FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Veliki brat

#951 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Veliki brat »

Saka wrote:Procita li ti gore da ne snima Face TV i ne rezira, oni samo prenose.

Aaaaaaa...znači, ja samo čitam vijesti, ne dijelim ja plate hahahahah
Odlično, odlično :lol:
mediac

#952 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mediac »

StupskaBitanga wrote:http://www.tv1.ba/tv-program/6211-jasna ... a-tv1.html
Vidi vidi počela bježanija sa FaceTV
piše da je radila kao urednica i voditeljica dnevnika. to nije tačno. radila je kao voditeljica i čitačica dnevnika i vremenske prognoze.

jedini "novinarski" angazman bio joj je anketa za vremensku prognozu. (izuzetna glupost u reziji Senada H)

tuzno je da danas svako o svakome ali i sebi moze napisati i objaviti sta hoce. a onda to postaje izvor kojeg drugi linkaju. ne zna se vise ni ko je gdje i sta radio, ciji je u cijoj.

o novinarima i novinarkama ne svjedoce njihovi radovi nego PR stupidarije poput ove na koju nas je uputio "kolega"

sve u svemu, nit ce FACE biti gora tv bez Jasne (jer gora ne moze) niti ce se TV 1 sa njom usreciti.
karanana

#953 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

iskreno, jasna kao jasna i nije neka voditeljica. na stranu sto mi se fizicki svidja. a to jeli pocela bjezanija ili nije, pa naravno da je pocela bjezanija kad ju je senad primio i dao joj sansu uz ne veliku platu, i bilo je za ocekivati da se pocnu pomjerati na druge televizije i to ja ne bih nazvao bjezanijom nego rasadnikom talenta, mada kao sto rekoh, jasna mi i nije bila bog zna sta kada je cisto novinarsko/reporterski posao u pitanju.
lijan

#954 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lijan »

StupskaBitanga

#955 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

mediac wrote:
StupskaBitanga wrote:http://www.tv1.ba/tv-program/6211-jasna ... a-tv1.html
Vidi vidi počela bježanija sa FaceTV
piše da je radila kao urednica i voditeljica dnevnika. to nije tačno. radila je kao voditeljica i čitačica dnevnika i vremenske prognoze.

jedini "novinarski" angazman bio joj je anketa za vremensku prognozu. (izuzetna glupost u reziji Senada H)

tuzno je da danas svako o svakome ali i sebi moze napisati i objaviti sta hoce. a onda to postaje izvor kojeg drugi linkaju. ne zna se vise ni ko je gdje i sta radio, ciji je u cijoj.

o novinarima i novinarkama ne svjedoce njihovi radovi nego PR stupidarije poput ove na koju nas je uputio "kolega"

sve u svemu, nit ce FACE biti gora tv bez Jasne (jer gora ne moze) niti ce se TV 1 sa njom usreciti.
Jasna je tamo radila za džabe kao i svi tamo što rade jer samo uži krug ljudi oko Senada dobija platu ili akontaciju kako god.
Ne znam stvarno što vas je prenošenje linka sa site TV1 iznerviralo jer je opšte poznato da tamo hvalospjevi frcaju i kad treba i ne treba. Kolegice/ga sa, bez navodnika nažalost idealno bi bilo da o novinarima govore njihovi radovi, reportaže, emisije i to možete očekivati samo od novinara Al-J a ovi koji čitaju ono što im neko drugi servira drugi put
So What!

#956 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by So What! »

Postoji li kakva informacija o prijenosu utakmica Sarajevo - Zeta i Zeta - Sarajevo?
afannedim

#957 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by afannedim »

U četvrtak prenose a za revanš ne znam da li je objavljeno.
So What!

#958 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by So What! »

afannedim wrote:U četvrtak prenose a za revanš ne znam da li je objavljeno.
Izvor?
poznanik

#959 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by poznanik »

Ovdje nije: - http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2 ... al=face-tv
afannedim

#960 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by afannedim »

So What! wrote:
Izvor?
Sa FACE TV najavljeno još u petak kad su bili gosti Suljić i Sesar, Senad najavio uz Marjanov komentar.
abakus

#961 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by abakus »

ja imam informacije da facetv ima obe utakmice i da ce pratitin sarajevo do kraja ,to ce im placati generalni sponzor
Telemach. :-D :-D
abakus

#962 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by abakus »

senad pusta i prvu svoju seriju Jusuf ,ali mi neko kaze da ista serija ide na Kantonalnoj ..
abakus

#963 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by abakus »

karanana wrote:iskreno, jasna kao jasna i nije neka voditeljica. na stranu sto mi se fizicki svidja. a to jeli pocela bjezanija ili nije, pa naravno da je pocela bjezanija kad ju je senad primio i dao joj sansu uz ne veliku platu, i bilo je za ocekivati da se pocnu pomjerati na druge televizije i to ja ne bih nazvao bjezanijom nego rasadnikom talenta, mada kao sto rekoh, jasna mi i nije bila bog zna sta kada je cisto novinarsko/reporterski posao u pitanju.
normalno je da ljudi traze bolje angazmane ,sta je tu cudno , kad je tv1 krenula pokupili su 35 kakvih takvih faca ,pa im je AJ odnjela nekoliko dobrih faca koji su se tek bili uhodali ,sta ce .plata je plata ,face je odveo sa tv1 6 ljudi sa sobom i to je normalno ,konkurencija ,trziste ,borba za kvalitet a nama gledaocima to sve odgovara jer nam mogu pruziti domaci kvalitet-meni je sad i ftv odlicna ,pink je ostao dno ,hajat folk jedino ,tv1 vec prilicno etablirana i mislim da je u vrhu domacih tv ,face mlada i perspektivnsa televizija i senad je dokazani majstor novinar ,znao je u sta ulazi i sad se mora dokazati i kao menadzer ,ja ne sumnjam u njegov uspjeh :dance:
pravaistina

