Raskidi dugih veza...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
giovanni galli
#951 Re: Raskidi dugih veza...
ljubav veza, jednostavno, doslo kraju, izlizalo se. finito..
- stachu
#952 Re: Raskidi dugih veza...
Po ovome, rekao bih da si se pomirio sa situacijom, i da je lagano dosao vakat da ides dalje...giovanni galli wrote:ljubav veza, jednostavno, doslo kraju, izlizalo se. finito..
-
giovanni galli
#953 Re: Raskidi dugih veza...
pa mogu ja realno sagledavat u svakoj situaciji, ali to ne umanjuje bol. ici dalje mi je svakako, sta mogu..
- stachu
#954 Re: Raskidi dugih veza...
NAravno da ne umanjuje bol, svo smo mi manje-vise prosli kroz isto... Ali ce ta bol sa vremenom da prodje... 
-
giovanni galli
#955 Re: Raskidi dugih veza...
jedva cekam to, i drugo da mi se konacno neka svidi, jer me u p.m. nijedna sada ne privlaciii..
-
sour cherry
#956 Re: Raskidi dugih veza...
Nemaš ti većih problema u životu,hvala Bogu.Ako je to najveći,dobro je.
- stachu
#957 Re: Raskidi dugih veza...
Hoce ne sekiraj se...giovanni galli wrote:jedva cekam to, i drugo da mi se konacno neka svidi, jer me u p.m. nijedna sada ne privlaciii..
- žuta lala
#958 Re: Raskidi dugih veza...
pa polahko, ima vremena... ne može sve odjednomgiovanni galli wrote:jedva cekam to, i drugo da mi se konacno neka svidi, jer me u p.m. nijedna sada ne privlaciii..
Al' duge veze su baš strašne... jer uglavnom na kraju dođe do raskida, i onda osoba ne može dalje da funkcioniše jer je dopustila da joj sreća zavisi od nekog drugog. Pamet u glavu, forumaši, znajte da je sve moguće i da se sve preko noći može promijeniti.
- burek_in_space
#959 Re: Raskidi dugih veza...
Reche vam vasha lala, i ode na onu svoju temu.zuta_lala wrote:
pa polahko, ima vremena... ne može sve odjednom![]()
Al' duge veze su baš strašne... jer uglavnom na kraju dođe do raskida, i onda osoba ne može dalje da funkcioniše jer je dopustila da joj sreća zavisi od nekog drugog. Pamet u glavu, forumaši, znajte da je sve moguće i da se sve preko noći može promijeniti.
- žuta lala
#960 Re: Raskidi dugih veza...
ko je slušao lalu, nikad problema oko veza nije imao 
- insomnia78
#961 Re: Raskidi dugih veza...
Ja bamullersmichael wrote:jest, trebao je ozeniti pa da mu uzme pola kuce kad ga ostavi radi drugog....
s' moje sokocalo
-
giovanni galli
#962 Re: Raskidi dugih veza...
gluho biloinsomnia78 wrote:Ja bamullersmichael wrote:jest, trebao je ozeniti pa da mu uzme pola kuce kad ga ostavi radi drugog....
s' moje sokocalo
- loose end
#963 Re: Raskidi dugih veza...
burek_in_space wrote:E sad si najeb'o.
odjednom mi te vise nije zao.giovanni galli wrote:ovakav sam sa ovom bio prve dvije godine, ludila za mnom, izadjemo u grad nas dvoje, ja velim eto me za par minuta, ostavim je u kafani odem u drugu nema me dva sata, ili se dogovorimo u 8 i 30 u grad ja spavam, ona zove pa gdje si cekam te, a ja sta me cekas evo vidis da spavam, eh kako me tada volila, ali sa godinama kako se uozbiljih postadoh normalan u vezi, sve i krenu niz brdo. tuzno ali istinito
-
sour cherry
#965 Re: Raskidi dugih veza...
Vidimo mi da je tebi dobro već kad se toga sjetiš
Haj'briši sad 
- WildRedRose
#966 Re: Raskidi dugih veza...
giovanni galli wrote:ovakav sam sa ovom bio prve dvije godine, ludila za mnom, izadjemo u grad nas dvoje, ja velim eto me za par minuta, ostavim je u kafani odem u drugu nema me dva sata, ili se dogovorimo u 8 i 30 u grad ja spavam, ona zove pa gdje si cekam te, a ja sta me cekas evo vidis da spavam, eh kako me tada volila, ali sa godinama kako se uozbiljih postadoh normalan u vezi, sve i krenu niz brdo. tuzno ali istinito
-
dudlov
#967 Re: Raskidi dugih veza...
Ma kad ženi ili muškarcu dojadi u vezi, nema te kuće zbog koje će ostati. Nego, manje hodanja po videotekama i zatvaranja po stanovima a više društvenog života.mullersmichael wrote:jest, trebao je ozeniti pa da mu uzme pola kuce kad ga ostavi radi drugog....
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
-
dudlov
#968 Re: Raskidi dugih veza...
