Zlatan Ibrahimović
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#951 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
3-4 stranice su ispisane otkad sam napisao da sa tom pricom tema ode predaleko. Pustite se price o bolesnom djetetu, nije to za ove teme.

-
5 0 5
#952 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
zlatan, svedski fudbaler godine, osmi put zaredom.

- Charuga
- Globalni moderator
#954 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Tema ide pod kljuc, dok ne vidim sa administracijom sta cemo. Sto se mene tice, ne ide nikako da se na ovoj temi pise o problemima malog Hajrudina, o nekoj Tehvidi (ako se tako zove) i slicnim problemima koji nemaju veze sa fudbalom.
- limeni
#956 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
gnjida jedna prvo sam izabere svedsku pa nagovara naivnu omladinu bh porijekla da slijede njegov put.fuj nikada neces dobiti ballon d´or jer su ulicar u dusi!
- Romanista 101%
#957 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
cuj on nagovara HAHAHAHA
neprijatelj BiH br.1 
-
5 0 5
#958 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
nagovarao je hasan po njemackoj da igraju za bosnu, pa sta ima sad od toga? pljuje ga svaka susa.limeni wrote:gnjida jedna prvo sam izabere svedsku pa nagovara naivnu omladinu bh porijekla da slijede njegov put.fuj nikada neces dobiti ballon d´or jer su ulicar u dusi!
- limeni
#959 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
meni je hasan legendaran i uvijek ce biti, sto neki zlobnici misle nije relevantno. uostalom nije vazno da li te neko pljuje nego da li cinis ispravnu stvar.505sCrtom wrote:nagovarao je hasan po njemackoj da igraju za bosnu, pa sta ima sad od toga? pljuje ga svaka susa.limeni wrote:gnjida jedna prvo sam izabere svedsku pa nagovara naivnu omladinu bh porijekla da slijede njegov put.fuj nikada neces dobiti ballon d´or jer su ulicar u dusi!
-
5 0 5
#960 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
ispravnu stvar po cijem kriteriju?limeni wrote: meni je hasan legendaran i uvijek ce biti, sto neki zlobnici misle nije relevantno. uostalom nije vazno da li te neko pljuje nego da li cinis ispravnu stvar.
- bingov buraz
#961 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
nosati zohar jos ima svoju temu 
- Šveđanin
#962 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
I treba da ima..bingov buraz wrote:nosati zohar jos ima svoju temu
Da vidimo ko ima šta protiv.
- bingov buraz
#963 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
slican se slicnom radujeŠveđanin wrote:I treba da ima..bingov buraz wrote:nosati zohar jos ima svoju temu
- szlava
#964 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Zasto ste toliko negativni prema ovom covjeku ne mogu nikako da shvatim 
- mO k3
#965 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Ibrakadabra 
- SaNsEo
#966 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
ja mislim da bi moderatori trebali da ili daju upozorenja ili banuju osobe koji na ovoj temi dolaze samo radi njima znane mrznje prema covjeku koji je zadnji 10 god jedan od najbolji igraca danasnjice...
stvarno ne vidim odakle i zasto tolika mrznja i izrugivanje... ova tema je bila zatvorena dugo vremena radi takvi iako je Ibra u periodu dok je tema bila zatvorena imao vrlo interesantni fudbalski poteza ,poduhvata o kojima bi mozda pojedinci zeljeli da razmjene misljenja na ovom forumu...
stvarno ne vidim odakle i zasto tolika mrznja i izrugivanje... ova tema je bila zatvorena dugo vremena radi takvi iako je Ibra u periodu dok je tema bila zatvorena imao vrlo interesantni fudbalski poteza ,poduhvata o kojima bi mozda pojedinci zeljeli da razmjene misljenja na ovom forumu...
-
5 0 5
#967 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
tema nije zakljucana vec odavno.SaNsEo wrote:ja mislim da bi moderatori trebali da ili daju upozorenja ili banuju osobe koji na ovoj temi dolaze samo radi njima znane mrznje prema covjeku koji je zadnji 10 god jedan od najbolji igraca danasnjice...
- Šveđanin
#968 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Ma jok.bingov buraz wrote:slican se slicnom radujeŠveđanin wrote:I treba da ima..bingov buraz wrote:nosati zohar jos ima svoju temu
Čovjek se ostvario u fudbalu i više puta dokazao da je svjetska klasa.. top 5 što bi se reklo. Ja mislim da takav zaslužuje svoju temu, kao što je zaslužuje i Ronaldo i sl. A ako neko njega posmatra kroz prizmu "izdao nas je, baš je prava kita od čovjeka" onda ništa ne vrijedi moje objašnjavanje.
Zlatan da nije uspio u fudbalu, čime je bio okružen, danas bi se vjerovatno nalazio u jednom dijelu Malmöa koje se zove Kirseberg, a ti izguglaj šta se tu nalazi.