#964 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pravaistina »

abakus wrote:
karanana wrote:iskreno, jasna kao jasna i nije neka voditeljica. na stranu sto mi se fizicki svidja. a to jeli pocela bjezanija ili nije, pa naravno da je pocela bjezanija kad ju je senad primio i dao joj sansu uz ne veliku platu, i bilo je za ocekivati da se pocnu pomjerati na druge televizije i to ja ne bih nazvao bjezanijom nego rasadnikom talenta, mada kao sto rekoh, jasna mi i nije bila bog zna sta kada je cisto novinarsko/reporterski posao u pitanju.
normalno je da ljudi traze bolje angazmane ,sta je tu cudno , kad je tv1 krenula pokupili su 35 kakvih takvih faca ,pa im je AJ odnjela nekoliko dobrih faca koji su se tek bili uhodali ,sta ce .plata je plata ,face je odveo sa tv1 6 ljudi sa sobom i to je normalno ,konkurencija ,trziste ,borba za kvalitet a nama gledaocima to sve odgovara jer nam mogu pruziti domaci kvalitet-meni je sad i ftv odlicna ,pink je ostao dno ,hajat folk jedino ,tv1 vec prilicno etablirana i mislim da je u vrhu domacih tv ,face mlada i perspektivnsa televizija i senad je dokazani majstor novinar ,znao je u sta ulazi i sad se mora dokazati i kao menadzer ,ja ne sumnjam u njegov uspjeh :dance:
:thumbup:
pravaistina

#965 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pravaistina »

abakus wrote:ja imam informacije da facetv ima obe utakmice i da ce pratitin sarajevo do kraja ,to ce im placati generalni sponzor
Telemach. :-D :-D
ovo je garant tacno , senad ce nam omoguciti da pratimo sarajevo do kraja i ja u to vjerujem :thumbup: :thumbup: :bih:
evo mene

#966 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by evo mene »

Nažalost, Marjan je sve lošiji, a jedan od krivaca je upravo i Hadžifejzović koji ga je doveo, pa ostavio na milost i nemilost. Sada ga je ponovo doveo, ali nije to taj Marjan, ni ljudski, ni profesionalno. Veliki promašaoj FACE TV.
lijan

#967 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lijan »

grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#968 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by grunt »

evo mene wrote:Nažalost, Marjan je sve lošiji, a jedan od krivaca je upravo i Hadžifejzović koji ga je doveo, pa ostavio na milost i nemilost. Sada ga je ponovo doveo, ali nije to taj Marjan, ni ljudski, ni profesionalno. Veliki promašaoj FACE TV.
cinjenica je da je Marjan prije bio puno bolji,ali opet ga radije slusam nego ove sve ostale nase komentatore,cast kolegi Hadzicu koji je za mene broj 1 trenutno i zao mi je da ga nemam priliku cesce slusati

zanimljivo bi bilo da sada utakmicu u cetvrtak za promjenu prenose Kugla i Mirza u tandemu :D
Haris033

#969 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Haris033 »

grunt wrote:
evo mene wrote:Nažalost, Marjan je sve lošiji, a jedan od krivaca je upravo i Hadžifejzović koji ga je doveo, pa ostavio na milost i nemilost. Sada ga je ponovo doveo, ali nije to taj Marjan, ni ljudski, ni profesionalno. Veliki promašaoj FACE TV.
cinjenica je da je Marjan prije bio puno bolji,ali opet ga radije slusam nego ove sve ostale nase komentatore,cast kolegi Hadzicu koji je za mene broj 1 trenutno i zao mi je da ga nemam priliku cesce slusati

zanimljivo bi bilo da sada utakmicu u cetvrtak za promjenu prenose Kugla i Mirza u tandemu :D
Navedite mi samo jednog komentatora iz regije koji je bolji od Marijana!? Ima par njih na ES i SK, ali realno, Marjan je komentator broj 1! :dance:
burek_in_space

#970 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by burek_in_space »

Nebojsha Sharenac je bio vrhunski komentator na RTVCG, ali ne znam da li josh uvijek radi i na kojoj je televiziji.
adnandus

#971 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by adnandus »

Kod nas kriticara kao nigdje na svijetu cim nesto ide naprijed hajmo malo pljuvat :x
Niti im placate pretplatu niti ikakav k... a jos gledate u kakvom takvom HD-u Ma prebacite na FTV na Ezel :lol: :lol:
Svaka cast Face samo nastavite :thumbup:
Chuckie

#972 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

lijan wrote:
Kakva katastrofa od snimka, lafo fullhd a ono 500x300 rastego lik. :lol:
Sabirni centar

#973 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sabirni centar »

grunt wrote:

:lol: :lol: :lol: :thumbup:
karanana

#974 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Chuckie wrote:
lijan wrote:
Kakva katastrofa od snimka, lafo fullhd a ono 500x300 rastego lik. :lol:
mozda.

ali u usporedbi sa drzavnim televizijama meni je ovo super ultra 3d hd.
GoodTaste

#975 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by GoodTaste »

Imaj HD paket od svoje kablovske pa ce ti i biti HD, a ovako bezze laprdas ... bio je HD, mozda je bio i full al moje oko ne vidi razliku ... :thumbup:
Locked