Dvd,čips,kola,čokolada i hajmo se zatvorit, kao ono...dovoljni smo sami sebi. A kad pukne, kuku meni šta bi. Ali tako je to, valjda treba dobru tarabu dobit da iz dupeta u glavu dođe. E kad se život svede na tumaranje bez cilja, onda dolazi do ovakvih stvari. Zato u startu veze vidjet cilj a ne na kraju.zuta_lala wrote:pa polahko, ima vremena... ne može sve odjednomgiovanni galli wrote:jedva cekam to, i drugo da mi se konacno neka svidi, jer me u p.m. nijedna sada ne privlaciii..![]()
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
- žuta lala
#969 Re: Raskidi dugih veza...
Ne treba nikome u potpunosti vjerovati... ljudi svašta sebi dopuštaju! 
- Mišo_Kovač
#970 Re: Raskidi dugih veza...
Pa da, to't je togiovanni galli wrote: ovakav sam sa ovom bio prve dvije godine, ludila za mnom, izadjemo u grad nas dvoje, ja velim eto me za par minuta, ostavim je u kafani odem u drugu nema me dva sata, ili se dogovorimo u 8 i 30 u grad ja spavam, ona zove pa gdje si cekam te, a ja sta me cekas evo vidis da spavam, eh kako me tada volila, ali sa godinama kako se uozbiljih postadoh normalan u vezi, sve i krenu niz brdo. tuzno ali istinito
Naravoučenje je da od finjaka nema fajde
-
krater
#971 Re: Raskidi dugih veza...
jes' lalozuta_lala wrote:Ne treba nikome u potpunosti vjerovati... ljudi svašta sebi dopuštaju!
- MedenoSrce
#972 Re: Raskidi dugih veza...
WildRedRose wrote:giovanni galli wrote:ovakav sam sa ovom bio prve dvije godine, ludila za mnom, izadjemo u grad nas dvoje, ja velim eto me za par minuta, ostavim je u kafani odem u drugu nema me dva sata, ili se dogovorimo u 8 i 30 u grad ja spavam, ona zove pa gdje si cekam te, a ja sta me cekas evo vidis da spavam, eh kako me tada volila, ali sa godinama kako se uozbiljih postadoh normalan u vezi, sve i krenu niz brdo. tuzno ali istinito![]()
Sad mi ko i drago sto ga je nogirala ... ostavila ga zena da se naspava
- AlienBiH
#973 Re: Raskidi dugih veza...
MedenoSrce wrote:WildRedRose wrote:giovanni galli wrote:ovakav sam sa ovom bio prve dvije godine, ludila za mnom, izadjemo u grad nas dvoje, ja velim eto me za par minuta, ostavim je u kafani odem u drugu nema me dva sata, ili se dogovorimo u 8 i 30 u grad ja spavam, ona zove pa gdje si cekam te, a ja sta me cekas evo vidis da spavam, eh kako me tada volila, ali sa godinama kako se uozbiljih postadoh normalan u vezi, sve i krenu niz brdo. tuzno ali istinito![]()
Sad mi ko i drago sto ga je nogirala ... ostavila ga zena da se naspava
ne znam sta se cudite ovom pristupu... zabranjeno voce je uvijek najsladje... dokle god je on glumio hladnog, ona je trcala za njim, i bio joj je zivotni podsvijesni cilj da ga spusti... nesto kao licni score koji mora oborit. Eh, kad ga je konacno spustila na zemlju, vise joj nije bio interesantan. Misija ispunjena.
Kvaka je u tome sto za tako "djubre" kao sto je on bio, treba imati zivce ko u konja, i izgurati "until end of time" Nazalost, covjeku dosadi da se bori sa tim mini "mind" igrama, pa zeli da se smiri, i iskreno kaze ono sto osjeca. I tu je sebi rupu iskopao. Tad je njoj dosadio, jer je cilj nedostiznog, i "zabranjenog voca (evine jabuke)" konacno dostigla, te je i sama sad zbunjena. Vjerovatno trazi novi cilj za koji bi se borila.
Nazalost, svi mi ovako funkcionisemo. Ne bitno da li je musko, ili zensko u pitanju. Apsolutno svi.
Pobjednik, ili onaj koji pobjedjuje u ovoj igri je onaj sa najvise zivaca da to sve izgura do vjecnosti, i nikad ne prestane s tim, ako doticnu stvarno voli.
Surava stvarnost!!!
-
sour cherry
#974 Re: Raskidi dugih veza...
Nazalost, svi mi ovako funkcionisemo. Ne bitno da li je musko, ili zensko u pitanju. Apsolutno svi.
-
giovanni galli
#975 Re: Raskidi dugih veza...
ako si se u njegovom postu nasao vec su ti sruseni, sve sto kaze je tako.sour cherry wrote:Nazalost, svi mi ovako funkcionisemo. Ne bitno da li je musko, ili zensko u pitanju. Apsolutno svi.![]()
Alien,rušiš mi snove