ma nzm ni sam vise,al ovo je uzasno prvo gledat pa sve ostalo..nisu igrali nikako dobro ja sam davno reko da je di maria joker igrac,nije on los huda vidi se trudi se pokusava nesto al cesto i zasere..sta ce ozil odigra odlicnu utakmicu pa ga sledece nema neigra i sve tako,ajd ti tako budi u formi...kao ekipa su nula isto da su se dogovorili da nece igratTomahawk11 wrote:Di Maria je potrosena roba. Puno zuji, malo meda daje. Ronaldo je los, a Di Maria, Ozil, Arbeloa nisu?! Ne moze ni Ronaldo igrati kad vecina ostalih igraca igra za qurac. Posebno me interesuje sta je sa Ozilom, covjek bljesne, pa ga nema narednih 100 utakmica?!
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kory_galaktikos
#9501 Re: Real Madrid C.F.
-
fixer
#9502 Re: Real Madrid C.F.
Ja bi Ozila stavio na poziciju Di Marie, Kaku na AMF i po potrebi Modrica i Khediru mijenjao na DM.
- BHF_Manijak
#9503 Re: Real Madrid C.F.
Nek prodaju Di Mariu a nek dovedu Reusa i Goetzea, eto dobrog transfera! 
-
Madrid
#9504 Re: Real Madrid C.F.
Real trenutno nema kvalitetnih bekova za napad i tu je glavni problem...
Kupit Modrica za 40 mil. a nemat postenog desnog beka je losa transfer politika (dobar je Modric, ali 40 mil?)
Coentrao nije ni los toliko, ali on ne moze Marcela zamjenit, malo ko danas i moze, Marcelo je najbolji lijevi bek na svijetu sigurno...
Znao sam da ce vecina odmah na Di Mariju osut, uvijek tako bude, ali gdje je jbeni Ozil citave ove sezone?
Kaki il dat priliku ili ga prodat, pa ako treba i za neke male novce, velika plata, ne igra, zauzima mjesto za mogucu konkretnu konkurenciju u ekipi...
A i gol koji smo primili... nit obrana da zatvori, nit golman da reaguje kako treba
Jos napomenut da je Betis igrao mislim bez 3 standardna igraca u zadnjoj liniji.
Kupit Modrica za 40 mil. a nemat postenog desnog beka je losa transfer politika (dobar je Modric, ali 40 mil?)
Coentrao nije ni los toliko, ali on ne moze Marcela zamjenit, malo ko danas i moze, Marcelo je najbolji lijevi bek na svijetu sigurno...
Znao sam da ce vecina odmah na Di Mariju osut, uvijek tako bude, ali gdje je jbeni Ozil citave ove sezone?
Kaki il dat priliku ili ga prodat, pa ako treba i za neke male novce, velika plata, ne igra, zauzima mjesto za mogucu konkretnu konkurenciju u ekipi...
A i gol koji smo primili... nit obrana da zatvori, nit golman da reaguje kako treba
Jos napomenut da je Betis igrao mislim bez 3 standardna igraca u zadnjoj liniji.
-
hajdobro
#9505 Re: Real Madrid C.F.
kad smo već kod bekovaMadrid wrote:Real trenutno nema kvalitetnih bekova za napad i tu je glavni problem...
https://www.youtube.com/watch?v=_pNrTltj9mI
Maicon: "Jesi čuo šta ima novo u Čelziju?"
Mourinho: "Nisam šta?"
Maicon: "Debeli im došao za trenera"
Mourinho: "Siguran si?"
Maicon: "Da,zar nisi znao to?"
Mourinho: "Pa hoće li mu Materazzi bio asistent?"
(Materazziju je Benitez naredio da skine sve isječke članaka iz novina o osvajanju titula sa Interom,koje je držao u svlačionici)
-
fixer
#9506 Re: Real Madrid C.F.
Di Maria je bio odlican. Imao je asistenciju. Covjek izbaci po nase ekipe svojim pasom.Madrid wrote:Real trenutno nema kvalitetnih bekova za napad i tu je glavni problem...
A i gol koji smo primili... nit obrana da zatvori, nit golman da reaguje kako treba![]()
-
missko
#9507 Re: Real Madrid C.F.
Di Maria je fulio sinoc najbolju sansu za izjednacenje,mrtvi zicer, on mi je ono tip Nanija iz Uniteda zna sve ali zna i usrat momacki. Ovi sto mjesaju Özila i pare su malo zalutali od mrznje, pa sam Luka je kostao ko 4 Özila a ima i vecu platu a da ne spominjem ostale koji igraju tu neku priblizno njegovu poziciju kao Kaka npr.
-
zilla_
#9508 Re: Real Madrid C.F.
Onakvog Kaku je grijeh držati na klupi... Samo kad bi mu dao priliku da igra to bi bio drugi real... Modrić je dobar, dobar je i Ozil al Kaka je maestro za sve njih... Modrić igra u grču pa jadnik ne smije ni 2 sekunde držat loptu da mu je neko nebi nedo bog uzeo...
-
fixer
#9509 Re: Real Madrid C.F.
