Sta cu misliti,politicar kao i svaki drugi,a znas kakve osobine krase nase politicare.Bolji je od SDP-ovaca u tome sto se ne stidi reci da je Bosnjak i sto ne radi na nasu stetu...joint union wrote:Koji je clan Predsjednistva BiH ikad imao "dobre procjene i nelimitirane kapacitete"? Iz bilo kojeg naroda. Ko je to bio bolji, pametniji i brzi, te vise uradio za ovu sirotu drzavu (izuzimajuci B.I. koji se hrabro izvinio Dacicu sto nije dosao na inauguraciju Nikolica, ipak je to vanserijski patriotski cin). Sta bi predsjednik uopste trebao (mogao) da radi sa ovakvim ovlastima kakve jesu?Banksy wrote:Nepravedno ste oštri i grubi.
Pošten i čestit čovjek s dobrim namjerama, ali pogrešnim procjenama i limitiranim kapacitetima.
Nije zaslužio da ga ismijavate.
@Bosnjak333
Ne nadjoh bogznasta o Sarajlicu na ovoj temi, no on ove teme nije ni tema, ako me razumijes. No zivo me zanima sta mislis o ovom gorepomenutom potezu Bakira I.? Mada, nije ni on tema teme...
Željko Komšić-član Predsjedništva
-
Bosnjak333
#951 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
-
Akibh
#952 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ko je bio pametniji? Pa svi, ovom pamet definitivno nije jaca stranajoint union wrote:
Koji je clan Predsjednistva BiH ikad imao "dobre procjene i nelimitirane kapacitete"? Iz bilo kojeg naroda. Ko je to bio bolji, pametniji i brzi,
Ko je bio brzi? Isto svi, ovaj je brz jedino kad mijenja misljenje
Ko je bio bolji? Bilo ih je svakakvih
Ustvari, ovog ne mozes ni poredit sa nekim drugim, nema materijala za poredjenje. Covjek se oglasio tri puta tokom 6 godina u predsjednistvu.
Presjedio, potrosio vrijeme, izradio glasace...
-
al_uqaab
#953 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Zeljko Komsic je politicka veeelika nula...covjek bez ikakve vizije i sposobnosti za funkciju koju obavlja. Ne sjecam se da je osim pukog popunjavanja mjesta za vrijeme svojih mandata ikad ista vrijedno pomena inicirao ili uspjesno realizirao. Njegov skorasnji nastup u Teleringu kod onog Mate je pokazao svu njegovu ogranicenost i mizeriju, kako retoricku, tako i politicku. Znamo da je na vlast dosao zbog svog patriotskog srca i naivnosti, kao i bosnjackog kompleksa pretjeranog velicanja patriota nebosnjaka. Sada se pokazalo da je bio samo pozeljna marioneta u Zlatkovim rukama i moja prognoza je da ce mu prvom prilikom zabiti noz u ledja i sutnuti ga, samo jos uvijek kalkulise zbog njegovog velikog uticaja na glasacko tijelo...
- debeljko20
#954 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
na osnovu čega je pošten? na osnovu čega je čestit? cijelo vrijeme poltroniše lagumdžiji, šuruje s marinom ivaniševićem, selverom oručem... bitan mu je samo vlastiti džep k'o i svima drugima, samo je, za razliku od većine koja se i ne trudi da to sakrije, on imao priču za levate.
-
al_uqaab
#955 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ja bih prije rekao da je nesposoban i da posteno ukrade... 
- joint union
#956 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Al' sto su se Ivo Miro, Paravac, Radmanovic, Izetbegovic JR, Silajdjic (nastavi niz) oglasavali i demonstrirali pamet to je cudo jedno. Bogati navedi ijednu konkretnu aktivnost bilo kojeg clana predsjednistva a da je narodu donijela bolje sutra. Sto se promjene misljenja tice, znamo ko je do podne mislio jedno a od podne drugo, taj rekord tesko da ce ko u skorije vrijeme preteciAkibh wrote:Ko je bio pametniji? Pa svi, ovom pamet definitivno nije jaca stranajoint union wrote:
Koji je clan Predsjednistva BiH ikad imao "dobre procjene i nelimitirane kapacitete"? Iz bilo kojeg naroda. Ko je to bio bolji, pametniji i brzi,
Ko je bio brzi? Isto svi, ovaj je brz jedino kad mijenja misljenje
Ko je bio bolji? Bilo ih je svakakvih, vecina su bili bolji od ovog...
