SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Šef

#9501 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Šef »

Kakav grad takav i gradonačelnik. Ili je umoran, pospan, siv ili je u delirijum tremensu. :roll:
svjezi_ustipak

#9502 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by svjezi_ustipak »

klif wrote:Gradonačelnik ima vremena otvarati restorane, ali nema vremena da se pozabavi stvarima koje su za život jednog grada esencijalne. Valjda za njih nije nadležan. Žalosno i jadno.
Da je Semiha, morala bi se pozabaviti tim stvarima. Ovako, Alija ne mora. Protiv njega jos niko nije krenuo demonstrirati i traziti ostavku. Srecom imaju izbori kao sto rece Prpa. Otici ce i sadasnja vlast u opoziciju kao sto je otisla kad je bila u Alijansi. Ti na celu grada i kantona su toliki neradnici da je to strasno. A sigurnost kao da zivimo na Divljem Zapadu. Fakat zalosno i jadno.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#9503 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Truba »

pa krenite demonstrirati ko vam brani

ja sam zbog kolege iz škole inače ne bih niti ću ikad više pa makar 1.000 ubijenih u danu bilo
Henry Chinaski

#9504 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Henry Chinaski »

Ovu temu bi trebalo preimenovati.
Umjesto SARAJEVO - CRNA HRONIKA, trebalo bi da se zove SARAJEVO = CRNA HRONIKA. :skoljka:
johnny_blazze

#9505 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by johnny_blazze »

Black swan wrote:pa krenite demonstrirati ko vam brani

ja sam zbog kolege iz škole inače ne bih niti ću ikad više pa makar 1.000 ubijenih u danu bilo
fkt i ja sam jednom na proteste isao satro da nam bude bolje i sam najebao,pa zato ko hoce nek ide na demonstracije ja kad sam isao niko nas nije podrzao.....
karanana

#9506 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by karanana »

nisam izaso tad, necu ni sad.
ja nisam nezadovoljan sigurnosnom situacijom.
kad izuzmemo ove medjusobne okrsaje ovog sitnog olosa koji pucaju i bacaju bombe jedni na druge, ostatak kriminala je u nekoj normali.
metar_drva

#9507 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by metar_drva »

svjezi_ustipak wrote: Da je Semiha, morala bi se pozabaviti tim stvarima. Ovako, Alija ne mora. Protiv njega jos niko nije krenuo demonstrirati i traziti ostavku. Srecom imaju izbori kao sto rece Prpa. Otici ce i sadasnja vlast u opoziciju kao sto je otisla kad je bila u Alijansi. Ti na celu grada i kantona su toliki neradnici da je to strasno. A sigurnost kao da zivimo na Divljem Zapadu. Fakat zalosno i jadno.
nema nikakve razlike, ko god da je na vlasti. mene čudi kako to dosad ljudi nisu skontali
poznanik

#9508 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by poznanik »

svjezi_ustipak wrote:
klif wrote:Gradonačelnik ima vremena otvarati restorane, ali nema vremena da se pozabavi stvarima koje su za život jednog grada esencijalne. Valjda za njih nije nadležan. Žalosno i jadno.
Da je Semiha, morala bi se pozabaviti tim stvarima. Ovako, Alija ne mora. Protiv njega jos niko nije krenuo demonstrirati i traziti ostavku. Srecom imaju izbori kao sto rece Prpa. Otici ce i sadasnja vlast u opoziciju kao sto je otisla kad je bila u Alijansi. Ti na celu grada i kantona su toliki neradnici da je to strasno. A sigurnost kao da zivimo na Divljem Zapadu. Fakat zalosno i jadno.

Koja je ovo podla i perfidna zamjena teza :x Pa protesti su održavani ne da bi ova vlast bila dovedena na pozicije, već da bi ranija bila pozvana na odgovornost! Razlika je ogromna, ali neki izgleda nikad neće prežaliti "aboliciju"
alcho

#9509 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by alcho »

poznanik wrote:
svjezi_ustipak wrote:

Koja je ovo podla i perfidna zamjena teza :x Pa protesti su održavani ne da bi ova vlast bila dovedena na pozicije, već da bi ranija bila pozvana na odgovornost! Razlika je ogromna, ali neki izgleda nikad neće prežaliti "aboliciju"
Nije to nikakva zamjena teza vec samo cudjenje zasto se i ova vlast ne poziva na odgovornost
madner

#9510 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by madner »

Pa sto je ne pozoves na odgovornost?

