BH klubovi u Evropi - 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
BalkanPrince1

#951 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by BalkanPrince1 »

Dragi boze sta je ono? Ljudi su nas posramili.

Strah me gledati tekmu protiv Levskija. Ima da nas izbuse ko Lex Steele
astala_vistala

#952 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by astala_vistala »

Klubski fudbal u BiH na posljednjem izdisaju,na bolesnickoj postelji pop je je prekrstio,hodza fatihu i koju dovu proucio.

Ko je kriv za ovo stanje ? Sarajevo je pati sa ribarima ? Borac ispada od crnogorskog drugoligasa..cekamo jos ekupu sa grbavice..ako nista ne treba dati obraza..jos jednom da se zahvalim nenormalnom komitetu..Munibe vrati se sve ti je oprosteno !!
Tvrtko II Kotromanić

#953 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Tvrtko II Kotromanić »

astala_vistala wrote:Klubski fudbal u BiH na posljednjem izdisaju,na bolesnickoj postelji pop je je prekrstio,hodza fatihu i koju dovu proucio.

Ko je kriv za ovo stanje ? Sarajevo je pati sa ribarima ? Borac ispada od crnogorskog drugoligasa..cekamo jos ekupu sa grbavice..ako nista ne treba dati obraza..jos jednom da se zahvalim nenormalnom komitetu..Munibe vrati se sve ti je oprosteno !!
hvala sto si nam otvorio oci
Za sve je kriv komitet :x :oops:
astala_vistala

#954 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by astala_vistala »

Tvrtko II Kotromanić wrote:
astala_vistala wrote:Klubski fudbal u BiH na posljednjem izdisaju,na bolesnickoj postelji pop je je prekrstio,hodza fatihu i koju dovu proucio.

Lavino cinjenica je,od kad komitet vlada savezom i od kada su na snazi njihove brojne odluke,kvalitet klubskog fudbala je drasticno pao.

i da dodam,jedino pozitivna stvar da je konacno neko uspio prekucati ligu pa makaar to bio i svabin Zeljo,a protiv Maribora cemo vidjeti jesu li rezultati protiv goska,travnika i slicnih relevantna ocjena snage kluba..
Last edited by astala_vistala on 13/07/2012 18:07, edited 1 time in total.
luckylaka

#955 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by luckylaka »

Jos ces se ti Munibe nacekati da se vratis :lol: Dali vam i comp.u zatvoru :-)
luckylaka

#956 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by luckylaka »

astala_vistala wrote:

Lavino cinjenica je,od kad komitet vlada savezom i od kada su na snazi njihove brojne odluke,kvalitet klubskog fudbala je drasticno pao.
Jeste prije Komiteta bili smo jaki ko crna zemlja al sve zajeba Komitet.Prije Komiteta u europi smo primali po 5-6 golova po utakmici sada samo po 4-5.Vidljiv je napredak :-)
Tvrtko II Kotromanić

#957 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Tvrtko II Kotromanić »

astala_vistala wrote:

po cemu to vidis?
jel to bio kvalitetniji fudbal kad je Orasje gubilo od prosjecnog slovenackog kluba po 5:0 kao osvajac kupa, ili Modrica koja je isto tako sa petardom u mrezi gubila kao prvak nase zemlje ?

Kad je liga brojala 22 kluba tad je bio kvalitetniji fudbal?
Da ne govorim dalje, ugl, to sto vi sada imate slabiju ekipu nije do komiteta vec do vas samih ;)
limeni

#958 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by limeni »

ne znam sta se cudite, mi smo karina uvijek bili realno..nekada smo uspjeli iznenaditi npr. lillestrom, helsingborg ili genk ali redovno smo gubili sa 4, 5 ili vise razlike od 2. razrednih evropskih klubova, pa bili to liteks, besiktas, basel, maccabi ili sparta..na amaterskom smo nivou jer se ne ulaze..ipak mislim da ce sarajevo bolje proci protiv levskog i da ce zeljo ovaj put proci bolje nego prosle godine..
astala_vistala

#959 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by astala_vistala »

Sad gledam svoj post,i nigdje nisam napisao da je prije famoznog komiteta bila bajna situacija gdje je vladala idila.