Ustvari, ovog ne mozes ni poredit sa nekim drugim, nema materijala za poredjenje. Covjek se oglasio tri puta tokom 6 godina u predsjednistvu.
Presjedio, potrosio vrijeme, izradio glasace...
- joint union
#957 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ne znam samo sto Baketa ne upita za savjet, on zna garantal_uqaab wrote:Ja bih prije rekao da je nesposoban i da posteno ukrade...
- v33
#958 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
ja na ovu temu dodjem, vidim i samo 
-
Akibh
#959 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Fakat, presmijesno je bilo:joint union wrote:Sto se promjene misljenja tice, znamo ko je do podne mislio jedno a od podne drugo, taj rekord tesko da ce ko u skorije vrijeme preteci.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/odbijena ... /120321099#
Komšić je tugaljivim glasom rekao da je kriv što je šutio, što nije više radio i sada je tražio od Lagumdžije da mu da da radi na zakonu o oduzimanju nelegalno stečene imovine na kojem je trebalo više raditi.
"Kriv sam što sam stajao po strani. Kriv sam što sam prešutio mnoge stvari koje sam trebao reći. Došao sam u situaciju da me ljudi pitaju zašto neke stvari nisu urađene, i moja ostavka je bila produkt osjećaja krivice", kazao je Komšić dodajući da je bio pogođen brojnim lošim stvarima u državi, pa do stanja u SDP-u, "od situacija sa Emirom Suljagićem pa do ovoga što se dešava sa Hamdijom Lipovačom".
-
al_uqaab
#960 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Zar je to tvoja argumentacija? Kakve veze Bakir i Nebojsa imaju sa Zeljkovom sposobnoscu ili nesposobnoscu? Da li ga to mozda cini boljim ako Bakir nesto zijani? Nismo djeca, daj da pricamo argumentima i cinjenicama, a ne moj tata je jaci od tvog tate...
- seln
#961 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Da, ovo je ono doba kad budale progovore, a misevi dobiju priliku da budu duhoviti.v33 wrote:ja na ovu temu dodjem, vidim i samo
-
rajvosa1
#962 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Bez obzira na sve (ne)opravdane kritike, i sutra bi moj glas išao Željki, a moguće i SDP-u ako bi on došao ne mjesto predsjednika.
- joint union
#963 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Bio je blizu, ali opet nije uspio da srusi rekordAkibh wrote: Fakat, presmijesno je bilo:
Komšić je tugaljivim glasom rekao da je kriv što je šutio, što nije više radio i sada je tražio od Lagumdžije da mu da da radi na zakonu o oduzimanju nelegalno stečene imovine na kojem je trebalo više raditi.
"Kriv sam što sam stajao po strani. Kriv sam što sam prešutio mnoge stvari koje sam trebao reći. Došao sam u situaciju da me ljudi pitaju zašto neke stvari nisu urađene, i moja ostavka je bila produkt osjećaja krivice", kazao je Komšić dodajući da je bio pogođen brojnim lošim stvarima u državi, pa do stanja u SDP-u, "od situacija sa Emirom Suljagićem pa do ovoga što se dešava sa Hamdijom Lipovačom".
-
Akibh
#964 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ne pratis, Ivo Miro, Paravac, Radmanovic i sl. su radili itekako:joint union wrote:
Al' sto su se Ivo Miro, Paravac, Radmanovic, Izetbegovic JR, Silajdjic (nastavi niz) oglasavali i demonstrirali pamet to je cudo jedno.
Uvijek neki veto, pokusaj blokade, zastita vit nac interesa, lobiranje za SR i HR stvar,...
i onda ocekujes od velikog patriote, zl ljiljana i covjeka da malo pogura probosanski front i on se oglasi jednom godisnje.
