Fudbalski klubovi iz BiH - stare sezone

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Dead Man Walking

#951 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Dead Man Walking »

A ne brine Dino dobri samaricanin samo za Slobodu, evo i za Zelju brine i Gracica je nacepio da isplati dug za Hajradinovica pa mu Nijo inspekciju svezo. Covjece, kakva postenjacina, u slobodnom veemenu koje jedva nadje dok spasava fudbal u drzavi on i za Zelju brine, da nam Nijo ne ostane duzan.
Tomahawk11
Globalni moderator

#952 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Tomahawk11 »

Tacno je da je FK Sarajevo okrenulo sve klubove protiv sebe svim ovim desavanjima u pripremama. Sad su svi maksimalno nalozeni da skinu skalp Sarajevu. Jbes ga, sad valja dokazati da smo bolji od svih. 10 kola - 30 bodova, raspored strasan i nema izgovora.
Mobile_Disco

#953 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Mobile_Disco »

omega369 wrote:
Dead Man Walking wrote: Sram da vas bude igraci Celika! Samo jednu utakmicu da ste izgubili mogli ste spasiti fudbal u drzavi! Pu! Stidite se!
Igracima celika svaka cast. omoguciti svojim navijacima ispunjenje najveceg zivotnog sna nije mala stvar :wink:
Hahahahha svaka cast popravi mi dan.. Sta dan heftu :D Redovna ste nam musterija tako da ova pobjeda jeste vazna jer smo ostali bez pola tima.. Al vala smo navikli da idete pognutih glava iz Zenice.. Cak i sa igracem vise, al ti se toga garant ne sjecas.. Otkako vam je dosao Tanana u klub izgleda da vam je izbrisao memoriju :izet:
JThomas

#954 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by JThomas »

ja bih na dininom i ibrakovom mjestu molio sve molitve koje znam da se NE preispituju dilovi goška gabela iz druge polusezone 2011/12. ali ako baš insistiraju - neka bude! :D
andr0id

#955 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by andr0id »

Kako uzdizete sarajevo ne mogu da vjerujem.. na godinu liga prvaka ha? Ma de spustite se malo jebo vas tan. Sta prdite toliko. Trebaju vam milioni je li, da pobjedite celik? Haha. Jadna ste ekipa kao i sve jedna u ligi. Sta se kurcite sa tim tanom vise. A jbte kako se narod promjeni.. a jajalo obicno od igraca

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747
Red Wolf

#956 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Red Wolf »

MI NE SMIJEMO BITI PRVACI,fino rece gospodin iz saveza(jedan od "kauboja" koji su uletili u svlacionicu),na pitanje zasto,tip odgovara zato sto to MNOGIMA ne odgovara,mjesto desavanja;zenica 1.3.2014.,bruka koja se mogla i ocekivati,pojedincima proradila sujeta i zasvjetlucale pare pred ocima,qrceva drzava,qrcev savez,qrceva liga,ne opravdavam losu igru u zenici i poraz koji se i pored svega nije smjeo desiti.
andr0id

#957 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by andr0id »

Vi kad gubite, krivi su vam svi! I drzava i sudija i savez i policija i kanton i federacija i evropska unija..

A kad pobjedjujete, mane nema, sve regularno!

Pljuc!

omega369

#958 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by omega369 »

ne trebaju nama milioni da vas pobjedimo vec vama da nekada u zivotu izadjete u evropu
Red Wolf

#959 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Red Wolf »

andr0id wrote:Vi kad gubite, krivi su vam svi! I drzava i sudija i savez i policija i kanton i federacija i evropska unija..

