salis se?Salah ad-Din wrote:Proslo je vec nekoliko mjeseci od raskida, ali jos uvjek pomislim da je ona kada zapisti mobitel, jos uvjek kada legnem mislim o njoj, jos uvjek je sanjam, jos uvjek mi srce zaigra kada je vidim, jos uvjek kada prodjem pored "naseg" mjesta, nesto me presjece, jos uvjek kada cujem nasu pjesmu, pozelim da se rokenm (i svaki drugu pjesmu kada cujem). Eto ukratkojos_uvijek_sanjam wrote:Kakav je vama osjecaj nakon prekida s djevojkom, the morning after..i uopste, na koji nacin vi to prebolijevate?
Brisete li stare poruke iz telefona, trcite li prema mobitelu kad zapisti, u nadi da je ona
?
..iskreno?
Najlakse preboliti tako sto ces naci novu, 100% radi
Nema veze i ako ti se ta nova ne svidja, ali samo da imas nekog pored sebe i da imas o cemu misliti, a ne o bivsoj
Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
samina_swe
#951 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
- hamalalija
#952 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Sto bi Dr. Love rekao (neka neko nadje klip na YT) dobro se napiejs, izseres i ispalces i nakon 6 mjeseci ko nov
Ovako nekako ide
Ovako nekako ide
- Salah ad-Din
#953 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Valjda ti znas da sam ja uvjek ozbiljansamina_swe wrote:
salis se?
- ortodont
#954 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pa imamo i mi srce.

- jos_uvijek_sanjam
#955 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Salah ad-Din wrote:Proslo je vec nekoliko mjeseci od raskida, ali jos uvjek pomislim da je ona kada zapisti mobitel, jos uvjek kada legnem mislim o njoj, jos uvjek je sanjam, jos uvjek mi srce zaigra kada je vidim, jos uvjek kada prodjem pored "naseg" mjesta, nesto me presjece, jos uvjek kada cujem nasu pjesmu, pozelim da se rokenm (i svaki drugu pjesmu kada cujem). Eto ukratkojos_uvijek_sanjam wrote:Kakav je vama osjecaj nakon prekida s djevojkom, the morning after..i uopste, na koji nacin vi to prebolijevate?
Brisete li stare poruke iz telefona, trcite li prema mobitelu kad zapisti, u nadi da je ona
?
..iskreno?
Nema veze i ako ti se ta nova ne svidja, ali samo da imas nekog pored sebe i da imas o cemu misliti, a ne o bivsoj
To sam cula, na tome cak pomalo zavidim muskarcima. Al cini mi se da i takva utjeha kratko traje. Ne mozes opet pobjeci od misli o bivsoj/ bivsem.
- jos_uvijek_sanjam
#956 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
hamalalija wrote:Sto bi Dr. Love rekao (neka neko nadje klip na YT) dobro se napiejs, izseres i ispalces i nakon 6 mjeseci ko nov![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovako nekako ide
Isplacete
- jos_uvijek_sanjam
#957 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
NenjiA wrote:Ne znam.. Meni odmah poslije raskida nije ni jasno kako se osjecam... Nemam neke radikalne poteze tipa brisanja poruka, brojeva, sa fejsbuka itd., ali zna me uhvatiti depresiva, pa spamam timeline kojekakvim pateticnim pjesmamajos_uvijek_sanjam wrote:Kakav je vama osjecaj nakon prekida s djevojkom, the morning after..i uopste, na koji nacin vi to prebolijevate?
?
..iskreno?
Mene tek nakon mjesec dana opale losa osjecanja, uspomene itd.
Ovo govorim za slucaj da sam bio s djevojkom do koje mi je fakat stalo...
A kad poslije nekih, haj' nazovimo ih, "neozbiljnih" veza... Meh... svejedno mi vala, k'o da nista nije ni bilo
PS: Ne pomislim da je ona kad zapisti mobitel, osim ako je ona melodija koju sam postavio kad me ona zove
- Salah ad-Din
#958 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Sutnu one nasjos_uvijek_sanjam wrote:
![]()
jos jedno pitanje..pa zasto prekidate s djevojkama do kojih vam je stalo
?
