Saka wrote:Procita li ti gore da ne snima Face TV i ne rezira, oni samo prenose.
Aaaaaaa...znači, ja samo čitam vijesti, ne dijelim ja plate hahahahah
Odlično, odlično
Moderator: anex
Saka wrote:Procita li ti gore da ne snima Face TV i ne rezira, oni samo prenose.
piše da je radila kao urednica i voditeljica dnevnika. to nije tačno. radila je kao voditeljica i čitačica dnevnika i vremenske prognoze.StupskaBitanga wrote:http://www.tv1.ba/tv-program/6211-jasna ... a-tv1.html
Vidi vidi počela bježanija sa FaceTV
Jasna je tamo radila za džabe kao i svi tamo što rade jer samo uži krug ljudi oko Senada dobija platu ili akontaciju kako god.mediac wrote:piše da je radila kao urednica i voditeljica dnevnika. to nije tačno. radila je kao voditeljica i čitačica dnevnika i vremenske prognoze.StupskaBitanga wrote:http://www.tv1.ba/tv-program/6211-jasna ... a-tv1.html
Vidi vidi počela bježanija sa FaceTV
jedini "novinarski" angazman bio joj je anketa za vremensku prognozu. (izuzetna glupost u reziji Senada H)
tuzno je da danas svako o svakome ali i sebi moze napisati i objaviti sta hoce. a onda to postaje izvor kojeg drugi linkaju. ne zna se vise ni ko je gdje i sta radio, ciji je u cijoj.
o novinarima i novinarkama ne svjedoce njihovi radovi nego PR stupidarije poput ove na koju nas je uputio "kolega"
sve u svemu, nit ce FACE biti gora tv bez Jasne (jer gora ne moze) niti ce se TV 1 sa njom usreciti.
Izvor?afannedim wrote:U četvrtak prenose a za revanš ne znam da li je objavljeno.
Ovdje nije: - http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2 ... al=face-tvafannedim wrote:U četvrtak prenose a za revanš ne znam da li je objavljeno.
Sa FACE TV najavljeno još u petak kad su bili gosti Suljić i Sesar, Senad najavio uz Marjanov komentar.So What! wrote:Izvor?afannedim wrote:U četvrtak prenose a za revanš ne znam da li je objavljeno.
normalno je da ljudi traze bolje angazmane ,sta je tu cudno , kad je tv1 krenula pokupili su 35 kakvih takvih faca ,pa im je AJ odnjela nekoliko dobrih faca koji su se tek bili uhodali ,sta ce .plata je plata ,face je odveo sa tv1 6 ljudi sa sobom i to je normalno ,konkurencija ,trziste ,borba za kvalitet a nama gledaocima to sve odgovara jer nam mogu pruziti domaci kvalitet-meni je sad i ftv odlicna ,pink je ostao dno ,hajat folk jedino ,tv1 vec prilicno etablirana i mislim da je u vrhu domacih tv ,face mlada i perspektivnsa televizija i senad je dokazani majstor novinar ,znao je u sta ulazi i sad se mora dokazati i kao menadzer ,ja ne sumnjam u njegov uspjehkaranana wrote:iskreno, jasna kao jasna i nije neka voditeljica. na stranu sto mi se fizicki svidja. a to jeli pocela bjezanija ili nije, pa naravno da je pocela bjezanija kad ju je senad primio i dao joj sansu uz ne veliku platu, i bilo je za ocekivati da se pocnu pomjerati na druge televizije i to ja ne bih nazvao bjezanijom nego rasadnikom talenta, mada kao sto rekoh, jasna mi i nije bila bog zna sta kada je cisto novinarsko/reporterski posao u pitanju.