Pljuc!

shvatam da pojedinci kapacitivno ne mogu shvatiti razliku izmedju dvije rijeci "igra i igre",al sta da se radi.
kike-tike

#960 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by kike-tike »

[quote="Red Wolf"]MI NE SMIJEMO BITI PRVACI,fino rece gospodin iz saveza(jedan od "kauboja" koji su uletili u svlacionicu),na pitanje zasto,tip odgovara zato sto to MNOGIMA ne odgovara,mjesto desavanja;zenica 1.3.2014.,bruka koja se mogla i ocekivati,pojedincima proradila sujeta i zasvjetlucale pare pred ocima,qrceva drzava

Daj, kakav smjehotres ! Možda ima i do ekipe, koja je qrčeva (kurčevo igra)!?
andr0id

#961 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by andr0id »

Vi ne mozete nas pobjediti 13 godina to nije malo, i sto ces u evropi? Odes samo zato sto nam je liga bijedna. Gdje to sarajevo ode? Visoko letis druze visoko visoko.. spusti se malo, pogledaj na kakvim njivama igras i mezarima, a pricas mi o evropi nekoj..

Mobile_Disco

#962 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Mobile_Disco »

omega369 wrote:ne trebaju nama milioni da vas pobjedimo vec vama da nekada u zivotu izadjete u evropu

Hahahha Tebe bas krenulo danas a? Ne trebaju vama milioni vama trebaju BILIONI :izet:

P.S Pravda za Fk Saraj´vo!
J.P.Montoya

#963 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by J.P.Montoya »

kazu uprava kukesija izdala saopcenje kojim podrzava upravu sarajeva....
Tvrtko II Kotromanić

#964 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Red Wolf wrote:MI NE SMIJEMO BITI PRVACI,fino rece gospodin iz saveza(jedan od "kauboja" koji su uletili u svlacionicu),na pitanje zasto,tip odgovara zato sto to MNOGIMA ne odgovara,mjesto desavanja;zenica 1.3.2014.,bruka koja se mogla i ocekivati,pojedincima proradila sujeta i zasvjetlucale pare pred ocima,qrceva drzava,qrcev savez,qrceva liga,ne opravdavam losu igru u zenici i poraz koji se i pored svega nije smjeo desiti.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vi ste vec prvaci u ovim teorijama zavjere
tu ste negdje sa jovanom :D

Red Wolf

#965 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Red Wolf »

Najbitnije je da se pokrenula ova stvar sa mrtve tacke,da se lopovi koji godinama rovare(zare i pale) po savezu nazovu pravim imenom i da se pojedinci i klubovi za necasne radnje kazne propisno,naravno o ovom nece odlucivati razne qrceve komisije iz saveza(lale & co)vec mnogo meritornije adrese uefa,fifa,koje nisu imune na ove stvari,i neka kazne(ako nadju nesto protuzakonito) i precesljaju prvo nas klub F.K.Sarajevo pa sve ostale.
andr0id

#966 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by andr0id »

Ko se krije iza ovoga?

http://ww1.bhtifo.com/

todd_smith

#967 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by todd_smith »

Ali meni je samo smijesno da se ovdje upale ovi kao aaa svi su vam krivi,opet vam je Amar kriv, aa zavjere

Ali niko nije spomenuo klub ili ljude iz drugih klubova kao krivce. Lik spominje Savez i ljude u Savezu i oko Saveza.

Mislim da je najsmijesniji komentar bio sinoc neko rece nesto tipa:

"Govori se o korupciji, znaci zna se da cilja na nas i Zeljeznicar" :lol:

To je k`o Pandurevicka ljetos kada je bila u Parlamentu daje intervju i govori:

"Vidim odavde transparent Smrt Fasizmu, sto je ocigledno da nama iz RS prijete smrcu" :lol:

Covjek spomenuo policiju koja ulazi na poluvremenu (gdje to jos ima),ovdje se prica o tome kako je ovakav ili onakav. Lik daje primjer Slobode jer spominje Savez, ali ovdje je aa sta ima spominjati SLobodu. Zato jer ako kaze samo Sarajevo reci ce se aaaa kriiivvvooo muu