Ma ja u tog Kaku vise ne vjerujem. Dobro igra s manjim klubovima. S velikim ga nigdje. Ali neka ga. Rijetko ko ima na klupi takvog igraca.zilla_ wrote:Onakvog Kaku je grijeh držati na klupi... Samo kad bi mu dao priliku da igra to bi bio drugi real... Modrić je dobar, dobar je i Ozil al Kaka je maestro za sve njih... Modrić igra u grču pa jadnik ne smije ni 2 sekunde držat loptu da mu je neko nebi nedo bog uzeo...
- Logovan
#9511 Re: Real Madrid C.F.
Jbt kako skoči, ovaj jadnik iz Betisa kontao je da će ga nokautirati.ascari wrote:Konj!!!
- urban.
#9512 Re: Real Madrid C.F.
koliko samo fali Marcelo. od kada je on povrijedjen real je van forme, ofanzivno ronaldo nema podrsku na lijevoj strani, coentrao samo zna nabiti loptu i trcati za njom.
MARCELO vrati seee
MARCELO vrati seee
- veella
#9513 Re: Real Madrid C.F.
BHF_Manijak wrote:Nek prodaju Di Mariu a nek dovedu Reusa i Goetzea, eto dobrog transfera!
-
miki.ba
#9514 Re: Real Madrid C.F.
Real u ovoj godini ima neku za oko ružnu igru, na principu ho-ruk.
Vjerovatno je to do Morinja, evidentno je da ima strašnu želju za povratkom u Englesku.
Vjerovatno je to do Morinja, evidentno je da ima strašnu želju za povratkom u Englesku.
-
fixer
#9515 Re: Real Madrid C.F.
Ja mislim da ti nisi shvatio Murinha. On kad mu ne ide, nigdje ne ide. Ovo moze samo produziti njegov ostanak.miki.ba wrote:Real u ovoj godini ima neku za oko ružnu igru, na principu ho-ruk.
-
miki.ba
#9516 Re: Real Madrid C.F.
Misliš da ce ostati nakon ove sezone?fixer wrote:Ja mislim da ti nisi shvatio Murinha. On kad mu ne ide, nigdje ne ide. Ovo moze samo produziti njegov ostanak.miki.ba wrote:Real u ovoj godini ima neku za oko ružnu igru, na principu ho-ruk.
Po meni to nije realno ocekivati, sve i da osvoji ligu prvaka.
-
fixer
#9517 Re: Real Madrid C.F.
Ako osvoji, mozda ode. Ako ne osvoji, ostaje sigurno. Covjek ne voli da se povuce neobavljenog zadatka.miki.ba wrote: Misliš da ce ostati nakon ove sezone?
- BHF_Manijak
#9518 Re: Real Madrid C.F.
Oko, pa neka malo Svaba i u Kraljevskom klubu hebo ga ti...veella wrote:BHF_Manijak wrote:Nek prodaju Di Mariu a nek dovedu Reusa i Goetzea, eto dobrog transfera!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#9519 Re: Real Madrid C.F.
fixer wrote:Ako osvoji, mozda ode. Ako ne osvoji, ostaje sigurno. Covjek ne voli da se povuce neobavljenog zadatka.miki.ba wrote: Misliš da ce ostati nakon ove sezone?
on nece otic , otjerace ga ako nista neuzme ove sezone
-
fixer
#9520 Re: Real Madrid C.F.
Murinja se ne tjera
- burek_in_space
#9521 Re: Real Madrid C.F.
Jesi siguran?fixer wrote:Murinja se ne tjera

-
Ime postoji
#9522 Re: Real Madrid C.F.
missko wrote:Jest onaj linijski supak , hrvati ce ga razapet sto onaj Modricev pas za gol unisti, a nije bi ni metar ofsajd blizu.ruud wrote:cist go ponisten Benzemi...
ofsajd ni blizu, jebem vam sudije najmilije
Vec sam procitao kako je sudija ponistio Modricevu asistenciju,a ne Benzemin gol
-
fixer
#9523 Re: Real Madrid C.F.
Pa se poslije pokajao. Murinnju je moguce da se da noga, ali nije moguce da se poslije ne zazali. Ako u Realu stanuje mrva svijesti, nogu mu nece niko ni pomislit da da.burek_in_space wrote:Jesi siguran?fixer wrote:Murinja se ne tjera
- DonVito
#9524 Re: Real Madrid C.F.
Koliko samo fali onaj mali Marcelo
a Mou je nagovorio upravu kluba da iskasira za ovog Coentcatrao 30 mill eura
Marcelo kupit za nekih 5 mill eura doduse bio je mlad ali.. cini mi se pod palicom Reala tad bio jedan jedini "Don Fabio".
Marcelo kupit za nekih 5 mill eura doduse bio je mlad ali.. cini mi se pod palicom Reala tad bio jedan jedini "Don Fabio".
- ultima_palabra
#9525 Re: Real Madrid C.F.
U zimu te godine dovedeni Gago, Higuain i Marcelo... samo Capello nije imao žive veze ko su oniDonVito wrote:Marcelo kupit za nekih 5 mill eura doduse bio je mlad ali.. cini mi se pod palicom Reala tad bio jedan jedini "Don Fabio".