- Averus
#959 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
jos_uvijek_sanjam wrote:NenjiA wrote:Ne znam.. Meni odmah poslije raskida nije ni jasno kako se osjecam... Nemam neke radikalne poteze tipa brisanja poruka, brojeva, sa fejsbuka itd., ali zna me uhvatiti depresiva, pa spamam timeline kojekakvim pateticnim pjesmamajos_uvijek_sanjam wrote:Kakav je vama osjecaj nakon prekida s djevojkom, the morning after..i uopste, na koji nacin vi to prebolijevate?
?
..iskreno?
Mene tek nakon mjesec dana opale losa osjecanja, uspomene itd.
Ovo govorim za slucaj da sam bio s djevojkom do koje mi je fakat stalo...
A kad poslije nekih, haj' nazovimo ih, "neozbiljnih" veza... Meh... svejedno mi vala, k'o da nista nije ni bilo
PS: Ne pomislim da je ona kad zapisti mobitel, osim ako je ona melodija koju sam postavio kad me ona zove
![]()
?
Ne prekidamo uvijek mi
A i nikad ne znas kakve okolnosti dovedu do toga... Nekada ljudi urade sasvim pogresnu stvar, ne znajuci uopste koliko su fulili...
- jos_uvijek_sanjam
#960 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
NenjiA wrote:
Ne prekidamo uvijek mi
A i nikad ne znas kakve okolnosti dovedu do toga... Nekada ljudi urade sasvim pogresnu stvar, ne znajuci uopste koliko su fulili...
Ziva istina
Ja samo ne razumijem zasto nam je tesko ostati u korektnim odnosima i pokusati graditi prijateljstvo. Bez obzira sto mozda kod jednog uvijek ima nekih emocija, ali mislim da bi ljudi generalno puno lakse prebrodili gubitke momka/ djevojke da ne presjeces kontakt, nego pokusas biti zreo, racionalan i graditi drugu, trajniju vrstu odnosa. Ja zudim da popijem kafu sa bivsim momkom, fali mi do neba..da se ispricamo i ismijemo, al ne bih se javila nema tih para
- VenomousV
#961 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
NenjiA wrote:
Ne prekidamo uvijek mi
..i onda se pomirimo
- Ricken
#962 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
jos_uvijek_sanjam wrote:NenjiA wrote:
Ne prekidamo uvijek mi
Ziva istina..
Ja samo ne razumijem zasto nam je tesko ostati u korektnim odnosima i pokusati graditi prijateljstvo. Bez obzira sto mozda kod jednog uvijek ima nekih emocija, ali mislim da bi ljudi generalno puno lakse prebrodili gubitke momka/ djevojke da ne presjeces kontakt, nego pokusas biti zreo, racionalan i graditi drugu, trajniju vrstu odnosa. Ja zudim da popijem kafu sa bivsim momkom, fali mi do neba..da se ispricamo i ismijemo, al ne bih se javila nema tih para.
Što se ne bi javila, ako ništa zarad svega gore napisanog?
Generalno iz grešaka treba učit, ali prilično je bespotrebno osvrtati se nazad. Neke uspomene je bolje čuvati nego oživljavati, jer mogu promjeniti boju i ukus.