Klubski fudbal u BiH je od dejtona pa do danas velika taraba gdje je uspijeh bio doci do treceg pretkola Lige prvaka ili prvog kola Kupa Uefa ili ti ga danasnje Evropske lige,ali budimo realni bar smo ove ekipe iz kukurz liga redovno prolazili bez ikakvih problema,Sarajevo prima 6 golova od ekipe sa Malte ? Borac ispao od crnogoskog drugoligasa ? :lol:

Sto se mene tice Zelji zelim sve najbolje u mecu sa janezima,i da opravdaju onu floskulu da su prekucali nasu ligu.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#960 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by -LIBERO- »

Kako se moglo i očekivati, Borac je otkazao saradnju treneru Slaviši Božičiću nakon ispadanja iz Evropa lige. Upravni odbor banjalučkog kluba otpustio je i Darka Ljubojevića, sportskog direktora i člana Komiteta za normalizaciju.

U Banjoj Luci smatraju da je ispadanje iz prvog pretkola Evropa lige od Čelika iz Nikšića veliki neuspjeh, a ceh su plastili Božičić i Ljubojević.
ganjeta

#961 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by ganjeta »

wannabe_ultra wrote:ali, sa kakvim zarom i intenzitetom vi pratite najveci klub na ovim prostorima, Sarajevo, to je zadivljujuce :thumbup:
Na Kobiljoj glavi ste najveći klub :oops: . Nema veze što je Željo trofejniji, stariji, veći uspjeh u evropi vezan za kompletnu istoriju, bolji na vječnoj tabeli, više pobjeda u derbijima. To je sve nevažno. Nije šala divovi :lol: .

Ipak ste vi za konobare, ono što je za nas Maribor :zzzz: .
splend

#962 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by splend »

JThomas wrote:sarajevo golove dalo dok je odbrana otišla da naplati i preda smjenu.
:lol: :lol: :lol:
ultima_palabra

#963 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by ultima_palabra »

Ja stvarno ne mogu da se načudim zaključcima ovdje... sad je Komitet kriv što Sarajevo i Borac imaju najgore ekipe u skorijoj istoriji :?
Mračajski proto

#964 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Mračajski proto »

Sarajevo, Sarajevo, Sarajevo, Sarajevo, divovi, divovi, giganti, viršle, kobasice. Dokurčili ste više, majka mu stara. Koji kurac peglate svaki dan, usrali bi ste se da ne napišete nešto od navedenog . Jeste ogavni, nane mi istetovirane.
JThomas

#965 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by JThomas »

beli bi osim trebao i šejtana naučiti da doda loptu na vrijeme. kasno je za to, to je trebao naučiti u mlađim kategorijama.
Salah ad-Din

#966 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Salah ad-Din »

Joj kad se oni uzmu svađati, a svi smo u istim gov***a!
Umjesto da i mi navijači krenemo, nešto učinimo da se popravi ovo stanje, mi se samo svađamo, bijemo, izgleda da je to sve što znamo.
Jeste i komitet je kriv, i klubovi su krivi i navijači su krivi, svi imamo svoju krivicu.
Da osvojite Ligu Prvaka, niti jedan hordaš vam neće reći da ste bolji od Sarajeva, jer mi znamo za samo jedan klub, za samo jednu ljubav, ja sam ponosan što sam navijač Sarajeva i ako smo primili 4 gola od nekih radnika sa Malte, i da više nikada ne vidimo Evropu, ja ću biti ponosan, jer je to moje Sarajevo, jer je to klub za koji navijam i za koji će moje djete da navija!
Neka izgubimo od Levskog sa 20 razlike, ja ću opet ponosno obući dres Sarajeva i uzdignute glave hodati Sarajevom!

Hajde sad malo serite kako sam ja počeo tek prije 3 godine ići na utakmice i nemam pravo dati ovakav komentar :x
JThomas

#967 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by JThomas »

polako, vidjećemo jesmo li svi u istim govnima.
cvrčak_na_hedonizmu

#968 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

wannabe_ultra wrote:ali, sa kakvim zarom i intenzitetom vi pratite najveci klub na ovim prostorima, Sarajevo, to je zadivljujuce :thumbup:
Ne pratimo nego vam se smijemo, grohotom :D a vi nam nabacujete za volej i tako stalno.