Lik govori svaka cast Celiku, posteno su nas uzeli, ovdje ide "aa izvlakusa za poraz ova prica, samo da se opravda"

Je li iko od ovih razumnih odgovorio northu na ona njegova 2-3 pitanja? I to mislim odgovorio konkretno, ne sa spominjanjem nebitnih faktora?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#968 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Velkoski »

https://www.youtube.com/watch?v=T7auFqO5MQ8#t=51

ova utakmica naravno nije prekinuta iako je ovdje bilo 50 ljudi na terenu. :mrgreen:
Butmiran

#969 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Butmiran »

todd_smith wrote:Ali meni je samo smijesno da se ovdje upale ovi kao aaa svi su vam krivi,opet vam je Amar kriv, aa zavjere

Ali niko nije spomenuo klub ili ljude iz drugih klubova kao krivce. Lik spominje Savez i ljude u Savezu i oko Saveza.

Mislim da je najsmijesniji komentar bio sinoc neko rece nesto tipa:

"Govori se o korupciji, znaci zna se da cilja na nas i Zeljeznicar" :lol:

To je k`o Pandurevicka ljetos kada je bila u Parlamentu daje intervju i govori:

"Vidim odavde transparent Smrt Fasizmu, sto je ocigledno da nama iz RS prijete smrcu" :lol:

Covjek spomenuo policiju koja ulazi na poluvremenu (gdje to jos ima),ovdje se prica o tome kako je ovakav ili onakav. Lik daje primjer Slobode jer spominje Savez, ali ovdje je aa sta ima spominjati SLobodu. Zato jer ako kaze samo Sarajevo reci ce se aaaa kriiivvvooo muu

Lik govori svaka cast Celiku, posteno su nas uzeli, ovdje ide "aa izvlakusa za poraz ova prica, samo da se opravda"

Je li iko od ovih razumnih odgovorio northu na ona njegova 2-3 pitanja? I to mislim odgovorio konkretno, ne sa spominjanjem nebitnih faktora?
Samim spominjanjem nečega kontra saveza oni se odmah osjećaju prozvanim. Što? Nek' nam kažu...
omega369

#970 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by omega369 »

Woole Triwunovich wrote:https://www.youtube.com/watch?v=T7auFqO5MQ8#t=51

ova utakmica naravno nije prekinuta iako je ovdje bilo 50 ljudi na terenu. :mrgreen:

Pa to su ti dvostruki arsini o kojima se govori cijelo vrijeme. Pravilnici saveza omogucavaju sudijama i kontrolerima da reaguju kako im se cefne, kad zele nekoga povaliti to mogu i uraditi a da budu uredno pokriveni
Logovan

#971 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Logovan »

Dead Man Walking wrote:
Logovan wrote:Pitam opet...
Je l' nama svima ovdje stalo do boljeg fudbala u državi?
Sram da vas bude igraci Celika! Samo jednu utakmicu da ste izgubili mogli ste spasiti fudbal u drzavi! Pu! Stidite se!
Jebo te ja znam da ću dobijati ovakve odgovore ali opet dolazim na ovu temu i pišem. :-)
Woole Triwunovich wrote:https://www.youtube.com/watch?v=T7auFqO5MQ8#t=51

Pravila važe samo za neke klubove. :oops:
Last edited by Logovan on 03/03/2014 11:40, edited 1 time in total.
N.N.

#972 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by N.N. »

Joj ako ih OlimpiC dobije, gotovo je, raspad sistema. Kataklizma ! :D
todd_smith

#973 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by todd_smith »

Mislim da jos jedna validna poenta koju je Dino spomenuo u ono clanku (KOJA NEMA VEZE SA ZELJEZICAROM TAKO DA SE NA PALITE ODMAH)

Kako to da klubovi koji ne mogu da plate kazne ili nesto drugo mogu ucestvovati u takmicenju Premijer Lige?

