Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
joj gledao sam sinoć reaping
ali na novom TVu super duper
kontam nešto se sjebalo zvuk kasni slika trza ruski se ubacuje
kad skontam da je to onaj famozni R5 jel se tako zove kad na super sliku sa ruskim jezikom naknadno ubace engleski
sjema bi film
ali onako predvidljiv
ali nije loš
berenice wrote:Pregledala The Last House on the Left. Nije horor, jbga, ali je snimljen po istinitom događaju, pa ga to čini interesantnim. I da, pravda bude zadovoljena.
Probaću nešto od ovih koje voli Manijak.
Preporučujem We Need to Talk About Kevin.
Ako volis ove sa zadovoljenom pravdom na kraju pogledaj I spit on your grave original pa onda rimejk i njegov nastavak
Eh ja sad bas htjedoh postaviti link za ovaj The Babadook! Pa gdje se vise ima pogledati taj film, bukvalno ni CAMrip torrenta, jebo te k'o da ga je Breza production radila, ne mogu da vjerujem Allaha mi!
Zovem se Zelena wrote:Tražim na IMDB-u neki dobar horor i prosto sam razočarana ocjenama... Toliko, da mi se u biti ništa i ne gleda. Zašto horori, generalno, imaju tako loše ocjene? Recimo, Catacombs je dobio 4,5 a meni film nije uopšte toliko loš
Usput, preporučite neki dobar! Al' baš ono DOBAR! Da se isprepadam, da ne smijem ustati poslije i otići do WC-a. Nemojte trilere, mogu krvavi ali da opet nije radnja totalno bezveze, ono tinejdžeri krenuli negdje u provod pa ih neko zaganjao motornom pilom, ili tipa Projekat vještice iz Blera (to mi je veće razočarenje)... U obzir dolaze i sve paranormalne pojave, egzorcizmi, elijeni
BHF_Manijak wrote:Eh ja sad bas htjedoh postaviti link za ovaj The Babadook! Pa gdje se vise ima pogledati taj film, bukvalno ni CAMrip torrenta, jebo te k'o da ga je Breza production radila, ne mogu da vjerujem Allaha mi!
Kad bi se trebao pojaviti snimak???
Ni ja ne mogu niđe da ga nađem Još ako me razočara,