Ponesi zastavu Strosom, organizuj ljude kao sto su i drugi tada.
svjezi_ustipak

#9511 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by svjezi_ustipak »

poznanik wrote:
svjezi_ustipak wrote:

nije ovo nikakva zamjena teza. i ja sam isto tako protestovao kao i ti. a ova vlast je ista kao i prijasnja. vidis li ti igdje u ovoj sdp-sdaovskoj vladi grama odgovornosti? i cime je Alija Behmen pokazao odgovornost spram gradjana?
madner

#9512 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by madner »

Pa nadji te teme pa se opet pokreni. Samo se javi pod starim nikom da neko ne bi pomislio da nas lazes.
atko

#9513 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by atko »

Henry Chinaski wrote:Ovu temu bi trebalo preimenovati.
Umjesto SARAJEVO - CRNA HRONIKA, trebalo bi da se zove SARAJEVO = CRNA HRONIKA. :skoljka:
sad ce ti nellington reci moze i

SARAJEVO - CRNA HRONIKA = 0

i dodjemo na isto :D
alcho

#9514 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by alcho »

Sto ce reci da su oni koji su ranije protestovali to radili cisto iz stranackih interesa. Jer kako objasniti to da je situacija ista/gora nego prije, a oni ne reaguju?
madner

#9515 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by madner »

Pa vidjeli kakve fajde ima od toga. Ti bi da neko drugi za tebe stoji na minusu i pravi budalu za sebe.
Šef

#9516 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Šef »

alcho wrote:Sto ce reci da su oni koji su ranije protestovali to radili cisto iz stranackih interesa. Jer kako objasniti to da je situacija ista/gora nego prije, a oni ne reaguju?
Pa ne pljuje se u tanjir iz kojeg jedeš. Drugi razlog je taj što su sad svi u vlasti. SBIH je minorna i nema tu energiju a Fahro za sada neće da remeti idilu.
atko

#9517 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by atko »

alcho wrote:Sto ce reci da su oni koji su ranije protestovali to radili cisto iz stranackih interesa. Jer kako objasniti to da je situacija ista/gora nego prije, a oni ne reaguju?
OBJASNJENJE: dje jedes hljeb ne jedi govna
ha ja :lol: :lol: :lol:
madner

#9518 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by madner »

Jasta, nije to bilo spontano okupljanje forumasa. Teme su izmisljenje, postovi lazni. :roll:
alcho

#9519 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by alcho »

madner wrote:Pa vidjeli kakve fajde ima od toga. Ti bi da neko drugi za tebe stoji na minusu i pravi budalu za sebe.
Jes vala, upeko minus :D
atko

#9520 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by atko »

alcho wrote:
madner wrote:Pa vidjeli kakve fajde ima od toga. Ti bi da neko drugi za tebe stoji na minusu i pravi budalu za sebe.
A kad upekne plus raja skokne da zapisa teritoriju u makarskoj :D
svjezi_ustipak

#9521 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by svjezi_ustipak »

alcho wrote:
nije do minusa nego je madner u pravu. Stolac92 na kraju ispade gori od Taje kad slusas raju sta pricaju.
a trebalo bi demonstrirati kome nije mrsko. nema vala razlike izmedj Semihe i Alije ni grama.
madner

#9522 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by madner »

svjezi_ustipak wrote:
alcho wrote:
nije do minusa nego je madner u pravu. Stolac92 na kraju ispade gori od Taje kad slusas raju sta pricaju.
a trebalo bi demonstrirati kome nije mrsko. nema vala razlike izmedj Semihe i Alije ni grama.
I poslje ispadnes stranci potrckalo. Pa se onda poslje napadaju sto sada neces.

Kme kme, sto ne izadjete sada, i meni doslo iz guzicu u glavu, kme kme, gdje ste kme...
zvrcak

#9523 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zvrcak »

Politika i politicari su izmisljeni da bi pravili razdor medju ljudima, "Rat je mir, ratom se kupuje mir u kuci", i upravo sad gledam kako ljudi koji su tu da bi manipulirali vama, upravo manipulisu... Strasno... Znas, u klincu od drzave, u klincu od grada kakav je ovaj nas, jako je bitno da ljudi ne budu slozni, jer kao takvi, nemoze ih niko kontrolisati, dok ovako dok se mi preko foruma raspravljamo i hvatamo za vratove ko je kriv, oni mogu i rade sta hoce...

Semiha, ili ovaj Behmen, SDA ili SDP, ili bilo ko, zar je bitno ko je, kad isto (ne)RADE, njima nije u cilju napraviti savrsenu drzavu, jer savrsena drzava znaci manje kradje, manje njihove slobode, vise para za narod i vise pravde i prava, u savrsenoj drzavi, mi bi napravili referendum i svako 2-3 mjeseca mjenjali gradonacelnika...

Zato budite pametni, sve su stranke bile na vlasti u ovom gradu, al sve, i nikad nam nije bilo bolje, NEMA NAPREDKA!!! tako da na ovaj qu4ac od zivota sebi stvaramo jos vise problema sa samim sobom, TREBA LI NAM TO???

A ovi sto se bombaju, i pucaju, i bombace se i pucace se, dok je ljudi i vjeka...
madner

#9524 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by madner »

atko wrote:
alcho wrote:
A kad upekne plus raja skokne da zapisa teritoriju u makarskoj :D
Ma haveru o cemu pricamo, da su svi koji se sada predstavljaju kao aktivni clanovi izasli tada na proteste imali bi privremene izbore onda. I sada bi neko trebao polagati racune ovima sto nisu sto opet nece...
campa_xxx

#9525 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by campa_xxx »

atko wrote:
Henry Chinaski wrote:Ovu temu bi trebalo preimenovati.
sad ce ti nellington reci moze i

SARAJEVO - CRNA HRONIKA = 0

i dodjemo na isto :D
SARAJEVO - CRNA HRONIKA 0:6 :mrgreen:
Locked