abakus wrote:normalno je da ljudi traze bolje angazmane ,sta je tu cudno , kad je tv1 krenula pokupili su 35 kakvih takvih faca ,pa im je AJ odnjela nekoliko dobrih faca koji su se tek bili uhodali ,sta ce .plata je plata ,face je odveo sa tv1 6 ljudi sa sobom i to je normalno ,konkurencija ,trziste ,borba za kvalitet a nama gledaocima to sve odgovara jer nam mogu pruziti domaci kvalitet-meni je sad i ftv odlicna ,pink je ostao dno ,hajat folk jedino ,tv1 vec prilicno etablirana i mislim da je u vrhu domacih tv ,face mlada i perspektivnsa televizija i senad je dokazani majstor novinar ,znao je u sta ulazi i sad se mora dokazati i kao menadzer ,ja ne sumnjam u njegov uspjehkaranana wrote:iskreno, jasna kao jasna i nije neka voditeljica. na stranu sto mi se fizicki svidja. a to jeli pocela bjezanija ili nije, pa naravno da je pocela bjezanija kad ju je senad primio i dao joj sansu uz ne veliku platu, i bilo je za ocekivati da se pocnu pomjerati na druge televizije i to ja ne bih nazvao bjezanijom nego rasadnikom talenta, mada kao sto rekoh, jasna mi i nije bila bog zna sta kada je cisto novinarsko/reporterski posao u pitanju.
ovo je garant tacno , senad ce nam omoguciti da pratimo sarajevo do kraja i ja u to vjerujemabakus wrote:ja imam informacije da facetv ima obe utakmice i da ce pratitin sarajevo do kraja ,to ce im placati generalni sponzor
Telemach.![]()
cinjenica je da je Marjan prije bio puno bolji,ali opet ga radije slusam nego ove sve ostale nase komentatore,cast kolegi Hadzicu koji je za mene broj 1 trenutno i zao mi je da ga nemam priliku cesce slusatievo mene wrote:Nažalost, Marjan je sve lošiji, a jedan od krivaca je upravo i Hadžifejzović koji ga je doveo, pa ostavio na milost i nemilost. Sada ga je ponovo doveo, ali nije to taj Marjan, ni ljudski, ni profesionalno. Veliki promašaoj FACE TV.
Navedite mi samo jednog komentatora iz regije koji je bolji od Marijana!? Ima par njih na ES i SK, ali realno, Marjan je komentator broj 1!grunt wrote:cinjenica je da je Marjan prije bio puno bolji,ali opet ga radije slusam nego ove sve ostale nase komentatore,cast kolegi Hadzicu koji je za mene broj 1 trenutno i zao mi je da ga nemam priliku cesce slusatievo mene wrote:Nažalost, Marjan je sve lošiji, a jedan od krivaca je upravo i Hadžifejzović koji ga je doveo, pa ostavio na milost i nemilost. Sada ga je ponovo doveo, ali nije to taj Marjan, ni ljudski, ni profesionalno. Veliki promašaoj FACE TV.
zanimljivo bi bilo da sada utakmicu u cetvrtak za promjenu prenose Kugla i Mirza u tandemu
Kakva katastrofa od snimka, lafo fullhd a ono 500x300 rastego lik.lijan wrote:
grunt wrote:cinjenica je da je Marjan prije bio puno bolji,ali opet ga radije slusam nego ove sve ostale nase komentatore,cast kolegi Hadzicu koji je za mene broj 1 trenutno i zao mi je da ga nemam priliku cesce slusatievo mene wrote:Nažalost, Marjan je sve lošiji, a jedan od krivaca je upravo i Hadžifejzović koji ga je doveo, pa ostavio na milost i nemilost. Sada ga je ponovo doveo, ali nije to taj Marjan, ni ljudski, ni profesionalno. Veliki promašaoj FACE TV.
zanimljivo bi bilo da sada utakmicu u cetvrtak za promjenu prenose Kugla i Mirza u tandemu
mozda.Chuckie wrote:Kakva katastrofa od snimka, lafo fullhd a ono 500x300 rastego lik.lijan wrote: