Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
leškarenje wrote:
Dejo kriv sto je Kordic igrao rukom
Ma jasta je ba. Vidjelo se iz aviona kako je on isao sa namjerom samo njega da napuca ruku. Bas ono podlo nevinog igraca gadjati tako u ruku. Tako isto i da mu je slomio prst ili ne dao bog ruku niko za to ne bi snosio posljedice
Ma ja, sudija je za sve kriv
Sarajevo1946 wrote:A vi levati našli se buniti na sudijske greške. Stvarno ba, kao da bi nam značilo je l' pogriješio Vukasović da smo Širokom dali 6 golova
Ne mogu da vjerujem šta ljudi pišu, i pri tome misle da su objektivni
opet borcu blokiran račun...vidi se da su neozbiljan klub...
Nisu dobili licencu ni za domace prvenstvo a kamoli za takmicenje u Evropi. Nadam se da ga nece ni dobiti. I ne treba im. Svakako pjevaju da Bosna nije njihova drzava pa neka igraju u ligi srpskih zemalja sa zajednicom opstina sjevernog Kosova.
lajk wrote:jel nama iz ove dvije slijedece tekme treba 4 boda da osiguramo titulu?
Zavisi.
Ako dobijemo Olimpica i odigramo X na derbiju onda nam treba jos jedan bod do kraja, jer ce u tom slucaju razlika ostati ista (+9) tri kola do kraja. U slucaju da Sarajevo poslije toga dobije sve tri utakmice nama treba bod a to mozemo dobiti protiv Leotara.
Ako odigramo X sa Olimpicom i dobijemo Sarajevo onda je to kraj price. Tri kola prije kraja imali bi 10 bodova i titulu u vitrinama.
lajk wrote:jel nama iz ove dvije slijedece tekme treba 4 boda da osiguramo titulu?
Zavisi.
Ako dobijemo Olimpica i odigramo X na derbiju onda nam treba jos jedan bod do kraja, jer ce u tom slucaju razlika ostati ista (+9) tri kola do kraja. U slucaju da Sarajevo poslije toga dobije sve tri utakmice nama treba bod a to mozemo dobiti protiv Leotara.
Ako odigramo X sa Olimpicom i dobijemo Sarajevo onda je to kraj price. Tri kola prije kraja imali bi 10 bodova i titulu u vitrinama.
Zavisi.
Sanjao sam sinoć divan san
na koševu tri'es' hiljada
srce lupalo je jače
dok sjever u transu skače
igrali smo ligu prvaka
O Saraj'vu bruji europa
pao juve, pala benfica
bordo - bijeli redom gaze
dok im horde leđa paze
o kako je bio divan san
A ujutro java sumorna
sest godina nema titula