imate moj glas
Nova stranka NVZ
- Ma.Le.Na
#951 Re: Nova stranka NVZ
imate moj glas
- quasar
#952 Re: Nova stranka NVZ
Mislim da ce biti dosta jezera istocno od Sarajeva, plicih i dubljih.
- arzuhal
#953 Re: Nova stranka NVZ
Ja bih se, na dobrovoljnoj osnovi, prijavio za bombaša-samoubicu, ako zatreba. Ali samo ako madner nije kak'a čivija u NVZ. Ako jest, onda piši: bombaš-ubica.
- Alfons Kauders
#954 Re: Nova stranka NVZ
To ce biti nasa Finska.quasar wrote:Mislim da ce biti dosta jezera istocno od Sarajeva, plicih i dubljih.
- Alfons Kauders
#955 Re: Nova stranka NVZ
Ne primamo bombase samoubice, tehnoloski prevazidjen koncept. Samo piloti samoubice dolaze u obzir.arzuhal wrote:Ja bih se, na dobrovoljnoj osnovi, prijavio za bombaša-samoubicu, ako zatreba. Ali samo ako madner nije kak'a čivija u NVZ. Ako jest, onda piši: bombaš-ubica.
Avione smo vec kaparisali, Mitsubishi, najnoviji modeli iz 1944...
- HAVANA
- bingov buraz
#957 Re: Nova stranka NVZ
Obdareni jos u kaZAmatu.BOSkO PROvALJEn.avLijaneri sTizu ali u nedoVOljnim KoliciNAMa,pOjacATi loV.
cEkam dAlja UPUtsTVa
bb
IzViNjavAM se za PravOpisNe gReske poruku SaljEM sa mlina Za kAfu.......rucNog
cEkam dAlja UPUtsTVa
bb
- arzuhal
#958 Re: Nova stranka NVZ
More, al' nemoj da sa HAVANOM krećem...Truba je poginut odmah na pistiAlfons Kauders wrote:Ne primamo bombase samoubice, tehnoloski prevazidjen koncept. Samo piloti samoubice dolaze u obzir.arzuhal wrote:Ja bih se, na dobrovoljnoj osnovi, prijavio za bombaša-samoubicu, ako zatreba. Ali samo ako madner nije kak'a čivija u NVZ. Ako jest, onda piši: bombaš-ubica.
- Alfons Kauders
#959 Re: Nova stranka NVZ
Obdareni se uskoro vraca iz Kinsase, provjereno, rezervisan let sljedece sedmice...bingov buraz wrote:Obdareni jos u kaZAmatu.BOSkO PROvALJEn.avLijaneri sTizu ali u nedoVOljnim KoliciNAMa,pOjacATi loV.
cEkam dAlja UPUtsTVa
bb
- Gandalf
#960 Re: Nova stranka NVZ
bingov buraz wrote:Obdareni jos u kaZAmatu.BOSkO PROvALJEn.avLijaneri sTizu ali u nedoVOljnim KoliciNAMa,pOjacATi loV.
cEkam dAlja UPUtsTVa
bb
- Alfons Kauders
#961 Re: Nova stranka NVZ
Nista se ti ne sikiraj, drug Havana je u timu s Daliboromarzuhal wrote:More, al' nemoj da sa HAVANOM krećem...Truba je poginut odmah na pistiAlfons Kauders wrote:Ne primamo bombase samoubice, tehnoloski prevazidjen koncept. Samo piloti samoubice dolaze u obzir.arzuhal wrote:Ja bih se, na dobrovoljnoj osnovi, prijavio za bombaša-samoubicu, ako zatreba. Ali samo ako madner nije kak'a čivija u NVZ. Ako jest, onda piši: bombaš-ubica.

- arzuhal
#962 Re: Nova stranka NVZ
Savršeni plan o ubacivanju visoko koncentrisanog pčelinjeg feromona u ...C....kov kaladont, a potom puštanje napaljenih i posebno istreniranih (na 14 tajnih lokacija po rubnim područjima) pčela iz sanduka u kombiju, doveženog blizu Dvera - propao. Sve pčele fasovale nozematozu i sumnjam da sam otkriven. Povlačim se nakratko u dublju ilegalu.