Najveći klub sigurno jeste ako računate dijelove grada Toka, Džeka, Donje Biosko, Močioci, Vasin Han :oops:

Bio sam prilično ubijeđen da je 4:4 rezultat bio "plod loših finansija" ; Pogledah golove, više nisam baš tako siguran.
Pokerboy11

#969 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Pokerboy11 »

Da te nema :oops: bilo bi mi dosadno ahahahaahaha ! :-)
Dead Man Walking

#970 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Dead Man Walking »

Bice hebeno s violicastim, po ovome sto sam vidio sasvim solidna ekipa. Pobjede kog bi trebali pobjediti, izgube ili iscupaju nerijeseno od ovih malo jacih, ali se ne obrukaju ni s kim. Al hebiga, jel Liga Prvaka il nije. Nema tu losih ekipa, narocito ako nisi nosioc. Svaki poraz od 1 razlike s postignutim golom bih sad potpisao jer mislim da ih u revansu mozemo cvaknuti 1:0, a mozda i 2 razlike ako se sve zvijezde podudare. :D

Sto se tice komsiluka, ja nesto imam suhvu da pitari nece lose odigrati i da ih Tuta Bugarin nece razvaliti kako mnogi misle. Ovo prvo pretkolo nije nikakvo mjerilo po meni. Ovi s Malte su levatine teske, i cak i kad su na Kosevu vodili 2:1 ja sam znao da nemaju nikakve sanse za prolaz, al sama pomisao na face na Kosevu u tom trenutku mi je nacrtala osmijeh na lice. Jesam kompleksas hebote. :D Drago mi je da su ih malo isprepadali Maltezani ako nista. :lol: Naravno, iako je proslo dalje i na terenu se prilicno izofiralo, najveci poraz FKS je ono sto se desavalo oko same utakmice i cirkus oko odlaska na Maltu, cini mi se da jos samo nisu pjesacili, ostalo su sve isprobali. RyanAir vrhunac svega, sigurno presedan u svijetu da sportska ekipa i s njima leti (ako je istina da su fakat s njima letili). :-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#971 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Velkoski »

Ješta problem sa tim RyanAir-om ? Slabo letim pa nisam upućen. :oops: :mrgreen:
Kinaski

#972 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Kinaski »

Wannabe ajde molim te prestani smarati i dosadjivati raji na forumu . Nek administracija uradi nesto po tom pitanju . Lik svaki post trolla i za manje stvati su padali banovi

ON TOPIC

Kakva je situacija sa kartama za sloveniju . Nisam uspio nabaviti kartu za utakmicu , a namjeravam tamo da je kupim .. Kakve su sanse za to?
El_comadante

#973 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by El_comadante »

neznam zasto zeljovci komentarisu igru i rezultat FKS kad nikakve veze i koristiti od toga nemate. i da je FKS ispalo opet vi koristite svoj koeficijent u europi. dakle vama je svedno kako FKS odigra u europi i neznam zasto ovolika rasprava. sto se tice rezultata prije su bili bolje jer smo barem prolazili ove slabije bez problema, a vidimo ove se\one smo po uefinom rejtingu bili 29 u europi, a zasluga su prijasnji rezultati, a vec slijedece sezone smo po uefinoj rang listi za europska takmicenja pali na 32 poziciju, ovako iz glave prestigli su nas svedska, finska i gruzija. i kako smo krenuli jos i u prvom pretkolu necemo biti nosioci. i naravno da najvecu odgovornost znosi onaj koje glavni a to je komitet.
hypko_nurko

#974 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

ivice bjezi sto dalje od ove bagre, da ne ispadnes ti kriv za sve sto si ucinio. bices gori od muniba i ive zajedno :-)
perfect_guy

#975 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by perfect_guy »

El_comadante wrote:neznam zasto zeljovci komentarisu igru i rezultat FKS kad nikakve veze i koristiti od toga nemate. i da je FKS ispalo opet vi koristite svoj koeficijent u europi. dakle vama je svedno kako FKS odigra u europi i neznam zasto ovolika rasprava. sto se tice rezultata prije su bili bolje jer smo barem prolazili ove slabije bez problema, a vidimo ove se\one smo po uefinom rejtingu bili 29 u europi, a zasluga su prijasnji rezultati, a vec slijedece sezone smo po uefinoj rang listi za europska takmicenja pali na 32 poziciju, ovako iz glave prestigli su nas svedska, finska i gruzija. i kako smo krenuli jos i u prvom pretkolu necemo biti nosioci. i naravno da najvecu odgovornost znosi onaj koje glavni a to je komitet.
koeficijent svakog kluba zavisi od rezultata koje ostvare SVi klubovi te zemlje, tek se onda dodaje bonus kojeg ostvari pojedini klub. Svakako da bi pobjeda FKS na malti svima više značila od ovog remija
Locked