju za sljedeće tri epizode i ostatak sezone je.kakavdanakneiskustvu wrote:poraste odjednom ona judith,rickova kcerka
Moram priznati...malo su mi oči zamaglile kad Rick raznese most i kad Daryl pusti suzu.
Ko je ono rekao da ćemo za par godina vidjeti Judith kako razbija guzove zombijima?
krenula babinim i bratovim stopama.
Zanimljiv bi detalj u sneak peaku...zombiji evolviraju?
-
axe22
#9511 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
dale cooper wrote:
Zanimljiv bi detalj u sneak peaku...zombiji evolviraju?![]()
The Whisperers
-
kakavdanakneiskustvu
#9512 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
dale cooper wrote:Nije odjednom, zadnja scena je par godina naprijed, a sudeći po onom sneak peeku na kraju za sljedeće tri epizode i ostatak sezone je.kakavdanakneiskustvu wrote:poraste odjednom ona judith,rickova kcerka
Moram priznati...malo su mi oči zamaglile kad Rick raznese most i kad Daryl pusti suzu.![]()
Ko je ono rekao da ćemo za par godina vidjeti Judith kako razbija guzove zombijima?E pa bio je u pravu. Judith "badass" Grimes je
krenula babinim i bratovim stopama.![]()
kojem sneak peaku,ja to ne vidjeh?
- strong69
#9513 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sneak peak ide na AMC. I mene zanima sta se dešava sa zombijima...
Ko su ovi s helikopterom, jesu li se pojavljivali ranije?
- Logovan
#9514 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jao zaboravih da gledam. 
- turbofolk
#9515 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ne vjerujem. Cirkus je bio kad smo tamo nekad u sedmoj sezoni govorili da će Judith u 15 sezoni biti vođa Rickve grupe i da će smaknut Negana. Ako pretpostavimo da je imala maksimalno 5 godina na početku večerašnje epizode, a sada je djevojčica od čitavih 11-12 godina, znači da su napravili skok od 6-7 godina. Kakvi li će metuzalemi u idućoj epizodi biti i hoće li uopšte biti živi, Carol, Daryl, King, Negan, pop.. Gdje se on pogubio u međuvremenu, nije ga smećarka ubila kolko znam.
Nakon dugo vremena se sa nestrpljenjem očekuje nastavak. Mislim da je ovo samo privremeni kraj za Ricka, ako ništa vidjet ćemo ga do kraja bar kao večeras Shanea, Sashu, Hershela. I da... Drago mi je što su uspjeli snimiti scenu sa Hershelom, prije nego li je glumac umro. Zanimljivo, nije se Rick u bunilu susreo sa Glennom, Abrahamom. Dobro razumljivo mi je što nije sa Lori i Carlom, jer njih svo vrijeme traži. Možda se mogla po jedna scena dati i Andrei, Merlu, onoj šefici u Aleksandriji...
Sve u svemu.. Dobra epizoda večeras. I nisam skonto, je li ovo sad zadnja, finalna sezona, ovo par epizoda ili će biti još nastavaka.
Nakon dugo vremena se sa nestrpljenjem očekuje nastavak. Mislim da je ovo samo privremeni kraj za Ricka, ako ništa vidjet ćemo ga do kraja bar kao večeras Shanea, Sashu, Hershela. I da... Drago mi je što su uspjeli snimiti scenu sa Hershelom, prije nego li je glumac umro. Zanimljivo, nije se Rick u bunilu susreo sa Glennom, Abrahamom. Dobro razumljivo mi je što nije sa Lori i Carlom, jer njih svo vrijeme traži. Možda se mogla po jedna scena dati i Andrei, Merlu, onoj šefici u Aleksandriji...
Sve u svemu.. Dobra epizoda večeras. I nisam skonto, je li ovo sad zadnja, finalna sezona, ovo par epizoda ili će biti još nastavaka.
- alibaba_i_30_godina
#9516 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sve već imaš postavljeno.kakavdanakneiskustvu wrote:
- alibaba_i_30_godina
#9517 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Bit će na FOX-u par repriza u toku sedmice.Logovan wrote:Jao zaboravih da gledam.
- alibaba_i_30_godina
#9518 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
They're coming.axe22 wrote:dale cooper wrote:
The Whisperers
Jako dobra epizoda večeras. Izgleda da bi moglo biti interesantnije sada kada Rick-a nema.
- Logovan
#9519 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Znam, hvala, ne znam kako zaboravih.alibaba_i_30_godina wrote:Bit će na FOX-u par repriza u toku sedmice.Logovan wrote:Jao zaboravih da gledam.
- dale cooper
#9520 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ah...kontam.axe22 wrote:dale cooper wrote:
The Whisperers
- dale cooper
#9521 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Shaneov cameo je bio sjajan, i tačno je ono što mu kaže da je Rick pokupio više nego par stranica iz Shaneove knjige u svom ovom pakluturbofolk wrote:Ne vjerujem. Cirkus je bio kad smo tamo nekad u sedmoj sezoni govorili da će Judith u 15 sezoni biti vođa Rickve grupe i da će smaknut Negana. Ako pretpostavimo da je imala maksimalno 5 godina na početku večerašnje epizode, a sada je djevojčica od čitavih 11-12 godina, znači da su napravili skok od 6-7 godina. Kakvi li će metuzalemi u idućoj epizodi biti i hoće li uopšte biti živi, Carol, Daryl, King, Negan, pop.. Gdje se on pogubio u međuvremenu, nije ga smećarka ubila kolko znam.
preživljavanja.
- biggrin
#9522 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
jel' vam krenula suza na junačkome djelu rika, kad diže most u zrak?
ni meni
ni meni
-
kakavdanakneiskustvu
#9523 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
strong69 wrote:Sneak peak ide na AMC. I mene zanima sta se dešava sa zombijima...
pojavljivao se helikopter,ali ne znamo ko su likovi u njemu
-
kakavdanakneiskustvu
#9524 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
turbofolk wrote:Ne vjerujem. Cirkus je bio kad smo tamo nekad u sedmoj sezoni govorili da će Judith u 15 sezoni biti vođa Rickve grupe i da će smaknut Negana. Ako pretpostavimo da je imala maksimalno 5 godina na početku večerašnje epizode, a sada je djevojčica od čitavih 11-12 godina, znači da su napravili skok od 6-7 godina. Kakvi li će metuzalemi u idućoj epizodi biti i hoće li uopšte biti živi, Carol, Daryl, King, Negan, pop.. Gdje se on pogubio u međuvremenu, nije ga smećarka ubila kolko znam.
daryl i negan se pojavljuju u iducoj epizodi,za ove ostale ne znam
ima jos 11 epizoda u ovoj sezoni
-
kakavdanakneiskustvu
#9525 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
alibaba_i_30_godina wrote:Sve već imaš postavljeno.kakavdanakneiskustvu wrote:
hvala,ne vidim neku razliku u ponasanju zombija