- Alfons Kauders
#963 Re: Nova stranka NVZ
Pa dje pcele u januaru jebo ga ti?!arzuhal wrote:Savršeni plan o ubacivanju visoko koncentrisanog pčelinjeg feromona u ...C....kov kaladont, a potom puštanje napaljenih i posebno istreniranih (na 14 tajnih lokacija po rubnim područjima) pčela iz sanduka u kombiju, doveženog blizu Dvera - propao. Sve pčele fasovale nozematozu i sumnjam da sam otkriven. Povlačim se nakratko u dublju ilegalu.
Nema veze, Obdareni u Kinsasi ugovara nabavku africkih pcela samoubica, naoruzanih sa 0.02g plasticnog eksploziva...
- quasar
#964 Re: Nova stranka NVZ
Pa necemo ih valjda depilirati, jbg. Treba nam 50 milijardi pcela za kiloton, a kiloton je ispod naseg nivoa. Neprijatelj ce pomisliti da smo omeksali.Alfons Kauders wrote:Pa dje pcele u januaru jebo ga ti?!arzuhal wrote:Savršeni plan o ubacivanju visoko koncentrisanog pčelinjeg feromona u ...C....kov kaladont, a potom puštanje napaljenih i posebno istreniranih (na 14 tajnih lokacija po rubnim područjima) pčela iz sanduka u kombiju, doveženog blizu Dvera - propao. Sve pčele fasovale nozematozu i sumnjam da sam otkriven. Povlačim se nakratko u dublju ilegalu.
Nema veze, Obdareni u Kinsasi ugovara nabavku africkih pcela samoubica, naoruzanih sa 0.02g plasticnog eksploziva...
-
popajic
#965 Re: Nova stranka NVZ
Nema potrebe gurati se u specijalne samoubilacke odrede . Vec imamo Boleta , Ramu i Mevlida
Siguran sam da je Obdarenom srce vece od rudnika kad vidi supersonicno umnozavanje clanstva
Narod napokon shvatio da se od mira ne zivi
Siguran sam da je Obdarenom srce vece od rudnika kad vidi supersonicno umnozavanje clanstva
Narod napokon shvatio da se od mira ne zivi
- arzuhal
#966 Re: Nova stranka NVZ
Bolji su mravi.Ili puževi. Jel znaš kol'ko oni mogu ponijet? Ali, ako bismo išli na puževe, onda valja djelovati promptno!quasar wrote:Pa necemo ih valjda depilirati, jbg. Treba nam 50 milijardi pcela za kiloton, a kiloton je ispod naseg nivoa. Neprijatelj ce pomisliti da smo omeksali.Alfons Kauders wrote:Pa dje pcele u januaru jebo ga ti?!arzuhal wrote:Savršeni plan o ubacivanju visoko koncentrisanog pčelinjeg feromona u ...C....kov kaladont, a potom puštanje napaljenih i posebno istreniranih (na 14 tajnih lokacija po rubnim područjima) pčela iz sanduka u kombiju, doveženog blizu Dvera - propao. Sve pčele fasovale nozematozu i sumnjam da sam otkriven. Povlačim se nakratko u dublju ilegalu.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#967 Re: Nova stranka NVZ
Neprijatelj prelazi rijeku.
- amrica
#968 Re: Nova stranka NVZ
japin_mutapi wrote:Neprijatelj prelazi rijeku.
kaze se:
nepijatelj BJEZI preko rijeke
- Bosnolog
#969 Re: Nova stranka NVZ
japin_mutapi wrote:Neprijatelj prelazi rijeku.

Ugledati se na doktrinu S.K.
Vojna spremnost i naoruzanost je najbolji garant mira,.......
- Sasvim_Obican
#970 Re: Nova stranka NVZ
Moral u stranci je zadovoljavajući. Ništa nas ne smije i ne može iznenaditi.
