Gleda takmicenje u kojem ga necete stici za jos 20 godinaleet wrote:Šta radi navijač Luzerpula srijedom navečeR ?PrtiBeeGee wrote:
Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- PrtiBeeGee
#9501 Re: Manchester United FC
- snaga_znanja
#9502 Re: Manchester United FC
Sudija je generalno bio los ali nije napravio nista sto bi odlucilo utakmicu. A sviranje kraja na 2:57 od 3 minute, a ima se jos korner za izvesti je vrhunac gluposti. Ali jebo sudije..
Meni je vise fascinantno da je Ferguson izveo defanzivnu varijantu sa "zrtvovanjem" Roonya, a United u sred Madrida daje gol i pravi jos 4 100% sanse! Tu se jasno vidi snaga ove ekipe. Defanzivno je bilo dobro pogotovo zadnjih pola sata kad je Real ostao totalno bez ideje.
Meni je vise fascinantno da je Ferguson izveo defanzivnu varijantu sa "zrtvovanjem" Roonya, a United u sred Madrida daje gol i pravi jos 4 100% sanse! Tu se jasno vidi snaga ove ekipe. Defanzivno je bilo dobro pogotovo zadnjih pola sata kad je Real ostao totalno bez ideje.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#9503 Re: Manchester United FC
Ili ono u kojem Liverpool nece ucestovati narednih 20 godinaPrtiBeeGee wrote:Gleda takmicenje u kojem ga necete stici za jos 20 godinaleet wrote:Šta radi navijač Luzerpula srijedom navečeR ?PrtiBeeGee wrote:
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9504 Re: Manchester United FC
Šteta što za isti period Luzerpul neće ni vidjeti to takmičenje.PrtiBeeGee wrote:Gleda takmicenje u kojem ga necete stici za jos 20 godinaleet wrote:Šta radi navijač Luzerpula srijedom navečeR ?PrtiBeeGee wrote:
- snaga_znanja
#9505 Re: Manchester United FC
Picajzla wrote: Ili ono u kojem Liverpool nece ucestovati narednih 20 godina
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#9507 Re: Manchester United FC
Khedira ode po cevape a Arbeloa po jogurt 
- Riddle
#9508 Re: Manchester United FC
On je uvijek takav bio i zato ga raja toliko i voli. Kad igra na svojoj poziciji, to je igrac koji daje 30+ golova u sezoni i dijeli jos tovar asistencija, ali nikad mu nije bilo mrsko zavrnuti rukave i gurnuti ruke u blato. Ali sta ces, opet imas ljude koji kad to vide govore da nosi vodu Ruudu, Ronaldu i sada Robinu. Kao da je kakav antitalenat.skenderija04 wrote:I Rooney...Odavno nisam vidio da jedna zvijezda zrtvuje licno dokazivanje, i odradi trku za trojicu. Kapa dole majstoru
- ultima_palabra
#9510 Re: Manchester United FC
Ma običan puk će govoriti da je loše odigraoRiddle wrote:On je uvijek takav bio i zato ga raja toliko i voli. Kad igra na svojoj poziciji, to je igrac koji daje 30+ golova u sezoni i dijeli jos tovar asistencija, ali nikad mu nije bilo mrsko zavrnuti rukave i gurnuti ruke u blato. Ali sta ces, opet imas ljude koji kad to vide govore da nosi vodu Ruudu, Ronaldu i sada Robinu. Kao da je kakav antitalenat.skenderija04 wrote:I Rooney...Odavno nisam vidio da jedna zvijezda zrtvuje licno dokazivanje, i odradi trku za trojicu. Kapa dole majstoru
Vrlo zrela, ako ne lepršava igra Uniteda.
-
The Realist
#9511 Re: Manchester United FC
8 prošle sezone, a igrao playaRiddle wrote: On je uvijek takav bio i zato ga raja toliko i voli. Kad igra na svojoj poziciji, to je igrac koji daje 30+ golova u sezoni i dijeli jos tovar asistencija, ali nikad mu nije bilo mrsko zavrnuti rukave i gurnuti ruke u blato. Ali sta ces, opet imas ljude koji kad to vide govore da nosi vodu Ruudu, Ronaldu i sada Robinu. Kao da je kakav antitalenat.