- limeni
#969 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
zato sto je covjek bosanskih korijena koji je odbacio svu vezu sa bih..neka je svedjanin nema problema nek igra za koga hoce ali kojeg ga vraga onda obozavate? ako on ima veze s bih kao messi ili ribery onda oni zasluzuju istu medijsku paznju na ovom forumu kao zlatan.505sCrtom wrote:ispravnu stvar po cijem kriteriju?limeni wrote: meni je hasan legendaran i uvijek ce biti, sto neki zlobnici misle nije relevantno. uostalom nije vazno da li te neko pljuje nego da li cinis ispravnu stvar.
- bingov buraz
#970 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
onda preimenujte temu u "klub obozavalaca cudnovatog kljunasa" pa opletite do mile volje,dotad dopustite i drugo misljenje npr. da je doticni obicna supcina predstavlja slobodnu izrazavanja na ovom demokratskom forumu 
- Šveđanin
#971 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Limeni, sve i da je tako, to je njegov stav. Tu ti ništa ne možeš, osjeća se kao Šveđanin i igraće za tu reprezentaciju. Tu je rođen, ta zemlja mu je dala perspektivu.
Na terenu on je bog otac.
Karakterno.. to ti kažeš, ima nas raznih.bingov buraz wrote:onda preimenujte temu u "klub obozavalaca cudnovatog kljunasa" pa opletite do mile volje,dotad dopustite i drugo misljenje npr. da je doticni obicna supcina predstavlja slobodnu izrazavanja na ovom demokratskom forumu
Na terenu on je bog otac.
- bingov buraz
#972 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
@svedjanine
ja ne mogu nekoga postovati igracki ako ga ne postujem ljudski,jebaji ga sta cu kad sam Bosnjo a ne Svedo
ne znam za taj Kirsberg ali znam za Rosengord i vjerovao ili ne bio sam tamo tako da nemam potrebe da guglam
uostalom ne zamjeram ja tebi vec nekom Omeru iz Hrasnice koji svrsava na njegove golove jer je nas
ja ne mogu nekoga postovati igracki ako ga ne postujem ljudski,jebaji ga sta cu kad sam Bosnjo a ne Svedo
ne znam za taj Kirsberg ali znam za Rosengord i vjerovao ili ne bio sam tamo tako da nemam potrebe da guglam
uostalom ne zamjeram ja tebi vec nekom Omeru iz Hrasnice koji svrsava na njegove golove jer je nas
- Šveđanin
#973 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Ipak mislim da sam malo duže boravio tamo od tebe.bingov buraz wrote:ne znam za taj Kirsberg ali znam za Rosengord i vjerovao ili ne bio sam tamo tako da nemam potrebe da guglam
To je druga stvar. Narod se identifikuje sa njim, iako on nema veze sa Bosnom.uostalom ne zamjeram ja tebi vec nekom Omeru iz Hrasnice koji svrsava na njegove golove jer je nas
Isto tako se i neki Hamed iz Sirije što živi Rosengårdu identifikuje sa Ibrom, zato što je odatle zato što je uspio, zato što je imigrant koji je postao švedski simbol i sl.
-
5 0 5
#974 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
koliko ja znam (a znam), zlatan je za ljubav svome ocu htio igrati za bosnu. ali su mu PRAVI bosanci trazili pare, i tako pokazali kakav su narod. zlatan je sa svojih 17 godina wengeru rekao alahimanet, jer mu je ovaj navodno trazio da pimpla loptu na terenu, a da ne odjebe ratnog ministra mup-a pusinu i ostali sljam i bagru lopovsku koji su gusili bh fudbal dvije decenije. i sad ti to koristis kao arguemnt protiv zlatana. jeftino ti je to. probaj sa necim drugim.limeni wrote: zato sto je covjek bosanskih korijena koji je odbacio svu vezu sa bih..neka je svedjanin nema problema nek igra za koga hoce ali kojeg ga vraga onda obozavate? ako on ima veze s bih kao messi ili ribery onda oni zasluzuju istu medijsku paznju na ovom forumu kao zlatan.
meni je kao igrac drag, kao sto je i messi. ako ti nije jasno zasto, pogledaj malo zlatanov fudbal. ako ti jos uvijek nije jasno, onda tvoji razlozi nemaju veze sa zlatanom kao igracem, bojim se.
- bingov buraz
#975 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
vjerujem da bi biou zatvoru,i sad iz cista mira na treningu saigraca opali mae gerijemŠveđanin wrote:Ipak mislim da sam malo duže boravio tamo od tebe.bingov buraz wrote:ne znam za taj Kirsberg ali znam za Rosengord i vjerovao ili ne bio sam tamo tako da nemam potrebe da guglamI jel ti se sviđa, kakve su impresije?
A Kirseberg tvorza.
![]()
a sto se tice Rosengorda,geto ko geto vidis jedno vidjeo si sve