Fuj
-
Akibh
#965 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Pa ovo je bilo prije skoro 4 mjeseca, otada zakon nije ni spomenuo. I djeci je jasno da je suplja... A ti ga prozva najbrzim?joint union wrote:Bio je blizu, ali opet nije uspio da srusi rekordAkibh wrote: Fakat, presmijesno je bilo:
"Kriv sam što sam stajao po strani. Kriv sam što sam prešutio mnoge stvari koje sam trebao reći. Došao sam u situaciju da me ljudi pitaju zašto neke stvari nisu urađene, i moja ostavka je bila produkt osjećaja krivice", kazao je Komšić dodajući da je bio pogođen brojnim lošim stvarima u državi, pa do stanja u SDP-u, "od situacija sa Emirom Suljagićem pa do ovoga što se dešava sa Hamdijom Lipovačom".. Evo, covjek ti rekao ovo pod navodnicima. Sta je on, po tvom sudu, trebao tada da uradi pa da to ne bude "presmijesno"? Od mene je, samo zbog ovog boldovanog, zasluzio barem postovanje.
- joint union
#966 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Kako ba nemaju, oni su mu konkurencija na izborima. Valjda biramo manje nesposobnog? Ili po starom, samo podobnog? Kad biras vodoinstalatera da ti popravi puknutu cijev, biras valjda najboljeg kojeg imas u ponudi, ne cekas da se pojavi neki "savrseni majstor", jer dok on dodje poplavi ti parket. Naravno da ga cini boljim, kad vidis kakvi su "ovi", on je zlatan. Kad se pojavi neko bolji, trebali bi izabrati njega zar ne?al_uqaab wrote:Zar je to tvoja argumentacija? Kakve veze Bakir i Nebojsa imaju sa Zeljkovom sposobnoscu ili nesposobnoscu? Da li ga to mozda cini boljim ako Bakir nesto zijani? Nismo djeca, daj da pricamo argumentima i cinjenicama, a ne moj tata je jaci od tvog tate...
P.S. Jel ovakvim argumentima:
al_uqaab wrote:Ja bih prije rekao da je nesposoban i da posteno ukrade...
al_uqaab wrote:Zeljko Komsic je politicka veeelika nula...covjek bez ikakve vizije i sposobnosti za funkciju koju obavlja...
Last edited by joint union on 05/07/2012 11:58, edited 1 time in total.
- joint union
#967 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Sad bi trebao svaki dan da ga spominje i to bi bio dokaz da nesto radi? On ga je bar spomenuo prije 4 mjeseca, ovi dosada nisu ni spomenuli za 15-ak godina. Cak stavise, i nogama i rukama kopaju da se sto manje spominje, sto li? Kad sam ja rekao da je najbrzi? Mislis na 100 m sa preponamaAkibh wrote:
Pa ovo je bilo prije skoro 4 mjeseca, otada zakon nije ni spomenuo. I djeci je jasno da je suplja... A ti ga prozva najbrzim?
-
Doktor29
#968 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Jos ne kontate o kakvom se marginalnom tipu radi, kapaciteta ze mjesne zajednice ako nema protivkanditata. Vi svrsavate na neke populisticke izjave tipa " lupanja po prstima" I sl.joint union wrote:Sad bi trebao svaki dan da ga spominje i to bi bio dokaz da nesto radi? On ga je bar spomenuo prije 4 mjeseca, ovi dosada nisu ni spomenuli za 15-ak godina. Cak stavise, i nogama i rukama kopaju da se sto manje spominje, sto li? Kad sam ja rekao da je najbrzi? Mislis na 100 m sa preponamaAkibh wrote:
Pa ovo je bilo prije skoro 4 mjeseca, otada zakon nije ni spomenuo. I djeci je jasno da je suplja... A ti ga prozva najbrzim?ili?
- seln
#969 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Tako je. Sto nije minder odgojio, tu nema politicara.Doktor29 wrote:Jos ne kontate o kakvom se marginalnom tipu radi, kapaciteta ze mjesne zajednice ako nema protivkanditata. Vi svrsavate na neke populisticke izjave tipa " lupanja po prstima" I sl.joint union wrote:Sad bi trebao svaki dan da ga spominje i to bi bio dokaz da nesto radi? On ga je bar spomenuo prije 4 mjeseca, ovi dosada nisu ni spomenuli za 15-ak godina. Cak stavise, i nogama i rukama kopaju da se sto manje spominje, sto li? Kad sam ja rekao da je najbrzi? Mislis na 100 m sa preponamaAkibh wrote:
Pa ovo je bilo prije skoro 4 mjeseca, otada zakon nije ni spomenuo. I djeci je jasno da je suplja... A ti ga prozva najbrzim?ili?