Predlažem akciju sabotaže centralnog zatvora radi oslobođenja druga, čovjeka, gospodina i pravoborca - Boška. Red je, drugovi. Ipak se radi o našem saborcu koji je nepažnjom i nadljudskim naporima zlog neprijatelja pao u kazamat.
Pravda za Boška !
Predlažem akciju sabotaže centralnog zatvora radi oslobođenja druga, čovjeka, gospodina i pravoborca - Boška. Red je, drugovi. Ipak se radi o našem saborcu koji je nepažnjom i nadljudskim naporima zlog neprijatelja pao u kazamat.
Pravda za Boška !
- HAVANA
#971 Re: Nova stranka NVZ
Pomagaj brate...arzuhal wrote:More, al' nemoj da sa HAVANOM krećem...Truba je poginut odmah na pistiAlfons Kauders wrote:Ne primamo bombase samoubice, tehnoloski prevazidjen koncept. Samo piloti samoubice dolaze u obzir.arzuhal wrote:Ja bih se, na dobrovoljnoj osnovi, prijavio za bombaša-samoubicu, ako zatreba. Ali samo ako madner nije kak'a čivija u NVZ. Ako jest, onda piši: bombaš-ubica.
- HAVANA
#972 Re: Nova stranka NVZ
bingov buraz wrote:Obdareni jos u kaZAmatu.BOSkO PROvALJEn.avLijaneri sTizu ali u nedoVOljnim KoliciNAMa,pOjacATi loV.
cEkam dAlja UPUtsTVa
bb
Zagrcnu se jebo te mlin
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#973 Re: Nova stranka NVZ
U podzemnim laboratorijima NVZ-a naši stručnjaci mukotrpnim radom na genetskim mutacijama i raznimAlfons Kauders wrote:Pa dje pcele u januaru jebo ga ti?!arzuhal wrote:Savršeni plan o ubacivanju visoko koncentrisanog pčelinjeg feromona u ...C....kov kaladont, a potom puštanje napaljenih i posebno istreniranih (na 14 tajnih lokacija po rubnim područjima) pčela iz sanduka u kombiju, doveženog blizu Dvera - propao. Sve pčele fasovale nozematozu i sumnjam da sam otkriven. Povlačim se nakratko u dublju ilegalu.
križanjima proizveli su tzv "rutave pčele",vrstu koja uspješno dejstvuje i sve do -42°C,pčele su testirane na
terenu i rezultati su izvrsni.Treba napomenuti da su "rutavke"(kako ih od milja zovu naši genetičari)potpuno
imune na radijaciju,što implicira da mogu biti upotrebljene i kao prvi ešalon odmah nakon eventualnih atomskih
udara NVZ-a po neprijateljskoj teritoriji,da dokrajče ono što je preživjelo.Sada se trenutno radi na omasovljavanju pčelinjeg fonda,med koji proizvode je visoke toksičnosti te može biti importovan kao zdrava
hrana u sve zemlje osim našoj braći u SK-i.

Za "rutavku" nema zime!
- japin_mutapi
#974 Re: Nova stranka NVZ
Prema poslednjim pisanjima i dezinformacijama iz neprijateljske propagandne kuhinje, vrlo brzo bi u našoj zemlji mogao izbiti MIR.
Iako svi znamo da su to podvale i laži, molio bih Rukovodstvo Stranke da se očituje po ovom pitanju, čisto da se narodne mase umire i da budemo sigurni da od MIRA nema ništa i da Stranka zajedno sa narodom, radnicima, seljacima, studentima i domačicama bez kolebanja stupa stazama revolucije.
Iako svi znamo da su to podvale i laži, molio bih Rukovodstvo Stranke da se očituje po ovom pitanju, čisto da se narodne mase umire i da budemo sigurni da od MIRA nema ništa i da Stranka zajedno sa narodom, radnicima, seljacima, studentima i domačicama bez kolebanja stupa stazama revolucije.
- japin_mutapi