A evo i ovo, nevezano za njega:

Prva odbrana je vrho vrhova, možda i njegova najbolja odbrana u ove dvije godine, rekao bih čak i bolja nego onaj slobodnjak Matin. On bi nam veliku ulogu u LP-u mogao igrati, a.B.d., baš radi toga što malo ko igra pretjerano puno preko centaršuteva.
- vaučer
#9512 Re: Manchester United FC
Gol u gostima, opasni u kontrama i prekidima, vrlo dobro apsolvirali pritisak Real-a...zasad djelujete kao favoriti za proći.
- skafiskafsnjak
#9513 Re: Manchester United FC
Haj ti to objasni Realovcima... Jednostavno, to toliko vise i nije sreca, nego nacin igre Manchester Uniteda. Pa ne mozete sve tolike trofeje osvojiti srecom...vaučer wrote:Gol u gostima, opasni u kontrama i prekidima, vrlo dobro apsolvirali pritisak Real-a...zasad djelujete kao favoriti za proći.
- skenderija04
#9514 Re: Manchester United FC
Da li je tacan podatak da je Ferguson izveo 37 razlicitih pocetih sastava ove sezone uklucujuci sva takmicenja naravno?
-
BadBoy
#9515 Re: Manchester United FC
Vrlo moguće. U gotovo svakoj utakmici on ima par izmjena u rasponu od dva igrača pa do 6-7. Zato mi taj podatak ne djeluje toliko nestvaran. Na kraju ispada da Mancini pogrešno ima nadimak Mr. Rotacijaskenderija04 wrote:Da li je tacan podatak da je Ferguson izveo 37 razlicitih pocetih sastava ove sezone uklucujuci sva takmicenja naravno?
- skenderija04
#9516 Re: Manchester United FC
To sam danas vidio. I onda ti provali kakav ces United vidjeti.... Bas sam pogledao najave utakmice na pet-sest fudbalskih sajtova koji se smatraju eminentni. Ni jedan nije pogodio 9 a ne 11 UnitedaBadBoy wrote:Vrlo moguće. U gotovo svakoj utakmici on ima par izmjena u rasponu od dva igrača pa do 6-7. Zato mi taj podatak ne djeluje toliko nestvaran. Na kraju ispada da Mancini pogrešno ima nadimak Mr. Rotacijaskenderija04 wrote:Da li je tacan podatak da je Ferguson izveo 37 razlicitih pocetih sastava ove sezone uklucujuci sva takmicenja naravno?
- drug_profi
#9517 Re: Manchester United FC
Fergi jeste izmislio rotaciju, tj doveo je do savrsenstva, da tim ili igrac ne osjete neuigranost.
mr. rotazione je to doveo do apsurda da je sama sebi svrha, pa stoga i taj nadimak.
mr. rotazione je to doveo do apsurda da je sama sebi svrha, pa stoga i taj nadimak.
-
salle_eh1986
#9518 Re: Manchester United FC
upravo tako, jedno je vršiti korisne rotacije a sasvim drugo rotirati bez ikakve logike i zdravog razumadrugi profil wrote:Fergi jeste izmislio rotaciju, tj doveo je do savrsenstva, da tim ili igrac ne osjete neuigranost.
-
Teufik
#9519 Re: Manchester United FC
Ima sirinu u odabiru i sreca manje povreda nego lani.BadBoy wrote:Vrlo moguće. U gotovo svakoj utakmici on ima par izmjena u rasponu od dva igrača pa do 6-7. Zato mi taj podatak ne djeluje toliko nestvaran. Na kraju ispada da Mancini pogrešno ima nadimak Mr. Rotacijaskenderija04 wrote:Da li je tacan podatak da je Ferguson izveo 37 razlicitih pocetih sastava ove sezone uklucujuci sva takmicenja naravno?
-
BadBoy
#9520 Re: Manchester United FC
Najviše što se možeš nadati jeste da pogodiš par igrača da će imati veću VJEROVATNOĆU nastupa u određenoj utakmiciskenderija04 wrote:To sam danas vidio. I onda ti provali kakav ces United vidjeti.... Bas sam pogledao najave utakmice na pet-sest fudbalskih sajtova koji se smatraju eminentni. Ni jedan nije pogodio 9 a ne 11 UnitedaBadBoy wrote:Vrlo moguće. U gotovo svakoj utakmici on ima par izmjena u rasponu od dva igrača pa do 6-7. Zato mi taj podatak ne djeluje toliko nestvaran. Na kraju ispada da Mancini pogrešno ima nadimak Mr. Rotacijaskenderija04 wrote:Da li je tacan podatak da je Ferguson izveo 37 razlicitih pocetih sastava ove sezone uklucujuci sva takmicenja naravno?