I zar nije nedavno bilo 2-3 kola za redom kako Travnik ili ko vec, nema da plati i govori se tj zvanicni delegati izjavljuju da se treba isplatiti 1,500 ili 3,000 KM prije pocetka utakmice ili ce se registrovati 3-0 za protivnika, odjednom to nestaje, a nigdje nema da se platilo?

Kako to da Borac svake sedmice treba platiti toliko i toliko, igraci odlaze, klub haman u administariciji, ali sve regularno iz kola u kolo cim utakmica treba da se igra?

I meni nije jasno koji zdrav um moze reci "pa ko vam je kriv", kada se gleda ono "aa imate para za pojacanja, vi mozete platiti sve odmah unaprijed, nema za vas rata kao za ostatak lige", e pa izvinite sto ljudi rade svoj posao i dovedu investitore u klub.

Sta ako sutra Zeljo dovede investitore i u Savezu im kazu eh, svako kolo umjesto 2-3k kazne kao sada oni klepe 20-30k i kazu "e pa sta? imate para da nam platite"

Mislim primjer glup, ali poenta je tu. Cuj bezobrazluka imate para sada, sada moze jedan set pravila za vas, drugi za ostale. Pa i meni bi puk`o k... da sam Dino. Mislim da je ovo vise frustracija, nego sta da se protiv Zelje dobaci kao sto ovdje trollaju neki. Lik radi i radi i napokon krene istom dodje ti iz vlastite avlije da ti se posere. Normalno da ce puci ovako. Kao da vi nista u zivotu niste radili niti se za sta borili, tako pricate majke mi.
Logovan

#974 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Logovan »

ultima_palabra wrote: Jok, eto nije vam vatra... a svi portali vrištali od najava titula, duplih kruna, dominacija :roll:

Kad vam se govorilo da ne igraju fensi trenerke i slikice iz Antalije, onda je bilo da jedemo muda... ali svaka vam čast, prvo ste okrenuli sve i jedan klub u ligi protiv sebe agresivnom propagandom, a sad ćete i organe saveza :-) A sve da Fening i Maket dobiju alibi pred navijačima...
Vrištali portali ali uprava, stručni štab i igrači nisu.
andr0id wrote:Vi kad gubite, krivi su vam svi! I drzava i sudija i savez i policija i kanton i federacija i evropska unija..

Pljuc!

Ama bolan čovječe shvati da izgubljena utakmica nema veze sa ovim. Znači NEMA VEZE. I Dino je rekao da nije nikakvo pravdanje i ne znam koji klinac glumite papagaje pa ponavljate jedno te isto.
Jeste li vi ćoravi pa ne vidite šta se sve dešava u našem fudbalu? Znate li kakvi nacionalisti, četnici i razni lopovi sjede u savezu? Znate li da naš fudbal ne napreduje nego konstantno propada?
goshpar

#975 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by goshpar »

omega369 wrote:nije nama nikakva vatra, kako vi ne kontate??? zasto bi nam bila vatra? Imamo pare, konsolidovan klub, na 3 boda smo od prvog mjesta, jos 10 kola je pred nama, nemamo nikakav pritisak. gdje tu problem???

previse vi umisljate

upravo je vatra upravi fks, velika vatra... tan je dao pocetnu lovu i sad ocekuje rezultat, a to je titula i nista drugo. tek na osnovu toga on ce ulagati dalje ili ce, mozda, nezadovoljan zbog neuspjeha, promijeniti rukovodecu strukturu...

kazu navijaci sarajeva da im titula nije prioritet, da nema pritiska, kad su mogli cekati ovoliko mogu jos godinu-dvije, samo da se, kao, stane na noge. ali svakako da je pritisak ogroman. vidite kako su pukli nakon prvog loseg rezultata...

valjat ce objasniti "amidzi" kako to da pored silnog ulaganja, pojacanja, antalija, press-konferencija... titulu uzme ekipa koja mora otpustati najbolje igrace jer nema para da im da platu...
Post Reply