- joint union
#970 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Dajte alternativu doktore. Na sta Vi, oprostite na izrazu, "svrsavate"? Na nepopulisticke izraze tipa "nisam bio na inauguraciji kod nikolica jer sam u to vrijeme bio u Ljubljani, a da nisam sigurno bi dosao" ili nesto drugo?Doktor29 wrote: Jos ne kontate o kakvom se marginalnom tipu radi, kapaciteta ze mjesne zajednice ako nema protivkanditata. Vi svrsavate na neke populisticke izjave tipa " lupanja po prstima" I sl.
- seln
#971 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Jok, nista rijeci, on samo na slikejoint union wrote:Dajte alternativu doktore. Na sta Vi, oprostite na izrazu, "svrsavate"? Na nepopulisticke izraze tipa "nisam bio na inauguraciji kod nikolica jer sam u to vrijeme bio u Ljubljani, a da nisam sigurno bi dosao" ili nesto drugo?Doktor29 wrote: Jos ne kontate o kakvom se marginalnom tipu radi, kapaciteta ze mjesne zajednice ako nema protivkanditata. Vi svrsavate na neke populisticke izjave tipa " lupanja po prstima" I sl.

-
Bosnjak333
#972 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ovo u Bakira vodka.seln wrote:Jok, nista rijeci, on samo na slikejoint union wrote:Dajte alternativu doktore. Na sta Vi, oprostite na izrazu, "svrsavate"? Na nepopulisticke izraze tipa "nisam bio na inauguraciji kod nikolica jer sam u to vrijeme bio u Ljubljani, a da nisam sigurno bi dosao" ili nesto drugo?Doktor29 wrote: Jos ne kontate o kakvom se marginalnom tipu radi, kapaciteta ze mjesne zajednice ako nema protivkanditata. Vi svrsavate na neke populisticke izjave tipa " lupanja po prstima" I sl.![]()
- joint union
#973 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
seln wrote: Jok, nista rijeci, on samo na slike
I uz ovu sliku dodati rijeci cijenjenog forumasa:
Bosnjak333 wrote: Sta cu misliti,politicar kao i svaki drugi,a znas kakve osobine krase nase politicare.Bolji je od SDP-ovaca u tome sto se ne stidi reci da je Bosnjak i sto ne radi na nasu stetu...
-
Akibh
#974 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Gubis se.joint union wrote:Sad bi trebao svaki dan da ga spominje i to bi bio dokaz da nesto radi? On ga je bar spomenuo prije 4 mjeseca, ovi dosada nisu ni spomenuli za 15-ak godina. Cak stavise, i nogama i rukama kopaju da se sto manje spominje, sto li? Kad sam ja rekao da je najbrzi? Mislis na 100 m sa preponamaAkibh wrote:
I ne zaboravi da je ovaj bio pionir hapanja kad je dobio merdju (pa se kasnije predomislio) sto je ljudima ukrao parking i dopustio ono sranje.joint union wrote: Ko je to bio bolji, pametniji i brzi, te vise uradio za ovu sirotu drzavu
-
Doktor29
#975 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ma gdje Sam to napisao, nista slicno ne mislim, naprotiv. Nego mi nije jasno u cemu je fora oko Komsica I zasto, lokalac I mahalac u svakom smislu te rijeci. Kandidujte ga za humanitarca godine I gotovo, neka se ostavi politike sa svojim predumisljajima, prijetnjama i osjecajima krivicejoint union wrote:Dajte alternativu doktore. Na sta Vi, oprostite na izrazu, "svrsavate"? Na nepopulisticke izraze tipa "nisam bio na inauguraciji kod nikolica jer sam u to vrijeme bio u Ljubljani, a da nisam sigurno bi dosao" ili nesto drugo?Doktor29 wrote: Jos ne kontate o kakvom se marginalnom tipu radi, kapaciteta ze mjesne zajednice ako nema protivkanditata. Vi svrsavate na neke populisticke izjave tipa " lupanja po prstima" I sl.