-
The Realist
#9521 Re: Manchester United FC
Imao je niz od 140+ (ja mislim) utakmica u kojima nije ponovio postavu i nakon što je to uradio, odmah izgubišeskenderija04 wrote:Da li je tacan podatak da je Ferguson izveo 37 razlicitih pocetih sastava ove sezone uklucujuci sva takmicenja naravno?
- MOSALJOZE
#9522 Re: Manchester United FC
Ferguson rotira ali zna šta hoce,ne kao manšini neke rotacije boze pomozi
- Riddle
#9523 Re: Manchester United FC
Nisam zivota mi na tebe mislio, niti na bilo koga konkretno s ovog foruma. Nego generalno na percepciju koju raja ima u vezi ovog igraca.The Realist wrote:8 prošle sezone, a igrao playa. Ovo čisto, jer se ovaj post vrlo lako i na moje komentare o njemu odnosilo
. Ne znači da ako neko trči i ako se žrtvuje, da i odigra dobro, mora tu biti i neki efekat, a prošle sezone je iako sa puno više golova, nego ove, bio dva puta slabiji igrač (bio je onaj graf, koji pokazuje kako je on igrao i koji je pokazivao njegove slabosti). Kada igrač njegovih predispozicija bude primoran da igra kao prošle sezone, to puno govori. Ove sezone je već druga priča, puno bolje izgleda, kako nazad, tako i u napadu (konačno igra kratke pasove, rizikuje sa dodavanjima, nije mu više jedina meta desno krilo, kao prošle), iako je i ove godine imao par groznih utakmica (ovo mu je možda i najveća mana, što kada odigra loše, stvarno loše odigra). Po onome što sam vidio, sinoć jeste igrao povučenije, ali nije baš neki efekat imalo, znao je puno bolje odigrati odbranu (nije baš karakteristično da mu onako pobjegne igrač, kao kod one "klizeće" odbrane de Geae).
8 asistencija je fina cifra. Nije on play, vec drugi napadac i te asistencije su samo fin bonus na ono sto mu je glavni posao. U Unitedu su za asistencije pretezno zaduzena krila. Nesto manje ove sezone, sto zbog male promjene u stilu igre, sto zbog uzasne forme/povreda krilnih igraca.
Znao je on dobro odigrati na krilu, na beku, u sredini terena i gdje god se Fergie sjetio da ga postavi, ali nigdje ne igra dobro kao na poziciji napadaca. Sasvim razumljivo. I ne moze mu niko uzimati za zlo ako nekad ne ide. Nije on kriv sto ga trener postavlja tamo, ali nikad se ne buni zbog toga i daje sve od sebe da izvrsi ono sto se trazi. Jedan superstar to rijetko radi. To je poenta price.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9524 Re: Manchester United FC
Welbeck je jebena karina i ponekad se potrefi da zabije gol, i mrtav sam ozbiljan. Lik je tu samo zato što je Englez i što eto može trčat' ko mazgaultima_palabra wrote: Ma običan puk će govoriti da je loše odigraoKao što će reći za Welbecka, Carricka ili Jonesa da su loši igrači.
Vrlo zrela, ako ne lepršava igra Uniteda.
- ultima_palabra
#9525 Re: Manchester United FC
Pa to je to što je trebalo u ovoj utakmicileet wrote:Welbeck je jebena karina i ponekad se potrefi da zabije gol, i mrtav sam ozbiljan. Lik je tu samo zato što je Englez i što eto može trčat' ko mazgaultima_palabra wrote: Ma običan puk će govoriti da je loše odigraoKao što će reći za Welbecka, Carricka ili Jonesa da su loši igrači.
Vrlo zrela, ako ne lepršava igra Uniteda.a Chicharito je bolji od njega jedno 20 puta.
Chicharitov učinak osim golova je debela nula.