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#963 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Salah ad-Din wrote:Sutnu one nasjos_uvijek_sanjam wrote:
![]()
?
nije baš uvijek tako
- p206
#964 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
jer ufate fursata, što naš narod kaže... posebno one koje do tada nisu osjetile da je nekome stalo do njihjos_uvijek_sanjam wrote: jos jedno pitanje..pa zasto prekidate s djevojkama do kojih vam je stalo?
neke žene su i slijepe da to vide, ili im treba predugo da to shvate...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#965 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
zamrzi je, bit ce ti lakseSalah ad-Din wrote:Proslo je vec nekoliko mjeseci od raskida, ali jos uvjek pomislim da je ona kada zapisti mobitel, jos uvjek kada legnem mislim o njoj, jos uvjek je sanjam, jos uvjek mi srce zaigra kada je vidim, jos uvjek kada prodjem pored "naseg" mjesta, nesto me presjece, jos uvjek kada cujem nasu pjesmu, pozelim da se rokenm (i svaki drugu pjesmu kada cujem). Eto ukratkojos_uvijek_sanjam wrote:Kakav je vama osjecaj nakon prekida s djevojkom, the morning after..i uopste, na koji nacin vi to prebolijevate?
?
..iskreno?
- jos_uvijek_sanjam
#966 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Slazem se s ovim, a sad salu na stranu..ne bih se javila, jer nisam bas nacisto kakva bi me reakcija mogla docekati. Mislim da sam kukavica i da radije ne bih rizikovala. Ma jesam, kukavica samNenjiA wrote:
Što se ne bi javila, ako ništa zarad svega gore napisanog?
Generalno iz grešaka treba učit, ali prilično je bespotrebno osvrtati se nazad. Neke uspomene je bolje čuvati nego oživljavati, jer mogu promjeniti boju i ukus.
- Salah ad-Din
#967 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Brate vidio sam joj sliku sa salom Zelje, mislio sam da ce mi biti ogavna od tada, ali nistaleet wrote:
zamrzi je, bit ce ti lakse
Onda te nije ni zasluzio, niti mu je stalo do tebeanoush wrote:
nije baš uvijek tako
Nije tako lahko sutnuti djevojku do koje ti je stvarno stalo, bar ja ne bi mogao, i zbog nje, ali i zbog sebe
Jedino ako je nesto bas opasno zeznula, a i tada bi se razmisljao.
Uostalom slika je objasnila

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#968 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
slab si psihicki 
-
Mr. Brightside
#969 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
i tu sliku neka ičkica pravila 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#970 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ona najgore vrste, muskaMr. Brightside wrote:i tu sliku neka ičkica pravila
- Salah ad-Din
#971 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
To ja ičkica?Mr. Brightside wrote:i tu sliku neka ičkica pravila
Mozda sam papucar, ali ičkica nisam
Ma brate sad ce poceti Sarajevo da igra, pa tuga, patnja za djevojkom odlazi, onda pocinje patnja za Comorom, Adilovicem, Obucom
- plain vanilla
#972 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
dzabe se smijes, to je ziva istinaSalah ad-Din wrote:To ja ičkica?Mr. Brightside wrote:i tu sliku neka ičkica pravila![]()
Mozda sam papucar, ali ičkica nisam
Ma brate sad ce poceti Sarajevo da igra, pa tuga, patnja za djevojkom odlazi, onda pocinje patnja za Comorom, Adilovicem, Obucom
da bi zena skontala koliko muskarac moze voljeti, treba otici na pdf sport
mensecini da i pokoja uskrena suza padne
- Salah ad-Din
#973 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Doci na stadion, pa da vidis sta je ljubav.plain vanilla wrote:
dzabe se smijes, to je ziva istina
Kad vidis muskarcinu od 2 metra, nabildan, oborio glavu, raskoracio se, stoji na sjeveru, sal u ruci, ma samo sto nije zaplakao, shvatis da su nama zene najmanji problem
- plain vanilla
#974 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
pa vidis da sam shvatilaSalah ad-Din wrote:Doci na stadion, pa da vidis sta je ljubav.plain vanilla wrote:
Kad vidis muskarcinu od 2 metra, nabildan, oborio glavu, raskoracio se, stoji na sjeveru, sal u ruci, ma samo sto nije zaplakao, shvatis da su nama zene najmanji problem
-
samina_swe
#975 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Salah ad-Din wrote:Doci na stadion, pa da vidis sta je ljubav.plain vanilla wrote:
a mi sve mislimo lafo i ratove vodite zbog nas...bas smo nebitne